Suporturi mobile de podea pentru ecrane TV

soporte-móvil-de-suelo-para-pantalla

Ți-ai invitat vreodată prietenii la tine pentru a urmări acel meci de fotbal crucial, dar cel mai mare televizor este în dormitor? Nici că se putea să fie mai inconfortabil. Achiziționarea unui suport mobil pentru ecrane pe podea a eliminat această durere de cap pentru mai mulți dintre noi astăzi.

Sunt accesorii foarte practice pentru a transporta televizorul dintr-un loc în altul fără complicații majore. Chiar și pentru a-l plasa la o înălțime confortabilă și rezonabilă, suportul pentru televizor este o soluție mai eficientă. Ocupă puțin spațiu sau chiar mai puțin decât un centru de divertisment, ceea ce este minunat dacă locuința dvs. este mică.

Bineînțeles, este de preferat să căutați un suport TV care să garanteze o calitate bună, poate o marcă cunoscută și un preț accesibil. Acest lucru vă va proteja bugetul. Dacă doriți un pic de ajutor, iată o listă scurtă a celor pe care le considerăm cele mai bune:

Cele mai bune suporturi de podea mobile pentru ecrane TV

Care este cel mai bun suport de podea mobil pentru ecrane TV?

Luând în considerare o comparație a celor mai bune caracteristici și prețuri de pe piață, este mai ușor să găsiți suportul pentru televizor pe care îl căutați pentru a vă satisface nevoile și pentru a fi mai ieftin. Acestea sunt cele mai bine cotate în acest moment:

Iată cele mai bune suporturi mobile de podea pentru ecrane TV:

1. Suport mobil de podea pentru ecrane NB AVA1500TP

Robust și ușor de asamblat

414aM2z4sOL

Vezi pretul Emag

Este un suport foarte ușor de asamblat și este, de asemenea, robust, capabil să suporte ecrane între 32' și 65', adică aproximativ 45 kg. Designul este foarte elegant și include două rafturi pentru a amplasa echipamente multimedia, cum ar fi DVD, Blue-ray și receptoare DTT. Aceste rafturi sunt fabricate din plastic, iar baza și coloanele sunt din oțel robust.

Cele patru roți de cauciuc facilitează deplasarea ecranului dintr-un loc în altul, în mod silențios. În plus, acestea sunt echipate cu o frână de siguranță, pentru ca nu cumva orice înclinare să provoace un accident și să vă pierdeți televizorul.

Înălțimea rafturilor este reglabilă, la fel ca și înălțimea ecranului. Îl puteți amplasa într-o cameră și este perfect pentru o sală de ședințe și chiar pentru școli pentru a reda conținut multimedia educațional.

2. Emmy Mounts NB AVA1500-60- 1P

Adaptabil la diferite dimensiuni

41567icxeRS

Vezi pretul Emag

Marca Emmy Mounts are acest model de suport de podea pentru televizor care se adaptează la diferite ecrane, cum ar fi LCD, LED și plasmă, plate sau curbate. Dimensiunile acceptă dimensiuni cuprinse între 32' și 65'. De asemenea, are roți de cauciuc care facilitează mutarea televizorului în alte locații, în special în locuri precum birouri, instituții de învățământ sau chiar acasă.

Avantajul de a fi mobil, liber sau pe piedestal este că nu este nevoie să se facă găuri în pereți, ca în cazul suportului de perete pentru televizor pentru a amplasa ecranul. De fapt, lasă la latitudinea utilizatorului să localizeze și să mute echipamentul ori de câte ori dorește.

Este fabricat din oțel laminat și acoperit cu pulbere neagră. Pentru dispozitivele de redare a semnalelor multimedia sau prin satelit, acesta încorporează un raft.

3. Stand TV de podea Alicam FS1031

Cel cu rafturi de sticlă

41z2AW8ol6L

Vezi pretul Emag

Spre deosebire de alte cărucioare, acesta de la Allcam are două rafturi din sticlă neagră. Acest lucru îi conferă un aspect sobru și elegant. Acest lucru îl face ideal pentru birouri și prezentări de afaceri. Pe el puteți amplasa orice, de la laptopuri la echipamente de redare video.

Bineînțeles, este prevăzut cu roți de cauciuc pentru o deplasare ușoară și include frâne. În plus, există opțiunea de a le detașa pentru a menține suportul fixat pe podea, dacă preferați. Designul este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea în magazine sau showroom-uri. Poate transporta ecrane de la 40' la 64', deoarece este stabil și puternic. Prețul este accesibil.

4. Stand TV LCD LED Maclean MC-661

Simplu și convenabil

41y-I61+CCL

Vezi pretul Emag

Acest cărucior pentru televizor este practic și simplu în designul său. Are un aspect foarte profesional, așa că, dacă aveți o afacere în care doriți să ajutați la programarea video sau TV, acest suport este o alegere excelentă. Nu are o structură complicată. De fapt, are doar doi stâlpi de metal și o bază, plus un raft pentru a ține DVD-urile, Blue-ray, etc.

Capacitatea de încărcare este de aproximativ 50 kg și se adaptează la ecrane LCD și LED, între 32' și 55'. Pentru mobilitate, are 4 roți multidirecționale și ceva foarte util, care vă permite să ascundeți cablurile pentru a arăta mai bine din punct de vedere estetic. Este printre cele mai economice prețuri.

5. Suport pentru televizor cu ecran plat Cablematic

Pentru ecrane înclinate

31NR79UeRWL

Vezi pretul Emag

Dacă aveți nevoie ca televizorul să fie ușor înclinat pentru a vă putea urmări mai bine programele preferate, acest suport poate fi o opțiune de luat în considerare. Acesta vă permite să înclinați ecranul la un unghi de 20°. Este, de asemenea, potrivit pentru ecrane între 32' și 55', deoarece este robust. Are o structură tubulară din metal și include o bază largă. De asemenea, este prevăzut cu roți pentru mobilitatea suportului, astfel încât să vă puteți muta ecranul ori de câte ori doriți.

Un avantaj este că este ușor, astfel încât transportul nu va fi o problemă. Nu poate lipsi raftul pentru echipamente de redare sau receptoare, iar partea bună este că îi puteți regla înălțimea. Are cel mai mic preț de pe lista noastră.

ABC-ul găsirii standului TV mobil potrivit

Dacă sunteți în căutarea de îndrumare pentru a cumpăra cel mai bun cărucior TV, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți. Ideea este să o cumpărați pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și care vă va crea cât mai puține sau deloc probleme. Dar ce trebuie să știți?

Gândiți-vă la televizor

Dacă l-ați cumpărat deja, fie pentru că v-a plăcut foarte mult modelul, fie pentru că v-ați dorit unul mai mare sau mai mic, adevărul este că mărimea contează. În funcție de dimensiune, suporturile au un nivel de susținere și ajustare pentru anumite dimensiuni și modele de ecran.

Există game care permit o greutate de până la 45 sau 50 kg, cu dimensiuni de la 32' la 65' și care discriminează în funcție de tipul de ecran LCD, LED, curbat sau plat, etc.

De asemenea, este necesar să se verifice dacă echipamentul are o bază pe care să fie așezat sau dacă trebuie să fie agățat de ceva în spate.

Acestea fiind spuse, ar fi bine să luați în considerare modelul și dimensiunea televizorului înainte de a da euro.

Spațiul camerei

Locul în care puneți televizorul și suportul este foarte important. Nu vreți să vă încurce și nici nu vreți să plasați ceva prea mare într-un spațiu mic, pentru că ar fi foarte inconfortabil. Totul este o chestiune de gust și de obișnuință, dar, de dragul simțului vederii, evitați un LED sau un LCD de 65' într-o zonă de 10 metri pătrați.

Cu cât este mai mare dimensiunea echipamentului și, prin urmare, a suportului său, cu atât mai mult spațiu trebuie să aveți la dispoziție pentru acestea. Este o chestiune de logică, estetică și practică.

