Set pentru albirea dintilor

mejores-tiras-blanqueadoras-de-dientes

Trebuie să recunosc, sunt dependentă de cafea și nu voi renunța la ea pentru nimic în lume mejores-tiras-blanqueadoras-de-dientes

, însă, mă deranjează petele de cofeină de pe dinți, de aceea este întotdeauna util să am cele mai bune benzi de albire a dinților disponibile pe piață.

Din cauza acestei probleme, am cheltuit anual o mulțime de bani la dentist pe diferite tratamente de albire, am încercat chiar proceduri de albire cu laser, dar după un timp dinții mei arată din nou galbeni.

De data aceasta am decis să aleg o metodă mai puțin costisitoare, dar la fel de eficientă cu care pot observa un înainte și după în starea dinților mei. Îmi place să pozez pentru fotografii și îmi place să am un zâmbet alb și perfect, dar nu trebuie să renunț la cafea.

Benzile au evoluat mult, în prezent le puteți utiliza cu ușurință și în confortul propriei case, fără nicio problemă. Îl puteți alege pe cel care vă place cel mai mult și care este cel mai accesibil pentru dumneavoastră.

Cele mai bune benzi de albire a dinților

Care sunt cele mai bune benzi de albire a dinților?

Pentru a selecta un kit de albire a dinților bun trebuie să știți care este sursa problemei de colorare și ce vi se potrivește cel mai bine.

Există benzi pe care le puteți folosi înainte de a vă spăla pe dinți, dar altele vă vor obliga să îi aveți deja curați și să nu consumați alimente sau băuturi închise la culoare. Aici ar trebui să selectați ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră de igienă dentară.

Trebuie să verificați ingredientele, marca, costul și să faceți o comparație între producători pentru a vă ajuta să decideți care dintre toate produsele disponibile în ofertă este cel mai potrivit pentru dumneavoastră să cumpărați.

Dacă încă nu sunteți sigur ce produs ar putea fi cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Puteți arunca o privire la această listă, poate veți găsi ceea ce vă trebuie și ceea ce vă satisface nevoile.

Iată dintre cele mai bune benzi de albire a dinților:

1. Somatox Strips Teeth Whitening Strips

514o9HarFFL

Vezi pretul Emag

Dacă aveți nevoie de un proces rapid de albire a dinților în care să puteți vedea rezultate în mai puțin de o săptămână, încercând acest proces s-ar putea să aveți ceea ce vă trebuie.

Formula acestora vine fără peroxid sau substanțe chimice neplăcute care vă pot provoca orice efecte secundare , cum ar fi disconfort bucal sau sensibilitate dentară.

Dacă fumezi, acest produs este perfect pentru tine, deoarece remineralizează smalțul și te ajută să îndepărtezi petele cauzate de alimente și tutun.

2. Benzile de albire Mr Blanc Teeth

41l9ItolobL

Vezi pretul Emag

Echipate cu 14 pungi de benzi lungi de top, benzile Mr Blanc Teeth de marcă vă albesc dinții pătați în mod eficient în cel mai scurt timp.

Este un produs fără peroxid, a cărui utilizare nu provoacă sensibilitate și nu va provoca disconfort, cum ar fi durere sau iritație a gingiilor.

Este potrivit dacă sunteți una dintre acele persoane care sunt predispuse la dinți întunecați din cauza petelor de la alimente, cafea și alți factori.

3. Brightly White Ray of Smile Teeth Whitening Strips

41nU9JMbL9S

Vezi pretul Emag

Procesul de albire a dinților este relativ simplu cu acest produs de calitate profesională, dar este pentru uz casnic.

Benzile Ray Of Smile au ingrediente sigure, precum cele folosite de medicul dentist în cabinetul său, astfel încât veți avea dinți mai albi cu o metodă care nu provoacă durere sau alte disconforturi.

Vine cu efect prelungit, care durează până la 12 luni și îl puteți folosi înainte de a vă spăla cu pasta de dinți.

4. Dentive Professional Tooth Whitening Strips

51vtaG+aVTL

Vezi pretul Emag

Dentive a scos pe piață acest aparat profesional de albire a dinților care va pune capăt dinților tăi galbeni în cel mai scurt timp.

