Surse: ria.ru, mil.ru, militarynews.ru, tass.ru, remnmilitaryblog.com

 Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 16.09.2019, în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019, subunități de apărare antiaeiană ale Regiunii Militare Centru au executat un marș în poligonul Ashuluk din Regiunea Astrakhan.

 

În timpul marșului, echipajele aparținând Trupelor de Rachete Antiaeriene și Trupelor Radiotehnice au îndeplinit misiuni de respingere a atacurilor grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional și de depășire a unor porțiuni de teren contaminat.

 

După sosirea în punctul indicat, echipaje ale complexelor de rachete antiaeriene S-400 și S-300 și ale stațiilor de radiolocație de diverse tipuri au intrat în serviciul de luptă pentru apărarea graniței aeriene și raionul de vest.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, în zilele următoare, în poligonul Ashuluk vor fi executate lansări de rachete antiaeriene în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019.

Acestea vor fi efectuate asupra unor rachete-țintă de diverse tipuri, care vor simula mijloacele de atac aerian ale adversarului

16 septembrie 2019
Subunități din RM Centru au fost aduse în poligonul Ashuluk pentru exercițiul “Centru-2019”

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE