Suport pentru bicicleta

svg%3E

Cel mai bun suport de bagaje pentru biciclete este un accesoriu indispensabil pentru toți cei care folosesc bicicleta ca mijloc de transport la serviciu, la școală, pentru a trimite colete sau chiar pentru a călători.

Oricât de scurtă ar fi călătoria, nimic nu este mai confortabil decât să ai un spațiu în care să îți transporți bunurile pentru confort și siguranță; fără să te expui la răni sau dureri de spate cauzate de purtarea greutății direct pe umeri și, de asemenea, reducând libertatea de a pedala în voie.

Din acest motiv, suportul pentru bagaje este o parte importantă a plimbărilor cu bicicleta, iar dacă te gândești să investești într-unul, cel mai bine este să o faci într-o piesă de cea mai bună calitate, deoarece este un echipament care va susține greutatea și nu ne dorim să se deterioreze după o perioadă scurtă de timp.

Cele mai comune suporturi pe care le găsim sunt din aluminiu sau oțel, ambele sunt bune, dar oțelul este mai rezistent și, prin urmare, mai scump, însă, în ciuda faptului că este rezistent, finisajul se uzează pe măsură ce suprafața se oxidează.

Pe de altă parte, există și structuri din titan și oțel inoxidabil, cel mai bun lucru la acestea este că greutatea cadrului este mai ușoară și poate fi redusă cu până la 200g și de asemenea sunt piese care nu ruginesc, însă principalul dezavantaj al acestora este că pot ajunge până la dublul prețului primelor, dar cu siguranță dacă sunt piese ajustate la bugetul tău este o investiție care va merita pentru calitatea și durabilitatea produsului.

Cele mai bune suporturi pentru biciclete

Care este cel mai bun suport pentru biciclete?

Cunoașteți deja tipurile de materiale, dar alți factori care trebuie luați în considerare sunt clemele, rezistența șuruburilor, forma și prețul; vestea bună este că am făcut-o pentru dumneavoastră!

și dacă sunteți în căutarea suportului ideal pentru bicicleta dvs., iată cele mai bune modele pe care le puteți obține cu cea mai bună calitate la cel mai mic preț.

Iată cele mai bune suporturi de biciclete pentru bicicleta dumneavoastră:

1. Suport pentru biciclete Sonstige

svg%3E

Vezi pretul Emag

Este fabricat din aluminiu negru, cu un design practic, care este susținut de mai multe tuburi întrepătrunse care îi conferă rezistență pentru a vă ține portbagajele de bicicletă .

Clemele sunt încărcate cu arc, șuruburile sunt puternice și sunt plasate pe un cadru care se adaptează la dimensiunea jantei de la 24 la 28' în combinație cu sistemul de frânare.

Are o rezistență de până la 25 kg, iar designul are mânere laterale pentru a proteja bagajele.

Este foarte ușor de instalat, iar cel mai bun lucru este că rămâne ferm pe bicicletă, fără să se balanseze, astfel încât veți avea mai multă stabilitate atunci când mergeți pe bicicletă.

2. Unbekannt suport spate pentru biciclete

svg%3E

Vezi pretul Emag

Tuburile care îl alcătuiesc sunt pătrate cu cleme cu arc care țin ferm sacoșa și are și un suport pentru a plasa reflectorul.

Cel mai bun lucru la această piesă este că este ieftină, dar păstrează o calitate excelentă și este adaptabilă la aproape orice bicicletă, motiv pentru care este una dintre cele mai recomandate piese în rândul utilizatorilor.

Acest suport spate este disponibil în culorile negru și argintiu pentru a se potrivi perfect cu bicicleta dvs., materialele sunt durabile și șuruburile de fixare sunt groase, este, de asemenea, confortabil de instalat și are o greutate redusă.

3. M-Wave 20″-28″

svg%3E

Vezi pretul Emag

Construcție 100% din aluminiu, cu arcuri și șuruburi ferme, fitinguri universale și un design ușor care poate suporta până la 25 kg.

Șinele laterale se potrivesc atât în unghi, cât și în lungime la roți de la 20' la 28' și, deși utilizează multe șuruburi și procesul de instalare este puțin mai lung, este exact ceea ce trebuie pentru a vă oferi siguranța și stabilitatea pe care le doriți.

