Sonerie fara fir

svg%3E

Cea mai bună sonerie wireless este cea de care aveți nevoie pentru a fi atenți și a nu rata niciun apel făcut de un potențial client la ușa afacerii dumneavoastră sau pur și simplu vizitatori care vin la dumneavoastră acasă.

Acest echipament este util și pentru a asista persoanele care au nevoie de îngrijire constantă, astfel încât să puteți fi atent la solicitarea persoanei dragi pentru care veți fi disponibil la simpla apăsare a unui buton.

În prezent, majoritatea soneriilor sunt ușor de instalat, uitați de lucrările de construcție în casă și de implementarea unor cabluri lungi, deoarece soneriile moderne funcționează fără fir.

La fel ca camerele de supraveghere ip, care asigură securitatea unităților și a locuințelor prin conexiune wifi și trimit instantaneu semnale de alertă, emițătoarele - sau, de asemenea, numite butoane - ale soneriilor fără fir vor fi pregătite să trimită semnalul către receptoarele lor, menținând oamenii în alertă la apeluri, oriunde s-ar afla și orice ar face.

Aceste noi dispozitive au un design compact și atrăgător, pe care îl puteți muta dintr-un loc în altul fără niciun inconvenient, în plus, oferă o varietate de sunete pentru a vă face să vă simțiți mai confortabil cu alerta pe care o emit, astfel încât nu va trebui să vă mulțumiți cu clasicul și repetatul 'ding dong' al soneriilor de modă veche.

Cele mai bune sonerii de ușă fără fir

Care este cea mai bună sonerie fără fir?

Cunoscând utilitatea acestor dispozitive inovatoare, se creează nevoia de a cumpăra o sonerie fără fir ; din fericire, aceste dispozitive sunt ieftine ; totuși, în ciuda costului redus, acest produs este avantajos și pentru a-l alege pe cel ideal pentru tine, cea mai importantă caracteristică de luat în considerare este raza de acțiune a dispozitivului.

Practic, va trebui să analizați tipul de spațiu în care doriți să o folosiți, deoarece unele modele își diminuează eficiența atunci când distanța care separă emițătorul și receptorul este interferată de pereți sau uși; cu toate acestea, există modele care se bucură de o rază de acțiune excepțională care le face cele mai bune și mai fiabile sonerii de pe piață.

În cele ce urmează sunt prezentate cele mai bine poziționate opt modele din industrie, echipamente care, datorită eficienței, ușurinței în utilizare și prețului lor, s-au distins de restul și care vor fi, fără îndoială, o achiziție bună pentru dumneavoastră.

Iată dintre cele mai bune sonerii de ușă fără fir:

1. Kit sonerie fără fir Jerrybox DT32

svg%3E

Vezi pretul Emag

Este un kit convenabil de sonerie fără fir, format dintr-un emițător și un receptor pe care îl puteți instala la o distanță de până la 300 de metri între ele. Are un design modern și compact, realizat din materiale de calitate, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în aer liber, datorită clasificării sale de impermeabilitate IP x 44.

Cu această sonerie puteți alege dintre cele 48 de tonuri disponibile, de la cele mai clasice sunete până la cele mai plăcute melodii care vă vor anunța că vine cineva. De asemenea, dispozitivul dispune de patru niveluri de volum pentru a-l regla în funcție de nevoile dumneavoastră și de spațiul în care îl amplasați; în plus, are un inel care funcționează ca un semnal vizibil care se va aprinde atunci când se sună la ușă.

Unitatea este setată din fabrică cu un cod unic de frecvență care asigură că nu există interferențe între sonerie și alte dispozitive de telecomandă din apropiere.

Ce ne place:

 • Echipamentul este ușor de instalat.
 • Receptorul funcționează în orice priză electrică.
 • Transmițătorul funcționează cu o baterie de lungă durată inclusă la achiziție.
 • Fabrica oferă o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor în caz de neconformitate, o garanție de 12 luni pentru produs și asistență pe viață.
 • Designul se potrivește oricărui stil de decor.

Dezavantaje:

 • Iluminarea dispozitivului este scăzută, însă nu afectează funcționarea optimă a dispozitivului.

2. TeckNet WA659

svg%3E

Vezi pretul Emag

Soneria include două receptoare și un emițător gata de a fi conectate la orice priză standard și de a înlocui soneria învechită cu una modernă, care se va potrivi stilului dvs. datorită celor 52 de melodii disponibile și a celor patru niveluri de volum.

Designul aparatului este modern, compact, discret și se va potrivi perfect cu orice decor pe care îl aveți acasă. Modulul are un indicator luminos intermitent care se aprinde atunci când primește un apel, acționând ca o notificare vizuală perfectă pentru persoanele cu auz limitat.

De asemenea, raza de operare este de până la 150 de metri, astfel încât va fi ușor să plasați dispozitivul în locul cel mai convenabil pentru dvs., evitând în același timp interferențele cu alte dispozitive datorită razei sale de operare care depinde de cele 64000 de coduri de frecvență disponibile.

Ce ne place:

 • Dispozitivul este ușor de instalat.
 • Investiția este susținută de o garanție de 18 luni.
 • Fabrica oferă asistență constantă și ușor de contactat.
 • Raport calitate-preț excelent.
 • Cele două receptoare pot fi configurate cu tonuri diferite.

Neplăcut:

 • Manualul este doar în limba engleză.

3. Sonerie wireless pentru exterior

O sonerie cu un design alb modern, atrăgătoare, compactă, ușoară și ușor de amplasat oriunde. Dispozitivul oferă o rază de acțiune de până la 200 de metri, 50 de tipuri de melodii și patru niveluri de intensitate a volumului, de la 30 dB la 110 dB.

Dispozitivul are un cod de frecvență unic pentru a-l diferenția de alte dispozitive la distanță fără a provoca interferențe între ele. De asemenea, are un inel luminos cu LED care se va aprinde ca un semnal vizual atunci când este activată soneria.

Este ușor de configurat și de utilizat; în primul rând, emițătorul este alimentat de o baterie inclusă, în timp ce receptorul este pur și simplu conectat la o priză de curent și este gata de funcționare.

Ce ne place:

 • Garanția este de 12 luni și 45 de zile de returnare a banilor.
 • Este ușor de instalat sau de mutat atunci când aveți nevoie de el în altă parte.
 • Include șuruburi sau bandă adezivă pentru instalare.
 • Rezistent la apă.
 • Raport calitate-preț bun.

Ce nu ne place:

 • Nimic de subliniat. Este un produs recomandat în rândul utilizatorilor.

4. TeckNet WA668

svg%3E

Vezi pretul Emag

Caracteristica cea mai importantă a echipamentului este raza de acțiune mare, care depășește 150 de metri în spații obișnuite și până la 300 de metri în spații deschise.

Kitul este format dintr-un emițător, un receptor de conectare și un receptor cu baterii, toate acestea având un LED care se aprinde atunci când se sună la ușă. Kitul include, de asemenea, șuruburi sau bandă adezivă pe ambele fețe, astfel încât să puteți alege modul în care doriți să îl instalați, astfel încât să fie bine fixat pe suprafața pe care îl plasați.

Unitatea este fabricată din materiale rezistente la intemperii, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în aer liber. Atunci când utilizați această sonerie, puteți alege între 36 de tonuri și patru intensități de volum între 25 dB și 110 dB.

Ce ne place:

 • Garanția echipamentului este de 18 luni.
 • Fabrica oferă asistență gratuită pe viață.
 • Produsul este de bună calitate
 • Prețul este accesibil
 • Dimensiunea este mică și se potrivește în orice spațiu
 • Dimensiunea este mică și se potrivește în orice spațiu.
 • Are un sunet bun.

Ce nu ne place:

5. 1byone ODEQH-0535

svg%3E

Vezi pretul Emag

Are o funcționare inteligentă, include un emițător și două receptoare; însă, pe lângă acestea, puteți achiziționa un număr nelimitat de emițătoare și receptoare pentru a mări kitul.

Sunetul produs de sonerie este de o calitate comparabilă cu melodiile de pe un CD și puteți alege dintre 36 de tonuri diferite, de la cele mai clasice la cele mai amuzante.

Are o rază de acțiune de 300 de metri, astfel încât puteți instala emițătorul la ușa casei, iar receptorul oriunde în încăperi, fără să vă faceți griji cu privire la distanță.

Designul este realizat din plastic durabil, rezistent la apă, vânt, praf și alți factori externi.

Ce ne place:

 • Garanția este de 12 luni și oferă o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor în caz de neconformitate cu produsul.
 • Dispozitivul dispune de o notificare vizuală prin intermediul unui LED care se aprinde atunci când se sună la sonerie.
 • Are un avertisment atunci când bateria este descărcată.

Dezavantaje:

 • Puțin mai scump decât alte produse cu caracteristici similare.

6. Migicfly Kit sonerie digitală portabilă fără fir Migicfly

svg%3E

Vezi pretul Emag

Brandul are o experiență vastă în domeniul echipamentelor cu tehnologie wireless și a dezvoltat acest produs cu scopul de a înlocui vechea sonerie din locuința dumneavoastră.

Acest echipament este format dintr-un buton și două receptoare cu o rază de acțiune de până la 300 de metri în aer liber; are 52 de melodii disponibile și patru niveluri de intensitate a volumului.

Kitul are un design inovator, realizat din plastic rezistent la stropire, ploaie și vânt pentru utilizare în exterior.

Dispozitivul este configurat sub o codificare unică care îl împiedică să provoace interferențe cu alte dispozitive, astfel încât să puteți utiliza echipamentul în siguranță și fără perturbații.

Ce ne place:

 • Instalarea este simplă.
 • Modelul este disponibil în negru sau alb.
 • Include benzi adezive și șuruburi pentru instalare.
 • Dispune de o indicație iluminată cu LED.
 • Designul este atrăgător.
 • Sunetul emis este de bună calitate.

Nu-i place:

 • Nu există caracteristici relevante.

7. Mondpalast Sonerie portabilă portabilă impermeabilă fără fir Mondpalast

svg%3E

Vezi pretul Emag

Designul este modern și compact, realizat din plastic impermeabil rezistent la factorii de mediu. Puteți să le instalați cu șuruburi sau să le fixați cu benzi adezive și în ambele cazuri clopotul va fi bine ajustat la suprafața dorită.

Dispune de 36 de tonuri de apel diferite, din care îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră.