Tipuri de suporturi de podea mobile pentru televizoare în funcție de material

Un element la care merită să acordați atenție este materialul din care este confecționat căruciorul. În funcție de aceasta, va fi mai mult sau mai puțin rezistent și durabil și, de asemenea, mai mult sau mai puțin sigur. Pentru a evita achizițiile necorespunzătoare și/sau accidentele, verificați această caracteristică.

Lemn sau MDF cu aspect de lemn

Mobilierul din lemn adaugă adesea o notă confortabilă la decorarea oricărei încăperi. Aceasta produce o senzație familiară și naturală. Dacă vă doriți un aspect prietenos pentru podeaua dumneavoastră, acest tip de material este o alternativă bună. MDF care imită lemnul este, de asemenea, acceptabil, chiar mai accesibil dacă doriți să economisiți puțin mai mult.

Singurul dezavantaj al acestor plăci de bază este durabilitatea lor. Nu că nu vor dura mult timp, doar că nu vor fi la fel de rezistente ca cele din oțel sau alt metal puternic.

Laminat

Acestea sunt suporturi foarte elegante. Cu siguranță arată bine. Acestea sunt strălucitoare, curate și îngrijite. Finisajul este uimitor. Acestea au fost foarte la modă, iar designul lor este modern, cu un stil minimalist obișnuit. Problema este că nu sunt portabile și de aceea au un dezavantaj. Dacă optați pentru ele, veți ști că nu le puteți muta cu ușurință.

Plastic

Sunt probabil cele mai ieftine de pe piață. Versatili, cu diferite modele, dimensiuni și culori. Poate că nu sunt cele mai elegante sau durabile, dar dacă bugetul nu este prea mare, acestea reprezintă o soluție temporară. Cu toate acestea, se spune că ieftinul este scump. Gândiți-vă bine înainte de a lua o decizie bazată exclusiv pe preț.

Metal

Sunt cu siguranță cele mai durabile. Nu vor fi distruse de apă, nu se vor rupe ușor și nu se vor îndoi sub greutatea lor. De asemenea, în funcție de designul lor, acestea pot fi foarte sofisticate și pot da o notă modernă oricărei camere sau birouri.

Fiecare model poate combina anumite materiale cu metalul, cum ar fi plasticul sau sticla. Un alt avantaj al acestora este posibilitatea de a le regla înălțimea și înclinarea, deoarece acestea încorporează găuri și șuruburi în acest scop.

De ce să alegeți suporturi mobile pentru TV?

Am mai spus-o. Dacă trebuie să faceți o prezentare de afaceri în diferite birouri sau să redați videoclipuri educaționale la o școală sau la un colegiu, faptul de a purta un televizor cu dvs. nu pare a fi profesionist. De asemenea, nu este confortabil sau ușor, așa că pentru a muta un televizor dintr-un loc în altul, este mai bine să aveți un cărucior pentru televizor.

Roțile pot fi un sprijin important în acest scop, iar aceste suporturi le au incluse.

Chiar și pentru confortul dvs. acasă, când doriți să vă adunați mai multe persoane pentru a viziona un meci sau un film, standul mobil vă ajută să creați acea atmosferă prietenoasă fără probleme.

Ce este diferit la cărucioarele TV?

Există mai multe lucruri care înseamnă un avantaj pentru acest tip de accesoriu. De exemplu:

  • Rafturile lor pentru amplasarea echipamentelor electronice sunt mai accesibile și mai ușor de curățat decât cele ale unui centru de divertisment.
  • Acestea permit ascunderea cablurilor dispozitivelor în spatele structurii lor, pentru un aspect mai ordonat.
  • Acestea au un aspect modern și elegant și îmbunătățesc decorul casei, biroului sau afacerii dumneavoastră. În primul caz, pentru a o face mai pe placul dumneavoastră. În al doilea caz, pentru a crea o atmosferă de afaceri, iar în al treilea caz, pentru a conferi rafinament spațiilor comerciale și a garanta mai multe vânzări.
  • Mobilitatea lor, care este mai mult decât evidentă, nu este disponibilă în toate mediile, așa că acesta ar fi principalul motiv pentru a le prefera.