Suport tv

Soportes-de-TV

Alegerea celui mai bun suport de perete pentru televizor cu ecran plat soporte-de-pared-para-televisor-300x225 s-ar putea să nu fie atât de ușoară, deoarece există diferite modele, dimensiuni, mărci și stiluri, așa că trebuie să luați în considerare cei de inci ai televizorului, greutatea televizorului, compatibilitatea și peretele pe care va fi instalat.

Înainte ne mulțumeam cu mesele TV tipice , cu suporturile TV incluse în cutie sau poate cu un suport de podea , dar când cunoaștem suporturile de perete observăm o economie de spațiu și o utilitate practică atunci când vine vorba de plasarea ecranului .

Cu toate acestea, o alegere greșită sau o asamblare incorectă a acestor piese ar putea cauza o problemă reală care ar dezactiva baza, ar deteriora peretele sau ar face imposibilă instalarea televizorului, așa că este recomandat să analizați tipurile de bază, structura, mișcarea sau versatilitatea pentru a afla dacă piesa se potrivește cu ceea ce aveți nevoie.

Cele mai bune suporturi pentru televizor

Care este cel mai bun suport de perete pentru televizor?

Cel mai important lucru dintre toate este ca, după asamblare, structura să nu provoace îngrijorare cu privire la o cădere, piesa ar trebui să fie complet fixată și suficient de puternică pentru a susține echipamentul, dacă doriți caracteristici suplimentare, este în regulă, dar, în principiu, nimic nu ar trebui să sacrifice nivelul de sprijin al bazei.

După ce am făcut o comparație între cele mai populare modele, pentru a vă ghida spre cea mai bună achiziție am realizat o listă cu cinci monturi care se remarcă prin calitatea bună și prin faptul că sunt economice.

Iată cele mai bune suporturi de perete pentru televizoare:

1. Suport de perete pentru televizor Perlegear PGLFK1E

Cu mișcare pivotantă și extensibilă

Cu sarcină maximă de până la 60 de kilograme, acest suport este ideal pentru a vă monta televizorul Smart TV fără probleme sau griji.

41rZ6z2MTEL

Vezi pretul Emag

Acesta este un dispozitiv de înclinare , cu o rotație de 45 de grade de la dreapta la stânga, cu compatibilitate universală pentru televizoare , adică puteți monta orice ecran plat , indiferent de marca .

Este un de bună calitate, cu garanție pe viață. Este prevăzut cu un braț articulat pentru a-l face mai extensibil și retractabil, după caz.

2. The North Face TAN WVM 52A

Cel mai bun pentru televizoare de dimensiuni medii

 

Baza este compatibilă cu VESA și poate fi utilizată cu dispozitive de până la 55 de inci, cu posibilitatea de a se înclina la 10° și de a se roti 180°.

Corpul este din oțel prelucrat cu laser, cu dibluri și șuruburi care penetrează aproape orice tip de perete. Pe de altă parte, brațul este pivotant și are o formă care facilitează accesul la comenzi.

41mqC6Crx8L

Vezi pretul Emag

Este un produs de calitate certificat ISO 9001 și TUG GS, cu o construcție solidă care suportă până la 36 kg. Structura vă va satisface așteptările și este susținută de părerea bună a celor care o au deja.

3. Ricoo S6244

Cel mai bun raport calitate-preț

Când vine vorba de a investi un preț corect și de a primi un produs de calitate superioară, suportul Ricco are caracteristicile care îl fac superior altor suporturi similare.

Este compatibil cu televizoarele de la mărci populare, cum ar fi Samsung, Sony, Toshiba, Acer, LG, Phillips și chiar modele curbate; este, de asemenea, reglabil, iar structura sa înseamnă că greutatea și forța sunt distribuite în mod corespunzător, fără a fi nevoie să deteriorați o mare parte din perete pentru a-l plasa.

51osr9VzEuL

Vezi pretul Emag

Suportul, în ciuda faptului că este subțire, este separat de perete, astfel încât să aveți acces la cabluri, în timp ce șuruburile care îl țin în poziție sunt puternice și lungi, ceea ce îl face unul dintre cele mai recomandabile de pe piață .

4. Suport TV Invision HDTV-S

Cel mai bun pentru televizoarele mici

Are una dintre cele mai compacte forme de suport TV și suportă televizoare de la 19 la 47 de inci sau 40 kg maximum.

Este fabricat din oțel carbon, ceea ce îi conferă o bună rezistență și o garanție din fabrică de 25 de ani pentru o funcționare perfectă.

41VuV0CtTBL

Vezi pretul Emag

Piesa are un profil subțire și poate fi înclinată, rotită și are un braț scurt, dar vă oferă totuși libertate de înclinare și mișcare.

Este perfect pentru un raft, un perete din gips-carton sau un perete compozit din gips-carton și este compatibil cu aproape orice televizor care respectă standardele VESA.

5. Cheetah Mounts APFMSB

Cel mai ușor

Pe lângă faptul că este un suport mic, funcțional și economic, achiziția include un cablu HDMI și un nivel magnetic cu trei bule pentru o montare precisă.

Vă va plăcea cât de discretă va fi instalarea și există, de asemenea, un sistem de blocare inclus pentru a preveni orice mișcare bruscă.

41OBd62H1tL

Vezi pretul Emag

Compania se remarcă printr-un bun serviciu post-vânzare și va fi atentă la orice inconvenient cu piesa, iar investiția va fi garantată pe viață.

6. VonHaus TV wall mount

Fix și pivotant

Atunci când căutați suporturi pentru televizoare, cel mai recomandat este să alegeți unul care are măsuri potrivite pentru diverse dimensiuni.

Acest model pivotant ajunge până la 180 de grade și suportă 30 de kilograme de greutate, vine cu un kit de instalare inclus și este unul dintre cele mai discrete de pe piața , va da o notă minimalistă decorului.

31HUQFQYe-S

Vezi pretul Emag

Vă va permite să vă uitați confortabil la televizor și ocupă mai puțin spațiu dacă faceți o comparație în raport cu suporturi de podea.

7. Simbr GMW863-S

Cel cu cea mai mare rotație

Dacă aveți un spațiu mic și aveți nevoie ca televizorul să se rotească liber pentru a acoperi un alt unghi, acesta este modelul potrivit.

Ideal pentru televizoare LED, LCD sau cu plasmă de până la 70' și 50 kg. De asemenea, este ușor de instalat pe pereți din cărămidă, beton, blocuri sau lemn; brațele suportului pot roti setul în funcție de dimensiunea acestuia, până la 90°.

Poate fi considerat un pic cam mare sau greu, dar are dimensiunea potrivită pentru capacitatea sa, dar le puteți găsi pentru televizoare mai mari sau mai mici.

Este solidă, robustă, este garantată timp de doi ani și are un preț excelent pentru calitatea sa.

Cum să alegi un suport de perete pentru televizor plat

Având un televizor și alte accesorii video și de sunet corect instalate, nu numai că conferă spațialitate și stil zonei, dar oferă și confort pentru toți cei care se bucură de acest spațiu, așa că pentru a obține aceste avantaje este recomandat să se țină cont de tipuri de suport înainte de a cumpăra.

Suporturile cu mișcare completă sau articulate

Suporturile cu mișcare oferă utilizatorului posibilitatea de a soporte-de-pared-para-televisor-1-300x278

deplasa televizorul în afara suportului atașat cu un braț, ceea ce îi permite acestuia să se rotească în orice direcție sau să se încline în sus sau în jos, fiind atât de moderne încât televizorul pare să plutească.

În mod normal, aceste suporturi nu sunt ieftine și sunt puțin mai dificil de instalat decât suporturile cu profil redus, însă este posibil să fie exact ceea ce aveți nevoie pentru televizorul dumneavoastră.

De asemenea, ar trebui să țineți cont atât de dimensiunile brațului, cât și de cele ale cablului setului pentru a asigura mobilitatea echipamentului, dacă asta vă doriți.

Acest stil este cel mai potrivit pentru colțuri, locații încastrate, dulapuri sau alte locuri în care este posibil să se scoată echipamentul din bază pentru o mai bună vizualizare a televizorului.

Profil redus

Acest model este potrivit atunci când doriți să instalați televizorul cât mai aproape de perete; nu poate fi mutat sau înclinat, dar structura este mai simplă, mai ieftină și mai ușor de instalat.

Dezavantajul acestui model este că manevrarea cablurilor atunci când acestea se află chiar în spatele decorului ar putea fi incomodă, deși, dacă acestea se află în lateral, deși este mai ușor de accesat, complexitatea apare atunci când vine vorba de ascunderea lor, astfel încât instalația să fie cât mai plăcută din punct de vedere estetic.

În concluzie, acest model este ușor de instalat și accesibil în comparație cu celelalte.

Înclinare

Acesta este cel mai popular și recomandat pentru majoritatea televizoarelor plate. Acestea suportă mai multă greutate, instalarea este la fel de ușoară ca și în cazul celor cu profil redus, iar televizorul poate fi înclinat în sus sau în jos.

Alegerea dimensiunii potrivite

Fabricarea unor suporturi bune este guvernată de standarde care le fac potrivite pentru diferite dimensiuni de televizoare, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să citiți manualul și să aflați dacă este compatibil cu televizorul dumneavoastră, ținând cont atât de dimensiuni, cât și de volum.

Ce face ca un stand să fie mai bun decât altul?

Atunci când căutăm un leagăn, observăm că prețurile variază de la unul la altul și, deși cele mai scumpe au caracteristici importante, există și modele mai puțin costisitoare care au fost instalate cu succes, deoarece au elementele de bază menționate mai jos.

Reglarea nivelului

În unele cazuri, veți putea regla televizorul după ce este instalat, o caracteristică utilă atunci când poziția nu este aliniată cu câmpul vizual al unei persoane.

Încuietori

Anumite monturi au un mecanism de securitate pentru a preveni furtul.

Reglarea înălțimii

Deși baza poate avea un profil redus, anumite modele permit reglarea înălțimii televizorului cu până la un inch.

Structură

Preț scăzut montanții tind să includă mai puține șuruburi și șuruburi, astfel încât, în acest caz, cu cât aveți mai multe piese, cu atât baza este mai sigură.

Mobilitate

Există modele ergonomice care vă permit să deplasați echipamentul fără a desface șuruburile, în unele cazuri se face pur și simplu prin presiune, verificați care este modalitatea cea mai convenabilă pentru dumneavoastră.

Dar pereții tăi?

Există persoane care se tem să aibă un televizor plat cu suportul respectiv pentru că nu sunt siguri că greutatea aparatului va suporta anumite materiale în care este confecționat peretele, ei bine, aceste temeri sunt nefondate, mai ales că multe dintre aceste dispozitive sunt fabricate chiar de companii internaționale, în țările în care cultura construcțiilor casnice optează întotdeauna pentru cele mai confortabile și mai ușoare.

Poate că cel mai clar exemplu în acest sens este gips-cartonul atât de comun în unele tipuri de locuințe și chiar în birouri. Cele mai multe console sunt compatibile cu acest tip de perete și vin chiar cu piese speciale pentru a le monta atunci când este necesar, însă, înainte de a vă decide asupra oricărui model, este foarte recomandat să vă asigurați că echipamentul ales este potrivit și compatibil cu peretele pe care l-ați ales.

Este montajul durabil?

Suporturile sunt făcute să dureze, evident, durata va fi mai mare în funcție de materialul din care sunt realizate, o variabilă care influențează și prețul suportului. De exemplu, în ofertă veți găsi mai mult de un model accesibil din aluminiu și oțel, care sunt poate cele mai comune materiale folosite la fabricarea acestor echipamente, dar le veți găsi și din plastic, care este destul de comun, chiar dacă vi se pare ușor. Aici este important să vă uitați la indicații și să cunoașteți regulile standardizate, dacă suportul este clasificat UL, acesta va susține greutatea indiferent de material.

Îl faceți singur sau îl faceți să fie instalat?

Nu trebuie să fiți un meșter pentru a rezolva această problemă, doar urmând instrucțiunile va fi suficient pentru a instala suportul, dacă nu este cazul și nu vă place acest tip de muncă, puteți oricând să plătiți pe cineva să o facă, totuși, dacă preferați să o faceți singur, acest lucru nu va fi foarte dificil. Producătorii recomandă ca această sarcină să fie efectuată de doi adulți, nu atât din cauza gradului de dificultate, cât pentru a ușura menținerea suportului.

Cabluri Ce să facem cu ele?

Pentru a evita o încâlceală de cabluri care va face ca locuința dvs. să arate și mai dezordonată decât atunci când aveți o grămadă de cabluri împrăștiate pe podea într-un centru de divertisment, ceea ce vă recomand întotdeauna este să alegeți unul dintre acele suporturi care au canale de acoperire pentru cabluri în suport, le puteți depozita pe toate acolo fără ca acestea să fie vizibile sau să iasă în afară.

Montarea televizorului Care sunt avantajele?

Deși poate vi se pare o prostie, a avea un televizor inteligent în casă nu este o chestiune de lux sau de tehnologie, dimpotrivă, de multe ori aceste televizoare sunt chiar mai ecologice decât vechile televizoare. Cel mai bun lucru este că acestea sunt montate, ceea ce vă oferă și o serie de beneficii pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când le cumpărați, acestea fiind:

Trebuie să fie montate

Poate părea o chestie de la sine înțeleasă, dar aceasta este principala lor calitate, sunt montate. Televizoarele inteligente sunt diferite de televizoarele convenționale și sunt adesea atât de plate încât un dulap TV este prea mare pentru ele, chiar dacă aveți acasă un Home Cinema cu difuzoare încorporate, așa că cel mai bine este să le agățați pe perete, iar pentru asta au mecanisme pivotante și șuruburi reglabile. Este un dispozitiv conceput pentru a fi agățat.

