Tavi magnetice

mejor-bandeja-magnética

mejor-bandeja-magnética

Cei dintre noi care lucrăm într-un atelier știm cât de util poate fi să avem cea mai bună tavă magnetică pe care o putem cumpăra de pe piața . Pentru că în munca de zi cu zi nu există coșmar mai rău decât să pierzi o piuliță sau o componentă pe care apoi trebuie să o înlocuiești cu banii tăi, ca să nu mai vorbim de orele de căutări neobosite prin podelele casei și ale atelierului.

Și containerele normale sunt de obicei utile într-o anumită măsură, pentru că dacă răstorni din greșeală un vas cu piese mici , o să îți fie foarte greu să aduni totul. De asemenea, pentru uneltele mici există puține opțiuni pentru a menține totul la locul său pe un perete sau pe un blat.

Prin urmare, aceste tăvițe vor fi o soluție accesibilă , rapidă și de bună calitate pentru a putea lucra liniștit, într-un mod ordonat și sigur împotriva accidentelor.

Cele mai bune tăvi magnetice

Care este cea mai bună tavă magnetică?

Unul dintre cele mai bune produse pe care le puteți avea în spațiul de lucru este o tavă din oțel inoxidabil cu un magnet pe care o puteți atașa la pereții magnetizați și care poate ține tot felul de piese.

Dar această mică invenție nu este destinată doar atelierelor auto sau industriale, deoarece a devenit foarte populară în practica acupuncturii pentru ace de mare grijă care nu pot cădea.

Și îl puteți folosi și pentru birou , deoarece puteți pune foarfeci, agrafe de hârtie sau orice material metalic cu care lucrați. Și cum au cu capsulă magnetică nu vă veți face griji că le veți pierde.

Așadar, iată un comparativ cu o varietate de mărci și prețuri din care puteți alege.

Iată cele mai bune tăvi magnetice:

1. Tavă magnetică dreptunghiulară C1317 de AERZETIX

Mare și durabilă

41hNQ46onPL

Vezi pretul Emag

Simplitatea și funcționalitatea acestui model este cea mai bună pe care o puteți cere. În dimensiunea sa de 24 x 14 cm puteți depozita perfect o mulțime de șuruburi și șuruburi. Magnetul este turnat în oțel, astfel încât va funcționa în orice poziție și pe orice parte.

2. Viwanda N48 Magnetic Tray and Magnet Kit

Magnet puternic

41nf1oCbPKL

Vezi pretul Emag

Această combinație include o tavă mare dreptunghiulară și una rotundă mai mică, plus aproximativ 10 magneți de neodim Ce poți cere mai mult? Toate acestea sunt capabile să atragă materialele feromagnetice, fierul și oțelul, facilitând astfel munca grea cu asamblarea multor piese.

3. Tavă magnetică dreptunghiulară TEKTON 1903

Cu oțel anti-coroziune

41pzXrzmt2L

Vezi pretul Emag

Rezistența acestei tăvi îmi permite să pun chiar și un ciocan pe ea, menținând-o blocată în poziție inversată Imaginați-vă puterea ei! Fără îndoială, cei mai puternici magneți de pe piață. Este prevăzut cu două cauciucuri de protecție care previn zgârieturile pe suprafețele delicate, cum ar fi capota unei mașini.

4. Silverline Tools magnetic tray 868812

Preț redus

41ARoMDJbbL

Vezi pretul Emag

L-am cumpărat pentru proiectele mele de bricolaj de acasă și nu regret. Măsoară 15 x 22,5 cm, funcționează foarte bine și este cel mai ieftin produs pe care îl veți găsi. Magneții se află în bază și sunt protejați cu cauciuc, facilitând astfel orice proces de organizare.

5. Tăviță magnetică Unitec 20013

Baza cu cauciuc antiderapant

41+Nq9nEDrL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o piesă rotundă super comodă pentru o muncă mai punctuală pe mese sau precizie de noapte. Este o alegere perfectă dacă nu doriți să ocupați prea mult spațiu. Suprafața netedă și redusă a plăcii facilitează prinderea accesoriilor metalice, deoarece este complet magnetizată.

Utilizați în urmărirea pieselor mici

Aceste tăvi sunt unul dintre acele produse pe care, odată ce le încercați, nu veți mai avea nicio idee despre cum a fost viața înainte de a le cumpăra. Principala lor utilizare este colectarea acelor piese mici și evazive.

Tăvile magnetice sunt extrem de utile atunci când se lucrează cu componente de vehicule și motociclete, deoarece multe reparații necesită dezasamblarea precisă și apoi readucerea pieselor în poziția lor inițială. Și această precizie este cea care vă va oferi aceste compartimente.

Dacă vreți să evitați să fiți atacați de micii spiriduși care dispar șuruburile și piulițele chiar când vă aflați sub capota mașinii, nu există o soluție mai bună decât tăvile, deoarece aceste elemente sunt de obicei fabricate din metal , ceea ce garantează aderența lor la magnet.

În plus, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic altceva, deoarece sunt concepute pentru a fi ușor de curățat după utilizare. Iar atunci când lucrați pe timp de noapte și în spații înalte sau pe suprafețe denivelate, totul va fi exact acolo unde l-ați lăsat.

Un alt avantaj este că materialul lor este anti-coroziune. Iar cele de mai bună calitate sunt magnetizate intern pe ambele părți, astfel încât atracția lor va fi maximă. Desigur, ar trebui să vă obișnuiți să faceți un mic efort pentru a scoate șuruburile atunci când doriți să folosiți piesele care au fost îmbinate. Este o simplă tragere.