Telefon fix fara fir

mejor-teléfono-inalámbrico

Vă mai amintiți de zilele telefoanelor cu fir? Era mișto să ai cabluri lungi și să te plimbi pe jos în timpul unui apel. Mai târziu, toată lumea a urmărit cel mai bun telefon fără fir și acesta și-a făcut o viață în majoritatea caselor și birourilor.

Deși, în opinia unora, telefoanele mobile le-au înlocuit, mulți alții consideră că calitatea convorbirilor cu modelele fără fir este mult mai bună. Avantajul este că puteți alege fără presiune. Dacă vă place wireless-ul fix și doriți să îl reînnoiți pe cel pe care îl aveți acasă sau să cumpărați unul nou pentru că v-ați mutat, ei bine, vestea bună este că există sute de opțiuni pe piață.

Prețul poate varia de la unul la altul, în funcție de marcă și caracteristici. Dar dacă vă doriți unul accesibil sau economic, îl veți găsi fără probleme. Important este să verificați dacă este de bună calitate și să-i analizați caracteristicile și funcționalitățile pentru a o adapta exact la ceea ce căutați.

Cele mai bune telefoane fără fir

Care este cel mai bun telefon fără fir?

Pentru a selecta cel mai potrivit, ar trebui să luați în considerare, de exemplu, dimensiunea casei sau a biroului dumneavoastră. Spun asta pentru că, dacă este un spațiu foarte mare, de obicei este necesar un duo sau chiar un trio. Într-o astfel de situație, un singur dispozitiv nu este suficient (deși este, desigur, mai puțin costisitor), deoarece veți întârzia să răspundeți la apel sau pur și simplu nu veți auzi soneria.

Pentru aceste cazuri, evident, ar trebui să luați în considerare un model care vine cu un robot telefonic, deoarece astfel veți avea timp să răspundeți la apelant sau îl puteți activa pur și simplu atunci când nu sunteți disponibil.

Mărimea căștilor este, de asemenea, importantă, pentru a putea auzi clar și confortabil pe cel care vorbește la celălalt capăt al firului și, în funcție de starea dumneavoastră de vedere sau pur și simplu pentru că sunt drăguțe, este posibil să doriți să căutați telefoane cu taste mari.

Un lucru care vi s-ar putea potrivi este un afișaj cu iluminare din spate. Uneori, un apel important la ore târzii te poate face să cazi din pat (mi s-a întâmplat și mie), încercând să găsești un telefon care să nu aibă un ecran retroiluminat.

Și, vorbind de energie, bateria cu litiu este întotdeauna un lucru de luat în considerare sau dacă sunt necesare baterii reîncărcabile. Ideea este că puteți vorbi mult mai mult timp fără a fi nevoie de o reîncărcare constantă.

Nu mai puțin important este să se verifice raza de acțiune de la bază. Dacă vă place să vă plimbați mult în timp ce vorbiți, nu vreți să nu mai comunicați pentru că ați mers prea departe sau prea aproape dacă nu este un telefon bun.

Următoarea comparație vă poate ghida în alegerea dumneavoastră, deoarece include cele mai bune 5 telefoane fără fir disponibile în prezent.

Iată dintre cele mai bune telefoane fără fir:

1. AEG Prism 15 telefon fără fir

Design și performanță excepționale

31b5fN+k0rL

Vezi pretul Emag

Acesta este un telefon fără fir cu un design rafinat care atrage atenția de la prima vedere. În plus, acesta este dotat cu funcții utile, cum ar fi funcția hands-free de pe telefon, blocarea apelurilor pentru anumite numere sau chiar crearea de liste albe în care sunt permise doar acele apeluri.

De asemenea, are un robot telefonic cu răspuns de 15 minute, o agendă telefonică cu 100 de contacte, afișaj LCD albastru și butoane și taste pe telefonul fără fir. În același timp, are o rază de acțiune de lungă distanță de până la 300 de metri, iar bateria are o autonomie totală de 100 de ore în standby.

2. Telefon fără fir Panasonic KX-TGK210SPW

Are de toate

31HKXRZcMwL

Vezi pretul Emag

Cu un design minimalist în culoarea albă, acest telefon fără fir este un accesoriu excelent pentru decorul modern al casei dvs. În ceea ce privește funcțiile, are un mod de așteptare, un mod 'nu deranjați' pentru a putea dormi liniștit noaptea, precum și un blocator de apeluri pentru a evita apelurile nedorite.

De asemenea, are control al volumului la nivel înalt, mediu sau scăzut, precum și un ceas și o alarmă pentru dimineața. În plus, acesta include un mod ecologic care reduce consumul de energie. (Gigaset A116 cordless DECT phone

Cu multe melodii la alegere

31U-l9To6WL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți unul dintre cei care consideră că soneria obișnuită este enervantă, acesta este telefonul potrivit pentru dumneavoastră, deoarece vine cu 10 tonuri de apel diferite din care puteți alege. Dispune de 5 niveluri de volum convenabile pentru a crește volumul dacă tonul de apel este prea mic sau invers. Agenda sa telefonică poate conține până la 50 de contacte.

Dispune de identificarea apelantului și de un afișaj ușor de citit cu iluminare din spate. Tastele sunt destul de sensibile la presiune, ceea ce face ca apelarea să fie ușoară. Instalarea este foarte rapidă, de aceea se numește 'plug & play', așa că trebuie doar să îl conectați și să începeți să îl utilizați.

Dispune de Eco Mode Plus pentru apeluri fără radiații.

4. Philips D1301B

Cu o rază de acțiune de 300 de metri

31xP1-5BunL

Vezi pretul Emag

Dacă vă place să ieșiți în grădină pentru a da un telefon, acest model vi se potrivește, deoarece are o rază de acțiune în exterior de 300 de metri și o rază de acțiune în interior de 50 de metri. Are un control automat al volumului și un afișaj de 1,6' cu iluminare din spate de culoare chihlimbar.

Limba de utilizare poate fi schimbată în meniu și are mai multe opțiuni. Durata de viață a bateriei în timpul unei conversații continue este de 10 ore, așa că puteți vorbi ca o gură spartă.

Include, de asemenea, identificarea apelantului, iar radiațiile și consumul de energie sunt reduse, pentru a respecta mediul înconjurător și sănătatea utilizatorului.

5. Panasonic KX-TG1611

Cu posibilitate de teleconferință

41M64q+hx9L

Vezi pretul Emag

Este o versiune ideală pentru întreprinderile și birourile în care sunt necesare teleconferințe cu clienții și furnizorii. Acest dispozitiv este foarte practic, deoarece puteți răspunde la un apel apăsând orice tastă. Are un afișaj LCD de 1,25 inch și un sistem convenabil de identificare a apelantului.

Poate conține până la 50 de contacte în lista de adrese și are un timp de reîncărcare de 7 ore, dar poate rezista până la 15 ore în conversație. Combinatul utilizează în plus două baterii AAA. Apelurile sunt clare și soneria este puternică. De fapt, are 6 melodii din care puteți alege pentru a schimba tonul de apel. (Siemens Gigaset A120 Trio

Pentru locuri spațioase

41QF67C-f8L

Vezi pretul Emag

Acestea sunt un trio fantastic de telefoane fără fir care funcționează foarte bine în acele locuri unde există zone diferite și mult spațiu. Cu acestea nu va trebui să alergați pentru a răspunde la fiecare apel. Tastele lor sunt ușor de utilizat și au puncte sensibile la presiune.

Agenda telefonică stochează 50 de intrări care arată foarte bine pe afișajul grafic, cu iluminare din spate. Instalarea este de tip plug & play pentru a le conecta și a începe să le utilizați.

Acestea sunt dotate cu Eco Mode Plus pentru a economisi energie în timp ce telefoanele sunt inactive. Bateria durează până la 18 ore în timpul convorbirilor și 200 de ore atunci când dispozitivele nu sunt utilizate.

7. Spc Telecom 7290r

Mâini libere

41QLhgvF2DL

Vezi pretul Emag

Acest handset este prevăzut cu o funcție practică de mâini libere și difuzor, astfel încât să puteți face alte lucruri în timp ce discutați. Convenabil pentru gospodine în timp ce se află în bucătărie sau pentru nepoții care doresc să o sune pe bunica.

Dispune de o agendă telefonică cu o capacitate de 50 de nume și numere, plus o listă cu 20 de poziții pentru apelurile primite. Dispune de apel în așteptare, identificator de apelant și 5 niveluri de volum.

Include o funcție configurabilă de blocare a tastaturii și o tastatură cu închidere automată și semnal sonor. Meniul său poate fi setat în 6 limbi diferite și este compatibil cu rețelele telefonice analogice spaniole.

O altă caracteristică care s-ar putea să vă placă și care ar putea fi convenabilă atunci când căutați între diferitele modele este opțiunea handsfree, care poate fi cu difuzor sau cu căști fără fir. Depinde de dispozitiv și de compatibilitatea acestuia, precum și dacă acceptă conexiunea Bluetooth.

Blocarea apelurilor și a tastaturii poate fi necesară în cazul persoanelor străine în casă sau al copiilor și adolescenților obraznici care formează fără permisiune.

Înainte de a cumpăra, verificați dacă cel mai bun telefon fără fir indică un nivel scăzut de radiații. Mulți și-au adaptat tehnologia în acest fel pentru a reduce undele nocive care pot afecta sănătatea oamenilor.

Ghid de cumpărare: cele mai bune telefoane fără fir

Chei pentru a cumpăra un telefon fără fir

Blocarea apelurilor

Este bine să ai această tehnologie care îți permite să blochezi numere. Aceasta este o funcție de blocare a apelurilor pe care tot mai multe telefoane fără fir o includ, deoarece este foarte utilă. Desigur, fiecare model variază puțin în ceea ce privește modul de funcționare, dar principiul de bază este același. Unele modele permit blocarea a până la 50 de numere diferite.

Raza de acțiune

Un telefon fără fir cu o rază lungă de acțiune vă va împiedica să pierdeți sunetul sau să nu auziți greșit apelul atunci când vă îndepărtați de bază. Acestea fiind spuse, majoritatea modelelor de pe piață au o rază de acțiune de aproximativ 50 de metri în interior, care este întotdeauna diminuată de interferențele cauzate de pereți și alte obiecte.

Robotul telefonic

Aproape orice telefon fără fir are un robot telefonic , dar fiecare variază în funcție de modul în care este controlat și configurat sau de lungimea mesajelor. Unele înregistrează doar 10 minute, iar altele mai mult de o oră.

Un telefon fără fir sau două

Unele telefoane vin în pachete de mai multe unități. În acest caz, marele avantaj este că puteți avea mai multe telefoane conectate la aceeași bază. Astfel, puteți avea două sau un trio de telefoane fără fir în casă sau la birou.

Identificarea apelantului

Aproape toate telefoanele moderne fără fir sunt dotate cu Identificarea apelantului, o funcție care are capacitatea de a vă spune numărul apelantului. Cu toate acestea, este, de asemenea, un serviciu care depinde de furnizorul dumneavoastră de telefonie fixă . Unele modele vă permit, de asemenea, să plasați o fotografie pe fiecare număr pentru o identificare mai ușoară.

Redirecționarea apelurilor și interfon

Atunci când utilizați telefoane fără fir duo sau în configurația cu mai multe telefoane, este important să verificați dacă acestea pot fi utilizate ca interfon sau dacă permit redirecționarea apelurilor între fiecare telefon fără fir. De asemenea, merită să analizați dacă modul de utilizare este ușor și convenabil.

Marca telefonului fără fir

Ca și în cazul oricărui alt produs, este important ca atunci când vă cumpărați un nou telefon fără fir să vă uitați la marcă, deoarece aceasta poate fi o garanție a calității. de asemenea, este bine să știți ce fel de garanții și politici au.

Preț

În ceea ce privește prețul, este important să se ia în considerare calitatea sunetului, autonomia și ușurința de utilizare a dispozitivului. Cele mai ieftine modele costă între 14 și 20 de euro și sunt foarte simple, ideale pentru persoanele care le vor folosi doar pentru o perioadă scurtă de timp sau care pur și simplu nu au nevoie de atât de multe funcții avansate. Cu toate acestea, ar trebui să ofere în continuare o calitate bună a sunetului.

Cele din gama medie costă în jur de 30 de euro și au mai multe funcții, cum ar fi blocarea apelurilor, Bluetooth și altele; în timp ce cele mai scumpe ajung până la 50 de lire sterline și oferă și mai multe funcționalități și un design și o atractivitate mai bune.

Caracteristici mecanice

Aici este bine să luați în considerare dimensiunea butoanelor de pe telefonul fără fir. Întotdeauna este bine să aveți taste mari care permit o utilizare mai ușoară, în special atunci când aveți de-a face cu persoane în vârstă care pot avea probleme în a vedea și a utiliza butoanele.

Toate sfaturile pentru cumpărarea unui telefon fără fir

Alegeți numărul de extensii

Odată cu achiziționarea unui telefon fără fir puteți alege modele cu mai multe extensii pentru a vă crea propriile rețele telefonice acasă. În acest fel, veți avea stații de încărcare în diferite puncte din casă, astfel încât să puteți vorbi confortabil oriunde doriți.

Alegeți funcțiile telefonului dvs. fără fir

Unele modele includ atât identificarea apelantului , cât și căști sau căști sau prize pentru difuzor, atât pe handset, cât și pe bază. Rețineți că greutatea crește odată cu numărul de caracteristici.

Gândiți-vă la calitatea reală a telefonului fără fir

Luați în considerare aspecte precum calitatea sunetului, unele telefoane fără fir ajungând la calitatea unui telefon mobil , durata de viață a bateriei (unele pot ajunge la 8 ore de utilizare ) și multe altele.

