Tabla multifunctionala pentru copii

svg%3E

Tabla este o jucărie tradițională, care nu se demodează niciodată, deoarece este un aliat perfect acasă pentru ca copiii să învețe în timp ce se distrează. Din acest motiv, am întocmit o listă comparativă care include cele mai bune opțiuni de pe piață și, cu o gamă largă de costuri, o puteți alege pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Pe lângă faptul că sunt didactice, ele sunt speciale pentru dezvoltarea motricității fine, care trebuie stimulată de la o vârstă fragedă pentru ca copiii să se poată dezvolta pe deplin și complet la școală. Creativitatea este un alt element pe care aceștia vor putea să-l exploreze și să-l exploateze la niveluri incredibile.

Aproape toate sunt însoțite de litere și cifre ca accesorii, astfel încât, în scurt timp, le pot memora și desena cu mare ușurință. Se recomandă să le cumpărați pentru copii începând cu vârsta de 3 ani. Cele mai multe dintre ele sunt unisex, așa că le puteți alege ca și cadou de Crăciun.

Las Mejores Pizarras Para Niños

Iată cele mai bune planșe pentru copii:

1. Pizarra con escritorio (28112) Smoby

Fantastică, modernă și multifuncțională

svg%3E

Vezi pretul Emag

Vă prezentăm o tablă frumoasă și modernă multifuncțională, unde copiii dvs. se pot distra în timp ce învață. Deoarece are o suprafață acrilică și cretă, copiii își vor putea folosi creativitatea și imaginația. Deoarece este pliabil, poate fi utilizat pe verticală sau pe orizontală, adică ca un pătrat sau ca o masă. Este dotat cu un scaun pentru un confort sporit, precum și cu un marker, cretă colorată și forme de litere.

2. Șevalet cu piedestal (11282) Melissa & Doug

Un trei în unu

svg%3E

Vezi pretul Emag

Vă va plăcea acest șevalet minunat, deoarece îi va permite copilului dvs. să facă creații minunate prin desen, colorare sau pictură. Partea bună este că este pliabil și pe fiecare parte există o zonă pentru a lucra cu cretă sau marker. În mijloc puteți plasa o rolă de hârtie, iar fiecare foaie poate fi ajustată la dimensiunea dorită. Pe fiecare parte există tăvițe pentru materiale și patru cleme pentru a ține hârtia în momentul utilizării.

3. Tablă de stropit cu picioare reglabile (J09611) Janod

Senzațional și distractiv

svg%3E

Vezi pretul Emag

Tablă fabuloasă pentru a imagina și a crea. Pentru a o instala, trebuie doar să o desfășurați și să ajustați tava din mijloc, unde puteți aranja toate accesoriile. În partea de sus se află o rolă de hârtie albă pe care copiii o pot folosi în cazul în care doresc să folosească acuarele. Pe o parte, tabla albă este destinată scrisului cu un stilou cu vârf de pâslă, iar pe cealaltă parte cu cretă. Acesta include toate materialele pentru trăsături și figuri fără limită.

4. 2 în 1 Deluxe Leomark tablă pentru copii 2 în 1

Încurajarea micilor artiști

svg%3E

Vezi pretul Emag

Există 180 de piese care îi vor permite copilului dvs. să facă nenumărate desene care îi vor permite să-și exploateze creativitatea. Se pliază și se reglează în înălțime, astfel încât copiii să îl poată folosi fără niciun impediment. Este foarte completă, deoarece include un set de markere, cretă, o pereche de gume de șters, litere magnetice, cifre și numere. Tava din mijloc este detașabilă în cazul în care doriți să o depozitați și este foarte spațioasă pentru a organiza fiecare dintre accesorii. (Tablă din lemn (44112) Cra-Z-Art

Este unisex

svg%3E

Vezi pretul Emag

Nu uitați că tabla este o jucărie creativă și distractivă care le permite copiilor să-și exprime imaginația, să învețe și să-și dezvolte abilitățile motorii fine în timp ce se joacă. De aceea, acest brand oferă copiilor posibilitatea de a desena cu markere, cretă, creioane de ceară, lemn sau acuarelă. Este perfect pentru cei care încep școala, deoarece pot învăța să manipuleze diferitele instrumente de scris.

6. Tablă cu birou 2 în 1 (11072) MOLTO

Pentru fete

svg%3E

Vezi pretul Emag

Această tablă senzațională poate fi transformată într-un birou frumos pentru ca fiica ta să-și facă temele acasă. Poate desena cu markere colorate pe verticală, iar atunci când este așezat pe orizontală, va avea un suport ferm pentru a scrie sau colora. Acesta este prevăzut cu un scaun confortabil care poate fi rulat și depozitat oriunde doriți. Este ideală pentru fete, iar ca și cadou vine cu autocolante drăguțe pentru ca ele să poată decora tabla după bunul lor plac.

7. Cretă din lemn și tablă magnetică (42149) ColorBaby

Cu abac și ceas amuzant

svg%3E

Vezi pretul Emag

Este ideal pentru a recrea sala de clasă pe podeaua ta. Deși nu poate fi pliată, o puteți amplasa într-o zonă mică pentru ca copiii dvs. să își facă temele, să se joace și să se distreze cu această tablă din lemn. Multor părinți le place pentru că, pe lângă desen, are opțiunea de a învăța să citească ora cu ajutorul ceasului inclus, precum și să facă calcule matematice cu ajutorul abacului. Vine cu markere, cretă și o radieră.

8. Tablă magnetică din lemn Leomark

Calitate și preț accesibil

svg%3E

Vezi pretul Emag

Ușor și practic atunci când este pliată și desfășurată. Unii cumpărători se opun lipsei de sigilii de siguranță, dar alții consideră că copiii lor îl pot manevra fără riscuri. Zona întunecată pentru utilizarea cu cretă afișează alfabetul, numerele și ceasul, ceea ce face ca fiecare zi să fie distractivă și academică în același timp. Vine cu markere, o cutie de cretă albă și colorată, gume de șters și o pungă de litere magnetice pentru a construi numeroase propoziții.