Acest produs este ideal pentru case sau birouri, este ușor și practic, deoarece are un sistem de butoane ușor de înțeles pentru configurarea și utilizarea sa.

Raza sa de acțiune acoperă până la 280 de metri în spații deschise și se numără printre cele mai ușoare și mai compacte kituri de sonerie de pe piață.

Ce ne place:

 • Prețul este unul dintre cele mai accesibile.
 • Instalarea este simplă.
 • Echipamentul este eficient.
 • Este de dimensiuni mici.
 • Raport calitate-preț bun.

Neplăcut:

 • Instrucțiunile sunt doar în limba engleză.

Cum se alege o sonerie wireless?

Dacă vă aflați aici este pentru că v-ați hotărât să optați pentru una dintre acestea, iar următorul pas va fi să o alegeți pe cea care se potrivește perfect spațiului în care doriți să o amplasați și nevoilor dumneavoastră ca potențial utilizator.

svg%3E

În general, trebuie să știi că o sonerie wireless poate fi amplasată oriunde, bineînțeles că trebuie să te gândești întotdeauna la una care să fie cu adevărat strategică și utilă. Majoritatea modelelor sunt accesibile și, de asemenea, destul de ușor de instalat, acestea ar fi cele două mari avantaje pe care trebuie să le evidențiem și două lucruri pe care nu trebuie să le pierdem din vedere atunci când facem achiziția.

Înainte de a cumpăra, este foarte important să înțelegeți cum funcționează acest aparat. Motivul pentru care nu este nevoie de cabluri fizice sau de lucrări electrice atunci când este instalat este acela că undele radio conectează emițătorul direct la capotă. Pornind de la acest principiu, veți găsi pe piață mai multe modele care diferă între ele printr-o varietate de lucruri, cum ar fi gama sau detaliile estetice. Important este ca, având în vedere acest lucru, să știi să alegi unul care să aibă raza de acțiune de care are nevoie mărimea casei sau a biroului tău pentru a se auzi așa cum trebuie, care să aibă o tonalitate plăcută pentru urechile tale și care să fie armonios cu stilul, personalitatea și decorul locului în care îl vei amplasa.

Asigurați-vă că selectați caracteristicile potrivite

Ceea ce am trecut în revistă până acum este doar o prezentare generală a acelor detalii de care ar trebui să aveți grijă atunci când cumpărați, bineînțeles, atâta timp cât doriți să faceți o achiziție de succes. Mulți iau acest lucru de la sine înțeles, dar adevărul este că o sonerie merită mai multă atenție decât ați putea crede, iar aici sunt principalele detalii pe care nu aveți voie să le ratați:

Alege o sonerie rezistentă la căldură și apă

Credeai că toate sunt capabile să reziste la condiții meteo variabile? Presupunând că aceasta este prima greșeală pe care o fac majoritatea cumpărătorilor, din păcate nu este cazul. Prin urmare, va fi important să țineți cont de acest aspect atunci când alegeți, astfel încât să nu fie deteriorat de fluctuațiile de temperatură, de ploaie sau de zăpadă. Acest lucru este de obicei explicat pe ambalajul dispozitivului. Dacă nu vedeți aceste informații, probabil că nu este un model suficient de robust.

Alegeți o sonerie cu frecvențe variabile

Am spus deja că aceste modele wireless folosesc unde radio pentru a transmite semnalul, așa că fiți atenți la cele care sunt capabile să funcționeze pe mai multe frecvențe. Astfel, nici soneria fără fir a vecinului, nici dispozitivul de deschidere a ușii de garaj nu vor interfera cu acesta. Atunci când se confruntă cu interferențe, cel mai bine este să se schimbe pur și simplu codul de confidențialitate de pe sonerie și să se ajusteze frecvența, așa că este important să aveți această funcție.

Asigurați-vă că raza de acțiune este suficientă

Dacă există un singur lucru care contează în această alegere, acesta este dimensiunea casei sau a biroului, cu alte cuvinte, locul în care îl veți instala. Acest lucru va determina intervalul de care veți avea nevoie, așa că este important să îl măsurați dacă nu sunteți prea sigur. În mod obișnuit, acestea au o rază de acțiune de aproximativ 46 m. În cazul în care interiorul casei dvs. este mult mai lung decât acesta, cel mai bine este să optați pentru un model cu autonomie mai mare. Cu toate că vă puteți baza întotdeauna pe un extender pentru a crește raza de acțiune și pentru a putea auzi în toată casa, chiar și atunci când ascultați muzică sau urmăriți un film la volum maxim în dormitor.

Decideți câte receptoare doriți

Există locuri în care poate fi dificil să auziți sunetul, un exemplu fiind de obicei spălătoria sau garajul, pentru a numi doar câteva, în acest caz va trebui să puneți un receptor în mai multe locuri. Bineînțeles că este vorba de case mari și în acest caz s-ar putea să doriți câte unul pe fiecare nivel al casei. Toate acestea trebuie luate în considerare în prealabil.

Alegeți între electrice sau cu baterii

Da, sunt fără fir, dar mulți utilizatori pierd din vedere faptul că vor avea nevoie de o sursă de energie pentru a le alimenta. Aici aveți posibilitatea de a folosi sursa care vi se potrivește cel mai bine, poate că spațiul în care alegeți să o amplasați are o priză electrică în apropiere și puteți folosi o alarmă electrică. Dacă nu, nu trebuie să renunțați la sonerie: bateriile vă vor fi de folos! Important este să aveți câteva baterii de rezervă și să le înlocuiți fără să așteptați să expire.

