Suport de parete

mejores-organizadores-de-colgar-para-baño

mejor-organizador-de-colgar-para-baño-300x213

Am avut organizatoare de duș care fie se sparg bucată cu bucată până când sunt complet inutilizabile, fie sunt prea ușoare și se destramă la orice solicitare. Un adevărat dezastru, doar cei care au trecut prin asta vor ști și ei ce spaimă este când se întâmplă în mijlocul băii.

Pentru a evita acest lucru și, de asemenea, pentru a-mi optimiza spațiul, mi-am propus să găsesc cel mai bun organizator suspendat pentru baie. Pentru că am reușit și am găsit mai multe, nu numai că vă las comparația mea comparativă , dar vă împărtășesc și sfaturile mele.

Cele mai bune organizatoare suspendate

Care este cel mai bun organizator suspendat pentru baie?

Rafturile pentru baie pot fi din oțel inoxidabil, plastic, aluminiu și multe alte materiale, precum și disponibile într-un număr infinit de forme și dimensiuni. Important este că în el încap toate articolele de toaletă esențiale , acele lucruri de care aveți nevoie la îndemână atunci când faceți un duș.

Atunci când cumperi cauți și un preț accesibil și pentru această combinație de calitate și preț ți-am lăsat aceste cinci modele pe care le vei răsfoi, unde sigur îl vei găsi pe cel mai bun pentru tine.

Iată cele mai bune organizatoare suspendate pentru baie:

1. Raftul de baie InterDesign

Disponibil în maro și argintiu

4105J8W1TKL

Vezi pretul Emag

Are un sistem dublu de instalare, cu două cârlige și două prize, ceea ce înseamnă o stabilitate și o siguranță mai mare. Acesta măsoară 57,7 cm x 26,8 cm x 20,8 cm, după cum puteți vedea, oferă un spațiu de depozitare foarte generos. Este fabricat din metal acoperit cu un strat de oțel inoxidabil, ideal pentru băile umede.

2. Organizator de duș suspendat mDesign

Foarte rezistent și durabil

41+6KJPlptL

Vezi pretul Emag

Folosiți eficient spațiul cu acest organizator de duș practic, care se atârnă ușor de duș și este finisat cu un mamelon în partea de jos. Este prevăzut cu coșuri din sârmă de oțel pentru a optimiza spațiul disponibil. Sticlele de șampon, lamele de ras și bureții pot fi depozitate cu ușurință.

3. Asistent de duș Milano Wenko

Foarte funcțional

3144P6P0G-L

Vezi pretul Emag

Dacă îți place să te exfoliezi și să petreci timp sub duș, vei avea nevoie de un suport cromat cu 3 coșuri ca acesta pentru a depozita și a ține la îndemână toate acele instrumente de baie. În plus, are două cârlige suplimentare care funcționează pentru agățarea bureților. Este satinat și foarte ușor de instalat.

4. Livivo shelf by Home Emporium UK

Versatilitate ridicată

31M5QxGFaiL

Vezi pretul Emag

Ideal pentru colțul băii sau al camerei de duș, are un finisaj cromat și un design elegant. Puteți alege între 2 sau 3 niveluri de rafturi suspendate. Spațiile sale sunt atât de mari încât poate fi foarte versatilă. Fiecare raft este prevăzut cu o barieră de șină pentru a împiedica sticlele să alunece

5. Raft de duș LEF

Practic

41D9EJGrWrL

Vezi pretul Emag

Are o gaură special concepută pentru furtunul de duș, care împiedică furtunul să se miște înainte și înapoi. Are cârlige pe partea stângă pentru unele obiecte mici. Acesta previne înmulțirea bacteriilor și are caneluri, astfel încât apa să nu se acumuleze. Este fabricat din ABS și silicon, deci este ușor.

Despre organizatorii de duș

Este esențial pentru organizarea optimă a de accesorii de duș, plasarea acestuia în colțul dușului sau într-un colț al băii este ideală atunci când vine vorba de optimizarea și valorificarea la maximum a de spații mici, obținând în același timp de depozitare suplimentară.

Ar trebui să cumpăr căsuțe de duș?

Nu este neobișnuit să vă puneți această întrebare și, deși vă las la discreția dumneavoastră, vă voi prezenta principalele beneficii pe care vi le poate oferi un caddy de duș :

Organizare

Dacă veți avea toate lucrurile de la vanitatea sau accesoriile din baie ordonate într-unul din aceste dispozitive, veți economisi mult spațiu. Un spațiu organizat vă economisește și timp, deoarece le aveți pe toate la îndemână, mai ales atunci când vă grăbiți.

Decorați

Pe lângă oglindă și alte accesorii de baie, un suport de duș vă va îmbunătăți cu siguranță spațiul. Un decor cool și modern nu numai că va arăta bine, dar te va face să te simți bine și în armonie, ceea ce este perfect, deoarece ar trebui să fie un spațiu de relaxare totală.

Păstrează curățenia obiectelor de toaletă

Dacă nu aveți un spațiu special, cum ar fi un organizator, lucrurile dvs. vor fi la mila locurilor în care apa, mucegaiul, mucegaiul, spuma de săpun și alte produse se pot acumula și vă pot deteriora ustensilele de baie. Acesta este proiectat pentru a avea caracteristici de drenaj și de flux de aer pentru a menține totul curat.

