Sticla din otel inoxidabil

mejores-botellas-isotérmica-de-acero-inoxidable

În fiecare weekend plec cu bicicleta în afara orașului cu gașca de prieteni, de obicei iau cu mine o sticlă bună, dar este enervant că după ore de pedalat practic îmi potolesc setea cu o supă fierbinte - o pacoste!

Am decis să caut cea mai bună sticlă de apă izotermă din oțel inoxidabil din ofertă, după soare, căldură și transpirație, vreau să mă pot răcori cu o băutură răcoroasă de apă, așa că aceasta este cea mai bună opțiune.

Cele mai bune sticle de apă izotermă din oțel inoxidabil

Care este cea mai bună sticlă de apă izotermă din oțel inoxidabil?

Deși există numeroși factori care trebuie luați în considerare, cel mai important și cel pe care nu trebuie să-l pierdeți din vedere este capacitatea de menținere a temperaturii, astfel încât o sticlă bună trebuie să își respecte promisiunea de a menține temperatura băuturii.

O altă calitate importantă este aceea că ar trebui să fie portabil și durabil, pentru că acest lucru îl face ecologic. Veți găsi o mulțime de oferte, dar noi am făcut o listă cu cele pe care le considerăm cele mai bune:

Iată cele mai bune sticle de apă izolate din oțel inoxidabil:

1. Sticlă de apă izolată 12112 Mack

Cu o capacitate de 3 litri

31j70ZtYB8L

Vezi pretul Emag

Este o sticlă excelentă cu o capacitate mare, designul său vă permite să transportați confortabil până la 3 litri de băuturi calde sau reci, menținând temperatura ideală timp de mai multe ore.

Modelul este dotat cu o bază pivotantă care facilitează servirea băuturilor fără a fi nevoie să mutați sticla. De asemenea, are un mâner robust pentru a fi transportat cu ușurință și o construcție durabilă care rezistă la agitația călătoriilor și excursiilor în familie.

În partea de sus a designului se află un mecanism de pompare și un capac de distribuție care împiedică sticla să se răstoarne atunci când se servesc băuturi.

2. Futura Laken sticlă de apă izotermă

Disponibilă în nouă culori diferite

31zgJqstzyL

Vezi pretul Emag

Futura este o sticlă termică cu performanțe excelente, capabilă să mențină temperatura ideală pentru băuturi calde timp de 12 ore și pentru băuturi reci timp de 24 de ore.

Designul său prezintă o construcție cu dublă izolare în vid din oțel inoxidabil de calitate alimentară, iar producătorii garantează un produs fără substanțe dăunătoare sănătății.

Are un capac etanș care previne scurgerile și este foarte ușor și ușor de transportat. Puteți găsi acest model disponibil în trei capacități diferite: 350 ml, 500 ml și 750 ml.

3. ESAE1 Sticlă izolată în vid Omorc

Confortabilă și antiderapantă

Fabricat dintr-un material izolator capabil să păstreze băuturile reci timp de 24 de ore și băuturile calde timp de 12 ore, acest recipient nu reține și nu transmite arome.

Este ergonomică, robustă și potrivită atât pentru sport, cât și pentru utilizarea la birou.

4. Wilford & Sons Infuser Infuser Thermos Water Bottle

Practic și sofisticat

51Atq9PAZ7L

Vezi pretul Emag

Potrivit pentru băuturi calde și reci , acest termos este complet fără BPA și anti-stropire.

Este un produs de înaltă performanță, de bună calitate, foarte potrivit pentru ceai și infuzii.

5. Sticlă de apă sport W-Top

Robustă și de capacitate mare

31JvmvCA80L

Vezi pretul Emag

Această sticlă de apă din oțel inoxidabil este cea mai potrivită din gama pentru camping și drumeții, este durabilă, aerodinamică și ușoară și se potrivește cu ușurință în genți, suporturi și buzunarele călătorilor.

6. Laken TA5VT Thermal Bottle

Izolație bună

31zgJqstzyL

Vezi pretul Emag

Ideală pentru băuturi alcoolice și citrice, dar și pentru sala de sport, călătorii și birouri, această sticlă de apă reutilizabilă are o izolație cu pereți dubli concepută pentru a preveni scurgerile. Se recomandă să fie depozitat fără capac și gol pentru a evita bacteriile.

7. Balhvit WIWB-RG

Atractivă și rezistentă

51xr+TOqw5L

Vezi pretul Emag

Cu un capac cu șurub izolat, această sticlă izolată cu pereți dubli este rezistentă la coroziune și, prin urmare, vă puteți bucura de băuturi fără mirosuri sau gusturi neplăcute.

Este dotat cu accesorii de curățare care împiedică dezvoltarea agenților microbiologici infecțioși.

Ghid de cumpărături: cele mai bune sticle de apă izolate

Ce este o sticlă de apă izolată?

botellas-isotérmica-de-acero-inoxidable

Denumite și sticle izolate sau sticle izolate, acestea sunt recipiente pentru băuturi special concepute pentru a menține lichidul din interiorul lor la o anumită temperatură. Acestea sunt utilizate pe scară largă de către sportivi, de exemplu, pentru a păstra apa rece.

