Surse: mil.ru

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 19.05.2020, submarinele diesel-electrice Rostov pe Don și Kolpino ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au ieșit pe mare pentru executarea de exerciții comune privind căutarea și descoperirea unui submarin al adversarului convențional.

 

Potrivit planului activităților de pregătire pentru luptă, unul dintre submarine a jucat rolul adversarului, iar celălalt a efectuat căutarea acestuia.

 

Marinarii au desfășurat elemente de pregătire pentru luptă privind ieșirea de urgență într-un raion indicat din poligoanele maritime ale FRMN și îndeplinirea ulterioară de misiuni potrivit planului.

 

În timpul exercițiului, echipajele celor două submarine au schimbat rolurile, executând căutarea adversarului, după care a desfășurat activități de ieșire de sub escortă.

 

Exercițiile de acest tip reprezintă un element obligatoriu în organizarea procesului de pregătire pentru luptă a marinarilor de pe submarine, promovând principiul concurenței între echipaje.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Submarinele Rostov pe Don și Kolpino aparțin Brigăzii 4 Submarine – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN.

Probabil că prezența pe mare a celor două submarine va continua și în zilele următoare.

Trebuie precizat faptul că, pe 19.05.2020, submarinul Kolpino a desfășurat și activități comune de pregătire pe mare cu navele mici antisubmarin Muromets și Yeisk din compunerea FRMN.

19 mai 2020
Submarinele Rostov pe Don și Kolpino ale FRMN au desfășurat activități de pregătire pe mare

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE