Tablou magnetic

pizarra-magnética

Poate că deja te-ai cam săturat să vezi acel tablou de plută din birou cu temele zilei la nesfârșit, nu-i așa? La urma urmei, în secolul XXI, trebuie să existe diferite moduri în care să ne putem aborda sarcinile într-un mod mai prietenos, creativ și ingenios. Ei bine, am vești bune pentru tine, pentru că astăzi vei face cunoștință cu cea mai bună tablă magnetică cu care poți desena și scrie desene și scrieri creative și distractive!

De-a lungul anilor, planșele magnetice au devenit un accesoriu la modă care nu poate lipsi din casa noastră , deoarece completează decorul într-un mod foarte original și este foarte funcțional.

Pe ele ne putem nota meniul zilei, proviziile de care avem nevoie pentru a ne aproviziona frigiderul și este, de asemenea, un spațiu în care copiii își pot da frâu liber imaginației, desenând și colorând tot ce le place.

Mii de mărci și modele inundă piața în zilele noastre, ceea ce poate face ca alegerea dumneavoastră să fie puțin mai dificilă. De aceea, astăzi vă vom prezenta o listă cu cele mai bune table albe magnetice, care au fost analizate de cumpărători experți, pentru a vă oferi siguranța că luați acasă un produs de bună calitate.

Cele mai bune table magnetice

Care este cea mai bună tablă magnetică?

Lista de mai jos a fost susținută de opiniile multor cumpărători care, ca și dumneavoastră, au dorit să-și înfrumusețeze spațiile cu o tablă magnetică funcțională, frumoasă și la un preț excelent.

Iată cele mai bune planșe magnetice:

1. Viz-pro dry erase magnetic board

Cu suprafață lucioasă

41GYoK53bpL

Vezi pretul Emag

Imaginați-vă că puteți amplasa această tablă uimitoare și funcțională în centrul sălii de ședințe a companiei dvs., nu-i așa că este grozav? Cu această tablă magnetică, subordonații dvs. nu vor mai avea scuze pentru a spune că au trecut cu vederea instrucțiunile dvs. pentru următoarea ședință.

Iar dacă sunteți un antrenor de fotbal și aveți nevoie să desenați jocurile pe o tablă, acest model este perfect pentru dumneavoastră, deoarece este suficient de mare pentru a scrie ceea ce doriți și puteți șterge din nou și din nou, având astfel toate evenimentele actualizate.

Suprafața sa este foarte lucioasă și ușor de șters dacă aveți la dispoziție radiera magnetică care aderă foarte bine și nu se mișcă în jos, asamblarea este destul de simplă și se face cu șuruburi în colțuri, dimensiunea sa este de 1000 x 800 mm și, pe lângă toate acestea, are un preț scăzut.

2. Tablă albă magnetică Bi-Office Maya

Cu garanție de 10 ani

21fHl2XFWfL

Vezi pretul Emag

Această tablă albă este ideală pentru utilizarea zilnică în toate spațiile, fie că este vorba de acasă sau de birou . Are o suprafață magnetică, ceea ce îl face perfect pentru scris și este, de asemenea, potrivit pentru copii , deoarece aceștia pot desena, șterge și redesena de câte ori doresc.

Fă-ți viața de zi cu zi mai distractivă afișând bilețele cu magneți, sau scrie-i soțului tău lista de cumpărături pe care trebuie să o cumpere.

Are o suprafață foarte netedă, markerele scriu fără probleme, elementele pentru montarea pe perete sunt incluse, are un cadru din aluminiu, este disponibil în diferite dimensiuni, prețul său este destul de accesibil și vine cu o garanție de 10 ani.

3. Tablă magnetică 90 x 60 cm 5 Star 908116

Disponibil în diferite dimensiuni

413LlWEKcxL

Vezi pretul Emag

Imaginează-ți că plasezi această tablă practică în spațiile din bucătăria ta pentru a avea la vedere, la vedere, proviziile pe care trebuie să le cumperi pentru săptămâna respectivă, bună idee, nu? Această tablă magnetică funcțională cu ștergere uscată este prevăzută cu un kit de montare pe perete și o tavă pentru plasarea ușoară a markerilor.

De asemenea, îl poți folosi ca tablă pentru a coordona temele copiilor tăi, astfel încât nimeni să nu poată evita sarcinile pe care trebuie să le facă! Iar dacă nu vreți să fiți atât de sever, atunci oferiți acest spațiu mare copiilor dvs. pentru a le trezi toată creativitatea și a începe să deseneze non-stop, acest lucru îi va distra și le va dezvolta abilitățile artistice.

Este disponibil în 2 dimensiuni diferite, prețul său este mai puțin scump decât cel al concurenței, iar experiența cumpărătorilor indică faptul că este un produs de o calitate excelentă.

4. Tablă magnetică albă 110 x 80 cm Homcom

Include sistem de montare

31BPHsR5oLL

Vezi pretul Emag

Această tablă se adaptează la orice birou datorită designului său elegant. Are o suprafață adezivă care vă va permite să ancorați notițele cu ajutorul unor magneți, rama sa este realizată din aluminiu anodizat și înconjoară întreaga planșă, conferindu-i un caracter mult mai distinctiv. În plus, are colțuri din plastic durabil și o suprafață rezistentă la zgârieturi.

Peretele său din spate este realizat din metal galvanizat, încorporează un sistem de montare care poate fi vertical sau orizontal și, ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, achiziția tablei albe include 4 markere, 1 roșu și 3 negre, 1 radieră magnetică și 10 magneți de 30 mm fiecare.

Comparația făcută de mulți cumpărători arată că este un produs de bună calitate, iar raportul calitate/preț este imbatabil.

Înainte de a o utiliza pentru prima dată, nu uitați să îndepărtați plasticul care este atașat la tabla magnetică.

5. Rexel 355 x 280 mm tablă albă magnetică Rexel 355 x 280 mm

Nu sunt necesare șuruburi pentru asamblare

21h6UFCqzdS

Vezi pretul Emag

Această mică tablă individuală cu ștergere uscată se caracterizează printr-o suprafață foarte rezistentă și este montată pe o ramă argintie și neagră care îi conferă un caracter sobru și elegant.

Este foarte bine asamblat și este realizat din materiale de bună calitate . Acesta include 4 plăcuțe care aderă și pot fi plasate pe frigiderul sau pe orice altă suprafață metalică la alegere, fără a fi nevoie să folosiți lipici sau să faceți găuri.

Nu lasă urme de culoare atunci când este șters, are un preț super economic, este disponibil în 3 dimensiuni diferite, include un marker negru, doi magneți și o bandă adezivă din spumă, astfel încât îl puteți fixa pe suprafața dorită.

Despre planșele magnetice

O planșă magnetică este o soluție simplă pentru comunicarea vizuală și ne ajută să ne organizăm. În zilele noastre, avem multe instrumente tehnologice care ne ajută să ținem evidența tuturor evenimentelor sau sarcinilor pe care le îndeplinim zi de zi, însă, uneori, ar fi mai bine să le scriem pe o tablă sau pe o tablă albă, așa cum făceam în trecut.

O tablă albă vă permite să scrieți și să vă expuneți gândurile, ideile, memento-urile și programele. Aceste elemente pot constitui, de asemenea, un accesoriu care, pe lângă faptul că sunt funcționale, înfrumusețează spațiile din casele noastre, deoarece unele modele fără ramă, arată cu adevărat incredibil și foarte la modă.

Tablă magnetică acasă

Acasă, o tablă magnetică este un aliat de nădejde pentru a ține evidența familiei și a tuturor activităților desfășurate de fiecare dintre membrii ei. Este ideală pentru a ține notițe despre lucruri precum, de exemplu:

  • Liste de cumpărături
  • Programe de lucru
  • Evenimente legate de școală
  • Note către membrii familiei. De exemplu, dacă luați notițe în timpul unui comision sau pentru a le spune membrilor familiei unde și cu cine ați ieșit în oraș.
  • Memento-uri pentru programări medicale
  • Liste de lucruri de făcut etc.

Tablă albă magnetică la birou

În biroul , o tablă albă este un element esențial, deoarece permite comunicarea, colaborarea și munca în echipă. Dacă conduceți o ședință sau o prezentare, o tablă albă vă va ajuta să vă expuneți ideile într-un mod simplu și eficient, iar publicul va putea vizualiza tot ceea ce încercați să transmiteți.

Dacă aveți o afacere legată de servicii, o tablă albă este una dintre cele mai bune soluții pentru afișarea orarelor zilnice și este o modalitate ușoară de a vă supraveghea întreaga echipă atunci când pleacă și intră în birou, astfel încât să știți exact ce activitate desfășoară fiecare.

