Telefon mobil Motorola

mejor-móvil-Motorola

Motorola a avut un drum greu în ultimii ani. A fost cândva una dintre primele companii care a definit lumea telefoanelor mobile cu celebra frază 'Hello Moto'. Dar, la fel ca mulți dintre pionierii din această industrie, a căzut treptat în dizgrația utilizatorilor. Mai întâi și-a pierdut coroana în fața Nokia, apoi în fața Apple și Samsung.
Acum, însă, Motorola a revenit în forță. Cu cele mai recente smartphone-uri, compania pare să se restabilească ca o forță majoră în industria telefoanelor mobile. Telefoanele au fost adaptate pentru acei consumatori care caută caracteristici de vârf la un preț rezonabil.
Pe baza unui sondaj internațional privind atributele pe care utilizatorii le apreciază cel mai mult la un smartphone, cele mai bune telefoane Motorola au acum o autonomie superioară a bateriei și o cameră foto îmbunătățită. Acestea sunt cele mai avansate dispozitive pe care le puteți aștepta de la această marcă.

Cele mai bune telefoane Motorola

Care este cel mai bun telefon Motorola?

S-ar putea să credeți că singurul lucru important la aceste telefoane este comunicarea și accesarea internetului prin intermediul unei conexiuni Wireless , dar există detalii care adaugă valoare investiției dumneavoastră. Să recunoaștem, nu în fiecare zi cumperi un smartphone, așa că trebuie să te uiți la specificații.
În principiu, un Motorola bun trebuie să aibă un procesor și o memorie RAM pe măsura funcțiilor sale, pentru a executa rapid orice sarcină. Gestionarea grafică pentru fotografiile și videoclipurile dvs. merge mână în mână cu aparatul foto și cu ecranul, acesta din urmă în dimensiunea pe care o considerați convenabilă. Cu o memorie de stocare adecvată, toate fișierele dvs. vor fi stocate fără griji.
Recunoscând toate cele de mai sus, puteți fi sigur că îl veți selecta pe cel care se potrivește cel mai bine așteptărilor dumneavoastră.
Iată cele mai bune telefoane mobile Motorola:

1. Smartphone Moto X 4 Motorola

Design elegant și modern
415Bfy2EX5L

Vezi pretul Emag


Un model mid-range de aproximativ 5,2″, care se remarcă prin puterea procesorului Snapdragon 630 cu opt nuclee, care va satisface așteptările utilizatorului mediu. Are o memorie internă de 32 GB, care poate fi extinsă până la 2 TB cu ajutorul unui card microSD, echilibrată cu aproximativ 3 GB de memorie RAM.
Dacă sunteți un fan al fotografiilor clare, de mare impact și al înregistrărilor video 4K, puteți conta pe cei 12 MP ai camerei sale din spate cu două lentile, precum și pe cei 8 MP ai obiectivului cu unghi larg și 16 MP din față.

2. Smartphone Moto G6 Plus Motorola

Finisaj spate din sticlă 3D
41o6n69iYjL

Vezi pretul EmagProducătorul mizează de această dată pe cea mai mare versiune a modelelor G6, cu un ecran de 5,9″. Are un procesor Snapdragon 630 cu 8 nuclee și sistemul de operare Android 8, cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie internă, extensibilă până la 128 GB.
Cu această investiție accesibilă, veți obține imagini foto de mare calitate de 12 MP și 5 MP pe camera duală din spate și 5 MP pe cea frontală. Aceste și alte caracteristici îl fac o combinație foarte atractivă pentru cei care doresc să obțină un smartphone cu tehnologia medie de pe piață.

3. Smartphone Moto G6 Motorola

Funcționare rapidă și fluidă
414G-ZEMjGL

Vezi pretul Emag


O altă alternativă prezentată în mobilul Motorola G6, care, în comparație cu modelul Plus, reduce unele caracteristici pentru a oferi un dispozitiv mai ieftin. Cu această ocazie, ecranul este de 5,7″, un factor care nu-i diminuează din afișarea corectă.
Acesta gestionează 8 nuclee cu versiunea Snapdragon 450, la 1,8 GHz, cu o memorie RAM de 4 GB și 64 GB de stocare internă, cu posibilitatea de a o mări până la 128 GB prin microSD. Împărtășește beneficiile unității anterioare în ceea ce privește procesarea digitală a imaginilor captate de obiectivele sale, ceea ce îl face o opțiune recomandabilă datorită puținelor sale limitări tehnice.

4. Smartphone Moto G5s Plus Motorola

Procesor puternic și eficient
41JaOCXQOuL

Vezi pretul Emag


Am putea plasa acest model perfect între cele două alternative anterioare. Cu această variantă a telefonului mobil G5 Plus, se menține căutarea unui dispozitiv mai puțin costisitor dar care să nu-și compromită performanțele, fiind o evoluție a telefonului mobil Motorola Moto G4 .
Acest lucru este evidențiat de prezența procesorului Snapdragon 625 cu 8 nuclee, 32 GB de memorie internă și Android 7.1.1 ca sistem de operare. Ecranul său mare de 5,5″ păstrează rezoluția 1080p din serie, astfel încât ne putem bucura de imaginile colectate de camera duală de 13 MP din spate și de camera frontală de 8 MP.

5. Smartphone Moto G 5th Generation Motorola

Tehnologie low-cost
415mrlnDa-L

Vezi pretul Emag


Urmând linia propunerilor excelente oferite de Lenovo prin Motorola, găsim modelul G aparținând celei de-a 5-a generații. Ca și restul telefoanelor mobile din comparația , acesta include un corp metalizat pentru a înlocui combinațiile de aluminiu și plastic.
Acest mic telefon de 5″ se comportă pozitiv în sarcinile sale datorită sistemului Android 7.0 și procesorului Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430 cu 8 nuclee la 1,4 GHz. Acesta are o cameră foto de 13 MP în spate și o cameră frontală de 5 MP. Cei 16 GB de stocare sunt însoțiți de 3 GB de memorie RAM.

Compania care a inventat telefonul mobil: o privire retrospectivă asupra istoriei Motorola

Motorola este, fără îndoială, cel mai important inovator din sectorul telefoanelor mobile și a influențat dezvoltarea unei întregi industrii timp de decenii. Fără Motorola, astăzi nu ar exista smartphone-uri.
Fie că a fost primul radio auto din 1930, numit Motorola, care avea să identifice mai târziu compania, fie că a contribuit cu primul telefon mobil din lume, DynaTAC, care cântărea 794 de grame, sau Motorola RAZR, din care s-au vândut 130 de milioane de unități, aceasta a fost întotdeauna un pionier în domeniul comunicațiilor fără fir.
Evenimente atât de importante precum aselenizarea omului pe Lună, Neil Armstrong trimițând celebra replică 'Este un pas mic pentru om și un salt uriaș pentru omenire' prin intermediul unui dispozitiv Motorola la prima aselenizare, atestă acest argument.

Telefoane mobile

Încă din 1973, Motorola a prezentat un prototip, dar abia în 1983 tehnologia a fost suficient de avansată pentru a se lua în considerare comercializarea. Acest lucru a dus la Motorola DynaTAC 8000X, care a fost proiectat pentru rețelele mobile analogice ale vremii, în absența altor standarde precum cele pe care le cunoaștem astăzi.
Acest model a costat ceea ce astăzi ar însemna aproximativ 8 120 de euro și era destul de greu. Cu toate acestea, a obținut vânzări masive ale unităților sale care au făcut rapid senzație în rândul populației, având succesori imediați cu alte echipamente până în 1994.
La începutul acestei perioade, a fost stabilit standardul GSM, la care Motorola a răspuns cu lansarea modelului 3200, care se remarca încă prin dimensiuni și greutate mari. Odată cu lansarea următoarei oferte, cunoscută sub numele de cartela SIM 3300, a apărut și mesageria SMS, care a rămas populară până în prezent. Aspectul lor le-a adus porecla de 'cărămidă'.
Acest design a luat o nouă turnură în 1996, odată cu lansarea Startac, un dispozitiv ușor și pliabil. Acesta a fost urmat de RAZR V3 cu ecran color și melodii polifonice. Din acel moment, a urmat o serie de modele cu adăugiri interesante și varietate în ceea ce privește scara și designul.
Abia în 2007 totul s-a schimbat odată cu apariția iPhone și a sistemelor de operare iOS și Android, ceea ce a determinat Motorola Mobility să își regândească domeniul de acțiune. Adaptându-se la această nouă realitate, au experimentat cu taste retractabile sau rotative în Motorola Milestone Dext Motorola și Motorola Cliq.
Atrix și RAZR au urmat, dar timpul dintre lansări a crescut, lăsându-le cu câțiva pași în urma concurenților. Acest lucru, pe lângă problemele de actualizare și de distribuție, a dus la o pierdere de interes pentru această firmă.
Cu toate acestea, Google a făcut o mișcare surprinzătoare, oferind suma uriașă de 12 miliarde de euro pentru achiziția sa, care ar include și brevetele sale istorice. Aceasta ca o modalitate de a controla concurenții cu posibile reclamații privind încălcarea proprietății intelectuale.
În cadrul acestei noi scheme, Motorola lansează smartphone-urile Moto E, Moto G și Moto X. O nouă eră a telefoniei moderne era pe cale să înceapă.

Motorola Moto G vs Orice altceva: nu există concurență, acesta este smartphone-ul numărul unu

Fără îndoială, dintre cele trei noi invenții aflate sub tutela Google, modelul Moto G s-a remarcat. Acesta a înregistrat vânzări record și a devenit numărul unu în topul telefoanelor mobile, cu o diferență mare. Acesta s-a bucurat de recenzii excelente, datorită designului său atractiv, ecranului clar și procesorului quad-core.

Cele mai bune 9 telefoane Motorola pe care să le cumperi în 2018

Urmărind istoria Motorola, ajungem în ianuarie 2014, unde suntem luați prin surprindere de vestea vânzării sale către corporația chineză Lenovo. Google a oferit un preț cu mult sub cifra enormă cu care a achiziționat compania, cerând aproximativ 2,13 miliarde de euro, care, în mod foarte convenabil, nu includea și brevetele.
În continuare, trecem la cele mai populare modele din acest an, în funcție de caracteristicile lor și de tipul de utilizator:

Cel mai bun în general: Moto G Plus (generația a 5-a)

Moto G Plus (generația a 5-a) are o varietate de caracteristici care îl transformă în alegerea de top pe care ar trebui să o cumpărați. Performanțele sale, viteza de încărcare a bateriei, ecranul HD de 5,2 inci, un procesor puternic de 2,0Ghz cu 8 nuclee, cu 2GB sau 4GB de memorie RAM și 32GB sau 64GB în funcție de ofertă, îl transformă într-un mare reprezentant al francizei.
Are o cameră foto HD de 12 MP în spate, o cameră frontală cu unghi larg de 5 MP. De asemenea, suportă viteze 4G LTE cu viteze de descărcare de la 5 la 12 Mbps.

Cea mai bună lansare nouă: Moto G6 (a șasea generație)

Inovațiile lui Moto G6 îi conferă distincții înalte, menținându-l la un nivel superior față de cei mai apropiați concurenți și la un preț inferior celorlalți. Ecranul Full HD de 5,7 inchi are o grafică uimitoare și senzori dubli. Carcasa sa din sticlă are o protecție suplimentară Gorilla Glass 3, care respinge eficient apa.
Are 32 GB de stocare, extensibilă prin card microSD până la 128 GB, și 3 GB de memorie RAM cu sistem de operare Android Oreo.

Cel mai bun buget: Motorola Moto E (a 2-a generație)

Costul redus al Moto E de a 2-a generație îl poziționează ca un concurent de necontestat. Ecranul este de 4,5 inci HD, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 200 Qualcomm Snapdragon 200 cu un procesor quad-core de 1,2Ghz și 8GB de memorie internă extensibilă, plus 1GB de RAM. Are o cameră frontală și una posterioară de 5 MP, perfecte pentru fotografiile ocazionale și pentru popularele selfie-uri.

Cel mai bun pentru seniori: Motorola Nexus 6

Rezistența este una dintre calitățile cele mai căutate de către seniori, care se accidentează adesea atunci când manevrează dispozitive electronice. Are un ecran de 6 inchi cu luminozitate și claritate controlate, ceea ce îl face ideal pentru ochi. Cu 32 GB de spațiu de stocare, 3 GB de memorie RAM și un procesor quad-core de 2,7 Ghz.

Cel mai bun pentru copii: Motorola Moto Z Play

Aspectul futurist al lui Moto Z Play îi va încânta pe copii. Cu caracteristici remarcabile, cum ar fi o baterie TurboPower care oferă nouă ore de autonomie cu o rezoluție 4k, o cameră spate de 16 MP cu autofocus laser, sisteme A-GPS și Bluetooth 4.0 și o capacitate de stocare de până la 2TB datorită cardului microSD încorporat, va fi un instrument de joc excelent pentru cei mici.

Cel mai bun mobil pliabil: Motorola Barrage V860

Acest model cu capac pliabil care ne amintește de versiunile mai vechi include un ecran de 2,2 inci cu rezoluție LCD și o baterie detașabilă de 1170 mAh. Dimensiunile și greutatea sa sunt reduse, iar memoria de 125 MB este suficientă pentru a stoca 1000 de contacte. Dacă sunteți în căutare de comunicare pe lângă funcțiile de distracție, imagine și sunet ale smartphone-urilor actuale, acest telefon este pentru dumneavoastră.

Cel mai bun pentru mesaje text: Moto X Pure Edition

Dacă mesageria text face parte din funcțiile tale zilnice, poți opta pentru acest model în versiunea X Pure Edition. Ecranul de 5,7 inchi și forma curbată a corpului telefonului facilitează citirea și scrierea pe acesta. Este protejat împotriva loviturilor și a căderilor și respinge eficient apa. Imaginea sa clară permite odihna ochilor în zilele lungi

Cel mai bun raport calitate-preț: Moto E4 (a patra generație)

Raportul cost-beneficiu al Moto E4 îl face să fie foarte avantajos. Procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 425 de 1,4 GHz, cu 3 GB de memorie RAM și 16 GB de memorie internă, îți oferă practic funcționalitatea de care ai nevoie pentru a mobiliza toate aplicațiile pe care le dorești.
Ecranul HD de 5 inchi suportă o rezoluție 720p, cu o cameră foto spate de 8 MP și o cameră frontală de 5 MP pentru fotografii de calitate medie. Sistemul său de operare este Android 7.1 Nougat.

Cea mai bună autonomie a bateriei: Motorola DROID MAXX 2

Durata de viață a bateriei nu este un aspect care trebuie luat în considerare cu ușurință, mai ales dacă sunteți implicat în activități care vă cer să aveți smartphone-ul la dispoziție în permanență. DROID MAXX 2 oferă o autonomie de 48 de ore și necesită doar 15 minute de încărcare pentru a oferi până la opt ore de energie continuă.

Ce Moto G am?

După cum am văzut, gama infinită de modele oferite de Motorola, aflată în prezent sub controlul Lenovo, face dificilă diferențierea între ele. Pentru a afla exact ce Moto aveți, urmați aceste instrucțiuni simple:

Verificați în setările sistemului

Deschideți aplicația de setări a telefonului mobil Motorola Android . Derulați în jos și atingeți 'About phone' (Despre telefon). Uitați-vă la secțiunea 'Model number'. Acesta este numărul de model al telefonului dumneavoastră.
Puteți căuta pe Google numărul de model al telefonului dvs. pentru a obține mai multe informații despre acesta.

Verificați partea frontală a telefonului

Această procedură se aplică la diferite versiuni și modele Android în general, așa că ar trebui să examinați mai întâi carcasa telefonului dvs. Marca a telefonului dvs. ar trebui să apară pe partea din față a acestuia.
Puteți încerca și în felul următor: Opriți telefonul și îndepărtați capacul din spate al carcasei. Scoateți bateria și citiți eticheta producătorului, care indică numele și numărul modelului, precum și locul și data la care a fost fabricat smartphone-ul dvs.

Acum ce fac cu această informație?

Odată ce ați aflat clar ce model de Moto aveți, veți putea să vă documentați cu privire la accesoriile adecvate pentru acesta, precum și cu privire la instrucțiunile de utilizare, scurtături, sfaturi și trucuri și întreținere generală. Este suficient să introduceți numele versiunii dvs. în motoarele de căutare de pe internet pentru a naviga printre rezultate.

Sunt telefoanele Motorola bune de cumpărat?

Aceste telefoane s-au dovedit a ține pasul cu schimbările și cerințele solicitate de utilizatori. Deși a avut suișuri și coborâșuri, din cauza schimbărilor din mediul său organizațional, rămâne un concurent puternic, recomandat pentru cei care apreciază varietatea în detrimentul tendințelor. Fără îndoială, această marcă deja legendară are încă multe de oferit.