Slefuitor de pereti

svg%3E

Dacă construiți o casă sau urmează să o zugrăviți, este important să aveți cel mai bun șlefuitor de pereți, deoarece acesta va oferi o suprafață mai bună, astfel încât vopseaua și finisajul construcției să aibă un aspect profesional. Vopsirea sau lăcuirea pe suprafețe aspre tinde să dea un aspect mai puțin plăcut din punct de vedere estetic și este predispusă la căderea foarte rapidă a vopselei.

Vă vom ajuta să găsiți cea mai bună opțiune la cel mai accesibil preț de pe piață, astfel încât aceste sarcini să nu devină o bătaie de cap pentru bugetul dvs. De ce să plătiți pentru a da pereților casei dvs. un aspect mai profesionist când puteți să o faceți dvs. înșivă? Aceste instrumente ușor de utilizat vă vor scuti de cheltuielile anuale sau bianuale de angajare a unui zidar.

Există mai multe caracteristici care sunt importante înainte de a achiziționa unul dintre aceste șlefuitoare, noi, după o cercetare amănunțită și o analiză între opinii, am adunat cele mai bune cinci opțiuni cu prețuri foarte accesibile pentru ca tu să faci achiziția astăzi și să nu mai întârzii sarcina de a-ți înfrumuseța casa.

Cele mai bune șlefuitoare de pereți

Care este cel mai bun șlefuitor de pereți?

Da, căutăm întotdeauna cea mai bună opțiune; vă înțeleg, mi se întâmplă și mie. Nimeni nu vrea să își riște capitalul și să cumpere un produs care, la un moment dat, va eșua sau nu va satisface așteptările sale. Mai jos veți găsi uneltele noastre recomandate de cea mai înaltă calitate.

Raportul calitate-preț este un aspect esențial și, desigur, este întotdeauna bine să plătești mai puțin pentru mai mult. Cele mai bune mărci cu putere maximă, astfel încât această sarcină să devină atât de ușoară, într-o muncă extrem de profesională. Ce mai aștepți? Citiți mai departe și achiziționați astăzi unul dintre aceste instrumente.

Iată care sunt cele mai bune șlefuitoare de perete:

1. Cea mai bună șlefuitoare de perete Bosch PWR 180 CE

svg%3E

Vezi pretul Emag

Bosch este o companie renumită pentru fabricarea de produse cu un standard ridicat de calitate, după cum o demonstrează anii de experiență și preferința utilizatorilor și profesioniștilor din domeniul feroneriilor, al zidăriei și al tâmplăriei. Acest șlefuitor oferă un sistem electronic constant pentru o performanță de pornire ridicată și de lungă durată.

Denumită după o culoare verde, această unealtă oferă o bună manevrabilitate datorită mânerului ergonomic și reglabil suplimentar care nu vă va sacrifica spatele pentru a efectua aceste sarcini. În plus, asigură o muncă fără efort în apropierea marginilor, deoarece integrează un capac detașabil.

Sistemul său de curățare este un pionier în acest tip de produs. Acesta aspiră praful generat de frecare printr-o turbină integrată de mare putere care direcționează murdăria în containerul de resturi. Filtrul acestei mașini excentrice absoarbe în mod fiabil praful fin, precum și praful de beton și de tencuială. Nu vă mai faceți griji cu privire la alergii sau reziduuri adăugate în mediul înconjurător. Prețul său nu ar putea fi nici mai ideal pentru războinicii zidăriei.

Are o putere de ieșire de 1010 wați pentru a șlefui cele mai dure și mai dificile suprafețe. Totul va fi mai ușor de acum înainte cu Bosch.

2. Șlefuitor de pereți Menzer LHS 225

svg%3E

Vezi pretul Emag

Cu o garanție comercială de doi ani, șlefuitorul Menzer este unul dintre cele mai căutate și mai apreciate pe piața actuală de scule. A fost dezvoltat pentru a fi utilizat în construcții cu suprafețe uscate, vopsitorie și prelucrarea lemnului.

De asemenea, permite șlefuirea rapidă, ușoară și comodă a pereților și tavanelor, cu o rază de acțiune de până la trei metri, fără a fi nevoie de scări sau trepte pentru a ajunge la țintă. Mânerul său este reglabil în mai multe moduri, ceea ce permite o creștere semnificativă a confortului și a calității muncii care urmează să fie efectuată.

Pentru o finisare mult mai estetică și optimă, placa de șlefuit cu pernuțe și capul de șlefuit au un rulment flexibil. De asemenea, acesta integrează un motor puternic cu viteze configurabile care pot fi controlate pentru a minimiza forța de aplicare necesară, permițând astfel adaptarea la materialul pe care urmează să se lucreze.

În pachetul de achiziție sunt incluse un mâner suplimentar, un adaptor și un aspirator de 2,5 metri pentru curățarea ușoară a resturilor cauzate de frecarea dintre șlefuitor și perete.

3. Șlefuitor de pereți Einhell TC-DW 225

svg%3E

Vezi pretul Emag

Acest produs conceput de faimoasa companie Einhell oferă un motor puternic de 600 de wați și un angrenaj unghiular metalic de o calitate excelentă, cu un mâner de ghidare pliabil pentru a facilita asamblarea și dezasamblarea.

Are o placă de șlefuire mare cu un sistem practic de velcro și un picior de sprijin practic pentru a proteja furtunul de îndoire, permițând un finisaj mai adecvat și mai estetic. Rulmentul cu bile asigură o mobilitate nelimitată a capului de șlefuire.

Tehnologia sa îi permite să se adapteze la diferite suprafețe prin reglarea numărului de rotații ale vitezelor sale, precum și să aibă un mâner telescopic de 265 de centimetri fără trepte. Mânerul său în formă de T asigură o ergonomie optimă în tratarea tavanelor. Prețul său este cu adevărat competitiv și se poziționează ca fiind unul dintre cele mai accesibile și preferate de utilizatorii care lucrează cu acest tip de material.

Este o unealtă ideală pentru pasionații de bricolaj și vine cu o geantă practică și șase discuri abrazive cu o lungime de 225 milimetri în diametru.

4. Șlefuitor de pereți Matrix

svg%3E

Vezi pretul Emag

Acest șlefuitor funcționează perfect pentru șlefuirea pereților și tavanelor în interiorul și în afara spațiului domestic; este un dispozitiv pliabil, deoarece este prevăzut cu o îmbinare integrată în sistemul de plăci de șlefuire. În acest fel, permite, de asemenea, o schimbare rapidă și ușoară a discului de șlefuit.

Este un telescop puternic, cu o putere de 710 wați, și include două plăci de șlefuit pătrate și rotunde, excelente pentru lucrul pe suprafețe mari și podele. Tehnologia sa permite îndepărtarea reziduurilor de vopsea și lac, precum și a tencuielii.

Nu sunt necesare cunoștințe suplimentare pentru a asambla acest produs, este convenabil și foarte ușor de făcut. De asemenea, tehnologia sa de depozitare îi permite să fie pliată pentru a fi depozitată într-un loc sigur, fără a ocupa mult spațiu. Are o rotație de 1200 până la 1500 de rotații pe minut și o rotație dreptunghiulară de 3500 până la 7500 u/minut.

5. Șlefuitorul de pereți Fartools DWS 800

O unealtă de nivel înalt

svg%3E

Vezi pretul Emag

Această opțiune reprezintă, fără îndoială, o alternativă excelentă pentru cei care sunt în căutarea unui produs cu preț redus, dar de înaltă calitate, care oferă capacitățile necesare pentru a realiza o lucrare cu adevărat optimă și care satisface nevoile utilizatorului și ale consumatorului.

Puterea sa de 800 de wați permite șlefuirea sub presiune directă a varului și a plăcilor de gips-carton, limitând la minimum cantitatea de paie. Tehnologia sa permite șlefuirea tencuielii fără a deteriora motorul produsului, o alternativă care va oferi mult mai multă durabilitate achiziției dumneavoastră.

Pentru a evita colectarea murdăriei, acest șlefuitor oferă un sistem de colectare a prafului și de drenaj cu un nivel foarte ridicat de etanșare. De asemenea, este adaptabil și la aspiratorul Plaster 35 décolmatage. Are un diametru de 225 de milimetri, un sistem de blocare a arborelui și o viteză variabilă prin intermediul ingineriei sale electronice.

 

Ce este un șlefuitor de pereți?

svg%3E

Este un instrument esențial în instalarea pereților de tencuială. Se utilizează la netezirea componentei de acoperire care se aplică în timpul instalării acestor pereți.

Există multe tipuri de aceste produse disponibile pentru achiziționare la magazinul local de tâmplărie sau fierărie, inclusiv blocuri de șlefuire manuală și blocuri orbitale pentru gips-carton, precum și cele cu cabluri portabile și cele cu aspiratoare de murdărie.

Atunci când alegeți opțiunea potrivită, trebuie să luați în considerare volumul și tipul de tencuială pe care veți lucra, precum și cât de mult sunteți dispus să cheltuiți pentru acest instrument. Citiți mai multe despre diferitele tipuri de aceste șlefuitoare mai jos.

Bloc de șlefuire manuală

Blocurile de șlefuire manuală sunt perfecte pentru lucrări mici, cum ar fi repararea unor părți de pereți despărțiți, șlefuirea colțurilor și netezirea marginilor rotunde ale pereților. Aceste instrumente au următoarele dimensiuni:

 • Lățime: 2,75 inch
 • Lungime: 4 inch
 • Înălțime: 1 inch

Aceste blocuri de șlefuit sunt disponibile cu granulații mici și medii, în unghiuri duble și simple, pentru șlefuirea în locuri înguste fără a șlefui peretele opus. Puteți adăuga un burete de netezire la unul dintre aceste produse pentru a netezi colțurile și puteți folosi un bisturiu și un unghi exterior rotunjit pentru a perfecționa marginile rotunjite ale pereților.

 • Șlefuitoare Turbo Dirt Suction

Pentru cei pasionați de prelucrarea lemnului, aceste produse reprezintă o șlefuitoare ușoară, echipată cu un dispozitiv integrat de colectare a particulelor de murdărie și tencuială. Este dreptunghiulară, iar capul său permite șlefuirea ușoară în colțuri strâmte și în zone greu accesibile. De asemenea, este echipat cu un tip special de hârtie de șlefuit cu un suport de plasă care previne înfundarea și asigură o durată de viață mai lungă decât cea a hârtiei normale.

Unele modele ale acestor unelte superbe sunt echipate cu o turbină de aer capabilă să genereze 10.000 de rotații pe minut pentru o șlefuire mai rapidă. Aceste dispozitive de îndepărtare a murdăriei sunt însoțite de o extensie detașabilă, ideală pentru tavane și pereți de înălțime considerabilă.

 • Șlefuitoare portabile cu cablu

Aceste produse sunt șlefuitoare agresive utilizate în mod obișnuit la lucrări profesionale.

 • Șlefuitoare de perete orbitale

Aceste produse sunt un instrument portabil perfect pentru proiecte de îmbunătățire a locuinței și pot fi utilizate în diverse sarcini de înfrumusețare a locuinței, cum ar fi îndepărtarea componentelor murdare, precum și îndepărtarea vopselei și a murdăriei.

Deși este o unealtă versatilă, aceste șlefuitoare nu sunt prevăzute cu o extensie suplimentară, ceea ce înseamnă că trebuie să folosiți o unealtă sau o scară atunci când șlefuiți zone înalte ale peretelui, precum și atunci când șlefuiți tavane.

Șlefuirea este o activitate care tinde să murdărească împrejurimile, așa că este recomandabil să purtați o mască care să vă acopere gâtul și nasul pentru a vă proteja de murdărie și particule de tencuială în timpul lucrului. De asemenea, ar trebui să purtați o pereche de ochelari de protecție buni în timpul lucrului.

Sfaturi înainte de a cumpăra o mașină de șlefuit pereți

Atunci când cumpărați cea mai bună mașină de șlefuit și comparați caracteristicile, există diferite aspecte tehnice, precum și gradele foii de șlefuit. Veți obține diferite dimensiuni, greutăți, puteri, discuri și chiar și designul mânerului poate juca un rol în ușurința de utilizare. Mai degrabă decât să încercați să comparați fiecare variabilă, urmăriți următoarele patru lucruri, deoarece acestea sunt cele mai fundamentale aspecte:

Greutate

Un singur kilogram care variază între două modele nu va face o mare diferență în prima jumătate de oră de șlefuire, dar odată ce ați lucrat o oră sau două, vă veți dori să cântărească chiar și un sfert de kilogram mai puțin. Greutatea variază foarte mult de la un model la altul, greutatea medie a mașinii fiind de 15 livre. Acesta este unul dintre principalele motive de luat în considerare. O alegere bună ar fi una care să cântărească în jur de 2,5 kg.