Nu uita de detaliile estetice

Ținând cont că va fi în casa ta, ar trebui să ții cont de decorul tău, de personalitatea ta și de mulți factori atunci când îți alegi soneria pentru că, da, cu toții ne dorim ca ceea ce este acasă să arate armonios și frumos, de ce nu? Ei bine, atunci te invit să nu pierzi din vedere câteva lucruri.

Alegeți soneria care vă place cel mai mult

Desigur, trebuie să fie și armonioasă pentru dumneavoastră, există o gamă largă de sunete disponibile, alegeți-o pe cea care vă place.

Stabiliți dacă doriți să controlați volumul

Unele sunt prevăzute cu comenzi audio reglabile pentru a le modifica după bunul dumneavoastră plac.

Decideți dacă doriți o opțiune de iluminare

Există modele care au un senzor care se aprinde atunci când este apăsat, în loc să sune o sonerie.

Alegeți o dimensiune în funcție de spațiul disponibil

Există multe forme și dimensiuni diferite din care vă puteți alege modelul, asigurați-vă că se potrivește cu camera și decorul acesteia.

Alegeți un stil care să completeze designul casei dumneavoastră

Cele mai simple opțiuni sunt cele din plastic, cu culori neutre și o gamă destul de limitată. Dar dacă mergeți mai departe, veți găsi o gamă mult mai largă de stiluri, culori și finisaje care vor fi foarte interesante, iar materialele pot varia de la ceramică, la metal și lemn. Aici vă puteți juca un pic mai mult.

Cu fir vs. fără fir

Există multe dispozitive care necesită încă fire pentru a funcționa, dar care au și versiuni fără fir. Și în toate veți vedea această discuție despre care dintre ele este mai bună. Dar, în acest caz, dezbaterea a devenit mai intensă deoarece, odată cu apariția soneriilor fără fir, unele dintre ele s-au dovedit a fi defecte sau nesigure, chiar dacă costul era mai mare, iar de aici a început să aibă o reputație proastă.

Această discuție a fost adusă în zilele noastre, chiar dacă vorbim despre o epocă trecută, când era puțin mai mult decât un experiment, pentru că abia în anii 1990 tehnologia wireless în general, dar mai ales tehnologia soneriilor, a început să se îmbunătățească foarte mult și să devină mai accesibilă pentru multe sectoare de consum.

Dar, cu toate aceste îmbunătățiri, tehnologia fără fir s-a depășit pe sine în multe privințe, mai ales prin creșterea intensității semnalului, iar soneria și-a redus considerabil șansele de a se confrunta cu interferențe de la aproape orice alt dispozitiv.

Prin urmare, numărul de utilizatori obișnuiți ai modelelor fără fir a crescut și a devenit mai frecvent. Factorul definitoriu în această alegere între un model cu fir și unul fără fir este dacă locuința dvs. are sau nu cablajul ideal pentru a-l instala, iar cei care nu au, aleg adesea opțiunea fără fir, dar chiar dacă au cabluri care nu funcționează, încearcă adesea să le salveze pentru a instala un model cu fir.

Bineînțeles, dacă vă aflați într-o situație de alegere mai liberă între una dintre acestea, este întotdeauna mai bine să vă gândiți la argumente pro și contra. Pe baza caracteristicilor lor, ce vi se potrivește cel mai bine? Pentru mulți utilizatori, flexibilitatea unei sonerii fără fir le convine. Deși unii preferă să rămână la opțiunile cu fir, datorită încrederii pe care le-o oferă. În orice caz, modelele fără fir au mai puține opțiuni de design, ceea ce nu este cazul modelelor cu fir.

Care sunt avantajele soneriilor wireless?

Se pare că am vorbit mult despre soneriile fără fir, dar adevărul este că soneriile fără fir prezintă multe avantaje. De exemplu, acestea pot funcționa cu baterii, sunt adesea accesibile și, prin simplul fapt că sunt fără fir, sunt versatile. Acest lucru înseamnă că le puteți amplasa aproape oriunde doriți și totul în doar câteva minute, deoarece instalarea este de obicei simplă. Dar cel mai bine este să le explici mai detaliat, astfel încât să te convingi.

Versatilitate

Acest lucru îl va face să se potrivească designului pe care îl doriți, deoarece nu depindeți de dimensiunea unui cablu și îl puteți plasa oriunde doriți. Locația nu va fi condiționată de dispozitivul în sine, ci va fi o alegere liberă și personală.

Nu sunt necesare modificări ale casei

Acest lucru vine cu problema versatilității, deoarece unele dintre modelele cu fir te obligă practic să găurești pereții pentru a trece cablajul. Uită de acest lucru cu modelele fără fir!

Instalare simplă

Acesta este unul dintre marile avantaje pe care le au utilizatorii, deoarece nu este nevoie de ajutorul unei alte persoane, nici măcar de un profesionist, pentru a instala acest dispozitiv. Este la fel de simplu ca și cum ați fixa butonul emițătorului pe perete cu ajutorul benzii adezive de pe partea din spate a unității. Al doilea pas ar fi să conectați receptorul de interior la o priză de perete sau să introduceți baterii pentru a-l face să funcționeze.

