Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Pe 15.03.2019, că echipajul submarinului Stary Oskol al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) se pregătește pentru ieșirea pe mare, în vederea îndeplinirii de misiuni potrivit destinației.

 

Specialiștii Statului major al FRMN au verificat personalul și mijloacele materiale de la bordul submarinului înaintea ieșirii pe mare.

 

Personalul submarinului diesel-electric va efectua exerciții de conducere a navei și va elabora algoritmi de acțiune în timpul scufundării la diverse adâncimi, de la periscop și până la adâncimea de lucru, atât în marș, cât și în derivă.

 

De asemenea, va fi exersată ordinea acțiunilor pentru conducerea submarinului în timpul ieșirii din imersiune.

În timpul ieșirii pe mare, echipajul submarinului Stary Oskol va efectua diverse exerciții cu Aviația navală și cu nave antisubmarin ale FRMN. De asemenea, va fi executat un antrenament de așezare a submarinului pe fundul mării.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Submarinul Stary Oskol aparține Brigăzii 4 Submarine – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk a FRMN.

Brigada dispune de șase submarine Proiect 636.3, din care patru se află în Marea Neagră și două în Marea Mediterană, în portul sirian Tartus.

Cele patru submarine din Marea Neagră, desfășoară misiuni, prin rotație, atât în Bazele Navale de la Sevastopol și Novorossiysk, cât și pe mare.

15 martie 2019
 Submarinul Stary Oskol al Flotei ruse din Marea Neagră se pregătește pentru ieșirea pe mare

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE