Tableta pentru scris LCD

Mejor-tablet-de-escritura-LCD

Mejor-tablet-de-escritura-LCD

Nu sunt un meșter când vine vorba de mese și calculatoare, treaba mea e să iau notițe, dar cu încălzirea globală nu vreau să contribui la dispariția copacilor mici!

Așa că am căutat o soluție pentru a nu fi prins până peste cap cu hârțogăraia și pentru a nu fi nevoit să mă ocup de acele mici tastaturi virtuale . Un coleg mi-a sugerat să caut cea mai bună tabletă de scris LCD.

Aceste dispozitive fac același lucru ca un notebook, dar pe ecran cu un stylus special, cel mai bun lucru este că puteți acumula note fără o mulțime de hârtie

 

Cele mai bune tablete de scris LCD

Care este cea mai bună tabletă de scris LCD?

Dacă ceea ce căutați la aceste dispozitive este comoditatea, atunci trebuie să vă asigurați că îl cumpărați pe cel care se potrivește cel mai bine cerințelor și nevoilor dumneavoastră, iar acest lucru poate fi realizat numai prin revizuirea și compararea modelelor.

De exemplu, ar trebui să verificați dacă sunteți interesat de un ecran mare, de un anumit tip de stylus sau dacă doriți unul dintre cele care funcționează chiar și cu degetele.

Conectivitatea este un alt punct important, multe dintre aceste tablete sunt compatibile cu telefoanele mobile, iar în unele cazuri veți avea și conexiune wireless cu WiFi.

Prețul este, de asemenea, un factor determinant, fiind întotdeauna recomandabil să optați pentru modelul cel mai ieftin, dar de înaltă calitate. Dacă vă uitați cu atenție, veți găsi o mulțime de modele accesibile.

Iată care sunt cele mai bune tablete de scris LCD:

1. Tableta de scris LCD Funien

Cu mai mult spațiu pentru scris, această tabletă de 12 inci este ideală pentru cei mici din casă, deoarece are și o carcasă robustă care o face mai rezistentă la lovituri.

Vine cu un stilou din plastic pe care îl puteți folosi pentru a desena și a scrie. Cel mai bun lucru este că, odată ce ați scris, se salvează automat cu un buton de blocare care vă împiedică să ștergeți ceea ce ați scris deja. Are o scriitură strălucită.

2. Tabletă grafică Improv Electronics

31oswOfgWRL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui joc distractiv pentru copilul dumneavoastră, poate că acest dispozitiv poate fi soluția, fiind recomandat pentru școală și chiar pentru uzul la birou.

Dispune de un creion digital conic care servește drept suport orizontal pentru vedere. De asemenea, are magneți încorporați care facilitează fixarea plăcii pe frigidere, dulapuri de arhivare și alte obiecte metalice.

Este fabricat din material durabil, de bună calitate și este prevăzut cu un comutator de blocare pentru stocarea desenelor.

3. GrandBeing LCD Writing Tablet

41O6WPLDdQL

Vezi pretul Emag

Brandul Grandbeing a scos pe piață această tabletă digitalizatoare potrivită pentru desenat, dar și pentru a lua notițe.

Este un dispozitiv foarte portabil, pe care îl puteți transporta în poșetă, servietă sau rucsac. Este ideal pentru desen și design și poate fi folosit la orice vârstă.

Are un afișaj cu cristale lichide sensibil la atingere și un buton de ștergere care elimină conținutul nedorit.

Cu el puteți desena de la o linie moale până la linii de diferite stiluri și grosimi, în funcție de puterea dumneavoastră.

4. NOBES Tabletă de scris LCD NOBES

514IUbBZrjL

Vezi pretul Emag

Obținerea unui accesoriu pentru a desena pe PC nu mai este o problemă cu această tabletă grafică care vă va servi în diverse scopuri și este mai mult decât potrivită pentru copii.

Are un ecran sensibil și poți folosi un stylus, precum și degetele și chiar unghiile pentru a desena.

Este destul de confortabilă și performantă, ideală pentru a ține pasul cu cei mai tineri membri ai gospodăriei, care pot fi ușor distrași dacă o cară de colo-colo.

5. Tabletă de scris Modar LCD

Pentru a înlocui tabla tradițională, nu trebuie decât să căutați una dintre aceste tablete ale căror până la plicații sunt utilizate pe scară largă în zilele noastre atât la birou, cât și la școală.

Este un instrument ideal pentru desen și scris, de dimensiuni și proporții reduse, care vă permite să îl luați cu dumneavoastră oriunde mergeți.

Deși nu vine cu memorie, este alimentat cu baterii, fără fir și ușor de depozitat, așa că, cu o husă bună pentru a-l proteja, sunteți gata.

 

Ce este o tăbliță grafică de scris?

Denumit și E-writer, este un dispozitiv electronic care vă permite să luați notițe pe ecranul unui computer sau pe o tabletă fără a utiliza un mouse sau o tastatură. Notele sunt luate cu ajutorul unui stilou electronic sau chiar al unui deget. Este ideală pentru artiștii și oamenii de afaceri care nu se simt confortabil să folosească o tastatură de calculator. Acestea sunt dispozitive foarte sensibile și sunt disponibile în diferite dimensiuni de ecran.

Ce este bun la tableta grafică de scris

Sunt mulți factori care fac din aceste tablete un dispozitiv care merită să fie avut, primul și poate unul dintre cei mai importanți este ecologia, veți salva o mulțime de copaci! În plus, vă permite să luați notițe în format digital, să le stocați și să le partajați cu o ușurință relativă. Este un dispozitiv convenabil, practic și foarte ușor de utilizat, care vă va ușura zilele la birou sau la școală. Și dacă vă gândiți bine, va fi mai ieftin decât o mulțime de coli de hârtie.

Ușor de utilizat

De obicei, dispozitivele electronice necesită să înveți o varietate de comenzi și sarcini pentru a le putea utiliza eficient, nu este cazul tabletelor digitale de scris, care sunt simple, nu trebuie să fii un geniu pentru a le utiliza. Este o chestiune de a te obișnui cu el fără a fi nevoie să te chinui atât de mult să-l folosești, ceea ce îl face un produs foarte convenabil.

Stocare

În timp ce hârtia se udă, se rupe sau se pătează, stocarea notițelor pe o tabletă este ușoară. Nu numai că le păstrați pe dispozitivul în sine, dar vă oferă posibilitatea de a le trimite pe e-mail sau pe un stick de memorie, oferindu-vă posibilitatea de a le stoca într-un loc mai sigur.

Beneficiile

Există o mulțime de beneficii pe care le veți obține prin utilizarea unei tablete, unul dintre ele fiind faptul că ecranele acestora, chiar și cele mai mici, vă oferă mult spațiu pentru a lua notițe sau a desena, și chiar vă oferă posibilitatea de a schimba culorile. În multe dintre ele vă puteți conecta fără fir prin bluetooth și puteți chiar rula pe alte ecrane.

Cele mai multe tablete de scris sunt dotate cu un slot microSD, astfel încât să puteți adăuga sau extinde cipurile de memorie, ceea ce permite mai multă stocare și chiar iluminare, puteți lucra pe întuneric. Un alt lucru bun pe care îl veți găsi la aceste dispozitive este posibilitatea de a lucra pe ele ca pe o tabletă convențională, descărcând diverse aplicații. După notițe, puteți chiar să verificați știrile sau rețelele sociale

Cum se utilizează o tabletă de scris?

Tot ceea ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația cu care doriți să lucrați și să scrieți direct pe ecran cu ajutorul stiloului furnizat împreună cu dispozitivul. Stiloul și ecranul sunt dotate cu o sensibilitate ridicată, astfel încât tot ceea ce scrieți este reflectat.