Sterilizator pentru prosoape

mejores-esterilizadores-de-toallas

Sofia, sora mea expertă în frumusețe, și cu mine am făcut echipă pentru a începe o mică afacere de manichiură și pedichiură. Am angajat chiar și experți care să facă tratamente faciale.

În primele câteva săptămâni am avut un volum de muncă copleșitor și chiar a trebuit să facem curățenie pentru accesoriile de lucru. Am observat că prosoapele au tendința de a se deteriora rapid dacă nu sunt îngrijite, deoarece sunt în contact cu umiditatea.

Având în vedere acest lucru, am decis să căutăm cel mai bun sterilizator de prosoape disponibil în ofertă. Acestea sunt dispozitive foarte utile care prelungesc durata de viață a prosoapelor și le mențin decontaminate și fără bacterii.

Investiția într-unul dintre acestea este mai puțin costisitoare pe termen lung decât reînnoirea prosoapelor la fiecare câteva luni.

 

Cele mai bune sterilizatoare de prosoape

Care este cel mai bun sterilizator de prosoape?

Nu este foarte complicat să obțineți o versiune bună a acestor dispozitive, trebuie doar să fiți conștienți că nu va fi ieftin și, dimpotrivă, veți cheltui mulți bani, dar trebuie să fiți siguri că va merita investiția.

Primul lucru la care trebuie să vă uitați este de ce anume aveți nevoie, ceva casnic, un aparat pentru uz comercial și care să fie de calitate, cele din oțel inoxidabil sunt foarte populare pentru versatilitatea, rezistența și performanțele lor deosebite.

Există și altele care nu sterilizează doar șervețelele tradiționale, ci și prosoape de unică folosință prosoape, ar trebui să verificați dacă aveți nevoie de această calitate.

Prețul este, de asemenea, un detaliu de luat în considerare, în funcție de utilizarea pe care i-o veți da puteți găsi întotdeauna ceva accesibil, dar veți găsi puține modele cu adevărat economice și cu o calitate îndoielnică.

Stabilirea unei comparații între costuri, producători, calități și caracteristici poate fi de mare ajutor în alegerea dispozitivului ideal.

Iată cele mai bune sterilizatoare de prosoape:

1. SterilizerStar Încălzitor de prosoape SterilizerStar sterilizator de prosoape spa

Pentru uz comercial sau familial

41LX5OGPxUL

Vezi pretul Emag

Încălzitorul de prosoape al mărcii SterilizerStar are o capacitate de 46 de litri și primește în interior până la 110 prosoape pentru sterilizare.

Are o temperatură de control de 158 °F în medie

Este pe deplin adecvată pentru utilizarea în saloane de înfrumusețare , spa-uri, saloane de înfrumusețare și zone de curățare facială, precum și pentru utilizarea la domiciliu.

Dispozitivul este potrivit pentru prosoape tradiționale și de unică folosință pe care le încălzește uniform.

În plus, puteți răsufla ușurat, deoarece aparatul vine cu un sterilizator UV încorporat, un instrument care vă oferă garanția că prosoapele vor rămâne fără germeni.

2. Sterilizator de prosoape încălzit Brino 8I3ZSXAG6W

Eficient și ușor de utilizat

41MPs00ZQYL

Vezi pretul Emag

Curățarea, decontaminarea și sterilizarea prosoapelor nu a fost niciodată atât de ușoară ca în cazul acestui dispozitiv pe care producătorul Brino l-a pus în vânzare pe piața .

Acesta este un încălzitor de prosoape foarte recomandat nu numai pentru utilizarea acasă, ci și pentru utilizarea în centrele de înfrumusețare și estetică, cum ar fi saloanele de coafură și saloanele de manichiură și pedichiură.

Este dotat cu o lampă UV încorporată , un instrument cu ajutorul căruia elimină bacteriile, este, de asemenea, un produs care nu necesită asamblare și este foarte ușor de utilizat, atâta timp cât urmați întocmai instrucțiunile din manual.

3. Sterilizator de prosoape dezinfectant cu ultraviolete Elitzia ETD207M

Pentru saloane de înfrumusețare

41TfcPCxfGL

Vezi pretul Emag

Dacă există un lucru la care saloanele de înfrumusețare trebuie să fie atente, acesta este curățenia și contaminarea instrumentelor pe care le folosesc pentru a oferi servicii utilizatorilor lor, motiv pentru care un sterilizator va fi întotdeauna o opțiune bună atunci când cumpărați.

Dispozitivul Elitzia este destinat exclusiv utilizării comerciale, este utilizat pentru a păstra prosoapele și chiar instrumentele de curățare și acele de tatuaj fără bacterii și asigură o sterilizare sigură.

Are ușă transparentă pentru monitorizarea materialului care urmează să fie sterilizat și este prevăzut cu siguranță protejată pentru a evita suprasarcinile și accidentele.

4. Sterilizator cu buton de ozon BPM STER618/C/O

Practic și util

417IawqHpwL

Vezi pretul Emag

Încălzitorul pe care BPM este unul dintre cele mai sigure și populare din selecția pe care am făcut-o pentru dvs. Este un încălzitor de prosoape profesional, care vă permite să încălziți și să decontaminați uneltele și cârpele.

Este prevăzut cu un suport detașabil pentru a putea așeza pe el, în mod organizat, cârpele și prosoapele care urmează să fie sterilizate.

O caracteristică interesantă a acestui model este că are un buton opțional de ozon care vă ajută la sterilizare.

Este un produs de bună calitate, foarte robust și ideal pentru frizerii și alte afaceri de aceeași natură. Este ușor și foarte sigur.

5. Încălzitor și sterilizator de prosoape Kenley TW-001

Confortabil și ușor de reglat

31RmS6K8jDL

Vezi pretul Emag

Cu o capacitate de 16 litri și pentru a transporta până la 50 de prosoape faciale, dispozitivul Kenley este echipat cu lumină ultravioletă.

Este un dispozitiv mic și ușor, foarte portabil, abia de mărimea unui cuptor cu microunde, dar cu mult spațiu în interior pentru a depozita prosoapele într-un mod organizat.

Nu uitați că, pentru a folosi acest dispozitiv, trebuie să puneți prosoapele umede, condiție care le face foarte sigure pentru utilizare.

Este un produs foarte popular, detașabil, ușor de transportat, iar cei care îl au deja îi laudă eficiența și eficacitatea în muncă.

 

Ce este un încălzitor de prosoape?

Este un dispozitiv care vă va ajuta să păstrați prosoapele curate, calde și fără contaminare și bacterii în afacerea dumneavoastră. Este un dispozitiv asemănător, în funcție de mărimea sa, cu un frigider sau un cuptor cu microunde, în care nu numai că puteți depozita prosoapele ca într-un suport de prosoape convențional, dar le puteți încălzi pentru a le usca și, pe parcurs, pentru a le elibera de bacterii, ciuperci și agenți contaminanți. Dacă aveți, de exemplu, un salon de coafură sau de înfrumusețare, în loc să puneți prosoapele pe care le folosiți agățate pe un suport de prosoape convențional pentru a le usca, ar fi mai bine să o faceți într-unul dintre aceste dispozitive care le usucă prin încălzire într-un timp scurt și, în plus, le igienizează.

Beneficiile încălzitoarelor de prosoape

Atunci când folosiți un încălzitor de prosoape, veți găsi o serie de beneficii care vă vor face viața mai ușoară. Acestea variază de la servicii mai eficiente în anumite unități până la o reală ameliorare a durerii. În cele ce urmează vă explicăm ce reprezintă fiecare dintre ele:

Comoditate

Acesta este unul dintre avantajele lor cele mai izbitoare, deoarece sunt făcute pentru a încălzi mai multe prosoape deodată, adică în interior puteți pune zeci de prosoape și, în funcție de mărimea aparatului și a prosopului, până la o sută, astfel încât toate să fie încălzite uniform. Niciun suport de prosoape sau frânghie nu este suficient de mare pentru a ține zeci de prosoape în același timp, ca să nu mai vorbim de faptul că temperatura nu ne oferă întotdeauna suficientă briză sau un soare radiant pentru a le încălzi corespunzător. Acestea sunt foarte potrivite pentru saloane de coafură, saloane de înfrumusețare și centre spa.

Versatilitate

Tocmai această calitate le face perfecte pentru a fi instalate în întreprinderi și spații comerciale, deoarece, deși au fost create pentru a încălzi prosoape, în realitate pot încălzi orice alt obiect, cum ar fi pălării, haine pentru copii, mănuși și chiar lenjerie de corp, această calitate este un mare avantaj care conferă o valoare suplimentară încălzitoarelor de prosoape și le face foarte diferite de acele încălzitoare care sunt fixate și instalate pe perete.

Rentabilitatea

Fără îndoială, poate cea mai bună calitate a acestor dispozitive este reprezentată de banii pe care îi veți economisi pe serviciile de uscare sau pe energia electrică, deoarece este un dispozitiv care consumă comparativ mai puțină energie electrică decât uscătorul. Încălzitoarele au un consum minim de energie electrică, ceea ce înseamnă că le puteți ține aprinse până la 24 de ore fără întrerupere. Acest lucru le face să fie un aparat ideal pentru orice afacere sau magazin, deoarece vă asigură că veți avea la îndemână prosoape curate și calde ori de câte ori aveți nevoie de ele. În plus, acestea sunt foarte ușor de utilizat și prezintă un risc foarte scăzut de defecțiune electrică.

