Suplimente de aminoacizi

mejor-suplemento-de-aminoacidos

Într-o zi am încetat să mai mănânc în mod dezordonat și am început o dietă bogată în proteine, fructe și legume. Mi-am luat adio de la sucuri și zahăr și a început să se vadă, dar oh, surpriză! Odată cu kilogramele în plus au dispărut și curbele mele și masa musculară.

Am vrut să fiu mai sănătoasă și mai slabă, dar arătam fragilă și slabă! Medicul m-a asigurat că era o consecință a schimbării dietei, organismul crește descompunerea proteinelor și eliberează aminoacizii care îți dau energia pe care nu o mai primesc din zahăr.

Ți s-a întâmplat vreodată ca, cu cât slăbești mai mult, cu atât pierzi mai mulți mușchi? Mi s-a părut frustrant și descurajant. Nu aveam imaginea sănătoasă pe care mi-o doream.

Soluția a fost să însoțesc dieta cu activitate fizică și să iau un supliment care să mă ajute să îmi recuperez mușchii pierduți, așa că am decis să iau cel mai bun supliment de aminoacizi.

Cele mai bune suplimente de aminoacizi

Care este cel mai bun supliment de aminoacizi?

A te decide asupra unui supliment de aminoacizi nu înseamnă să iei ceva care să îți suplimenteze vitaminele, să îți îmbunătățească mușchii și să îți îngrașe bicepșii . Trebuie să vă luați angajamentul de a vă schimba viața și obiceiurile de sănătate.

Este esențial să știți ce vă doriți de la produs. Dacă este vorba de a câștiga mușchii pierduți, atunci dieta, multe lichide și exerciții fizice vă vor da forță, mușchi și energie.

Dar dacă vă antrenați pentru sporturi în care trebuie să arătați mușchi și doriți să ieșiți în evidență, atunci programul de antrenament trebuie să fie diferit, mai puternic și mai solicitant.

Nu vă căsătoriți din prima cu un produs, trebuie să faceți o comparație a ceea ce se găsește pe piață, să verificați marca , caracteristicile produsului și, în final, să cumpărați cel care vă dă cele mai bune rezultate și este mai puțin scump.

Am întocmit lista noastră de sugestii. Îl lăsăm aici pentru a vă ghida.

Iată cele mai bune suplimente de aminoacizi:

1. Aminoacid aspartic în capsule Aspartavar MTX ACTIVE NUTRITION

Fără aditivi chimici

317-wTLQ1OL

Vezi pretul Emag

Dintre suplimentele de aminoacizi pe care le puteți găsi, fără îndoială Aspartavar se remarcă pe piață,, precum și faptul că este un produs natural , crește nivelul de testosteron din sânge, permițând o creștere a forței și a hipertrofiei musculare, a predispoziției la exerciții fizice, precum și a recuperării după antrenament.

Conține acid aspartic 600 mg; dioxid de siliciu; agent antiaglomerant (stearat de magneziu); colorant E-171 (dioxid de titan); gelatină (învelișul capsulei goale), astfel încât un consum regulat garantează rezultate spectaculoase pe termen scurt, fără a compromite sănătatea. Este un produs recomandat .

2. Supliment de aminoacizi sub formă de pulbere BCAA ENERGY EVLUTION NUTRITION

Cu un gust bun și un cost excelent

51h1b5uhUQL

Vezi pretul Emag

BCAA Energy este un supliment de aminoacizi sub formă de pulbere cu aromă de zmeură, complet ușor de dizolvat și de preparat, pe care îl puteți lua înainte, în timpul și după antrenamentul din sala de sport.

Este capabil să stimuleze sinteza proteinelor pentru a contribui la creșterea masei slabe, a performanței și a rezistenței. Mi-a plăcut pentru că, atâta timp cât îl luați în mod regulat, va ajuta la atenuarea durerii cauzate de epuizarea fizică.

Printre componentele sale veți găsi leucină , izoleucină, valină, vitaminele C, B6, B12, taurină, cofeină și Beta L-Alanină. Nu conține zaharuri, carbohidrați sau gluten și, de asemenea, vă oferă un bun raport calitate-preț.

3. L-CARNITINE Tartrate Qual NatD

Arderea grăsimilor și antioxidant

 

Dacă doriți să pierdeți grăsime și să câștigați mușchi, acesta este suplimentul pe care l-ați căutat. Este ideală pentru cei care se antrenează și doresc să își dezvolte musculatura, dar și pentru cei care doresc să slăbească fără a pierde țesut slab.

Una dintre cele mai izbitoare calități ale acestui supliment de aminoacizi este aceea că reduce acidul lactic, elementul responsabil de oboseala sportivilor, astfel că, prin consumarea lui, veți avea mai multă energie și performanțe mai bune.

L-carnitina este un inhibitor al apetitului, așa că va fi marele tău aliat în cele mai disperate momente ale dietei tale. Cu o sală de gimnastică bună , în scurt timp veți avea mușchi bine definiți.

4. Xellerate Nutrition BCAA Tablet 1000 mg

Randament și eficiență

51fLsoyzemL

Vezi pretul Emag

Acest supliment este ideal dacă suferiți de sindromul durerii musculare cu debut tardiv, vă ajută să vă recuperați rapid și veți simți mai puțină oboseală în timpul antrenamentelor.

BCAA din acest produs vă oferă o valoare vitaminică mai mare care vă va ajuta să vedeți rezultatele mai repede și mai eficient decât alte produse similare. De asemenea, vin într-o cantitate mai mare, flaconul vă va ajunge pentru 141 de zile.

Cei care le-au consumat deja spun că este o opțiune practică care dă rezultate excelente. Formula și compoziția sa sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani.

Este certificat conform standardelor BFP și este de bună calitate.

5. Earths Design L-Glutamine 1000mg

Concentrat și prietenos cu planeta

512q8J5FAiL

Vezi pretul Emag

Dezvoltat pe bază de glutamină în concentrație mare, acest supliment va stimula formarea mușchilor, evitând degradarea acestora.

Dacă sunteți unul dintre cei care au nevoie de mușchi definiți pentru competiții sportive și antrenamente foarte solicitante, acesta este produsul potrivit pentru dvs. Dacă îl combinați cu o dietă bună și multă mișcare, veți vedea rapid rezultatele

Este însoțit de stearat de magneziu, celuloză microcristalină și fosfat dicalcic, elemente care îi completează acțiunea.

Este un supliment destul de accesibil, realizat la standarde de foarte bună calitate și, ca valoare adăugată, pentru fiecare flacon pe care îl cumpărați, producătorul donează doze din aceste suplimente copiilor din Africa.

6. Nutrarise Acetyl L-Carnitine

Crește rezistența, crește rezistența

51B3YaBUhsL

Vezi pretul Emag

Nu mai trebuie să vă faceți griji în legătură cu acea grăsime stomacală enervantă care nu dispare indiferent cât de mult faceți exerciții fizice, acest supliment luptă tocmai împotriva acestui țesut adipos visceral și vă ajută să obțineți abdomene pronunțate.

Cu o dietă bună, bogată în triptofan, aceste tablete de L-Carnitină vă vor asigura o nutriție maximă și arderea caloriilor, astfel încât să puteți dezvolta masa musculară și forța la scurt timp după ce ați început rutina de antrenament.

Proprietățile sale combat oboseala, reduc acumularea de deșeuri metabolice în timpul exercițiilor fizice și, dacă nu sunteți mulțumit de rezultat, vă primiți banii înapoi.

7. Okygen Sports BCAA 4:1:1

Accelerează recuperarea după antrenament

41xasySJZKL

Vezi pretul Emag

Fabricat dintr-o combinație de trei aminoacizi cu lanț ramificat (leucină, izoleucină și valină), acest supliment va crește masa musculară și este recomandat sportivilor de înaltă performanță care au nevoie de energie și recuperare după antrenament.

În doze mari, activează sinteza proteinelor musculare, accelerează recuperarea și elimină deșeurile metabolice. Proprietățile sale stimulează producția de alți hormoni în organism care, după activitatea fizică, sunt buni pentru păr și pentru piele.

Cei care le-au folosit deja laudă eficacitatea acestor tablete, în special în recuperarea durerii musculare după antrenament.

Ce sunt aminoacizii?

mejor-suplemento-de-aminoacidos

Aminoacizii sunt considerați a fi elementele constitutive ale organismului, fără ei, procesele de înghițire a alimentelor, dezvoltarea musculară și chiar creșterea însăși ar fi împiedicate.

Un număr mare de mușchi, celule și țesuturi ale noastre sunt compuse din aminoacizi și sunt responsabile pentru multe funcții diferite, inclusiv pentru că dau structura celulelor și influențează funcțiile organelor, oaselor și tendoanelor noastre.

Cu toate acestea, nu dispunem de toți aminoacizii necesari pentru a îndeplini funcțiile metabolice ale organismului, astfel încât corpul nostru este expus la pierderi continue de nutrienți, de aceea este vital să îi refacem, iar o alternativă excelentă este să facem acest lucru prin consumul de suplimente proteice.

Din acest motiv, menținerea unei diete cu un aport suficient de aminoacizi vă va menține sănătoși, prevenind bolile de piele, artrita și problemele de greutate, fiind totodată un aliat eficient pentru păr, deoarece ajută la prevenirea căderii părului.

Sunt aminoacizii potriviți pentru toată lumea?

Da, datorită faptului că aminoacizii primari nu sunt produși de organism, este vital ca toată lumea să găsească o modalitate de a le ingera prin alimente și un supliment bcaa. Există persoane care au nevoie de un aport mai mare de aceste molecule organice decât altele, cum ar fi persoanele în vârstă, care sunt mai predispuse la boli, dar asta nu înseamnă că persoanele tinere ar trebui să considere acest lucru ca fiind de la sine înțeles.

Când este cel mai bun moment pentru a le lua?

Pentru mulți profesioniști în hipertrofia musculară și pentru sportivi în general, cel mai bun moment pentru a lua aminoacizi este în timpul antrenamentelor, deoarece corpul tău lucrează mai mult decât de obicei, iar pierderea de nutrienți este progresiv accelerată, refacerea acestor valori devine vitală pentru ca efectele exercițiului fizic să fie răsplătite.

Totuși, aceasta nu este o realitate absolută, deoarece le puteți consuma și înainte de o zi de exerciții fizice și le puteți completa cu un supliment de vitamine, deoarece cei care fac acest lucru susțin că simt un plus de energie. În mod similar, există cei care susțin că administrarea lor după antrenament compensează tendoanele și mușchii dureroși, precum și întărirea acestora.

Acestea fiind spuse, depinde de dumneavoastră să încercați să alegeți momentul care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră și stilului de antrenament.

Care este cel mai bun raport dintre aminoacizi?

Dacă vă uitați la suplimentele de aminoacizi, veți observa un raport similar cu 2:1:1, 4:1:1:1:1, 8:1:1:1:1, și așa mai departe. Aceste proporții indică cantitatea de albumine din suplimente. Pentru antrenament, leucina este considerată cel mai bun aminoacid pentru câștigarea masei musculare, astfel încât raportul poate însemna două părți de leucină la o parte de izoleucină și o parte de valină.

Acestea fiind spuse, puteți vedea că aceste suplimente sportive pun mai multă greutate pe concentrația de leucină decât pe cea a altor aminoacizi.

Aminoacizi esențiali

Aminoacizii esențiali sunt componente adjuvante ale proteinelor. Fiecare dintre ele îndeplinește o funcție metabolică specifică și, împreună, sunt necesare pentru îndeplinirea funcțiilor fiziologice de bază ale organismului.

Sunt denumite astfel deoarece organismul nu este capabil să le producă, aprovizionarea lor depinzând aproape exclusiv de aportul alimentar și de suplimentarea cu proteine.

Acești aminoacizi sunt clasificați într-un grup de 9: histidină, izoleucină, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, treonină, triptofan și valină.

Deficitul chiar și al uneia dintre ele vă poate compromite sistemul imunitar, poate provoca oboseală și reduce țesutul muscular, deoarece organismul este sărăcit de ele.

Aminoacizi neesențiali

Sunt numiți 'neesențiali' deoarece organismul are capacitatea de a-i produce singur. Cei 13 aminoacizi neesențiali sunt: alanina, arginina, asparagina, acidul aspartic, cisteina, acidul glutamic, glutamina, glicina, ornitina, prolina, selenocisteina, serina și tirozina.

Regimul alimentar și când trebuie să suplimentezi

Dacă vă îngrijorează să obțineți suficienți aminoacizi în dieta dumneavoastră, trebuie doar să vă asigurați că obțineți o cantitate adecvată de proteine pe zi. Dacă mâncați alimente bogate în albumină în mod regulat, cum ar fi carnea, peștele, păsările de curte, ouăle sau dacă consumați lapte și produse lactate, probabil că nu aveți nevoie de suplimente de aminoacizi.

Cu toate acestea, proteinele sunt ceva mai greu de găsit în organismul persoanelor care urmează o dietă vegetariană sau vegană. Alimente precum fasolea, nucile, cânepa, soia, mazărea și legumele, deși furnizează aminoacizi organismului, nu se ridică la nivelul valorilor proteice furnizate de proteinele animale și lactate.

O modalitate de a contracara această situație este de a vă completa dieta cu proteine sub formă de pudră, care vor garanta un aport adecvat de aminoacizi pentru organism.

Aminoacizi pentru culturism - BCAA și glutamina

Există trei aminoacizi cheie care prezintă un interes deosebit pentru culturisti și sportivii de competiție. Aceștia sunt izoleucina, leucina și valina, care sunt cunoscuți în mod colectiv sub denumirea de aminoacizi cu lanț ramificat sau (BCAA).

Acești trei compuși vizează în mod specific funcția musculară. Prin urmare, acestea au devenit atât populare, cât și adiționale, oferind diverse formulări în ceea ce privește suplimentele de nutriție sportivă.

În această privință, studiile în care doze de aceste albumine au fost administrate șobolanilor și oilor au arătat o creștere musculară consistentă, însă rezultatele la om nu au avut un răspuns pozitiv 100%. Acest lucru nu înseamnă neapărat că nu ajută în astfel de scopuri, ci doar că nu se poate spune cu certitudine că o fac.

Din păcate, publicitatea la suplimente nu este reglementată, astfel încât agenții de publicitate vor continua să facă oferte pentru aceste produse sub aceste premise.

Unul dintre aminoacizii neesențiali care pot fi reperați printre suplimentele de antrenament este glutamina, care este adesea oferită, ca și BCCA-urile, ca sursă de combustibil pentru mușchi, dar trebuie să știți că efectele sale nu au fost pe deplin dovedite.

Calitatea suplimentelor de aminoacizi

Dacă doriți să vă protejați investiția, nu ezitați să cereți sfatul experților în fitness , al sportivilor și nutriționiștilor, deoarece instructajul lor vă poate oferi cunoștințe exacte despre ce suplimente de aminoacizi au cea mai bună credibilitate.

Este important de știut că multe suplimente indică adesea pe etichetele de conținut prezența celor 9 aminoacizi primari, însă un număr considerabil dintre ele pot să nu conțină de fapt atâtea proteine câte se anunță.

În plus, există unele cazuri cunoscute în care aceste suplimente sunt amestecate cu materiale de umplutură mai ieftine, cum ar fi taurina, creatina, glutamina și maltodextrina. În timp ce fiecare dintre aceste componente își poate avea utilitatea, este posibil să nu fie ceea ce căutați, mai ales dacă cerințele dumneavoastră se concentrează pe conținutul pur de proteine și aminoacizi.

Ce trebuie să căutați în aminoacizi?

Când vine vorba de cumpărarea de suplimente de aminoacizi, există o serie de variabile foarte importante pe care trebuie să le luați în considerare pentru ca achiziția dvs. să fie una profitabilă. Acestea fiind spuse, voi detalia fiecare dintre ele:

Ingrediente

Este esențial să alegeți suplimentele care conțin ingrediente naturale și care nu conțin substanțe interzise care ar putea dăuna sănătății dumneavoastră.