Alimentat cu baterii cu durată lungă de viață

Poate fi alimentat cu baterii cu litiu cu durată lungă de viață sau poate fi conectat direct la o priză de perete. În mod normal, bateriile nu sunt incluse, dar pot funcționa timp de până la 2 ani înainte de a fi înlocuite.

Varietatea soneriei

Dacă aveți aceeași sonerie pentru o perioadă lungă de timp, poate deveni plictisitor și atunci utilizatorul dorește să aibă mai multe opțiuni pentru a schimba tonul sau melodia. Cel mai bun lucru este că multe dintre modelele fără fir vin cu multe opțiuni, unele dintre ele având chiar peste 50 de sunete diferite din care puteți alege. Acestea oferă, de asemenea, posibilitatea de a alege un ton pentru fiecare ușă.

Funcții avansate

Odată cu tehnologia wireless vin și alte progrese, iar aici unele modele au avantaje mai mari și mai multe funcționalități care oferă mai multă siguranță sau confort, vorbim de interfoane, detectoare de mișcare sau chiar senzori de fereastră. Și dacă vorbim despre progrese, putem evidenția și lucruri precum o lumină intermitentă, un semnal vizual sau un semnal sonor pentru persoanele cu deficiențe de auz.

Tipuri de sonerii

Poate ați observat că aceste dispozitive au parcurs un drum lung, de la momentul în care erau doar un experiment, până la un loc binemeritat pe piață. Dacă odinioară acestea erau slab funcționale, urâte sau cu un sunet neplăcut, astăzi acest lucru s-a îmbunătățit considerabil. Ne bucurăm acum de o diversitate fenomenală și importantă.

Și tocmai de aceea nu toate clopotele pe care le veți găsi sunt la fel, nu sunt dotate cu aceleași caracteristici și nu au aceleași detalii. Așadar, trebuie să înțelegeți clar care sunt aceste diferențe și ce au de oferit pentru a putea decide în mod clar de ce aveți nevoie la domiciliu.

Sonerii cu fir

Acestea sunt cele mai tradiționale și constau, de obicei, dintr-un dispozitiv cu buton cu un întrerupător în interior care se conectează la un terminal, care, la rândul său, se conectează la un transformator pentru a ajuta la controlul tensiunii care ajunge la întrerupător. Acestea au, de obicei, un preț destul de accesibil și, în marea majoritate, sunt mai practice decât cele fără fir. Acesta este modul în care acestea sunt încă poziționate ca o opțiune excelentă și încă fiabilă, în ciuda celor care le consideră demodate.

Este, de asemenea, o realitate că, la fel ca orice dispozitiv care se bazează pe fire, nu este portabil și poate vă gândiți: de ce aș vrea să car asta cu mine? Dar adevărul este că atunci când vrei să dai un alt aspect casei, să schimbi decorul sau să te muți într-un loc nou și să iei cu tine aceeași sonerie, îți va fi greu, pentru că sunt imposibil de reparat fără a interfera cu sistemul electric al casei tale.

Dar acest lucru pare să conteze prea puțin pentru utilizatorii care sunt obișnuiți cu sunetul său specific și cu tot ceea ce poate oferi și a oferit timp de multe secole de la crearea sa. Nu degeaba este încă și astăzi o referință pentru mulți dintre cei care au încredere oarbă în ele și care se pot lipsi total de toate opțiunile și funcționalitățile pe care le pot obține în modelele wireless mai actuale și mai moderne.

Sonerii fără fir

Dacă doriți să dați casei dvs. un aspect proaspăt și sofisticat și să vă bucurați de diverse avantaje de confort și economii, aceasta este calea de urmat.

Când am vorbit despre diferențele dintre acestea și cele care folosesc fire, am subliniat că una dintre ele este modul în care funcționează. Spre deosebire de soneriile cu fir, care se conectează la sistemul electric al casei, soneriile wireless funcționează prin unde radio trimise de la un emițător la un receptor, unde emițătorul funcționează cu ajutorul bateriei, motiv pentru care nu este nevoie de fire aici. Din acest motiv sunt atât de practice, deoarece necesită doar o bandă și câteva șuruburi pentru instalare.

Am subliniat deja că aceste tipuri de sonerii funcționează fie cu baterii, fie sunt conectate la o priză de curent, aceasta fiind aleasă în funcție de confortul utilizatorului. De asemenea, trebuie luată în considerare și problema razei de acțiune, deoarece unele receptoare pot recepționa un semnal clar de la o distanță de 300 de metri sau mai mult, ceea ce reprezintă o distanță destul de mare și face ca acestea să devină o parte din ce în ce mai robustă a pieței.

Așadar, atunci când cumpărați, nu vă puteți aștepta la mai puțin decât dacă nu vă doriți în mod conștient acest lucru, dar ideal ar fi să alegeți unul care să se încadreze în media sau cel puțin să compenseze spațiul din casa dumneavoastră, mai ales dacă este mare. Nu este un lucru dificil de făcut, este vorba doar de a verifica cu mare atenție și prudență detaliile produsului oferite în magazinul online sau pe ambalajul aparatului în sine.