În timp ce aceste sticle pot menține temperatura, unele sunt special concepute pentru a menține în mod specific fie căldura, fie frigul, doar câteva sunt făcute pentru a menține ambele temperaturi, cele dotate cu această calitate nu sunt tocmai ieftine, dar reprezintă o investiție bună.

Cât timp își păstrează temperatura o sticlă de apă izotermă?

Răspunsul cel mai corect este că depinde de marcă și de tipul de temperatură care trebuie păstrată în sticlă, de exemplu, cele care păstrează băuturile reci, după cum promit unii producători, le păstrează de obicei reci până la 24 de ore și chiar cele de top le pot păstra reci până la 48 de ore. Invers este valabil pentru lichidele fierbinți , cea mai eficientă sticlă le va păstra cel mult 12 ore. Timpul este mai scurt decât cel obișnuit în fiecare caz, dacă sticla poate menține ambele temperaturi.

Cum se utilizează sticla?

Pentru a face o selecție, trebuie să vă gândiți mai întâi la utilizarea pe care o veți face de acest articol. Nu ar trebui să pretindeți atât de mult de la un obiect pe care îl veți lua la orele de pilates sau zumba, însă, dacă veți merge într-o excursie cu cortul sau cu rucsacul în spate, veți avea nevoie de ceva mai performant. Veți găsi de toate pe piață, dar este important să vă uitați la câteva calități care vă vor ajuta să faceți alegerea:

Pliabile vs. rigide

Printre modelele de sticle termice le veți găsi pe cele rigide și pe cele pliabile, primele sunt foarte rezistente și robuste și, de asemenea, izolează temperatura pentru o perioadă mai mare de timp, cele pliabile, pe de altă parte, sunt o opțiune excelentă pentru călătorii și excursii, deoarece pot fi rulate și ocupă un spațiu mic în orice valiză.

Cum aveți acces la băutura dumneavoastră?

Dacă sunteți un atlet de competiție sau dacă ați făcut ore întregi de drumeție pe un traseu montan, veți dori să deschideți sticla cu ușurință și să beți din ea cât mai repede posibil, motiv pentru care modul în care este desfăcută este important.

Acces rapid vs. capacul cu șurub

În timp ce capacele cu șurub sunt o adevărată pacoste pentru cei care călătoresc în camping și pentru sportivii de competiție, capacele cu acces rapid pot fi răspunsul pentru acești utilizatori, deoarece aceste tipuri de sticle au diferite moduri de deschidere: paiele și capacele de tip push-up sunt cele mai populare și accesibile modele, așa-numitul capac sport este, de asemenea, destul de comun. Pe de altă parte, capacele cu șurub sunt bune pentru utilizarea zilnică și sunt mai puțin susceptibile de a se vărsa, așa că sunt cele mai potrivite dacă veți pune sticla într-o geantă sau într-o geantă de gimnastică.

Gura îngustă vs. gura largă

Dimensiunea gurii este esențială, deoarece vă va ajuta să controlați cantitatea de lichid care iese din sticlă fără ca aceasta să se împrăștie și să vă stropească pe corp. Gura îngustă a acestor produse vă va permite să beți mai ușor, în timp ce gura largă va fi mai ușor de umplut.

În sticlă se pot pune băuturi calde și reci?

Un produs care este capabil să păstreze atât cald cât și rece are o valoare adăugată, așa cum v-am spus, de obicei aceste sticle păstrează una dintre cele două temperaturi, dar rareori pe amândouă, cea care este capabilă să facă acest lucru, nu ezitați nicio secundă, va fi mai scumpă, totuși, unii producători le fac și, deși termenul de valabilitate al lichidelor reci este mai mare decât cel al lichidelor calde, în general, ele oferă performanțe bune.

Este o idee bună să bei din recipiente de plastic?

Unii experți nu recomandă sticlele de plastic ca opțiune pentru depozitarea băuturilor, pe baza afirmațiilor conform cărora unele materiale plastice sunt fabricate cu substanțe chimice care pot fi dăunătoare pentru sănătate, substanțe care rămân în recipient și aderă la apa sau băuturile pe care le depozitați în ele odată cu utilizarea.

Pot să plătesc mai multe flacoane în funcție de nevoile mele diferite?

Acest lucru va depinde, bineînțeles, de bugetul dumneavoastră; dacă banii nu sunt o problemă pentru dumneavoastră, puteți avea sticle care pot conține separat băuturi calde sau reci, în ambele cazuri există opțiuni de înaltă calitate care vă vor oferi rezultate excelente. Există și unii producători care oferă ambele opțiuni într-unul singur, așa cum am mai spus, acestea sunt containere foarte performante care diferă în ceea ce privește timpii de conservare, dacă se face o comparație cu cele care mențin doar un singur tip de temperatură, în orice caz îl puteți cumpăra și pe acela, chiar dacă este scump, va fi mai puțin costisitor.