Puterea de ieșire

Există o gamă moderată de rotații pe minut între diferite produse, iar un instrument din gama superioară vă va oferi puterea de care aveți nevoie pentru a face rapid treaba.

Rețineți că motoarele foarte rapide vor adăuga un pic de greutate și, în general, vor face ca scula să fie și mai scumpă. Acestea vor economisi cu ușurință timp și efort la locul de muncă, așa că trebuie să țineți cont de ce aspect este mai important pentru dvs. între efort și costuri.

Diametrul panoului de șlefuit

Un disc de șlefuit cu un diametru mai mare va face mai mult contact cu peretele la fiecare rotație și va face treaba mai repede. Cu toate acestea, acest lucru va adăuga un pic de greutate instrumentului, astfel încât magia constă în găsirea unui compromis între diametrul discului și greutatea totală a unității. Dacă aveți o mașină de șlefuit cu un diametru mai mare al discului, dar nu o puteți ridica în jurul camerei, nu va fi o idee foarte bună.

Preț

Prețul este un aspect atractiv în orice achiziție, mai ales atunci când este vorba de scule electrice și echipamente de construcții și finisare.

În timp ce prețurile diferite tind să reprezinte o creștere a calității, mai scump nu înseamnă întotdeauna mai bun. Stabilirea bugetului vă va menține în intervalul financiar estimat, dar va merge automat cu cel mai scump sau cel mai puțin scump element, la fel cum se întâmplă și cu alte aparate. În acest caz, nu vă va aduce niciun beneficiu.

Recomandări

Dacă aveți de făcut orice fel de lucrări de șlefuit, este important să investiți în unealta potrivită. Iată câteva sfaturi pentru a obține cele mai bune rezultate.

 • Asigurați-vă că alegeți un șlefuitor fin; dacă alegeți un șlefuitor de hârtie cu granulație 80, probabil că va lăsa urme nedorite pe perete.
 • Experții recomandă utilizarea unui granulație de 120 sau 150 pentru rezultate optime; puteți cumpăra foi pretăiate pentru a se potrivi la orice mașină de șlefuit pe care decideți să o utilizați.
 • Un alt sfat, rezistați impulsului de a șlefui peste scobituri, este mai bine să folosiți o paletă atașată cu un capac de componentă.
 • Asigurați-vă că, după ce v-ați făcut treaba, treceți o torță peste fiecare suprafață care a fost efectiv șlefuită. Puteți folosi un creion pentru a marca zonele cele mai problematice care necesită mai mult șlefuire sau umplere.
 • Asigurați-vă că îndepărtați resturile, murdăria și hârtia care ar putea bloca lucrările de vopsire și lăcuire; acestea sunt, de obicei, destul de frecvente.
 • Dacă folosiți un șlefuitor, vă recomandăm să acordați atenție colțurilor, puteți folosi un burete de colțuri pentru a vă asigura că nu stricați colțurile cu șlefuitorul.
 • Aplicați o atingere ușoară cu șlefuitorul, faceți câteva teste înainte de a începe să lucrați la proiectul propriu-zis, astfel încât să puteți testa până când obțineți presiunea dorită pentru a obține cele mai bune rezultate.

Șlefuitoare de pereți electrice versus manuale

Există o dezbatere în cadrul comunității cu privire la cel mai bun mod de a șlefui. Pentru a fi la curent cu această problemă și pentru a vă oferi câteva informații care vă pot fi utile, am comparat cele două opțiuni în ceea ce privește punctele cheie.

În acest domeniu, nu există nicio îndoială că șlefuitorul electric are avantajul. Are un disc rotativ și un mâner lung care vă permite să acoperiți o suprafață mult mai mare într-o perioadă scurtă de timp.

Deși șlefuitoarele electrice pot oferi mult control atunci când sunt profesionale, veți avea întotdeauna mult mai mult control atunci când folosiți o șlefuitoare manuală. Șlefuirea manuală vă permite să exercitați un tip diferit de presiune pentru fiecare zonă, astfel încât să puteți șlefui într-un unghi sau să folosiți o margine a șlefuitorului pentru un colț dificil.

