28 aprilie 2020

Sursa: mil.gov.ua

În cadrul măsurilor pentru limitarea răspândirii coronavirusului în cadrul armatei ucrainene, Forțele Medicale efectuează regulat testări PCR. 

 

Pe 27 aprilie, au fost primite rezultatele testării PCR a personalului medical al Centrului Medical Regional de Nord (Harkov). Conform rezultatelor, prezența virusului a fost confirmată la patru militari și doi angajați civili, care au avut contact cu persoanele bolnave. 

 

Doi militari și doi angajați civili sunt tratați acasă sub supraveghere medicală, iar alți doi militari sunt sub observație în centrul medical. Starea de sănătate a pacienților este satisfăcătoare. Nu există simptome acute ale bolii.

 

Comandamentul Forțelor Medicale ale Forțelor Armate din Ucraina solicită respectarea regulilor de carantină și igienă personală.

 

Pe 26 aprilie, 18 persoane și două cazuri acute au fost recuperate, 368 de persoane se aflau în izolare (autoizolare), iar 35 de persoane urmau să din izolare în următoarele trei zile.

 

În ultimele 24 de ore, a fost raportat un singur nou caz de boală respiratorie acută COVID-19. Pacientul se află la spitalul militar din Cernăuți. Starea de sănătate a acestuia este satisfăcătoare, fără să manifeste simptome ale bolii.


 

 

 

 

Situația epidemiologică COVID în cadrul Forțelor Armate din Ucraina

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE