Suport de perete pentru biciclete

mejor-soporte-de-pared-para-bicicleta

În timp ce nu o foloseam, îmi amintesc că bicicleta mea se plimba de pe balcon spre spălătorie și într-un colț al camerei. Întotdeauna ocupă spațiu, transportă praf și ne încurcă. Bineînțeles, am aflat repede despre cel mai bun suport de perete pentru biciclete, doar că nimeni nu mi-a spus cât de greu va fi să găsesc cel perfect pentru mine. Întotdeauna m-am ales cu una cu plăci de oțel voluminoase care au deteriorat peretele casei sau chiar vopseaua bicicletei, materiale slabe care prezentau un risc de cădere, sau chiar cu cele prost proiectate care zgâriau vopseaua de pe furci.

Cele mai bune suporturi de perete pentru biciclete

Care este cel mai bun suport de perete pentru biciclete?

Știu că, la fel ca și mine, trebuie să fiți obosiți de aceleași plângeri tot timpul când vine vorba de suporturi de perete pentru biciclete. Așa că să trecem la ceva mai vesel: lista mea comparativă cu cele mai bune 5 paranteze de pe piața . Vorbesc despre 5 rafturi cu modele diferite care te vor ajuta să economisești spațiu acasă sau în atelierul tău și îți vor oferi mai multă liniște.

Puteți fi siguri că toate sunt de o calitate extraordinară, foarte rezistente și cu un design foarte eficient și chiar minimalist. Atât de mult, încât chiar vor arăta bine, nu seamănă deloc cu modelele vechi și urâte pe care le aveam când eram copii. De asemenea, cele cu o capacitate mare: până la 5 biciclete!

Iată cele mai bune suporturi de perete pentru biciclete:

1. URBAN ZWEIRAD suport de biciclete de perete pliabil de culoare roșie

Funcțional și ideal pentru garaj

41VjyH+g5oL

Vezi pretul Emag

Când vă plac plimbările cu bicicleta și aveți puțin spațiu de depozitare acasă, aceasta este una dintre cele mai interesante alternative pentru bicicleta dvs, una dintre marile alternative prezentate de marca Urban Zweirad, constă în instalarea unui suport pliabil și rezistent, cu ajutorul căruia puteți optimiza atât garajul, cât și alte încăperi din casă, pentru a vă agăța confortabil bicicleta de șosea sau bicicleta de munte . Paralela este ușor de asamblat datorită cârligelor, fișelor și șuruburilor cauciucate.

2. Set de 2 suporturi de perete pentru biciclete RELAXDAYS

Suportă până la 25 kg fiecare

41v4JpzFIOS

Vezi pretul Emag

Funcționează pentru până la două biciclete, chiar trei, cu siguranță și fiabilitate ridicată, în funcție de mărimea bicicletelor. Acest suport de perete pentru biciclete este prevăzut cu o încuietoare cu cheie cu un sistem antifurt superb . Le puteți lăsa în atelierul sau magazinul dumneavoastră, chiar și în garaj, fără să vă temeți de mâinile intrușilor, deoarece este foarte rezistent la uneltele de tăiere, cum ar fi foarfecele. Este fixat în mod robust pe perete, ceea ce îl face foarte fiabil.

4. SLGRN Suport de bicicletă de perete Cycloc

Funcționalitate și eleganță combinate

41vFkZupzgL

Vezi pretul Emag

Își îndeplinește funcția în mod optim, acest suport se caracterizează prin ușurința instalării sale și pentru că oferă un aspect elegant bicicletei dvs. atunci când o expuneți. Este ideală dacă sunteți un ciclist profesionist sau dacă aveți o bicicletă de lux și doriți să o expuneți astfel încât toți cei din jur să o aprecieze la fel de mult ca și dumneavoastră. Suportul este prevăzut cu un strat de protecție , care asigură o protecție optimă pentru bicicleta dumneavoastră.

5. Mottez B130P suport de perete pentru biciclete

Pentru mai multe biciclete

31mNKX+nU8L

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să începeți o organizare în garaj sau atelier și aveți nevoie de spațiu amplu, acest suport de perete se va potrivi ca o mănușă nevoilor dumneavoastră. Acest suport de perete are cârlige acoperite cu plastic care protejează bicicletele de zgârieturi. Este un suport de biciclete complet care vă permite să agățați până la cinci biciclete simultan și pe verticală. În plus, este capabil să susțină până la 75 kg maxim, datorită structurii din oțel rezistent.

6. Suport de perete pentru biciclete Lixx MTB-EL Trelixx

Ideal pentru a economisi spațiu

51K7n89NN7L

Vezi pretul Emag

Nu este mobil, deci rămâne fixat pe perete. Este un suport de biciclete care este fabricat dintr-un material acrilic de bună calitate, ceea ce îi conferă un design foarte atractiv pentru ochi, după ce vă așezați bicicleta pe suport. Este un suport de perete foarte discret și vă va economisi mult spațiu de îndată ce îl puneți pe perete, deoarece este foarte ușor de instalat, astfel încât este ideal pentru utilizarea în interior.

7. Ibera IB-ST4 Bike Wall Mount

Ușor și stabil

51aA0qntMHL

Vezi pretul Emag

Acesta este un suport cu un corp din aluminiu și mânere căptușite, ceea ce îl face foarte ușor în comparație cu alte suporturi de perete. În ciuda materialului din care este construit, acest suport va oferi rezistență și durabilitate. Acest produs este conceput ca o suspensie orizontală de perete pentru o singură bicicletă pentru a economisi spațiu pe podea. Puteți plasa cu ușurință o bicicletă BMX, care poate rezista până la 18 kilograme.

Suporturi pentru biciclete pentru depozitare

41cht-LcS9L

Întotdeauna este bine să știți ce opțiuni sunt disponibile înainte de a alege:

În picioare

Dacă doriți să economisiți spațiu în atelierul dvs. de reparații sau pur și simplu în garajul în care cel mai probabil aveți o bicicletă, o opțiune ieftină și ușoară este să cumpărați un suport de afișaj unic fix care fixează roata din spate a bicicletei. Este potrivit pentru reparații minore, deoarece vă pot oferi o poziție de lucru confortabilă pentru întreținere.

În zilele noastre, există pe piață o infinitate de modele de suporturi, fie că este vorba despre suporturi pentru o singură bicicletă, pentru două biciclete, și chiar până la pentru 3 biciclete, care sunt cunoscute sub numele de suporturi multiple. Cu toate acestea, ele nu sunt la fel de convenabile ca suporturile de perete, dacă doriți să vă scoateți bicicleta din drum, să profitați la maximum de spațiul de pe perete și să adăugați un decor modern și sportiv în casă.

Montat pe perete

Pentru cei care suferă de spații de depozitare mici există o modalitate foarte practică de a maximiza spațiul de depozitare, totul se bazează pe păstrarea bicicletei departe de podea, acest lucru poate fi implementat prin utilizarea unui cuier de perete . După ce achiziționați suportul de biciclete de perete, vă așezați bicicleta pe suportul de biciclete de perete și veți avea un spațiu bun sub o poziție confortabilă, cu o vizibilitate mai bună a bicicletei.

Un raft de depozitare independent este extrem de ideal dacă nu trebuie să faceți găuri în perete, astfel încât să puteți stivui până la două biciclete, una peste alta, fără a lăsa raftul să fie detașabil în cazul în care reorganizați zona respectivă sau faceți mutări regulate. În plus, acestea sunt accesibile.

Tipuri de suporturi de biciclete de perete

Depinde de sensul pe care îl au și pentru a alege între unul sau altul, trebuie să țineți cont atât de aspectele legate de spațiu, cât și de bicicletă.

Rafturi orizontale

Rafturile orizontale orizontale de perete cu cârlige pliabile sunt cu siguranță foarte comune printre varietatea de rafturi pentru biciclete. Acesta are suporturi capabile să atârne bicicleta, menținând în același timp roțile paralele cu solul. Acest suport cu capac de protecție, funcționează pentru a proteja de zgârieturi și fără a deteriora vopseaua bicicletei dumneavoastră.

Acestea au o limită de greutate maximă, astfel încât, dacă bicicleta dvs. este grea, este recomandat să o așezați pe suport la o distanță de preferință mică, care să ofere un anumit grad de siguranță pentru bicicletă, suport și împrejurimi, deoarece suporturile sunt de obicei reglabile în înălțime, încercați să evitați să ridicați bicicleta prea sus. Va fi un dezastru dacă se va întâmpla un accident și va cădea de pe acoperiș. Acest suport are avantajul unui mecanism practic , ceea ce face ca munca de instalare și dezinstalare să fie extrem de ușoară și practică,

Rafturi verticale

Rafturile verticale pentru agățat biciclete au capacitatea de a vă oferi două moduri de utilizare. Puteți agăța cadrul bicicletei la un unghi față de perete drept în sus sau puteți pur și simplu să păstrați cadrul paralel cu peretele. Dacă doriți doar să păstrați bicicleta paralelă cu peretele, cea de-a doua opțiune ar fi potrivită pentru dvs., deoarece necesită foarte puțin spațiu în cameră.

Cu toate acestea, dacă bicicleta dumneavoastră este grea, este dificil ca suporturile să o ridice la o înălțime considerabilă. Țineți cont de faptul că, pentru siguranță, nu trebuie să îl ridicați prea sus. Dacă intenționați să agățați cadrul bicicletei în unghi drept pe perete, veți avea nevoie de un spațiu mai mare, deoarece bicicleta va ieși în afară și ar putea fi un obstacol incomod dacă spațiul este mic. Diferitele moduri de utilizare a suporturilor de perete pentru biciclete verticale vor depinde de spațiul și de bicicleta dumneavoastră.

Lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un suport de perete pentru biciclete

Nu este la fel de ușor ca și cum ați alege unul la întâmplare și gata. Este important să faceți o achiziție mai conștientă și mai atentă, luând în considerare diverși factori determinanți, cum ar fi următorii:

Durabilitate

După cum cu siguranță știți, durabilitatea unui produs este esențială, atât pentru gradul de rezistență al produsului, cât și pentru buzunarul dumneavoastră, deoarece, dacă produsul nu oferă o calitate și o durabilitate optimă, așa cum a promis, veți suferi din punct de vedere financiar din cauza consecințelor. Când vine vorba de suporturi de perete pentru biciclete, este extrem de important să luați în considerare marca și materialele suportului pe care doriți să îl cumpărați și să vă asigurați că suportul este de foarte bună calitate.

Veți beneficia de faptul că vine cu o garanție completă. Atunci când un producător vă oferă acest beneficiu, înseamnă că produsul său este într-adevăr durabil și suficient de sigur pentru a merita să fie cumpărat. Țineți cont de acest mic sfat înainte de a cumpăra un produs de care nu sunteți sigur de rezistența sau durabilitatea sa.

Versatilitate

Există o mare varietate de suporturi de biciclete de perete care tind să fie foarte versatile atunci când le folosiți, acestea sunt ideale în special dacă dețineți un atelier de biciclete, având în vedere varietatea de dimensiuni de cadre pe care le puteți găzdui. Pe de altă parte, dacă aveți la dispoziție doar câteva biciclete, nu contează, atâta timp cât suportul își face treaba cum trebuie, nu este nicio problemă. Asigurați-vă doar că ați verificat dacă suportul este compatibil cu dimensiunile bicicletelor pe care intenționați să le montați pe rafturi.

Limita de greutate

Este foarte evident că, dacă cumpărați un suport de perete robust, acesta va fi mai puternic. Este simplu, cu cât este mai mare capacitatea de greutate a suportului, cu atât mai bine. Țineți cont de faptul că nu va fi mai puțin scump decât cele mai comune rasteluri pentru biciclete.

Cu toate acestea, vă va oferi multă rezistență și încredere sub materialele sale de construcție care vor susține greutatea aproape oricărei biciclete, de la o bicicletă de turism la o bicicletă de munte robustă. Pe de altă parte, dacă achiziționați un suport cu o limită de greutate redusă, acesta poate fi uneori incomod, deoarece nu va susține majoritatea bicicletelor.

Numărul de biciclete

În prezent, există mai multe mărci care produc o mare varietate de suporturi de perete pentru biciclete, puteți cumpăra suporturi de perete pentru biciclete individuale, ceea ce, în unele cazuri, va fi probabil incomod pentru dvs. dacă doriți să plasați mai mult de două biciclete pe suport, deoarece există doar un singur spațiu pentru o anumită bicicletă.

În acest caz, este foarte recomandat să achiziționați un suport cu mai multe funcții, deoarece vă oferă posibilitatea de a găzdui mai mult de o bicicletă. Persoanele care dețin un suport de biciclete de atelier, aproape întotdeauna suportul este multifuncțional, deoarece aceste persoane au la dispoziție o mare varietate și dimensiuni de biciclete existente.