01 iulie 2020

Sursa: mil.ru

 Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 01.07.2020, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă, subunități ale regimentului de rachete antiaeriene din compunerea corpului de armată au trecut la desfășurarea de activități comune în raionul zborurilor intensive ale aviației.

 

Activitățile de pregătire pentru luptă se desfășoară pe aerodromurile de dislocare ale avioanelor Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

 

Scopul principal al activităților constă în perfecționarea coeziunii echipajelor și bateriilor regimentului, în timpul apărării unor obiective importante de infrastructură împotriva mijloacelor de atac aerian ale adversarului convențional, cu executarea de lansări electronice de rachete.

 

La antrenamentele comune cu mijloacele de apărare antiaeriană vor participa avioane de tip Su-24MSu-24MRSu-30SMAn-26Be-12 și elicoptere ale Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

 

În total, la activitățile de pregătire pentru luptă participă aproximativ 200 de militari și 40 de unități de armamente și tehnică militară.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la activități aparțin Regimentului 1066 Apărare Antiaeriană – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

Acestea au fost deplasate pe aerodromurile Saki și Kacha, unde sunt dislocate Regimentul 43 Aviație de Asalt și Regimentul 318 Aviație Mixtă aparținând Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

Pe aerodromul Saki sunt dislocate avioane de bombardament Su-24M, de cercetare Su-24MR și de vânătoare Su-30SM, iar pe aerodromul Saki avioane de transport An-26 și antisubmarin Be-12, precum și elicoptere Mi-8 și Ka-27.

Activitățile de pregătire pentru luptă ale subunităților de apărare antiaeriană se desfășoară în regim de tabără de instrucție și vor dura, probabil, patru săptămâni. De regulă, subunitățile regimentului desfășoară două stagii de pregătire de acest tip în timpul unui an de instrucție. Prima are loc în timpul perioadei de instrucție de iarnă, iar cea de-a doua în timpul perioadei de instrucție de vară. După tabăra de instrucție din cadrul perioadei de instrucție de vară, subunități din cadrul regimentului sunt deplasate în poligonul Kapustin Yar din Regiunea Astrakhan, pentru executarea de trageri de luptă.

Ținând cont de faptul că în acest an, în Regiunea Militară Sud, este planificat exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, este polibil ca subunitățile să fie dislocate în poligon în cursul lunii septembrie, în timpul exercițiului. Poligonul Kapustin Yar va fi unul din poligoanele de bază în care vor fi planificate activități în cadrul exercițiului.

În compunerea Regimentului 1066 Apărare Antiaeriană – Sevastopol se află cinci baterii de rachete antiaeriene, din care patru sunt dotate cu complexe Osa-AKM, iar una cu lansatoare portabile de tip Igla.

 

 

 

 

Subunități de apărare antiaeriană ale FRMN au fost dislocate pe aerodromuri din Crimeea

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE