Set de tacamuri

mejor-juego-de-vajillas-y-cubiertos-para-camping

Campingul este o activitate excelentă pentru cupluri, prieteni și familii întregi. Este locul perfect pentru ca toată lumea să împartă, mai ales la masă, când se face cercul. Așa că ar fi bine să aveți cel mai bun set de tacâmuri și tacâmuri de camping , astfel încât toată lumea să se poată bucura de o masă bună în timp ce discută și se distrează.

Cele mai bune seturi de veselă și tacâmuri pentru camping

Care este cel mai bun set de veselă și tacâmuri pentru camping?

Nu este vorba doar de a cumpăra o marcă bună sau de a alege modelul cel mai ieftin pentru a economisi câțiva euro. De asemenea, trebuie să știi cum să alegi materialele astfel încât setul de tacâmuri și veselă de camping să fie cu adevărat rezistent și de calitate, dar și să te gândești la dimensiunea setului și la cantitatea de veselă sau tacâmuri pe care o ai în funcție de persoanele care vor merge cu tine la camping.

În același timp, luați în considerare dacă aveți nevoie de alte ustensile, cum ar fi linguri de camping, căni, spatule și așa mai departe. Și nu uitați niciodată de greutate și portabilitate, care sunt esențiale pentru orice echipament de drumeție sau de camping.

Iată cele mai bune seturi de tacâmuri și veselă pentru camping:

1. Set de tacâmuri și veselă pentru camping VonShef

51MBRp5JEsL

Vezi pretul Emag

Unul dintre cele mai bune seturi de tacâmuri și veselă. Este făcut pentru 4 persoane și include cuțite, furculițe, linguri, farfurii fără BPA și până la 4 pahare de vin și șervețele. De fapt, include și accesorii de bucătărie, cum ar fi condimente de sare și piper, placă de tăiat, tirbușon și chiar o față de masă pentru a mânca relaxat. Vine cu o husă de transport spațioasă și rezistentă la apă.

2. Set de tacâmuri și tacâmuri de camping OutdoorSaxx

41tRNmrRGGL

Vezi pretul Emag

Fabricat din oțel inoxidabil, acest set de tacâmuri și tacâmuri de camping este foarte rezistent și durabil. Este conceput pentru 1 persoană, deoarece are doar o furculiță, un cuțit, o lingură, toate într-unul singur și o farfurie pentru a mânca fără probleme în afara casei.

Este cea mai bună opțiune dacă doriți să economisiți spațiu, având toate ustensilele esențiale într-un singur loc și totul compact, portabil și ușor de transportat în rucsacul de munte .

3. Set tacâmuri și veselă de camping BlackSnake

41CakFNpXLL

Vezi pretul Emag

Trecem la acest set de tacâmuri și veselă de camping realizat din polipropilenă, care este foarte rezistentă și greu de spart. Este făcută pentru 4 persoane și, pe lângă tacâmurile tradiționale, este prevăzută cu 4 farfurii și 4 boluri pentru și mai mult confort și chiar și cu sare și piper pentru asezonare.

Setul complet cântărește doar 1 kg și îl puteți transporta cu ușurință printre lucrurile dumneavoastră.

4. Set de veselă și tacâmuri de camping de la Odoland

Un kit conceput pentru patru persoane, cu pahare, boluri, farfurii și toate tacâmurile în culori diferite, astfel încât nimeni să nu se confunde și să puteți împărți în grup în aer liber.

Sunt fabricate din materiale ecologice, așa că sunt cele mai recomandate dacă sunteți în căutarea unei opțiuni prietenoase cu mediul înconjurător. În plus, fiind fabricate din tulpini de grâu, nu pătează și nu absorb mirosurile, fiind și foarte ușor de curățat.

5. Set de tacâmuri și veselă de camping Laken

413bVtDgqsS

Vezi pretul Emag

Scoateți aragazurile portabile de camping și începeți să mâncați cu acest set de tacâmuri pentru două persoane care include o furculiță, o lingură și un cuțit, precum și o oală cu capac și mâner pentru a găti chiar și în aer liber. În același timp, vine cu farfurii, care sunt fie oala în sine, fie capacul acesteia, și două căni, toate din oțel inoxidabil, astfel încât este un set robust, ușor de spălat și de depozitat, precum și ușor și compact.

6. DIYARTS set de tacâmuri și tacâmuri de camping

51C7j20pMRL

Vezi pretul Emag

Dacă mergeți cu cortul în cuplu, nu vă puteți lipsi de acest set de tacâmuri și tacâmuri de camping pentru doi. Partea bună este că acesta conține o furculiță, o lingură și un cuțit zimțat pentru a profita la maximum de grătarul portabil, dar mai vine și cu un alt cuțit pentru ungere. Include, de asemenea, două farfurii, planșe și o husă de transport practică.