Este un produs de foarte bună calitate care garantează efectul de albire timp de cel puțin șase luni, în plus, nu folosește ingrediente nocive, ci nanotehnologie de albire pe bază de cărbune de bambus.

Compoziția acestui produs este perfectă pentru cei care au dinții pătați din cauza consumului de vin și cafea.

5. Pearl Guard Orax Professional Whitening Strips

51ZlvRAbX4L

Vezi pretul Emag

Realizate cu formule elvețiene care nu conțin peroxid de hidrogen , aceste benzi sunt un pas sigur pentru albirea dinților.

Bulele de nano-oxigen activează ingredientele pentru a acționa fără a deteriora smalțul dinților.

Formula producătorului Orax este testată de Uniunea Europeană și de Regatul Unit și vă va oferi rezultate foarte rapide, fără durere sau sensibilitate. Ar trebui să evitați să beți cafea sau vin în timp ce îl utilizați.

Funcționează benzile de albire a dinților? - Beneficiile utilizării lor

Credeți-mă, dacă au devenit un produs atât de popular, este pentru că funcționează! Cel mai bun lucru despre benzile de albire este că nu va trebui să bați la ușa dentistului la fiecare două luni pentru a-ți albi dinții, aceste metode folosite acasă vor funcționa perfect pentru tine și îți vor aduce și o mulțime de beneficii, printre care putem menționa

Acesta este poate unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor produse, nu numai că le poți folosi singur în confortul casei tale, dar și că vei economisi bani, nefiind nevoit să mergi atât de des la dentist.

  • Ideal pentru ocazii speciale

Evident, știm că preferați să aveți un zâmbet strălucitor în orice moment, dar acest look fabulos este util pentru ocazii foarte speciale, deoarece vă va da încrederea necesară pentru a vă simți în largul dvs. și, în plus, vă scapă de pete în cel mai scurt timp. Veți arăta minunat în fotografii!

Un alt mare avantaj este că nu ai nevoie de un doctorat sau de mult timp pentru a folosi aceste benzi, folosirea lor nu va dura mai mult de câteva minute, efectul lor este de obicei prelungit și rezultatul este aproape la fel de bun ca și curățările de albire pe care le primești la dentist.

Pentru dinți albi, va fi suficient să vă aflați în confortul propriei case, veți găsi convenabil să le folosiți și nu va trebui să mergeți la dentist mai mult decât este necesar. Vă puteți face dinții cu până la 10 nuanțe mai închise la un moment care vă convine cel mai bine și la o oră care vă convine. Este decizia dumneavoastră.

Cel mai bun lucru la acestea este că în 30 de minute de la aplicarea benzilor, dinții tăi vor fi mai albi. Unele produse sunt mai puternice decât altele și unele oferă un efect de durată ceva mai mare decât alte mărci, însă în mai puțin de o săptămână veți începe să observați diferența.

Cum se îngălbenesc și se pătează dinții?

Există o mulțime de factori care contribuie la pierderea albului dinților: alimentele închise la culoare, obiceiurile proaste de curățare, printre altele, care sunt în mod evident legate de această problemă, însă experții subliniază și următoarele:

De-a lungul anilor, smalțul se deteriorează și se subțiază, ceea ce, pe termen lung, expune țesuturile calcificate ale smalțului, cauzând petele enervante.

Cine ți-a spus că mâncarea are legătură cu asta avea dreptate! Dacă sunteți un consumator înrăit de sucuri, cafea, vin roșu, ceai, sosuri și fructe închise la culoare, dinții dumneavoastră vor deveni inevitabil mai puțin albi și vor tinde să se păteze.

Dacă în familia ta nu există molari buni, mă tem că și tu vei păți la fel. Există, de asemenea, afecțiuni precum amilogeneza imperfectă și dentinogeneza imperfectă, care vor afecta albul dinților dumneavoastră.

Acestea apar în partea interioară a dintelui, pot fi cauzate de sângerări interne, de administrarea unor medicamente sau de excesul de fluor.