Finisajul este impecabil, durabil și este perfect pentru a vă însoți în călătorii lungi fără ca absolut nimic să se miște.

4. Suport pentru biciclete cu suspensie dublă Massload

svg%3E

Vezi pretul Emag

Acesta este un suport pentru biciclete cu suspensie dublă de top, cu bază reglabilă. Este fabricat din aluminiu armat, cu un design inovator și ergonomic.

Raftul măsoară 13 cm lățime și 30 cm lungime, cântărește doar 890 g și, deoarece este ușor, este raftul potrivit pentru distanțe lungi și, chiar dacă este atât de mic, este capabil să susțină până la 15 kg.

Această piesă include uneltele necesare pentru o instalare rapidă și este compatibilă cu majoritatea bicicletelor de pe piață.

5. Zefal 7501

svg%3E

Vezi pretul Emag

Structura este realizată din aluminiu și piese din plastic cu îmbinări sudate pentru o mai mare rezistență. Are bare de reglare pentru diferite dimensiuni de jante și nu veți avea probleme de instalare dacă bicicleta dvs. are frâne tradiționale sau sisteme cu disc.

Modelul include cârlige pentru fixarea întinzătorilor și îl puteți adapta la înălțimea de care aveți nevoie.

Este, de asemenea, o piesă bine echilibrată din toate punctele de vedere și este perfectă dacă faceți drumeții sau doar pentru utilizarea zilnică în oraș, iar acest model este tot ce aveți nevoie pentru ca gențile dvs. să călătorească într-o poziție sigură, indiferent dacă sunt genți de bază sau laterale.

Tipuri de suporturi pentru biciclete

svg%3E

Când vine vorba de suporturi de bagaje pentru biciclete, veți descoperi că există diferite modele care pot fi plasate în diferite locuri pe bicicletă, în funcție de tipul de suport, astfel încât să îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine gusturilor și nevoilor dumneavoastră.

Suportul spate:

Acest tip de suport este amplasat pe suportul spate al bicicletei, unde puteți să vă așezați confortabil gențile și pedalele fără ca acestea să vă împiedice vederea din față, dacă aceasta este una dintre preocupările dumneavoastră.

Rafturi față:

Rafturile față sunt concepute ca o opțiune alternativă la rafturile spate, deoarece nu puteți transporta atât de multă greutate ca pe rafturile spate, deoarece acestea pot afecta echilibrul bicicletei.

Fabricarea rastelurilor pentru biciclete

Înainte de a alege un bun portbagaj de bicicletă care să vă însoțească în plimbări turistice, este important ca suportul să fie de o calitate excelentă, acest lucru va ajuta la păstrarea tipului de bagaj pe care intenționați să îl includeți ca accesoriu la bicicleta dumneavoastră.

Construcția acestor rafturi trebuie să fie rezistentă, așa că veți constata că materialele din care sunt fabricate variază de la aluminiu la metal.

Dimensiunea și designul acestor piese sunt, de asemenea, factori importanți de luat în considerare, deoarece acestea vor face diferența în ceea ce privește flexibilitatea grilajului, împiedicându-l să se îndoaie sau să se rupă.

Cum se instalează un suport frontal

Instalarea acestor suporturi pentru biciclete va depinde de tipul pe care intenționați să îl luați acasă, deoarece, chiar dacă sunt făcute pentru a fi instalate pe suportul frontal al bicicletei, acestea au metode de instalare diferite în funcție de model.

Există modele care se fixează pe șuruburile frânei față, asta în cazul frânelor simple, deoarece, în cazul grilelor cu ancorare dublă, va trebui să le instalați în două puncte de pe corpul bicicletei, care sunt sudate pe cadru.

Lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un portbagaj frontal

Dacă doriți să adăugați un nou accesoriu la bicicleta dvs. și să aveți mai mult spațiu pentru a depozita tot ce aveți nevoie atunci când mergeți cu bicicleta, un portbagaj frontal va fi cea mai bună opțiune:

Capacitate:

Capacitatea este cantitatea de greutate pe care o poate transporta un raft, care poate varia în funcție de model, cele cu ancoră dublă fiind mult mai puternice decât cele cu ancoră simplă, însă ambele au o capacitate de depozitare mai mică decât rafturile din spate.

Calitate:

Atunci când alegeți un suport pentru bicicleta dvs., nu puteți lăsa deoparte calitatea suportului, unde, pentru bicicletele de tură sau pentru bicicletele folosite rar, puteți opta pentru un model din aluminiu, în timp ce pentru biciclete mtb sau pentru bicicletele pentru utilizare frecventă, un model din metal puternic și durabil va fi cel mai bun.

Preț:

Prețul acestor rafturi este destul de variat, variind între 12 și 30 de lire sterline, în funcție de modelul ales, de construcție, design și material.

Accesorii:

Suportul va fi doar prima piesă, deoarece veți avea nevoie și de un rucsac, un coș sau o sacoșă pe care să o puneți pe suport și, în funcție de opțiunea preferată, va trebui să vă bazați pe aceasta.

Cum se montează un portbagaj spate

Instalarea unui portbagaj spate va depinde, ca și în cazul portbagajelor față, de tipul de portbagaj pe care l-ați ales, în cazul în care, în mod normal, acestea sunt montate pe corpul șeii bicicletei, deoarece au un cârlig sau un adaptor pe care îl adaptați la dimensiunea tubului.

Puteți găsi, de asemenea, portbagaje cu ancoră dublă, a căror instalare se va face în diferite puncte sudate pe care le veți găsi în suportul spate .

Lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un portbagaj spate

Dacă doriți să transportați mai multă greutate decât puteți transporta pe un portbagaj față și aveți o bicicletă pe care este posibil să montați un model spate, atunci aceasta este alegerea potrivită pentru dvs., unde, ca și în cazul portbagajelor față, trebuie să luați în considerare următorii factori:

Capacitate:

Unul dintre marile avantaje ale portbagajului din spate este posibilitatea de a transporta o greutate mai mare a încărcăturii, deoarece au o capacitate de depozitare mai mare, în timp ce cele cu ancorare în scaun vor putea transporta aproximativ 7 kilograme, în timp ce modelele cu ancorare dublă vor putea transporta până la 20 de kilograme sau mai mult, în funcție de portbagaj.

Calitate:

În cazul portbagajelor din spate, nu poți lăsa deoparte nici calitatea de fabricație a acestei piese, trebuie să iei în calcul faptul că vei putea căra mai multă greutate pe acestea, așa că trebuie neapărat să fie rezistente și durabile.

Preț:

Fiind piese mai mari decât suportul frontal, veți constata că acestea pot fi mai scumpe, dar este posibil să obțineți și modele accesibile, cu prețuri cuprinse între 19,98 și 24,90 euro.

Accesorii:

Ca și în cazul rastelurilor frontale, aceste rasteluri sunt concepute pentru a transporta accesorii precum portbagaje, rucsacuri, genți și sacoșe, în cazul în care, dimensiunea acestora ar trebui să fie luată în considerare atunci când alegeți un rastel pentru biciclete .

Stiluri de biciclete care au nevoie de suporturi diferite

Există multe modele diferite de biciclete, nu numai că sunt împărțite în biciclete de munte, biciclete de curse și biciclete de turism, dar au și caracteristici care le deosebesc unele de altele, printre care se numără tipul de suport pe care îl puteți instala în funcție de punctele de fixare.

Biciclete standard:

Pe acest tip de biciclete veți găsi puncte de ancorare sudate pe cadru, cunoscute sub numele de ochiuri, care pot fi în față sau în spate.

Suspensie și suport de frână:

În acest caz, ancorarea suportului pentru bagaje se va face pe discurile de frână sau pe furcile de suspensie , ceea ce este mai frecvent la bicicletele de munte.

Biciclete fără ochiuri:

Există biciclete care nu au puncte de suspensie sudate pe cadru și dacă acesta este cazul dumneavoastră nu trebuie să vă faceți griji, deoarece vă puteți confecționa singuri suporturi pentru bagaje cu cleme pe care le puteți plasa pe diferite părți ale bicicletei, cum ar fi sub scaun, de exemplu.