Tipuri de materiale pentru sticle

Există diferite tipuri de materiale utilizate pentru fabricarea acestor recipiente, așa că, înainte de a cumpăra, trebuie să știți care este cel mai bun sau cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră, Aici vă explic despre ce este vorba în cazul unora dintre ele

Plastic

Este poate unul dintre cele mai comune materiale folosite la fabricarea sticlelor, acestea sunt de obicei ușoare și foarte versatile, deoarece o mare parte dintre recipientele din plastic sunt pliabile, ca dezavantaj se poate spune că nu sunt la fel de durabile ca aluminiul și oțelul inoxidabil. În plus, de câțiva ani încoace, există o anumită suspiciune față de plastic din cauza utilizării Bisfenol A (BPA) pentru întărirea plasticului, despre care se crede că ar putea cauza probleme grave de sănătate pentru consumatori.

BPA și activitatea estrogenică

BPA este un agent chimic utilizat de ani de zile de industria materialelor plastice la fabricarea sticlelor și a recipientelor de toate tipurile. Cercetările recente sugerează că acest agent se infiltrează în recipiente, mai ales dacă lichidele acestora sunt fierbinți sau supuse la temperaturi ridicate, și este consumat de către utilizator. Această situație a fost strâns legată de apariția unor tulburări de sănătate datorate unirii acestui agent cu hormonul sexual feminin, estrogenul, ceea ce duce la o falsă prezență a estrogenului în organism, generând consecințe asupra sănătății.

Ce se întâmplă cu alte substanțe chimice?

Deși poate că BPA a fost cel care a tras semnalul de alarmă, adevărul este că multe dintre substanțele chimice folosite în plastic sunt considerate perturbatori endocrini, care se manifestă datorită unor activități estrogenice nenaturale în organism, așa că problema plasticului nu se termină cu BPA, de fapt, majoritatea producătorilor îl înlocuiesc acum și își etichetează produsele ' fără BPA '

Am nevoie de ceva incasabil, ce să fac?

Având în vedere că, în lumina descoperirilor recente, este posibil să nu doriți să alegeți plasticul și că sticla este complet sfărâmicioasă, adică se poate sparge, v-aș sfătui să alegeți aluminiu sau oțel inoxidabil. Dacă totuși vă riscați cu plasticul, cel mai bine este să nu folosiți cuptorul cu microunde și să evitați expunerea directă la razele UV.

Metal

Cele mai populare sunt aluminiul și oțelul inoxidabil, acestea sunt de obicei durabile, rezistente și mai fiabile din punct de vedere sanitar decât plasticul, sunt excelente conductoare de căldură, dar au dezavantajul că sunt predispuse la lovituri și sunt grele.

Sticlă

Sticla este preferată pentru că oferă o mai mare puritate lichidelor, în special apei; principalul său dezavantaj este că este grea și se sparge ușor.

Lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o sticlă izolată

Atunci când faceți selecția, va fi util să acordați o atenție deosebită următoarelor aspecte

Dimensiune / Capacitate

O dimensiune compactă vă va fi utilă mai ales dacă sunteți un călător, un rucsac sau un rulotist. Veți avea nevoie de ceva care să aibă volum, dar să nu fie excesiv de mare sau greu. Ceva de 24 de uncii va fi de ajuns.

Materiale

Există o varietate, am explicat deja avantajele și dezavantajele sticlei, plasticului și metalelor. Este o chestiune de gust și de buget.

Formă

În forme se observă lejeritatea, ceva ușor de transportat și de depozitat este ideal în orice caz.

Capac

Am mai vorbit și despre acest aspect, în funcție de nevoile și gusturile tale te poți gândi la capace cu șuruburi sau la capace cu acces rapid, cum ar fi capacele pentru sport sau paiele.

Performanță

Nu te orienta spre ceva care promite mai puțin de 24 de ore de răcire și 8-12 ore de păstrare a lichidelor la cald, cele mai bune vor rezista cel puțin până la această perioadă de timp.

Întrebări frecvente

Iată o listă scurtă a celor mai frecvente întrebări pe care le-am întâlnit pe drumul către găsirea celei mai bune sticle izolate.

Ce face ca acest tip de sticlă să fie 'prietenos cu mediul'?

Mai multe aspecte, primul fiind faptul că multe dintre ele sunt fabricate din materiale reciclate, dar cel mai important este durabilitatea și performanța lor, acestea vor reduce considerabil achiziția de plastic, o acțiune care este, fără îndoială, ecologică.

Cum păstrează apa rece o sticlă izolată?

Datorită unei izolații realizate dintr-un material reflectorizant care separă temperatura lichidului din interior de temperatura mediului în care se află recipientul

Pot să beau o sticlă de apă izolată în avion?

Da, atâta timp cât îl aduceți în zona de îmbarcare gol și verificat, atunci îl puteți umple.

Care este cel mai bun mod de a curăța o sticlă de apă izolată?

Agitarea cu oțet și apoi curățarea cu o perie și apă filtrată sunt cele mai bune opțiuni de curățare.