Suport pentru picioare

reposapiés

Cu toții merităm să avem cel mai bun suport pentru picioare pentru a obține o poziție mai confortabilă în timp ce petrecem ore lungi la birou.

Nu este niciun secret că statul așezat mai mult de șase ore pe zi poate duce la probleme de sănătate pe termen lung; majoritatea persoanelor care lucrează în acest mod se confruntă în mod constant cu dureri de spate, circulație deficitară la nivelul picioarelor, dureri de gât și multe altele.

O soluție simplă la această situație este să achiziționați un suport pentru picioare care să stea sub birou și să vă permită să vă odihniți membrele pe el.

Acest echipament este eficient pentru toată lumea, dar mai ales pentru persoanele de peste 35 de ani care au muncit mult timp și, ca urmare, părțile corpului lor încep să sufere de uzură și dureri.

Cei mai mulți dintre ei, înainte de a avea un suport pentru picioare, sunt oameni care se așează pe un scaun, pun picioarele pe podea și aproape imediat iau o poziție inadecvată, astfel încât unii, după o perioadă de timp, încep să se plângă de durerile obișnuite la nivelul taliei și al coloanei vertebrale din cauza posturii proaste în care lucrează.

După ce au un suport pentru picioare, picioarele se vor așeza cu ușurință într-o stare care duce la șederea corectă , precum și la îmbunătățirea circulației sângelui și la îndepărtarea oricărui disconfort care poate fi resimțit.

Pe scurt, cum poate un suport pentru picioare să rezolve atât de multe lucruri? Simplu , alinierea corpului va fi generală, picioarele vor fi relaxate și automat restul corpului va fi mai drept și va sta corect, chiar și după ce ați petrecut mai multe ore neîntrerupte.

Cele mai bune suporturi pentru picioare

Care este cel mai bun suport pentru picioare?

Dacă citiți acest articol este pentru că știți care sunt beneficiile acestor piese și sunteți interesat să cumpărați una.

Majoritatea modelelor sunt reglabile și ergonomice, însă există unele care se disting de altele prin faptul că au mai multe avantaje și că sunt suporturi pentru picioare ieftine de o calitate excelentă.

Veți afla despre cele mai bune șase opțiuni de pe piață pe care le puteți obține online și care se potrivesc cu ușurință oricărui buget.

Iată cele mai bune suporturi pentru picioare:

1. Kensington SoleMale Comfort

31VSY6PNQVL

Vezi pretul Emag

Acesta este un suport pentru picioare albastru care se înclină până la 20 de grade și este reglabil pe înălțime pentru un confort sporit.

Piesa măsoară 45 cm x 35 cm, este fabricată din material rezistent și are o suprafață texturată care împiedică pantofii să alunece, astfel încât poziția dumneavoastră să fie mai fermă.

Încă de la primele purtări, veți simți cum reduce presiunea în zona lombară și ameliorează durerile cauzate de petrecerea mai multor ore în șezut.

Spatele dumneavoastră vă va mulțumi pentru această investiție, deoarece este un suport pentru picioare confortabil, practic și stabil.

2. Fellowes Office Suites Microban

31szNgOFkoS

Vezi pretul Emag

Veți iubi confortul de a vă așeza picioarele pe el și modul în care acestea rămân statice, cu excepția cazului în care doriți să schimbați poziția.

Veți putea să vă ridicați picioarele și să obțineți alinierea corectă a corpului și partea cea mai bună este că piesa oferă starea fixă sau echilibrată pentru a avea o circulație și mai bună a sângelui.

Un alt avantaj major este faptul că dispune de protecție Microban, un tip de siguranță microbiană care ține la distanță virușii și bacteriile care se pot depune în echipament.

Utilizarea acestui model menține curbura naturală a coloanei vertebrale și asigură faptul că coapsele sunt paralele cu podeaua.

3. Kensington Solemate Plus

41QeV9fTxiL

Vezi pretul Emag

Această marcă oferă un model și mai bun, cu o suprafață antiderapantă cu efect de masaj care vă oferă mai mult confort.

Cu el veți avea la dispoziție șase poziții pentru o odihnă corectă și pentru un tratament mai bun al picioarelor, picioarelor și spatelui.

Reduce epuizarea, tensiunea musculară și vă veți odihni într-un unghi optim potrivit pentru dumneavoastră datorită gamei sale largi de specificații care se adaptează la nevoile individuale.

Este recomandat de utilizatori pentru robustețea, durabilitatea și raportul calitate-preț excelent.

4. Kensington Solomate Massage

41fFmDUaFoL

Vezi pretul Emag

Este unul dintre cele mai ergonomice și cu cel mai mare unghi de ajustare, ajungând până la 30 de grade de înclinare.

Structura oferă o înălțime variabilă, dimensiuni spațioase și o suprafață de masaj pe care vă veți bucura să vă puneți picioarele goale.

Pe de altă parte, este ușor de asamblat, funcțional și ușor de curățat. Acesta este conceput pentru a vă satisface așteptările, pentru a vă relaxa spatele și pentru a atenua efectele secundare ale unei poziții proaste.

5. Conectați suportul pentru picioare

41A8kaTDwPL

Vezi pretul Emag

Este o structură mult mai ușoară, fiind în același timp suficient de puternică pentru a vă susține picioarele și având aceleași avantaje ca și cele mai populare, cum ar fi înălțimea și înclinarea reglabilă.

Cel mai bun lucru la acest suport pentru picioare este că are baze antiderapante care îl vor lăsa fixat pe podea acolo unde îl așezați, fără mișcări deranjante care ar putea diminua eficiența dispozitivului.

Piesa este fabricată din plastic de bună calitate, este de culoare neagră și are comenzi netede care sporesc versatilitatea echipamentului.

Este ușor de asamblat, iar în numai două minute este gata de utilizare.

6. Suport pentru picioare reglabil Fellowes Professional

41o4-cBo-XL

Vezi pretul Emag

Cu această unitate, fiecare picior este fixat în propria poziție prin două suprafețe antiderapante care ies ușor în afară de cadrul propriu-zis.

Piesa este reglabilă la trei înălțimi, de la 10 cm la 16,5 cm, iar platforma este robustă și are un design deosebit de ergonomic, care oferă, de asemenea, un efect de masaj pentru a îmbunătăți circulația și a preveni disconfortul.

Acest suport pentru picioare combină avantaje mari, iar prețul este unul dintre cele mai accesibile pe care le puteți găsi pe piață.

Când vine vorba de sănătate nu trebuie să te zgârcești, dar cu toții ne dorim să primim un produs care să merite investiția pentru un buget cât mai mic, așa că vă prezentăm aceste șase care îndeplinesc fără îndoială aceste caracteristici, însă există și alte opțiuni pe care le puteți găsi utile și pe care le veți găsi în următorul link.

Ce este un suport pentru picioare?

Este o piesă de mobilier destinată așezării și odihnei picioarelor în timp ce se stă pe scaun. De obicei, sunt mici și joase, foarte aproape de podea, dar suficient de înalte pentru a întinde picioarele pe orizontală și pentru a oferi sprijin.reposapiés

Aceste perne sunt disponibile în multe forme și structuri. De la formatele rustice din lemn la tapițeria elegantă.

În funcție de gustul nostru și de utilizarea individuală, putem alege între un capac curbat sau înclinat, care imită îndoirea naturală a genunchilor, sau o formă mai netedă sau în bloc, care poate fi folosită și ca scaun suplimentar, dacă este necesar.

Acest suport pentru picioare este mai mult decât un simplu sprijin confortabil, pentru unii oameni este o piesă esențială de echipament, deoarece reduce umflarea picioarelor, previne venele varicoase, ameliorează durerea sau servește la odihna leziunilor de la gleznă.

Sportivii, persoanele în vârstă, femeile însărcinate și persoanele care petrec ore lungi lucrând în picioare apreciază cu adevărat faptul că au aceste scaune acasă pentru a transforma o simplă canapea într-un spațiu de odihnă pentru tot corpul.

Dar cel mai bun lucru este că utilizarea lor poate varia. Unii oameni le folosesc ca trepte pentru a ajunge la rafturi înalte, ca spațiu de depozitare suplimentar în interior sau ca o masă suplimentară sau o piesă de mobilier pentru sprijin.

Tipuri de suporturi pentru picioare

Ca și în lumea scaunelor, nu există un singur design sau stil de suport pentru picioare.

Acestea pot varia în funcție de formă, model, material sau funcționalitate. Ceea ce este important este ca acestea să fie suficient de ferme și confortabile pentru a menține picioarele ridicate ore întregi, dacă este necesar.

Partea bună a acestei mari diversități este că ele pot fi adaptate gusturilor, stilurilor de decorare și nevoilor noastre personale, fără a-și sacrifica scopul principal. Aici vă voi spune care sunt cele mai frecvente:

Taburet otoman

Acesta este cel mai sofisticat și mai drăguț stil pentru utilizarea în holuri. Acestea sunt realizate sub forma unui taburet tapițat care conține o căptușeală groasă și adâncă ce asigură o amortizare excelentă.

Se caracterizează prin nituri pe margini și un model de cusătură cu nasturi în formă de romb sau de diamant. De asemenea, are picioare de susținere la fiecare colț, care vine în cea mai mare parte din lemn sculptat în curbe.

Acest tip de scăunel se potrivește bine dacă avem un design fin, tapițat, pe canapelele noastre de acasă. De obicei, acestea sunt de dimensiuni mari, ceea ce este excelent pentru ca mai multe persoane să își odihnească picioarele, dar și pentru a fi folosite ca o bancă suplimentară sau ca un compartiment de depozitare ascuns.

Taburete de depozitare

Fie că este rotund, pătrat sau curbat, un taburet care servește drept cutie de depozitare trebuie să aibă doar un capac detașabil.

În cazul scăunelelor, designul lor căptușit este folosit pentru a realiza o husă moale care reprezintă suportul real și care poate fi îndepărtată sau ridicată cu ajutorul unei balamale. Restul structurii este căptușit pentru a ascunde un spațiu interior adânc care va conține lucrurile noastre.

Deoarece funcționează ca sertare, ele sunt, de obicei, complet căptușite în interior cu un material dur, astfel încât să nu se vadă picioarele și să nu fie netede pe laterale. Deși, pentru a ascunde acest lucru, toate sunt acoperite cu aceeași țesătură.

Aceste stiluri profită la maximum de înălțimea lor, astfel încât vin de obicei cu o cutie care ajunge până la podea. În ele pot fi depozitate jucării pentru copii, reviste, pături sau perne decorative.

Un alt stil de depozitare este cel care integrează dimensiunea fotoliului cu cea a suportului pentru picioare. În aceste cazuri, taburetul se potrivește sub scaun și poate fi ascuns sau depozitat atunci când nu este utilizat, permițând mai mult spațiu liber în camera de zi.

Tipul de puf

Sunt preferate de copii și tineri. Structura lor moale și căptușită conferă o estetică relaxată și modernă mediului înconjurător.

Cheia pentru ca aceste scaune să-și îndeplinească funcția de susținere și să nu fie strivite ca o pernă este că căptușeala lor trebuie să fie echilibrată între soliditate și fermitate cu moliciune și grosime moale.

Pentru a obține acest efect, se îndepărtează plăcile de sus și se îndepărtează umplutura, făcută din bile, bumbac, pene. Cauciucul sau spuma cu memorie este de obicei prezentă în întreaga structură.

Din cauza naturii lor elastice și a umpluturii dense, acestea sunt de obicei mai mici, astfel încât se prezintă ca o soluție excelentă pentru cei cu spațiu limitat.

În ceea ce privește forma, acestea sunt mai frecvent rotunjite, dar acum sunt disponibile și în format pătrat, deși acest lucru este mai dificil.

Unele pot fi, de asemenea, transformate în mese prin încorporarea unei scânduri de lemn în partea de sus pentru a oferi un suport dur pentru pahare la o întâlnire socială acasă.

Care este diferența dintre un taburet, un puf și un scăunel?

Pot părea cu siguranță trei sinonime, dar adevărul este că nu sunt neapărat identice. Deși scaunele sau pufurile pot fi folosite ca suporturi pentru picioare, nu orice suport pentru picioare poate fi un scaun sau un puf.

Imaginați-vă că găsiți un model de suport pentru picioare cu o suprafață curbată. Acesta poate fi foarte util și confortabil pentru a susține partea inferioară a piciorului, dar cu greu va servi drept taburet sau scaun, deoarece persoana ar aluneca pe el.

Același lucru este valabil și pentru desenele mici. Când avem suporturi joase pentru picioare, ne vom odihni mai bine, dar trebuie să acceptăm că, dacă cineva încearcă să se așeze pe ele, picioarele sale vor fi prea îndoite, deoarece nu vor avea înălțimea potrivită.

La fel se întâmplă și cu pufurile. Cele folosite ca suporturi pentru picioare sunt de obicei mai compacte și mai mici ca dimensiune și este imposibil să te întinzi pe ele fără să le strici sau să ajungi cu jumătate din corp pe podea.

Acum, scaunele cunoscute sub numele de tuffett se referă la un tip de scaune de designer care sunt realizate în piese personalizate și în producție limitată.

Aceste scaune sunt rotunjite, cu un interior moale, dar foarte ferm și înalt. Tapițeria lor este presată cu țesături fine în combinații izbitoare și îmbinate în centru cu un buton sau o broderie specială.

Picioarele sale sunt realizate din lemn de calitate, cu modele unice gravate. Fiecare dintre aceste aspecte îl face să fie o piesă importantă în camera de zi, mai degrabă decât o completare a mobilierului. Oamenii le plasează ca centre și integratoare ale unui grup de canapele și le folosesc ca măsuțe de toaletă, măsuțe de cafea sau bănci suplimentare.

Deși pot fi folosite ca suporturi pentru picioare, nu vor fi la fel de confortabile ca cele mai moi și mai mici.

Cele mai bune cinci moduri de a folosi un scăunel mic

Un scăunel poate fi foarte versatil, iar în zilele noastre extinderea sa în decorarea interioară a fost de așa natură încât i s-au dat cele mai unice și ingenioase utilizări. Integrarea lor în casă devine din ce în ce mai ușoară.

Un loc important în grădină

Pentru a înveseli și a da culoare unei terase, grădini sau balcoane, nimic nu se compară cu un scăunel. Nu contează dacă aveți deja plantele și câteva scaune sau un hamac.

Un scăunel este excelent pentru a ne bucura de spațiile exterioare și de aerul curat și ca un plus de înălțime și culoare pentru a colora un mic ghiveci de flori.

Nu trebuie să fiți peisagist pentru asta. Trebuie doar să alegeți o culoare care să evidențieze un design plat pentru a-l folosi ca scaun de sprijin.

Măsuță mică

Ca piese mici de mobilier, sunt foarte ușoare pentru a fi deplasate și sunt perfecte pentru a umple spațiile după cum este necesar, ceea ce nu putem face foarte des cu mesele grele și groase.

Un scăunel poate fi folosit ca o noptieră, un spațiu de odihnă, o masă de ceai sau de cafea pentru gustări sau un loc pentru a colora cărți și reviste.

Cel mai bun lucru este că aceste utilizări nu îi limitează funcția de loc de odihnă pentru corpul nostru atunci când este nevoie. Acest lucru este fundamental pentru mine, deoarece uneori am nevoie de un loc unde să-mi las cafeaua și caietele în timp ce studiez, iar alteori îmi place să mă întind și să mă uit la un film bun.

Mai multă înălțime pentru un dulap

De multe ori avem un sertar, un raft sau o bibliotecă de dimensiuni medii și dorim să folosim la maximum spațiul de deasupra acestuia. Problema este că acest lucru înseamnă schimbarea completă a mobilierului sau instalarea unor panouri de perete permanente.

Cu toate acestea, această idee rezolvă problema. Dacă aveți acasă un taburet din lemn, acesta poate fi așezat pe puntea superioară a mesei sau a raftului și poate fi un plus de înălțime și depozitare.

Dacă spațiul de jos nu este acoperit, poți așeza cărți așezate la orizontală și deasupra o lampă mică, o ramă sau un ornament floral pentru a adăuga lumină într-un colț al casei.

La fel ca în cazul grădinii, acest lucru dă o notă de culoare și textură unui spațiu care înainte era plictisitor sau mort. Dacă îndrăznești să o faci, te asigur că vei fura toate privirile colegilor tăi atunci când te vor îmbrăca.

Scaune pentru cei mici

Una dintre colegele mele are un suport de picioare jos lângă ușa de la intrare. O poartă mereu goală și am fost foarte curioasă până într-o zi când am văzut că fiul ei vine de la școală și stă acolo să se descalțe sau să își scoată ghetele sau cizmele și haina iarna și intră în casă fără aceste haine de exterior.

Această utilizare mi s-a părut foarte ingenioasă și adevărul este că nu numai că poate fi un spațiu de intrare care ajută la crearea unui obicei la copilul nostru, dar funcționează pentru orice cameră de zi din casă.

Când copiii sunt mici, le este greu să se urce pe canapelele înalte, așa că nu este o idee rea să aveți un scaun căptușit, potrivit pentru înălțimea lor. Acesta poate fi, de asemenea, un scaun pentru masa de lucru sau de luat masa.

Adevărul este că este un mod mai familiar, dar super eficient de a privi lucrurile.

În plus, vei crea sentimentul că copilul tău are un loc unic pe care doar el îl poate folosi, în acest fel se va simți special și important în casă, poți chiar să mergi cu el la cumpărături pentru taburet.

Utilizare regulată

Nimic nu se compară cu a veni acasă după o zi lungă și a avea un loc în sufragerie unde să te relaxezi complet și să discuți cu partenerul tău.

Și nu vă lăsați păcăliți de colegii invidioși, a avea un suport pentru picioare nu este o piesă de mobilier pentru oameni leneși. Dimpotrivă, oferă sprijin și odihnă adecvată pentru cei care muncesc din greu în fiecare zi. Deci, fiți fericiți și folosiți perna pentru a decora și a fi creativi în orice moment.

Avantajele unui suport pentru picioare

Confort maxim

Este important să aveți o zonă de relaxare acasă. Dar suporturile pentru picioare nu sunt doar pentru timpul liber, mulți oameni le folosesc în timp ce lucrează și le plasează sub birou, ajustându-și biroul sau spațiul de lucru la o poziție mai bună a corpului.

Dacă achiziția dvs. este corectă, poziția picioarelor ar trebui să fie naturală, iar ameliorarea durerii sau a oboselii musculare va fi imediată.

Această abilitate se traduce, de asemenea, în recuperarea optimă a rănilor, deoarece mulți medici recomandă să vă ridicați picioarele după o intervenție chirurgicală la genunchi sau la gleznă, după o sesiune de reabilitare sau pentru o recuperare sportivă rapidă după o zi grea de antrenament.

O mai bună circulație a sângelui

Adulții în vârstă și femeile însărcinate suferă de umflarea picioarelor, care apare din cauza faptului că coagularea nu este bună.

În aceste cazuri, faptul de a avea un loc unde să se odihnească picioarele în timp ce se stă în șezut permite sângelui să curgă și să circule fără atâta presiune din cauza gravitației și a greutății corpului.

Atunci când se lucrează perioade lungi de timp în picioare, cum ar fi asistentele sau chirurgii care vin acasă sau într-o cameră de birou privată și având un suport pentru picioare poate preveni, de asemenea, formarea de vene varicoase.

Mai puține probleme circulatorii sau probleme de spate

Întinderea picioarelor nu numai că ajută la relaxare, dar ajută și la menținerea unei poziții mai bune în timpul ședinței.

Dacă lucrăm cu picioarele în sus și cu corpul drept, lipit de spătar, mușchii noștri vor fi mai puțin tensionați și, pe termen lung, vom evita problemele de lumbago sau hernie.

3 chei pentru a alege cel mai bun suport pentru picioare de pe piață

Acum că știți toate avantajele pentru sănătatea noastră și tipurile de suporturi pentru picioare existente, este normal să vă întrebați care este cel mai bun pentru mine?

Pentru a vă ajuta cu asta, am aceste mici secrete de shopping care, fără îndoială, m-au ajutat să le aleg pe ale mele, pentru că, da, iubesc atât de mult aceste piese încât am cel puțin trei acasă.

Luați în considerare utilizările lor alternative

Nu vă gândiți doar la cât de bine se vor potrivi cu vițeii noștri sau dacă mărimea lor se potrivește cu înălțimea noastră, acest lucru nu este o chestiune care trebuie luată în considerare. Cel mai bun sfat este să mergi mai departe și să te gândești că, atunci când ai nevoie, acest taburet poate fi o masă, un scaun, un raft sau un popas.

Companiile din ziua de azi se gândesc și la acest lucru și sunt capabile să ofere piese de mobilier foarte versatile, capabile să se plieze, să se mărească sau să își schimbe înclinarea în funcție de nevoile noastre specifice.

Asigurați-vă, de asemenea, că stilul estetic se potrivește cu mai multe medii, astfel încât să fie garantată utilizarea sa multiplă.

Rezistența țesăturilor

Trebuie să vă amintiți că este un accesoriu pe care vă puneți picioarele și mai mult de unul o va face cu pantofii incluși, așa că cel mai bine este să căutați o țesătură groasă, ușor de spălat și care să nu se păteze la fiecare alergare a unui pantof.

Această husă trebuie să fie, de asemenea, răcoroasă și moale pentru confort și dintr-o țesătură groasă pentru a se asigura că nu se va rupe rapid la o frecare bruscă sau aspră.

Dacă alegeți închizători cu nasturi sau nasturi, asigurați-vă că aceștia sunt bine fixați atunci când o cumpărați și o deschideți pentru prima dată, deoarece sunt adesea primele piese care se desprind și lasă un gol inestetic, greu de mascat.

Asigurați-vă că stilul se potrivește cu spațiul destinat

Atât în ceea ce privește dimensiunea și forma, cât și în ceea ce privește combinația estetică. Este important ca stilul taburetului să se potrivească cu restul casei.

Dacă cumpărăm un model prea mare sau prea gros pentru a se potrivi în spațiul dintre canapea și masa centrală, nu ne va fi de folos, dacă este într-o parte nu ne vom putea pune picioarele atunci când stăm jos.

Pentru a evita acest lucru, cel mai bine este să măsurăm dimensiunile spațiului și să avem o înălțime aproximativă a înălțimii la care dorim să fie mobila.

Atunci când avem mult spațiu, posibilitățile sunt mai mari, trebuie să avem în vedere ca țesăturile și finisajele să nu intre în conflict cu un decor rustic sau prea elegant.

Iar dacă avem un spațiu limitat, cel mai bine este să căutăm un model care poate fi depozitat sub un fotoliu sau o masă atunci când nu se află sub picioarele noastre.