Sopron de gradina

cobertizos-de-jardin

De când am primit cea mai bună magazie de grădină pentru casa mea, nu mai trebuie să sufăr din cauza faptului că nu am suficient spațiu pentru a-mi depozita toate uneltele de grădinărit, care, ca fan al plantelor și florilor, vă puteți imagina cât de multe trebuie să depozitez.

Nu a fost atât de ușor să găsesc o magazie bună, care să reziste la ploaie și la soare, care să fie în ton cu stilul grădinii mele și care să aibă și spațiu suficient, dar, căutând printre multele opțiuni care există pe piața , am găsit-o pe cea care se potrivea cel mai bine cu ceea ce căutam.

Există diferite tipuri de magazii și ceea ce variază cel mai mult, în afară de designul lor, este materialul din care sunt făcute, acestea pot fi din lemn, din rășină sau din materiale precum fierul și aluminiul, toate ideale pentru a rezista la ploaie și soare.

Găsirea celui care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. va depinde de spațiul de care dispuneți, precum și de ceea ce intenționați să depozitați în el, deoarece există magazii pentru motociclete și pentru mașini care au dimensiuni mai mari, iar în această comparație veți găsi opțiuni excelente din care puteți alege.

Cele mai bune căsuțe de grădină

Iată cele mai bune căsuțe de grădină:

1. Hopkins 90190 2X4 Basics Garden Shed

Design ușor de asamblat

51tv0Y+QmiL

Vezi pretul Emag

2×4 Basics este o marcă producătoare de produse de bricolaj pe care utilizatorul le poate construi și personaliza singur.

De data aceasta, ei aduc pe piață un design de șopron ideal pentru depozitarea uneltelor de grădinărit și a echipamentelor de agrement pe care le folosiți pentru a vă bucura de activitățile în aer liber.

Structura poate fi asamblată în trei dimensiuni diferite și fiecare utilizator poate alege materialele care i se potrivesc cel mai bine.

Pachetul include conectori din oțel galvanizat pentru a conferi structurii rezistență și stabilitate, precum și un manual de utilizare pe care va trebui să îl urmați întocmai pentru a asambla acoperișul în stil hambar.

2. HABAU garden shed 3103

Design robust și funcțional

414Xd--IN0L

Vezi pretul Emag

Este un șopron din lemn de pin natural și un acoperiș înclinat din carton bituminos, care vă va păstra uneltele protejate, organizate și acoperite de soare și ploaie.

În interiorul dulapului veți găsi o structură de rafturi cu compartimente spațioase, astfel încât să vă puteți organiza cu ușurință uneltele de grădinărit.

Are o dimensiune compactă care se adaptează perfect oricărui spațiu, îl puteți instala atât în interiorul cât și în exteriorul casei, dimensiunile sale sunt de 75x56x117 cm înălțime. Modelul are o ușă largă și un sistem de blocare cu zăvor.

3. Casă de grădină din lemn CADEMA

Lemn în culoare naturală

41wvbS3DoUL

Vezi pretul Emag

Dacă vă doriți un șopron în care să vă puteți depozita toate uneltele și să mai aveți spațiu pentru biciclete, acesta de la marca CADEMA vă va fi de folos datorită designului său modern și spațios care vă va permite să depozitați tot ce doriți.

Este extrem de ușor de asamblat, astfel încât nu veți avea nevoie de ajutorul unui profesionist, și este fabricat din plăci de lemn masiv puternic care vor rezista și vor dura în timp.

4. Șopron de grădină Bristol Gardiun

Mult spațiu de depozitare

31AfXvNgLxL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea a suficienți centimetri pătrați pentru a depozita tot ceea ce folosiți în grădină și unele lucruri din casă care ocupă spațiu, acest șopron mare și din oțel galvanizat va fi opțiunea dvs. de vis.

Este de o calitate foarte bună, deoarece este confecționată dintr-un material foarte rezistent care va proteja tot ceea ce depozitați înăuntru. Are un acoperiș cu două ape și o gură de aerisire.