Am repetat acest lucru până la refuz, dar este important de știut acest lucru pentru că sunt multe persoane care încă mai cred că instalarea unei sonerii este la fel de complicată ca pe vremuri și uneori trebuia să investești bani într-un specialist care să facă instalarea, dar asta este de domeniul trecutului și nu numai că este ușor, dar este și rapid, durează doar câteva minute și o configurație simplă în care trebuie să ai câteva șuruburi sau bandă adezivă dublă față. Atât de ușor!

Există deja o economie semnificativă de timp și de bani care trebuie luată în considerare. Dacă dincolo de economisirea banilor, ești unul dintre cei cărora le pasă de felul în care arată lucrurile, ei bine, trebuie să știi că aceste modele sunt foarte moderne și versatile de asemenea, astfel încât se pot potrivi destul de bine cu multe decoruri, fie că îți place stilul elegant și sofisticat sau modern, nu trebuie să cauți prea mult sau să epuizezi prea multe opțiuni, cu siguranță există unul pentru tine chiar după colț sau la un click distanță.

Spre deosebire de strămoșii lor cu fir, aceste noi modele au valoarea importantă a portabilității. Acest lucru este grozav, deoarece vă oferă puterea de a instala un emițător de butoane fără fir oriunde doriți și de a-l modifica după bunul plac și puteți chiar să plasați receptoarele în orice spațiu doriți. Ce înseamnă acest lucru? Posibilități nelimitate pentru confortul și bunăstarea ta, pentru că poți deschide ușa casei tale din confortul camerei tale sau chiar din bucătărie, fără să te oprești din gătit, dar o poți face și dintr-un spațiu exterior, cum ar fi piscina sau terasa, pentru a-ți întâmpina oaspeții direct acolo. Nu-i așa că sună minunat?

Știți că gama de capacități este destul de largă și se îmbunătățește la modelele de calitate superioară sau de înaltă calitate, desigur, acest lucru va depinde de ceea ce aveți nevoie și doriți. Dar vă spun că asta se traduce prin faptul că se poate auzi soneria la o distanță de cel puțin trei terenuri de fotbal, o distanță barbară!

Dar nu totul este roz și nu ne putem aștepta să fie așa și aici, de aceea unele modele pot prezenta probleme de conectivitate și interferență, deoarece pot prezenta o slăbiciune considerabilă a semnalului sau poate exista un alt dispozitiv wireless mai puternic care să producă interferențe semnificative. Ca urmare, calitatea sunetului va fi slabă sau nu va funcționa deloc. Dar trebuie să recunoaștem că s-au făcut eforturi enorme pentru a minimiza aceste eforturi și nu doar de ieri, ci de ceva timp, este vorba de a ține cont de acest lucru înainte de a face achiziția pentru a evita greșelile.

Sonerii video

Întotdeauna sunt copii mici în cartier care încearcă să facă farse sunând la toate soneriile și puțini dintre noi sunt salvați de glumele lor, de asemenea, este adevărat că uneori nu avem chef să primim vizitatori și, astfel, multe alte situații în care ar fi minunat să vezi cine este la ușă pe televizor, laptop și, de ce nu, pe smartphone.

Da, ar fi, și nu mai este ceva de visat, darămite un lucru al viitorului, asta este, printre altele, ceea ce vă poate oferi o sonerie video. Și nu este vorba doar de a supraveghea, ci și de a supraveghea orice perturbare sau personaje suspecte și, astfel, de a acționa din timp.

Unii îmi vor spune că am întârziat cu noutatea, dar adevărul este că nu mă refer la acele vechi și demodate sonerii video, și acelea sunt de domeniul trecutului, acum putem conta pe modele din ce în ce mai discrete și futuriste, mai puțin mari, mai puțin voluminoase, mai puțin costisitoare și mai ușor de instalat. De asemenea, este adevărat că cele care sunt încă cablate pot fi oarecum plictisitoare de instalat, dar sunt mult superioare modelelor mai vechi.

Ceea ce experimentăm aici este o experiență de securitate îmbunătățită care vă permite în continuare să vedeți și să interacționați cu persoanele care vă bat la ușă, oaspeți sau nu, fără a fi nevoie să vă bazați pe un vizor mic și adesea incomod în ușă. Cine nu apreciază o anumită securitate pe proprietatea sa în aceste vremuri nesigure?

Pe de altă parte, mulți dintre noi sărbătoresc faptul că tehnologia în locuință s-a democratizat, nefiind nevoie să cheltuiască sume exorbitante pentru a obține un sistem de securitate de calitate pentru locuință, deoarece camerele și sunetul acestor dispozitive se îmbunătățesc pe zi ce trece, atingând funcții de înaltă calitate. De la finisaje din nichel satinat la camere de înaltă definiție, soneriile video continuă să devină din ce în ce mai bune, rămânând în același timp accesibile.

Desigur, ca orice altceva, există încă câteva opțiuni luxoase și scumpe, dar nu trebuie să cheltuiți un braț și un picior pentru a vă bucura de unul dintre aceste dispozitive de înaltă calitate.

Sonerii video fără fir

Dacă numai despre soneriile fără fir aveam deja toate halucinațiile, modelele de sonerii video fără fir duc totul la un alt nivel și puțini și-au imaginat că este posibil înainte ca acestea să își facă apariția pe piață, unde câteva branduri și cei mai buni din industrie au făcut pasul cel mare și au pariat pe ele folosind cea mai bună tehnologie pe care o au la dispoziție, Cel mai interesant lucru este că tot acest efort nu s-a oprit aici și în fiecare zi continuă să se depășească pe ei înșiși pentru a ne oferi modele uimitoare în fiecare an.