Adăugați spațiu în casa dumneavoastră

Prin faptul că puteți să vă așezați televizorul pe perete ca pe un tablou, câștigați mult spațiu pentru voi și pentru decorarea casei, totul arată mai îngrijit și totul este aranjat într-un mod mai funcțional, fără ca aceste aparate să fie un obstacol. În trecut, televizoarele convenționale necesitau practic o cameră de divertisment proprie. Acum, cu un suport TV montat pe perete, totul este rezolvat.

Împiedică oboseala gâtului și a ochilor

Acesta este probabil unul dintre cele mai importante motive și beneficii de a avea unul dintre aceste suporturi și, de asemenea, cel mai puțin costisitor mod de a evita chiropracticianul sau maseurul. După cum știți, orice televizor curbat sau plat, vă poate obosi vederea sau vă poate provoca dureri de gât dacă este poziționat incorect. Avantajul acestor suporturi nu este numai că îndepărtează televizoarele de ochii dumneavoastră, ci au și unghiuri de rotație și mișcare care fac mai confortabilă vizionarea unui program bun, a unui film sau chiar a știrilor de seară.

Foarte ușor de instalat

Nu trebuie să fii prea mult geniu pentru a agăța aceste seturi pe perete, designul suporturilor este suficient de simplu încât să nu ai nevoie de o pereche bună de unelte și de o altă persoană care să te ajute să ții echipamentul în timp ce îl montezi. Cele mai multe dintre aceste echipamente sunt însoțite de instrucțiuni și chiar de tutoriale video pentru o instalare simplă și aproape întotdeauna durează mai puțin de o oră din timpul dumneavoastră.

Este mai sigur să montați televizorul pe perete decât să îl aveți într-un centru de divertisment?

Probabil vă amintiți când erați copii câte accidente se întâmplau în cartierul vostru pentru că un băiețel neastâmpărat alerga prin casă cu câinele și dădea jos televizorul de pe măsuța de cafea, iar acesta se rostogolea pe podea și se spărgea zgomotos. Ei bine, acest lucru nu mai este valabil în cazul suporturilor, în primul rând pentru că acestea se află la înălțime și departe de copii și animale de companie, iar în al doilea rând pentru că aderența lor este suficient de puternică și robustă pentru a rămâne pe perete și chiar să se rotească câteva grade fără a se deteriora.

Suporturile de perete oferă o securitate ridicată, rezistă la o greutate de până la 40 de kilograme și chiar mai mult, în funcție de producător, și au mecanisme de prindere destul de sigure. Nu contează dacă este vorba de o plasmă de 32 de inci sau de un dispozitiv mai mic, atâta timp cât suportul este compatibil, siguranța este garantată.

Veți fi limitat la un unghi de vizualizare fix?

Partea cea mai bună este că răspunsul la această întrebare este un nu răsunător. Un suport de perete nu este static. Un suport de perete nu este static, de fapt, aceasta este una dintre cele mai bune calități ale sale - se poate înclina, înclina, pivota și se poate deplasa în diferite unghiuri, astfel încât nu trebuie să stați într-un singur loc pentru a vă uita confortabil la televizor.

Dacă, de exemplu, vă aflați în dormitor și vă faceți temele, puteți schimba unghiul televizorului astfel încât, în loc să vă uitați cu fața la pat, să vă uitați la el de pe birou. Același lucru este valabil și în cazul în care vă aflați în bucătărie. Așa că nu, nu te limitează și poți să-l urmărești în multe feluri.

Cum se poate monta televizorul pentru a obține un aspect mai curat?

Nu este vorba doar de faptul că ocupă mai puțin spațiu, ceea ce în sine este o mare realizare, ci și de faptul că vă oferă un sentiment de ordine care este rareori obținut cu un centru de divertisment convențional. Principalul motiv pentru acest lucru este cablajul. Dacă aveți o piesă mare de mobilier sau un blat pentru echipamentul audio și video, veți acumula în cele din urmă metri de cabluri care nu numai că arată urât, dezordonat și neîngrijit, dar acumulează și mult praf și sunt o corvoadă de curățat.

Un model de consolă, în primul rând, este mai ieftin decât orice centru de divertisment sau tejghea din lemn și, în al doilea rând, reduce și ajută la disimularea cablurilor, nu există nimic împrăștiat pe jos, nu există spații întregi pentru televizor, ci doar un mic loc pe perete, ceea ce îți dă un sentiment mai mare de ordine care afectează puțin sau deloc decorul și, dacă joci bine cărțile, poți chiar să îl folosești în avantajul tău în stilul pe care vrei să îl dai dormitorului, bucătăriei sau camerei de zi.