5. Șopron de grădină Keter

Nu necesită întreținere

41bSWMqATuL

Vezi pretul Emag

Dacă locuiți în locuri unde este destul de cald, plouă frecvent, iar iar iarna de obicei ninge, aveți nevoie de un șopron care să reziste la toate intemperiile și pentru asta acest șopron este incredibil.

Este fabricat din material reciclat și netoxic, care, de asemenea, nu ruginește și nu corodează, ceea ce este destul de necesar dacă doriți un pavilion de grădină care să dureze câțiva ani, și este, de asemenea, unul dintre cele mai puțin costisitoare pe care le veți găsi.

6. Șopron ES845-0780731 Outsunny

Design clasic

41kfNsemGQL

Vezi pretul Emag

Pentru a avea o grădină bine întreținută, trebuie să ai o serie de unelte, cum ar fi lopeți, greble și chiar un foarfece de grădină, dar, depozitarea lor poate fi complicată atunci când nu ai suficient spațiu pentru ele, ceea ce nu va fi o problemă cu acest șopron Outsunny.

Acest șopron metalic este perfect pentru fanii simplității, vă va oferi acces ușor pentru a putea scoate ceea ce aveți nevoie și pentru a vă menține grădina în stare perfectă.

7. Șopron metalic Dallas de la Habitatet jardin

Cu kit de ancorare inclus

418us7WKnCL

Vezi pretul Emag

Dacă aveți nevoie de suficient spațiu pentru a depozita nu numai uneltele de grădină, ci și pentru biciclete și alte obiecte mari, acest șopron poate fi cel care vă convine.

Cu dimensiuni de 1,91 x 2,77 x 2,02 metri, grilaje de ventilație și culori neutre, dar sofisticate, acest șopron va asigura suficient spațiu în interior pentru depozitare și va oferi grădiniței dvs. mult stil.

Ghid de cumpărare: Cele mai bune magazii de grădină

Ce tip de magazie vi se potrivește cel mai bine?

mejor-cobertizo-de-jardín-300x200

Există diferite tipuri de magazii care se vor adapta perfect la ceea ce căutați și care se diferențiază, după cum probabil știți deja, prin materialul din care sunt realizate. Printre cele care se remarcă cel mai mult se numără:

Șoproane din lemn

Acestea sunt foarte apreciate de cei care caută un stil mai rustic, mai rustic, care se potrivește foarte bine cu tema grădinii și care caută armonia.

Acestea vin într-o multitudine de dimensiuni și modele, sunt foarte populare printre pasionații de grădinărit și necesită întreținere din când în când pentru a rezista mulți ani.

De obicei, sunt confecționate din lemn, cum ar fi pinul sau molidul.

Remizele din plastic

Remizele din plastic sunt excelente pentru cei care caută durabilitate și întreținere redusă, plus o asamblare ușoară care vă va face viața mult mai ușoară.

Cel mai bun lucru la aceste tipuri de magazii este că nu creează ciuperci sau nu sunt afectate de molii, deoarece sunt rezistente la umiditate.

Șoproane metalice

Există, de asemenea, opțiunea de a alege șoproane din aluminiu sau din metal, care sunt mult mai rezistente, dar atenție la cât de ieftine pot fi, deoarece un șopron metalic de proastă calitate poate rugini cu ușurință.

La ce va fi folosită magazia?

Înainte de a cumpăra o magazie, trebuie să vă gândiți la ce va fi folosită, dacă va fi folosită doar pentru depozitarea uneltelor și a altor obiecte sau dacă o veți folosi ca seră pentru a planta în zilele în care afară este prea frig.

Șoproanele sunt extrem de versatile și pot avea diferite utilizări, printre cele mai comune fiind:

Depozitare

Principala utilizare a unui șopron este depozitarea, deoarece, datorită faptului că au mult spațiu în interior, ne permit să depozităm orice, de la unelte mici la obiecte mai mari pe care dorim să le protejăm de furturi și de uzura provocată de soare sau de ploaie.

În funcție de model, acestea pot avea rafturi diferite sau compartimente speciale pentru piese mici, cum ar fi șuruburi, piulițe și altele.

Pentru a vă bucura de aer liber

Multe căsuțe pot fi folosite ca căsuțe de grădină în care vă puteți bucura de terasă într-un mod confortabil, dar și pentru a-i da un aspect plăcut și pentru a petrece momente plăcute.

Ca o seră

În anotimpurile reci, cum ar fi iarna, plantarea și cultivarea pot părea imposibile, dar puteți folosi un șopron ca o seră și să creați mediul perfect pentru plantele dumneavoastră, protejându-le astfel de vremea de afară .

Muncă sau hobby-uri

Dacă sunteți un pasionat de bricolaj sau aveți o pasiune pentru meșteșuguri, un atelier perfect pentru a vă desfășura activitățile este o magazie de dimensiuni bune, cu ventilație adecvată, ferestre și suficient spațiu pentru a vă monta mesele de lucru.

Dimensiuni

Puteți găsi magazii de diferite dimensiuni, iar alegerea celei mai bune va depinde de ceea ce doriți să depozitați în ea, de utilizarea pe care o veți face și, mai ales, de spațiul de care dispuneți acasă.

În general, magaziile sunt disponibile în trei dimensiuni:

Mici

Acestea sunt ideale pentru depozitarea articolelor și pieselor mici de grădinărit, cum ar fi îngrășămintele, containerele și, de asemenea, pentru agățarea uneltelor.

Mediu

Puțin mai mari decât cele de mai sus, acestea sunt capabile să depoziteze echipamente mai mari, cum ar fi mașini de tuns iarba, biciclete și suflante de zăpadă.

Mare

Acestea sunt magaziile perfecte pentru depozitarea vehiculelor mari, cum ar fi motocicletele. De asemenea, acestea sunt ideale ca spațiu de lucru bun.

Robustețea

Ultimul lucru pe care vi-l doriți atunci când cumpărați o magazie este ca aceasta să-și piardă soliditatea și rezistența în timp, ceea ce înseamnă că structura, acoperișul și pereții nu mai sunt fermi și își pierde complet forma, devenind total inutilă pentru că nici măcar ușa nu se mai închide.

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este indicat să optați pentru căsuțe care sunt realizate din materiale rezistente și durabile, cum ar fi cele despre care ați citit deja în articol, unde lemnul, fierul, PVC și policarbonatul vor salva situația și vă vor oferi un model care va dura mulți ani.

Să nu lase ploaia să intre în șopron

În cazul șopronelor din lemn, aceasta poate fi o problemă reală, deoarece acestea au tendința de a se scurge, dar nu vă faceți griji, acest lucru poate fi prevenit foarte ușor.

Pentru a împiedica ploaia să intre în șopron, asigurați-vă că acoperișul depășește corpul șopronului, astfel încât apa să aibă unde să cadă pe sol, iar acest lucru poate fi îmbunătățit cu ajutorul unei bare de lemn pentru a devia apa.

Accesul la șopron

Un șopron trebuie să fie confortabil de utilizat, așa că nu neglijați un model care are acces ușor, cu uși largi care să vă permită să intrați în el fără să vă împiedicați.

De asemenea, este recomandabil să țineți cont de înălțimea acesteia, deoarece o magazie bună ar trebui să vă permită să stați în picioare în interiorul ei. Și nu uitați de o lumină bună, pentru a putea vedea pe unde călcați și pentru a găsi mai ușor ceea ce căutați.

Lucruri de evitat

Există lucruri pe care trebuie să le eviți dacă vrei să găsești cea mai bună variantă pe care să o iei acasă:

  • Nu trebuie să te lași dus de val cu un model doar pentru că prețul său este accesibil, trebuie să te gândești că este o investiție care va dura mulți ani fără să fie nevoie să îl înlocuiești pentru că s-a stricat.
  • Căutați modelele care au un sistem de securitate bun, cum ar fi încuietori cu lacăte care împiedică accesul prietenilor nedoriți, astfel încât uneltele și alte obiecte să fie bine protejate.
  • De asemenea, trebuie să luați în considerare faptul că există modele care nu au podea, așa că trebuie să vă asigurați că le fabricați o podea de șopron, care poate fi folosită și pentru a proteja bazele șopronilor care au una.