Oricum, cine are nevoie de un încălzitor de prosoape?

Probabil că veți fi surprinși să aflați câte persoane sau unități ar putea avea nevoie de un încălzitor de prosoape, după cum probabil știți deja, principalii utilizatori ai acestor dispozitive sunt saloanele de înfrumusețare, sălile de sport și saloanele de înfrumusețare, însă prezența acestor dispozitive poate fi un mare avantaj nu numai acasă, ci și în alte afaceri sau zone de servicii care nu sunt direct legate de frumusețe sau relaxare. De exemplu, un prosop încălzit poate aduce confort unui pacient în convalescență după o intervenție chirurgicală, o boală sau un accident, astfel încât acestea sunt utile și în clinici și spitale.

Sunt, de asemenea, ideale pentru terapie și recuperare după leziuni. O persoană cu ligamentele, genunchii și articulațiile afectate vă va avea în mare stimă dacă, după una dintre aceste ședințe de terapie, veți pune unul dintre aceste prosoape fierbinți pe locul afectat pentru a reduce durerea.

Nu în ultimul rând, nu este mai puțin esențial să folosiți unul dintre aceste dispozitive acasă, deoarece vă va face viața mult mai ușoară, de fapt, odată ce veți avea unul, vă asigur că veți fi surprinși cum ați trăit până acum fără să aveți la dispoziție unul dintre aceste dispozitive.

Lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați un aparat de abur pentru prosoape

Atunci când cumpărați un aparat de abur pentru prosoape, trebuie să țineți cont de o serie de factori care sunt esențiali pentru a face alegerea corectă:

Capacitatea maximă a dulapului

Această calitate va fi mai necesar să o analizați de îndată ce veți ști exact la ce veți folosi aparatul, adică dacă atunci când cumpărați încălzitorul va fi destinat, de exemplu, unui centru spa sau unui centru de înfrumusețare, va fi cel mai convenabil ca acesta să aibă capacitatea de a încălzi multe prosoape în același timp, astfel încât funcționarea sa să fie în concordanță cu funcționarea locului. Există dulapuri care pot conține 20 sau 25 de prosoape, altele care pot conține mai mult de 40 sau chiar 50, iar altele care pot conține chiar mai mult de 100, totul în funcție de caracteristicile unității în care îl folosiți. Dacă este acasă, există chiar și modele destul de simple, capabile să încălzească până la 6 sau 10 prosoape în același timp. Dacă nu sunteți o familie numeroasă și va fi un aparat casnic, unul dintre acestea va fi mai mult decât suficient.

Temperatura maximă

Cu cât este mai mare temperatura aparatului, cu atât mai calde vor fi prosoapele odată ce le puneți înăuntru pentru a se încălzi. Cu cât capacitatea de încălzire a dispozitivului este mai mare, cu atât prosoapele vor fi mai calde ca rezultat final al procesului de uscare încălzită.

Tehnologie UV pentru dezinfectarea prosoapelor

Aceasta este o calitate pe care o veți dori cu siguranță în încălzitorul dvs., deoarece se știe că lumina ultravioletă (UV) ucide bacteriile și, prin urmare, decontaminează microorganismele și mucegaiurile din zonele în care este direcționată sau proiectată, astfel încât, pentru a vă asigura că prosoapele dvs. sunt cu adevărat calde, curate și fără bacterii, ați putea opta pentru o unitate cu un sterilizator UV încorporat, o caracteristică care vă va face viața mult mai ușoară.

Dimensiunea unității

Pentru a defini acest lucru, va trebui să vă clarificați în două puncte: primul este locul în care va fi amplasată unitatea în afacerea dvs., pentru aceasta este esențial să luați în considerare dimensiunea, iar următorul este cantitatea de prosoape pe care intenționați să o încălziți la o singură utilizare, Cu cât aparatul este mai mare, cu atât mai multe prosoape va putea ține, așa că, dacă vă gândiți să achiziționați unul dintre acestea pentru un salon de înfrumusețare, un salon de înfrumusețare sau un centru spa, ar fi bine să aveți unul mare, cu un spațiu suficient de confortabil pentru a-l așeza fără să vă încurce sau să fie incomod. Este necesar ca unitatea selectată să se potrivească cu ușurință în spațiul alocat și, în plus, să răspundă așa cum trebuie la nevoia dumneavoastră de încălzire a prosoapelor de fiecare dată când este folosită.