Pentru început, ar trebui să știți că acestea funcționează la fel ca soneriile fără fir non-video pe care le-am explorat până acum, ambele au transmițătoare cu buton care trimit semnale radio către receptoare, anunțându-vă când cineva a sosit. Unele au, de asemenea, senzori de mișcare pentru un plus de securitate și sunt echipate cu zeci de clopote.

Dar devine din ce în ce mai bine pe măsură ce sunt lansate noi modele, deoarece acum au capacitatea de a vă arăta prin intermediul dispozitivelor dvs. de zi cu zi, cum ar fi computerele, smartphone-urile, tabletele sau chiar pe propriul televizor cine este la ușa dvs.

Deoarece folosesc aceeași funcționalitate ca și soneriile fără fir, au și acel atribut fenomenal al ușurinței de instalare care nu durează mult și nu vă va face să cheltuiți bani în plus. Tot ce ai nevoie este bunăvoința ta, șuruburile sau banda adezivă furnizată și poți începe să pui acest nou sistem video fără fir acolo unde dorești, iar acesta va fi gata într-o clipă. Apoi, va trebui să îl configurați, în funcție de nevoile dumneavoastră, ceea ce va fi, de asemenea, rapid și ușor, și vă veți bucura de el pentru mult timp de acum încolo.

Este important să se sublinieze cât de ușor sunt de utilizat, cât de inovatoare și de distractive sunt, dar în cele din urmă există o valoare care ajunge să fie chiar mai importantă și anume securitatea suplimentară pe care o oferă prin funcțiile de redare și mai multe funcții de înregistrare a ceea ce se întâmplă în fața ușii dumneavoastră. Dar este, de asemenea, portabil, elegant, inovator și suficient de versatil pentru a vă face să vă decideți să îl alegeți o dată pentru totdeauna.

Sonerii video inteligente

Pentru utilizatorii pretențioși care nu numai că iubesc, dar și trăiesc tehnologia, este timpul să vă duceți casa la pasul următor cu acest dispozitiv, deoarece acest tip de sonerie inteligentă este mai mult decât ne-am putea imagina că am putea experimenta.

Inovația este un cuvânt foarte prezent în aceste modele, deoarece acestea se folosesc de tehnologii moderne și de ultimă oră pentru a vă oferi o experiență excepțională, deoarece vă permit să vedeți și să vorbiți cu vizitatorii prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete, de oriunde din lume, ceea ce va funcționa perfect pentru a-i avertiza că nu sunteți acasă sau pentru a-i ruga să aștepte puțin până când veți ajunge.

Ca urmare, avem un gadget uluitor care folosește, de asemenea, o tehnologie de ultimă oră pentru aplicații mobile care permite multe alte lucruri, cum ar fi transformarea microfonului unui telefon într-un interfon. Unele sunt chiar capabile să vă ofere opțiuni de înregistrare în cloud și alte funcții inteligente care păreau de domeniul fantasticului cu doar câțiva ani în urmă. Parcă ar fi ceva desprins dintr-un film futurist.

Veți vedea apoi caracteristici deosebite și foarte remarcabile care îmbunătățesc sau depășesc limitele, cum ar fi o calitate video mai bună, unde puteți explora modelele cu camere HD care vă oferă o înregistrare și redare de calitate de vis și foarte profesională, permițându-vă să identificați mai bine fețele și expresiile persoanelor în cauză.

Puteți avea, de asemenea, conectivitate WiFi, un lucru care pare că trebuie să fie inclus în fiecare dispozitiv cu care interacționăm în zilele noastre. Și, ca și în cazul soneriilor video în general, multe dintre ele folosesc tehnologia senzorilor de mișcare și trimit alerte direct pe smartphone-ul utilizatorului.

Dacă există ceva care declanșează o alarmă pentru senzorul de mișcare, acest lucru va fi înregistrat automat de camera încorporată, dar nu se oprește aici, deoarece este, de asemenea, capabilă să trimită alerte automate de pe smartphone care să avertizeze proprietarii cu privire la orice activitate. Nu este de mirare că, cu atât de multe caracteristici de securitate, continuă să câștige tot mai multă putere pe piață.

Dacă în tot acest timp v-ați întrebat dacă va funcționa sau dacă va fi compatibil cu sistemul de operare al smartphone-ului sau al altui dispozitiv, atunci veți fi ușurat să știți că acestea tind să fie compatibile cu toate sistemele de operare, de la cele mai populare, cum ar fi Android și IOS, la Windows și multe altele. Acest lucru se traduce printr-o garanție destul de importantă și semnificativă că orice utilizator poate accesa soneria inteligentă, indiferent de tipul de telefon sau tabletă pe care îl utilizează.

Este adevărat că de obicei nu trăim singuri, ci suntem însoțiți de membrii familiei, de partenerul nostru sau că locuim cu colegii în același loc, în acest caz trebuie să știți că toată puterea de comunicare nu va fi exclusiv sub comanda unei singure persoane, din fericire, dacă doriți, veți putea conecta dispozitivul cu alți utilizatori.