Tipuri de organizatoare de baie

Da, varietatea este uimitoare. Dar acestea sunt cele principale:

Organizator de duș suspendat

Se atașează la capul de duș, astfel încât nu numai că este ușor de instalat, dar este și ușor de îndepărtat atunci când este timpul să curățați. Oferă acces ușor la obiectele pe care le conține. Deoarece nu are o suprafață plană, previne acumularea de mucegai și murdărie, deoarece există ventilație și un drenaj bun.

Organizator de duș cu tijă de tensiune

În mod normal, se plasează în colțul căzii de baie, acționând ca un colț de colț sau de colț. Acestea sunt ținute în poziție de o tijă de tensiune similară cu o tijă de perdele. Nu este recomandat pentru cabinele de duș. În mod ideal, acesta nu trebuie să fie supraîncărcat cu produse, astfel încât să cadă.

Organizatoare de baie cu aspirație

Designul lor aerodinamic le face incredibil de funcționale, în ciuda dimensiunilor mici și a caracterului lor compact. Acestea sunt ideale pentru băile mici. Nu este conceput pentru sarcini grele. Funcționează bine pentru șampon, balsam și dozator de săpun de duș.

Organizator peste ușă

Un avantaj față de toate celelalte modele este că durează mai mult, deoarece nu este în contact permanent cu apa. Va funcționa numai în dușurile care au o ușă adevărată. Dacă aveți o cadă și un duș combinat, acesta nu este pentru dumneavoastră.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați?

Un model de la o marcă prea cunoscută poate să nu fie cel mai ieftin și să vă afecteze buzunarul. În timp ce piața este plină de opțiuni ieftine și de foarte bună calitate, țineți cont doar de următoarele:

Dimensiunea

Acesta este cel mai determinant factor, deoarece trebuie să fie un model care să se potrivească și să corespundă dimensiunilor băii dumneavoastră, precum și a tot ceea ce doriți să puneți pe ea.

Înălțime

Dacă este vorba de un coș de baie cu un stâlp de tensiune, înălțimea stâlpului trebuie să poată ajunge până la tavan pentru a-l face mai rezistent. Pe de altă parte, înălțimea raftului superior sau a tăvii de duș trebuie să fie astfel încât să nu fie nevoie să vă aplecați pentru a scoate ceva din organizator.

Robustețe

Dacă aveți de gând să depozitați multe lucruri pe el, veți avea nevoie de un raft de interior robust și rezistent, astfel încât să poată ține toate produsele fără să se prăbușească.

Durabilitate

Dacă trebuie să vă înlocuiți prea des organizatorul, veți plăti mai mult. Trebuie să dureze atât timp cât aveți nevoie de ea, așa că asigurați-vă că este confecționată din materiale bune și că este rezistentă la rugină și mucegai.

Ușurința instalării

Ar trebui să fie atât de ușor încât să nu fie nevoie de un tehnician special care să reprezinte o investiție suplimentară. De asemenea, trebuie să fie însoțit de un manual de instalare și să fie foarte ușor pentru dumneavoastră. Există suporturi fără găurire și cu cârlige, fără șuruburi pentru perete sau pentru agățat pe ușă și multe altele.

Versatilitate

Nu aveți nevoie de o zonă de război, ci de un spațiu organizat, așa că, dacă aveți mai multe ustensile diferite, trebuie să vă asigurați că modelul dvs. are mai multe compartimente pentru a-i oferi versatilitatea de care aveți nevoie.

Poziție

Numai dumneavoastră vă cunoașteți spațiul, vedeți dacă aveți nevoie de un model de colț, de un model de duș, de un model de ușă, de umerașe verticale, orizontale. Nu uitați că poziția va determina, de asemenea, câtă greutate trebuie să aibă.

Design

Pentru cei care iubesc bunul gust, acest lucru este important, deoarece ar trebui să fie în armonie cu baia ta. Ar trebui să vă gândiți la tipul de material folosit la fabricarea articolului, deoarece acesta joacă un rol important nu numai în ceea ce privește calitatea, ci și în ceea ce privește aspectul.

Garanție

Garanția poate varia foarte mult, de la 5 ani la 30 de zile. Garanția ar putea include, de asemenea, o garanție de returnare a banilor. În general, termenii și condițiile ne pot spune multe despre calitatea produsului și despre încrederea pe care producătorul o are în el.

Rezistența la apă

Întotdeauna va fi expus la apă și la umiditate într-o măsură mai mare sau mai mică, dar este întotdeauna important ca acesta să poată rezista fără a-și degrada aspectul sau funcționalitatea.

Vorbind despre acoperiri și materiale

În mod normal, acestea sunt fabricate din aceste trei materiale:

Metal

Acest material este mai puțin sensibil la formarea mucegaiului și mai durabil. Cel mai bine ar fi ca acesta să fie acoperit, astfel încât să fie rezistent la coroziune. Cromul va avea un cadru din oțel sau, în unele cazuri, un cadru gol. Oțelul inoxidabil este o opțiune excelentă.

Cu cadru din plastic

Sunt ușoare și, de obicei, ușor de instalat. Cu toate acestea, dacă au o suprafață plană, pot avea o durată de viață scurtă din cauza acumulării de mucegai și de mucegai.

Plasă sau poliester

Pentru sala de sport sau camera de cămin. Foarte portabil.