7. Hysagtek set de tacâmuri și tacâmuri de camping

51NuM4sGj5L

Vezi pretul Emag

Acest set de tacâmuri și tacâmuri de camping este unul dintre cele mai simple, cu 2 linguri, 2 furculițe și 2 boluri din oțel inoxidabil. Acest lucru le face foarte ușoare și durabile, precum și ușor de curățat și de păstrat în stare bună. De asemenea, este echipat cu o geantă de transport, astfel încât să puteți lua acest set oriunde mergeți.

Ghid de cumpărare pentru seturi de tacâmuri și veselă pentru camping

juegos-de-vajillas-y-cubiertos-para-camping-300x157

Dacă aveți deja în minte unul dintre aceste seturi, atunci este timpul să faceți niște cercetări și să vedeți cu adevărat ce ar trebui să căutați pentru a vă asigura că aduceți acasă un model de bună calitate care vă oferă durabilitatea și confortul de care aveți nevoie.

Primul factor important este portabilitatea. La ce bun un set de camping dacă nu este portabil? Acest lucru înseamnă că setul de tacâmuri și veselă trebuie să fie ușor, precum și să aibă un design potrivit pentru depozitare și transport ușor.

Acestea fiind spuse, seturile care pot fi stivuite împreună sunt foarte utile și tind să ocupe mult mai puțin spațiu. De asemenea, este bine să vă asigurați că este însoțit de o geantă de organizare bună, ușor de transportat.

O mare problemă în aproape orice camping sau altă activitate în aer liber este cea a curățeniei. De multe ori este super complicat să cureți tacâmurile și vesela din camping atunci când nu există o sursă bună de apă sau când instalațiile de curățare sunt destul de simple și incomode. Prin urmare, merită să alegeți seturi din plastic, care sunt destul de ușor de curățat și nu au tendința de a avea prea multă grăsime pe ele.

Ca și în cazul oricărui alt produs, cele mai scumpe sunt, de obicei, cele cu cele mai bune materiale și de cea mai bună calitate. Cu toate acestea, este de asemenea adevărat că unele tacâmuri și tacâmuri de camping sunt disponibile la costuri foarte mici și cu un raport calitate-preț excelent.

Acestea fiind spuse, este posibil să vedeți modele la doar 12 sau 15 euro, în timp ce modelele mai complete și mai moderne pot ajunge cu ușurință la 50 de euro.

  • Mărimea setului de tacâmuri de camping

Pentru a afla mărimea noului set de tacâmuri de camping, trebuie doar să vă gândiți la tipul de mese pe care le mâncați de obicei când mergeți cu cortul, precum și la numărul de persoane cu care mergeți de obicei cu cortul. Există pe piață opțiuni pentru 2, 4 sau chiar 6 persoane, în cazul în care mergeți în grupuri mari.

În afară de instrumentele esențiale pentru a mânca în aer liber, cum ar fi vesela și tacâmurile, uneori este bine să aveți și pahare mici pentru băuturi, cești de cafea sau o lingură mare sau o spatulă pentru servirea mâncării. Cu toate acestea, nu uitați să alegeți doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie, deoarece este posibil să existe suplimente inutile care ocupă spațiu fără rost.

Acesta ar trebui să fie ultimul aspect pe care trebuie să-l luați în considerare, deoarece, de obicei, afectează doar aspectul. Pot exista seturi de veselă și tacâmuri de camping cu design mai modern, tradițional sau doar foarte standard. Depinde de dumneavoastră să o alegeți pe cea care vă place cel mai mult.

Sfaturi pentru depozitarea, curățarea și transportul tacâmurilor și a vesela de camping

utensilios-de-camping

Curățarea și depozitarea setului de tacâmuri și a vesela de camping nu este la fel de ușoară ca acasă. Atunci când ieșiți în aer liber, este mai bine să aveți un bol sau un recipient pentru a transporta tacâmurile și vesela de la cortul până la locul de spălat, precum și să aveți la dumneavoastră doar o sticlă mică de detergent de vase, nu cea de 2 litri de la supermarket, care ocupă prea mult spațiu și este grea.

De asemenea, nu uitați să luați un prosop mic pentru a vă usca tacâmurile și vasele de camping, precum și geanta de transport rezistentă la apă pentru a putea depozita totul fără a face mizerie.

În cele din urmă, atunci când curățați un set de tacâmuri și veselă de camping din metal, asigurați-vă că uscați totul bine pentru a evita rugina și petele pe metal. Iar dacă locul de campare nu are zone de spălat, luați o sticlă mică pe care o puteți umple cu apă naturală pentru a îndepărta măcar o parte din mizerie cu apă înainte de a ajunge acasă și a spăla totul.

Din ce sunt confecționate vesela și ustensilele de camping

Când ne gândim la materialul din care sunt confecționate vesela și tacâmurile, ne vin mereu în minte seturile bătrânești ale bunicii, făcute din ceramică sau chiar din sticlă.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de seturi de camping, trebuie să le evitați cu orice preț. Nu numai că se sparg des și nu rezistă la loviturile și loviturile din timpul utilizării în aer liber, dar pot fi și o problemă de siguranță în camping.

Imaginați-vă că scăpați un set de veselă și tacâmuri de camping în mijlocul pământului și că îl spargeți complet. Apoi, va fi un pericol să vă plimbați pe jos din cauza resturilor de sticlă și ceramică care vă pot răni.

Prin urmare, cel mai bine este să optați pentru seturi realizate dintr-un material robust, care nu se sparge și nu se zgârie atât de ușor, cum ar fi oțelul inoxidabil, plasticul sau chiar emailul și diverse metale.

Sunt foarte recomandate pentru camping nu numai pentru că sunt foarte rezistente, ușoare și aproape incasabile, ci și pentru că sunt printre cele mai ieftine seturi de tacâmuri și tacâmuri de camping de pe piață. Singurul dezavantaj este că unele modele de calitate inferioară și la prețuri mai mici pot conține BPA, o substanță chimică dăunătoare care poate fi transferată în alimentele noastre. De obicei, modelele de top nu conțin această substanță.

Sunt printre cele mai frumoase și de cea mai bună calitate, precum și ușoare și rezistente, dar atunci când le folosiți prea dur sau când sunt lovite, se pot crăpa și rupe puțin câte puțin la margini. Cel mai bine este să le tratați cu grijă.

Știm cu toții că aluminiul este un material foarte ușor, dar este și destul de accesibil, motiv pentru care există atât de multe accesorii de camping fabricate din aluminiu. Cu toate acestea, pentru că este ceva mai moale decât alte metale, se poate îndoi și se poate lovi dacă îl abuzați puțin.

Una dintre cele mai bune opțiuni este să cumpărați un set de veselă și tacâmuri de camping din oțel inoxidabil. Este un material care se traduce prin rezistență și durabilitate și care nu va transfera substanțe chimice dăunătoare alimentelor dumneavoastră. Cu toate acestea, este mai greu decât plasticul.

Unul dintre cele mai bune metale pentru setul de tacâmuri și tacâmuri pentru camping, este durabil, ușor și potrivit pentru mâncarea dumneavoastră. Singurul dezavantaj este că aceste seturi tind să fie unele dintre cele mai scumpe de pe piață, deoarece sunt de o calitate atât de înaltă.

Care este cel mai bun material pentru vesela și tacâmurile de camping?

Atâta timp cât materialele folosite sunt de calitate alimentară, nu veți avea probleme cu arome ciudate în mâncare sau cu substanțe sau elemente chimice sau dăunătoare sănătății, cum este cazul plasticului Bisfenol-A, deși nu toți experții sunt de acord cu privire la siguranța produselor fără BPA, conform de studii diferite.

În mod similar, dacă folosiți veselă și ustensile din aluminiu, evitați să depozitați alimente acide, cum ar fi lămâia, care pot elibera particule dăunătoare din material și se pot lipi de alimente.

De unde să cumpărați un set de veselă și ustensile de camping?

Când vine vorba de echipamente de camping și piese de camping, opțiunile sunt variate în ceea ce privește locul de unde le putem cumpăra. Site-uri precum Declathlon, Muchocamping.com sau Campingsport.es au o mare varietate de veselă și ustensile, precum și alte accesorii de camping pe care le veți găsi foarte utile.

De asemenea, puteți decide să mergeți la Amazon, care, fără îndoială, reunește una dintre cele mai mari varietăți de mărci din întreaga gamă, fie că sunteți în căutarea a ceva accesibil sau a unei calități care să dureze pentru totdeauna, veți găsi cu siguranță.

Ce ar trebui să conțină setul de veselă de camping

Întrebări frecvente

Sunt ustensilele de camping lavabile în mașina de spălat vase?

După ce ajungeți acasă și despachetați tot echipamentul de camping, este recomandabil ca, dacă materialele permit acest lucru, toate ustensilele, ustensilele de bucătărie și vesela pe care le-ați folosit în aer liber să fie puse în mașina de spălat vase, unde o baie de apă la temperatură ridicată și săpun le va face gata pentru următoarea utilizare. Citiți instrucțiunile de spălare pentru fiecare articol și asigurați-vă că sunt sigure pentru mașina de spălat vase.

Sunt toate ustensilele de camping hipoalergenice?

Nu, nu este ceva ce veți găsi în toate ustensilele și vesela de camping. Dacă sunteți în căutarea a ceva specific, cum ar fi materialele hipoalergenice, este recomandabil să citiți cu mare atenție specificațiile și caracteristicile fiecărei mărci.

Surse:

Ce este bisfenolul A și care sunt problemele? - Mayo Clinic

Eticheta 'fără BPA' nu înseamnă că un produs din plastic este sigur - National Geographic

Raport privind riscul posibil al aluminiului alimentar - Comitetul științific al Agenției spaniole pentru siguranța alimentară și nutriție (AESAN)