Unele mărci și producători de sonerii video inteligente au dezvoltat opțiuni de conectivitate multiple care fac posibilă conectarea în timp real sau nu a mai multor utilizatori la dispozitiv, permițând tuturor să vadă și să vorbească cu vizitatorii simultan, iar acest lucru este important pentru mulți dintre noi, așa că merită să aruncați o privire la această caracteristică la următoarea achiziție.

Este adevărat că poate fi mai scump decât ne-am dori inițial, dar până în prezent este încă atât de nou încât se află încă pe lista de vârf, așa că da, este o realitate că poate costa mult mai mult decât opțiunile mai de bază disponibile pe piață în acest moment. Așadar, fără a dori să dezamăgesc pe nimeni, acesta este un detaliu de care trebuie să țineți cont, mai ales dacă nu vă așteptați să cheltuiți prea mult sau dacă aveți un buget restrâns.

Dar este totuși o opțiune incredibilă care merită explorată și pe care merită să o aveți acasă, este un dispozitiv care tinde să aibă o interfață simplă și este destul de potrivit pentru aproape toată lumea, ceea ce din nou vorbește despre o tehnologie în evoluție, dar prietenoasă pentru noi toți.

Cât de ușor sunt de instalat?

Tehnologia în slujba oamenilor este un lucru care părea destul de dificil acum câțiva ani și ce minunat este că acum este din ce în ce mai mult o realitate. Acesta este motivul pentru care aceste elemente, cândva incomode, sunt acum simplu și ușor de instalat - fără dureri de cap sau bătăi de cap!

Chiar dacă nu aveți experiență în domeniul tehnologiei, puteți avea avantajul de a o putea instala singur, cu propriile mijloace și fără a fi nevoie să investiți într-un expert, urmând câțiva pași simpli.

Este adevărat că producătorii le includ de obicei în descrierile produsului sau pe ambalaj, dar nu strică niciodată să le vezi în prealabil pentru a ști la ce să te aștepți când aduci acasă unul dintre acestea, așa că îți ofer un mic și simplu ghid de asamblare care poate funcționa de unul singur sau care poate completa manualele dispozitivului tău:

 1. Alegeți din timp locația pe care o va avea soneria, acest lucru va fi ideal chiar de luat în calcul înainte de a cumpăra pentru a determina dimensiunea dispozitivului, de exemplu.
 2. După ce îl aveți în mâini și ați ales locul unde trebuie să meargă, este timpul să introduceți bateriile în comutatorul dispozitivului. Acum va trebui să atașați întrerupătorul la suprafața dorită, folosind fie bandă adezivă, fie șuruburi, de multe ori ambele metode fiind incluse în ambalaj.
 3. Acum instalați receptorul. În cazul în care aparatul dumneavoastră are nevoie de o priză pentru a funcționa, trebuie să o introduceți într-o priză de curent.
 4. Acum este timpul să vă testați unitatea! Dedicați-vă utilizării sale în detaliu și în amănunt pentru a vă asigura că vă satisface așteptările.

Cât de bine sună, poate fi auzit sunetul în toată casa mea?

În trecut, se spunea că aceste unități fără fir nu au suficientă putere, iar adevărul este că majoritatea acestor plângeri provin de la utilizatori nemulțumiți care au ales o unitate nepotrivită pentru locuința lor sau care au omis brusc un detaliu în timpul instalării.

Dar există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont pentru a nu suferi de aceste probleme sau pentru a evita posibilitatea de a le întâmpina, un exemplu fiind acela de a cumpăra o unitate cu un control pentru a crește volumul atât cât aveți nevoie sau pur și simplu doriți. Cel mai bun lucru este că nu va fi o decizie definitivă, ci o puteți ajusta ori de câte ori doriți.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că difuzoarele acestui aparat nu sunt blocate de pereții la care sunt conectate. Dar puteți oricând să vă întoarceți la elementele de bază și să verificați în prealabil capacitatea de sunet a acestora. Cele mai multe dintre ele sunt evaluate la 90 dB, ceea ce este suficient pentru casele mari.

Soneriile wireless sunt scumpe?

Mulți oameni au această îndoială, mai ales în comparație cu modelele tradiționale care vin cu fire lungi. Dar adevărul este că un model tradițional vă poate costa cel puțin 22 de euro dacă folosește materiale de calitate și oferă un sunet puternic și clar, dar montarea acestuia necesită adesea și o investiție suplimentară.

De obicei, modelele fără fir nu costă cu mult mai mult decât atât, dar vor avea un avantaj, și anume că vă puteți lua adio de la costurile suplimentare de instalare, deoarece o puteți face singur. După cum puteți vedea, nu există o diferență prea mare.

Sunt impermeabile?

Mulți iau acest lucru ca pe un lucru de la sine înțeles, dar fiți atenți la acest aspect, este important ca acestea să fie impermeabile și rezistente la intemperii în general, deoarece vor fi afară, expuse în multe cazuri la ploaie, soare, praf și multe altele.

Unele unități scumpe pot oferi beneficii excepționale de protecție împotriva intemperiilor, dar nu toate unitățile rezistente la intemperii sunt prea scumpe. Trebuie doar să te uiți la materialul modelului pe care l-ai ales și să verifici specificațiile acestuia pentru a fi 100% sigur că poate rezista la apă și nu numai.