Din nou, scula electrică este de neegalat în această categorie. Efectuarea unei mișcări lungi și rotunde cu brațele pe fiecare parte a suprafeței ar fi o sarcină cu adevărat obositoare, mai ales dacă spațiul este lung. Având capacitatea de a face mișcări mult mai mici și de a acoperi o suprafață mai mare, vă va permite să vă ușurați puțin munca.

Cum se utilizează șlefuitorul de pereți?

Partea care face ca aceste produse să fie atât de practice este modul în care sunt utilizate. Acestea necesită o anumită îndemânare pentru a profesionaliza munca, dar această expertiză poate fi dobândită într-o oră sau două de practică, indiferent cât de profesionist ești în domeniul construcțiilor. Dacă nu ați mai folosit niciodată unul dintre acestea și nu sunteți sigur de unde să începeți, am pregătit un ghid rapid despre cum să configurați și să utilizați un șlefuitor electric.

Configurarea corectă a sculei este importantă pentru funcționalitatea acesteia la locul de muncă. Există două părți principale de care va trebui să țineți cont în timpul configurării. Prima parte a configurației care trebuie luată în considerare este aplicarea panoului de șlefuire pe cap. Acest panou este cel care șlefuiește de fapt peretele și, pentru a atinge acest scop, veți dori un panou special conceput pentru pereți.

Asigurați-vă că acest panou este bine fixat și că nu există nimic care să iasă în afară de părțile laterale ale discului. Astfel, chiar și la viteze foarte mari, discul va rămâne atașat și își va face treaba. Cealaltă parte de conectare a aspiratorului la mașină. De obicei, este vorba doar de o strângere și o reglare, sau poate că nu se reglează deloc, în funcție de model, dar conectarea corectă va face diferența între câteva particule de praf pe podea și o furtună de murdărie în zona de lucru.

Aceasta este prima lucrare care are loc după ce toate imperfecțiunile, zgârieturile, găurile de șuruburi au fost umplute cu ciment. Doar porniți șlefuitorul împreună cu aspiratorul și începeți să îl folosiți în jurul suprafeței, acordând o atenție deosebită nivelurilor de abraziune și cantității de beton pe care o îndepărtează. Este posibil să fie nevoie să măriți numărul de rotații pe minut. Această șlefuire va avea grijă de imperfecțiunile tapetului și va ajuta la netezirea oricăror denivelări cauzate de beton.

Șlefuirea după prima dată este o etapă care este adesea omisă și contribuie la un finisaj mai optim și mai estetic, care elimină micile imperfecțiuni rămase pe suprafață. După ce suprafața este șlefuită, umpleți cu ciment toate golurile rămase și mai șlefuiți o dată, ceea ce va permite îngrijirea unor zone care nu au fost văzute până acum în lucrarea dumneavoastră. Mulți cred că acest lucru este exagerat, dar pentru un finisaj curat este într-adevăr esențial. Atingerea finală.

Care sunt avantajele unui șlefuitor electric?

Primul avantaj față de șlefuitoarele manuale este viteza.

Veți putea face o muncă mai scurtă care v-ar lua o după-amiază întreagă. Problema cu cele care nu sunt specializate în acest scop este că tot timpul pe care îl economisiți va fi recuperat pe măsură ce măturați, aspirați și, în general, strângeți mizeria de prin toată casa.

Resturile de tencuială se deplasează prea departe, așa că asigurați-vă că închideți camera chiar dacă folosiți un șlefuitor special. Banda de mascare poate fi un bun opritor dacă ușile dvs. nu au praguri în spate și vă va permite să nu lăsați reziduuri dincolo de cameră când ați terminat.

De asemenea, este posibil, cu o anumită îndemânare, să finisați mai ușor decât ați face-o cu o mașină manuală. Acest lucru este permis de puterea suplimentară furnizată de motorul electric și va trebui să efectuați mișcări circulare scurte pentru a obține acest lucru.

Nu vă gândiți că aceste mașini electrice pot înlocui șlefuitoarele cu experiență sau chiar faptul că trebuie să folosiți un șlefuitor de mână, dar pot face o mulțime de muncă într-o clipă și vă permit să vă concentrați asupra zonelor care au nevoie cu adevărat de o atingere meșteșugită, cum ar fi marginile unde se întâlnesc tavanele și pereții.

Veți constata, de asemenea, că scula electrică economisește timp și efort în acest punct vital al proiectului dumneavoastră, chiar și atunci când vine vorba de curățare.