Tablă albă pentru educația acasă

Dacă vă educați copiii acasă, o tablă albă este un element indispensabil. Imaginați-vă copiii dvs. încercând să înțeleagă o problemă de matematică fără unul, ar fi o adevărată provocare pentru ei!

În acest scop, este posibil să doriți să optați pentru o dimensiune mai mică decât cele care se găsesc în mod obișnuit în sălile de clasă. O dimensiune de 24'' x 36'' este mai mult decât suficientă pentru a introduce o mulțime de informații relevante și este suficient de mică pentru a se potrivi pe perete fără probleme.

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați o tablă magnetică?

Principalele considerente pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când cumpărați o tablă magnetică sunt, în principiu, dimensiunea, dacă a fost supusă la diverse teste de către utilizatori, dacă este cu adevărat magnetică și dacă este sau nu însoțită de accesorii. Să analizăm aceste puncte mai în detaliu.

Dimensiunea plăcii

Rețineți că veți dori o placă care să poată susține tot conținutul pe care intenționați să scrieți. Dacă îl folosiți acasă, într-un birou mic sau într-un cubiclu, este evident că nu aveți nevoie de unul la fel de mare ca într-o sală de clasă.

În aceste cazuri, o dimensiune de 24 'x 36' funcționează foarte bine. Este suficient de mare pentru a încadra toate notițele de care aveți nevoie pentru a vă organiza viața de zi cu zi, dar suficient de mic pentru a se potrivi perfect pe perete.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare o dimensiune și mai mică, cum ar fi 8,5' x 11″, de exemplu, pentru a o agăța pe frigider pentru a vă ține lista de cumpărături la zi. Când este timpul să faceți cumpărăturile, puteți face cu ușurință o fotografie a panoului cu telefonul mobil, astfel încât să știți exact de ce aveți nevoie pentru săptămâna respectivă.

Recenzii ale utilizatorilor

Întotdeauna este important să citim recenziile utilizatorilor care ne-au precedat în achiziționarea oricărui produs, deoarece aceste opinii nu sunt pătate și veți putea face o achiziție suficient de sigură și informată.

Tablă magnetică

Unele tablă de șters uscată au o suprafață magnetică, iar altele nu. Cele care sunt magnetice sunt destul de utile, deoarece puteți atașa cu ușurință orice element, cum ar fi chitanțe, facturi, note sau memento-uri.

Accesorii

Unele table albe sunt livrate cu accesorii, cum ar fi markere, radieră magnetică și magneți. În general, markerele sau pixurile cu vârf de pâslă incluse sunt special concepute pentru a fi utilizate pe acest tip de suprafață.

Determinarea tipului de suprafață dorită pe o tablă albă magnetică

Tablourile albe sunt construite din oțel vopsit sau aluminiu, laminat, sticlă, porțelan și melamină, care este un tip de hârtie acoperită cu rășină. Plăcile din melamină și oțel vopsit pot fi adesea susceptibile la zgârieturi, dar pot fi ușor de curățat de urmele de cerneală de la markere.

Pe de altă parte, suprafețele din laminat, porțelan și sticlă sunt rezistente la zgârieturi și pete. Rețineți că diferitele tipuri de suprafețe de tablă magnetică variază în funcție de preț , iar unele dintre ele au chiar și o garanție pe viață.

Plăcile din melamină sunt cele mai puțin costisitoare și cele mai comune.

Care este diferența dintre planșele magnetice și cele nemagnetice?

În principiu, există table albe care au o placă de suport din oțel și altele care au un suport din lemn sau MDF. În condiții normale de birou , dacă nu aveți de gând să folosiți accesoriile încorporate în modelele magnetice, atunci puteți cumpăra o tablă albă normală, deoarece sunt mai ieftine.

Pe de altă parte, dacă sunteți de părere că rutina dvs. zilnică ar trebui să includă accesorii precum magneții, atunci este bine să investiți ceva mai mulți bani și să cumpărați o tablă magnetică.

Poate că ați văzut antrenori de sport folosind de mai multe ori o tablă magnetică pentru a explica tacticile pentru următorul meci important, prin deplasarea unor mici discuri reprezentând membrii echipei. Aceste discuri au magneți în interior și pot fi utilizate numai pe o suprafață magnetică.

Indiferent dacă o tablă este magnetică sau nu, acest lucru nu va afecta utilizarea markerilor. Cu toate acestea, este întotdeauna important să folosiți accesoriile adecvate pentru fiecare model sau tip de tablă albă.