Căutați îmbunătățiri în ceea ce privește ușurința de utilizare

Pentru persoanele în vârstă sau pentru cele cu probleme de vedere sau de auz, există întotdeauna caracteristici convenabile, cum ar fi indicatoare de alertă vizuală, amplificator de sunet de apel, control automat al volumului, sau chiar numere mari și confortabile pentru citire .

Baterie de rezervă

Unele modele, în afară de bateria încorporată, au un compartiment pentru adăugarea de baterii alcaline, reîncărcabile și alte baterii de acest tip. Un telefon fără fir cu baterie de rezervă este o garanție bună.

Nu aruncați telefoanele cu fir

Este întotdeauna important să aveți acasă un telefon cu fir și nu doar un telefon fără fir. Acest lucru se întâmplă în caz de urgență, dacă rămâneți fără energie electrică sau dacă telefonul fără fir nu funcționează corect.

Cum rămâne cu politica de returnare?

Ori de câte ori cumpărați un telefon fără fir, luați în considerare garanția și politica de returnare a producătorului. Merită în cazul în care întâmpinați probleme din fabrică, cum ar fi interferențe wireless, probleme cu ecranul LCD și altele.

Alte funcții și caracteristici ale telefonului fără fir

Afișaj LCD

Acesta poate fi amplasat pe bază sau pe telefon și este foarte util pentru a vizualiza numărul de pe ID-ul apelantului, încărcarea rămasă a bateriei, puterea semnalului și, de asemenea, pentru a configura telefonul fără fir și pentru a vizualiza toate opțiunile și setările sale. Nu uitați că multe modele vin cu o varietate de sunete pe care le puteți alege în timp ce navigați prin meniuri.

Suport pentru două linii

Când aveți o gospodărie mare sau pur și simplu aveți nevoie de mai mult de un singur telefon fără fir pentru că vorbiți des la telefon acasă, merită să aveți 2 linii pentru ca toată lumea să poată vorbi în liniște.

De asemenea, dacă aveți o mică afacere, este întotdeauna bine să aveți ambele telefoane, pentru a nu pierde apelurile primite sau pentru a putea efectua alte apeluri interne cu angajații și colaboratorii fără a ocupa liniile companiei.

Difuzor și robot automat

Cu difuzorul, puteți invita și alte persoane să vă vorbească prin intermediul receptorului fără fir. În timp ce alte telefoane mobile fără fir au funcția de a răspunde la apel imediat ce ridicați receptorul de la bază.

Tastatura de pe bază

Multe telefoane, în special cele de birou, au tastaturi și butoane pe bază. Cu toate acestea, acestea sunt, de obicei, telefoane cu fir sau montate pe perete , nu telefoane fără fir.

Mesageria vocală

Este întotdeauna bine ca telefonul fără fir să aibă mesagerie vocală, pentru a putea stoca acele mesaje lăsate pentru dvs. atunci când linia este ocupată, când nu sunteți acasă sau pur și simplu evitați apelurile nedorite.

Comenzi avansate de redare a mesajelor

Multe modele au butoane și opțiuni pentru redarea și comutarea între mesaje. Cu toate acestea, unele modele dispun de controale avansate, cum ar fi redarea mai lentă sau mai rapidă, altele au notificări de mesaje, ca un telefon mobil.

Alte caracteristici utile ale telefonului fără fir

Volum

Merită să căutați un telefon fără fir care are comenzi de control al volumului, astfel încât să îl puteți seta după cum doriți.

Apel în așteptare

Atunci când vorbiți la telefonul fără fir, linia este ocupată și doriți să știți dacă sunteți sunat, este util să aveți o funcție de apel în așteptare. De asemenea, verificați la furnizorul dvs. de telefonie dacă acest lucru presupune o taxă suplimentară.

Bluetooth

Modelele mai scumpe și mai avansate au conectivitate Bluetooth, astfel încât puteți conecta telefonul mobil sau chiar căștile fără fir la telefonul fără fir. În acest fel, puteți efectua apeluri de pe telefonul mobil de pe o linie fixă.

Text-to-speech

Dacă aveți deficiențe de vedere, funcția text-to-speech înseamnă că, de fiecare dată când tastați un număr, telefonul îl spune cu voce tare. Sau chiar să vă spună numărul sau numele celui care a sunat.

Modul de noapte

Multe dintre ele au o opțiune de dezactivare a sunetului pentru când este timpul să adormiți.

Interzicerea apelurilor

Un telefon fără fir bun are funcția de blocare a apelurilor comerciale atât la intrare cât și la ieșire. Utile în casele cu copii.

Localizator de telefoane fără fir

Dacă nu vă găsiți telefonul fără fir, unele baze au un buton care face să sune telefonul, astfel încât îl puteți găsi cu ușurință.

Directorul de contacte al telefonului fără fir

Vă permite să stocați contactele ca și cum ați avea un telefon mobil.