Smart TV Box

svg%3E

Cu această tehnologie Android inovatoare, puteți transforma televizorul într-un centru inteligent de conținut multimedia. Dar nici vorbă, am cumpărat produse de foarte proastă calitate, sunt unele care nu au o performanță optimă și au un lag prea mare care face imposibilă navigarea.

O altă greșeală frecventă și cea care dă cele mai multe bătăi de cap este că, de cele mai multe ori, aceste unități nu funcționează bine cu Wi-Fi. Din acest motiv, ar trebui să știți cum să alegeți cel mai bun Smart tv box, astfel încât să nu vă faceți niciun fel de griji. Ca să nu mai vorbim de momentele în care continuă să se încarce sau când pur și simplu nu poți vedea nimic.

Nu vi s-a întâmplat niciodată ca telecomanda încorporată să nu funcționeze și să fiți nevoit să folosiți mouse-ul? Ei bine, eu am făcut-o. Dar cu această listă comparativă pe care am alcătuit-o, puteți afla cele mai fiabile și mai rentabile cinci opțiuni de pe piață la un preț cu adevărat accesibil și mai puțin costisitor.

Cel mai bun Smart TV Box

Care este cel mai bun Smart TV Box?

Unul dintre cele mai importante elemente de luat în considerare este procesorul pe care aceste

svg%3E

dispozitive îl includ, acesta va permite o performanță mult mai bună a sistemului de operare Android. De asemenea, aruncați o privire la compatibilitatea lor cu 4K, deoarece este o rentabilitate de viitor.

Mulți producători folosesc un procesor mai vechi pentru a reduce costurile de producție, ceea ce face imposibilă efectuarea mai multor sarcini și duce inevitabil la înghețarea televizorului sau la latență. De asemenea, pentru o calitate audio mai bună, căutați un echipament capabil să ofere un port 5.1 pass-through.

Codificarea H.265 va permite o decodificare mai eficientă a videoclipurilor de mari dimensiuni pentru o redare de calitate superioară și cu o rezoluție mai clară. Căutați, de asemenea, un mouse integrat - cel wireless este mai bun; și, dacă este posibil, încercați să includeți și o tastatură.

Iată cele mai bune boxe Smart TV:

1. Blusens WEBTV-W 1160086

Internet pe televizor

Acest dispozitiv vă va oferi o conectivitate ridicată și o bună satisfacție de navigare pe internet datorită tehnologiei sale. Acesta poate fi instalat pe orice dispozitiv cu un port HDMI. Playerul său va permite vizionarea de conținut la calitate Full HD 1080p. Acesta are un browser cu sursă deschisă și permite, de asemenea, o conexiune IP fie prin cablu Ethernet, fie prin Wifi.

Actualizările software-ului online vor fi complet gratuite, are DLNA și nu vă mai faceți griji cu privire la întreruperile de flux, datorită acestei unități complete nu va mai trebui să vă faceți griji în acest sens. Acesta prezintă compatibilitate universală cu toate tipurile de tastaturi și șoareci fără fir prin USB.

Dimensiunile sale sunt foarte mici, măsurând 11,7 x 10 x 4 centimetri și cântărind 178 de grame. În cutie veți primi o telecomandă, un adaptor de alimentare și, de asemenea, o telecomandă pentru confort.

2. MINIX NEO U9-H Android 6.0 pe 64 de biți

O unitate extrem de avansată

svg%3E

Vezi pretul Emag

Intrați în lumea sunetului de înaltă fidelitate în propria locuință datorită capacității Home Theater încorporată în acest produs. Este capabil să suporte o mare varietate de cele mai populare formate video și audio, astfel încât să aveți libertatea de a vă bucura în mod normal de tot conținutul media găsit pe web.

Obțineți imagini de înaltă definiție și dimensiuni noi datorită suportului HDR10 încorporat, care extinde spectrul de culori pentru a afișa un alb mai luminos și un negru mai întunecat, accentuând contrastul pentru a crea o experiență de vizionare mai luminoasă și mai naturală.

Tehnologia sa high-end este construită cu un procesor Octacore, astfel încât nu mai aveți stresul de a vă vedea monitorul cum se blochează din ce în ce mai mult decât înainte. Dispune de un sistem de răcire care previne supraîncălzirea carcasei.

3. Android TV Box Rikomagic RKM MK902Ⅱ RK3288

Ideal pentru spanioli

svg%3E

Vezi pretul Emag

Căutați eficiență și conectivitate ridicată? Acest dispozitiv, care integrează un adaptor de alimentare european - ceea ce va scăpa de bătaia de cap a unităților americane imposibil de conectat la priza noastră - are un procesor quad core RK3288 de până la 1,8 GHz, cu ARM Cortex-A17.

Sistemul de operare al acestui dispozitiv este Android 4.4 și rulează la 2 gigaocteți și 16G ROM cu o capacitate mare de memorie. Conectivitatea Bluetooth este 4.0. Tehnologia sa permite afișarea paginilor web cu cea mai înaltă tehnologie HTML5 și suportă codul Flash 11. Vă puteți bucura de peste 600 de mii de aplicații pe Google Play.

Viteza de conectare a unui mouse sau a unei tastaturi externe va fi foarte mare, datorită portului său de 2,4 GHz, iar slotul pentru a introduce un card micro-SD vă va permite să extindeți memoria până la 32 GB. Acesta acceptă un număr mare de fișiere video pentru o mai mare flexibilitate.

4. Abox A3 TV Box Amlogic s912

O opțiune economică și bună

svg%3E

Vezi pretul Emag

Doriți să vă bucurați de o experiență Android 6.0 maximă pe televizorul dumneavoastră? Ei bine, cu acest dispozitiv veți obține o experiență de navigare incredibilă datorită modului în care a fost proiectat, integrând o memorie RAM de 2gb și incluzând o memorie ROM de 16gb. Nu mai există întârzieri la punerea în buffer.

Sistemul său inovator include un procesor Octa-core AmlogicS912. Viteza și performanța acestei cutii sunt cu adevărat uimitoare. Vă puteți bucura de o experiență de vizionare 4k superbă și are suport pentru decodare H265 și VP9. Are culori HDR pe 10 biți.

Conectivitatea se bazează pe un sistem dual band de 2,4 GHz cu o viteză de internet wireless de 5 GHz. Viteza portului Bluetooth este 4.0 și suportă o intrare Ethernet.

5. Bqeel K12 Pro Android 6.0 Tv Box Amlogic S912 Octa core 2GB

Performanță maximă

svg%3E

Vezi pretul Emag

Bucurați-vă de navigare ca niciodată înainte. Android Lollypop procesat de un cip Amlogic acore Oct va permite o satisfacție maximă și va reduce la minimum înghețarea ecranului și congestia. Are o capacitate de stocare internă de 32 GB; suficient pentru a stoca informații cu adevărat utile.

Datorită tehnologiei sale dual band, semnalul Wi Fi va fi mult mai stabil, prezentând rate de rezistență foarte ridicate. Are 2 GB de RAM și un cip de procesare integrat pe 64 de biți, inclusiv suport pentru 4K. Una dintre cele mai bune opțiuni pentru conexiunile externe.