Acestea sunt cele mai rele. Dacă puțină nicotină poate ucide un cal, îți poți imagina ce poate face cu dinții tăi? Ei bine, nicotina și gudronul conținute în țigări pătrund prin deschiderile microscopice din smalț, creând pete teribile pe suprafața dinților.

Întrebări frecvente

Cum știți dacă benzile de albire vor funcționa pentru dumneavoastră?

Benzile de albire vor funcționa pentru dumneavoastră într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcție de natura petelor dumneavoastră, în orice caz, niciun produs în sine nu eșuează, dar unele devin mai eficiente decât altele. Cazuri precum petele de la alimente, alimente prăjite și chiar petele de țigară, atunci când nu sunt atât de avansate, sunt bine îndepărtate cu benzi, alte cazuri, cum ar fi petele de la medicamentele eliberate pe bază de rețetă, pot fi mai dificile, în cazuri extreme ar trebui să vă adresați medicului stomatolog.

Funcționează benzile de albire pe dinții galbeni?

Bineînțeles că da. Cu doar 5 minute pe zi, benzile de albire nu numai că îndepărtează petele de pe smalțul dinților, dar creează și un strat protector pentru a preveni petele viitoare. Rezultatele inițiale se vor vedea în câteva zile de la utilizare, fiind o alternativă foarte economică la albirea dinților.

Cum îmi păstrez dinții albi după ce am folosit benzi de albire?

Menținerea unor obiceiuri de igienă dentară corespunzătoare este esențială pentru a menține nu numai o bună sănătate orală, ci și un aspect alb și estetic plăcut. Nu uitați să vă spălați pe dinți după fiecare masă, să folosiți ața dentară și apa de gură pentru a îndepărta placa bacteriană acumulată în timp.

O altă alternativă foarte comercializabilă este folosirea unei paste de dinți de albire cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. Pasta va îndeplini o funcție de retușare, ajutând la îndepărtarea petelor de pe suprafața dinților.

Ce alimente ar putea inversa efectele benzilor de albire?

După ce ați folosit benzile de albire, trebuie să evitați țigările, tutunul sau orice alt derivat al acestora, precum și băuturile și alimentele cu cantități semnificative de coloranți, cum ar fi: alimentele picante, sosurile gata preparate și chiar ciocolata, precum și băuturi precum vinul roșu, cafeaua și sucurile.

În mod similar, anumite afecțiuni medicale, cum ar fi utilizarea chimioterapiei la pacienții cu cancer, prezența unor boli asociate cu metabolismul calciului și tulburări metabolice endocrine sau pur și simplu o igienă dentară deficitară.

Ce se întâmplă dacă înghit din greșeală o bandă de albire?

Din fericire, banda nu va avea efecte negative dacă o înghițiți din greșeală, deoarece acestea sunt pre-fabricate cu acest factor de risc inclus. Acesta va fi pur și simplu digerat de sistemul dumneavoastră digestiv.

Cu toate acestea, dacă acest lucru se întâmplă frecvent, poate provoca o iritație semnificativă a stomacului și greață, deoarece conțin peroxid. Prin urmare, dacă prezentați aceste simptome sau orice alte simptome, trebuie să solicitați imediat sfatul medicului dumneavoastră.

Pot folosi benzile după ce au expirat?

Benzile vor fi în continuare sigure după data de expirare, dar nu se recomandă utilizarea lor, deoarece albirea nu va mai fi la fel de eficientă.

Pot păstra benzile de albire în frigider?

Da, benzile pot fi păstrate în frigider, cu condiția să nu le puneți în zona congelatorului, deoarece în această stare își vor pierde complet proprietățile de albire. Prin urmare, dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să le lăsați să se dezghețe la temperatura camerei înainte de a le folosi. Numai atunci vor funcționa eficient.

Ar trebui să folosesc banda de albire înainte sau după ce mă spăl pe dinți?

Cel mai bine este să folosiți benzile imediat după ce vă spălați pe dinți. Folosirea lor înainte poate provoca iritarea gingiilor, așa că, în acest caz, asigurați-vă că lăsați suficient timp între fiecare acțiune.