Set lego

mejor-set-de-lego-de-2017

Cunoaștem cu toții marca Lego, producătorul acelor mici și colorate mejor-set-de-lego-de-2017

cărămizi de jucărie care, chiar și după 80 de ani de existență pe piață, continuă să trezească imaginația copiilor, tinerilor și adulților din toate țările lumii.

Cu aceste blocuri de construcție simple poți construi ziduri, orașe, nave, stații spațiale și orice altceva poate visa mintea ta creativă, aceste atribute au făcut din Lego o companie lider de vânzări în întreaga lume, au fost și continuă să fie pionieri și campioni ai producției de jucării.

De-a lungul anilor, jocul a evoluat, adăugând personaje și intrigi narative cu care se pot identifica milioane de utilizatori, printre care putem menționa: Harry Potter, Stăpânul inelelor și Înapoi în viitor. Primele seturi Lego au fost lansate pentru public în 1964 și de atunci au fost reînnoite în fiecare an.

Cele mai bune seturi Lego

Iată dintre cele mai bune seturi Lego:

1. NASA Apollo 11 Saturn-V LEGO

Cadoul perfect pentru fanii rachetelor spațiale

51Sejhh+8LL

Vezi pretul Emag

Acesta este un model magnific de rachetă spațială, setul are 1969 piese în total pentru a comemora anul în care omul a aterizat pe Lună. Odată asamblat, modelul atinge o înălțime de un metru.

Are 3 faze principale de construcție pe care le puteți asambla sau dezasambla cu ușurință odată ce prototipul a fost asamblat.

2. The LEGO Batman Movie 70905

Include accesorii și 3 moduri posibile de asamblare

6168FpX3AdL

Vezi pretul Emag

Acesta este cel mai ieftin set din selecția noastră, dar nu mai puțin distractiv pentru asta. Este un set de 581 de piese care îți va permite să asamblezi celebrul Batmobil al supereroului tău preferat.

Este conceput pentru persoanele cu vârsta de peste 8 ani. Setul include 5 mini-figurine, în timp ce Batmobilul este prevăzut cu roți mari multidirecționale, două tunuri și aripi articulate de liliac.

3. LEGO Creator 10255

Ediție specială aniversară, oraș modular.

513PAYwK-mS

Vezi pretul Emag

Acest set minunat este o ediție specială Lego, un set complex și de bună calitate. Pachetul are 4002 piese care vă vor permite să construiți o piață frumoasă cu clădiri modulare, pe care le puteți asambla pentru a avea acces la o florărie, o brutărie, o cafenea, un magazin de muzică și multe altele.

Este recomandat pentru vârste de peste 16 ani și conține 9 personaje mini-figurine.

4. LEGO Architecture 21004

Include o broșură cu detalii istorice și arhitecturale ale muzeului.

41MmrTjs3WL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți un iubitor al arhitecturii moderne, acesta este modelul ideal pentru dumneavoastră, deoarece oferă o replică în miniatură a Muzeului de Artă Guggenheim, situat în New York. Setul are un total de 208 piese și este recomandat pentru asamblare de către persoane cu vârsta de peste 10 ani.

5. STAR WARS Snowspeeder 75144

Inspirat de hovercraft-ul din Star Wars Episodul V

61b2nwUrCHL

Vezi pretul Emag

Dacă ești fan Star Wars, vei adora acest set lego. Setul are 1703 piese și prezintă un model în miniatură al navei 'Snowspeeder', designul are detalii realiste, nava este echipată cu un tun rotativ, frâne pneumatice și o cabină de pilotaj pliabilă cu spațiu pentru două mini-figurine.

Include: 1 suport, 2 minifigurine și 2 pistoale.

6. Jakku Quadjumper 75178

Model inspirat din Star Wars Episodul VIII

51wZqtOrDlL

Vezi pretul Emag

Acesta este un set lego accesibil, inspirat de celebra saga cinematografică Star Wars. Setul are un total de 457 de piese care îți permit să asamblezi un model în miniatură al Quadjumper-ului. Este recomandat pentru copiii cu vârsta peste 8 ani.

Nava este echipată cu două tunuri frontale, 4 motoare, un post de tragere și un cockpit rabatabil pentru două minifigurine.

7. LEGO Star Wars Millennium Falcon 7965

Include 6 minifigurine cu personajele principale din saga

51mHIbiB+uL

Vezi pretul Emag

Acesta este un set de 1238 de piese lego care îți permit să asamblezi un model al celebrei nave Star Wars, 'Millennium Falcon'.

Recomandat pentru copii cu vârsta peste 9 ani. Nava este capabilă să lanseze rachete și tunuri laser rotative și este prevăzută cu un cockpit detașabil, un panou de control și o tablă de joc.

8. LEGO Boost 17101

Construiți până la 5 piese diferite.

51bEUcnYYyL

Vezi pretul Emag

Acesta este un set lego incredibil care vă permite să asamblați până la 5 modele diferite. Are 847 de piese și include o tabletă digitală cu o varietate de activități și idei distractive.

Puteți alege să asamblați robotul Vernie, care poate vorbi, recunoaște obiecte, culori și se poate deplasa în toate direcțiile. Este un model recomandat pentru copiii cu vârsta de peste 7 ani.