Televizor de 32 inch

svg%3E

Dacă vă place să vă bucurați de o seară de film acasă sau dacă vă place să jucați jocuri video sau să urmăriți evenimente sportive acasă, aveți nevoie de cel mai bun televizor de 32 de inci. Și, ca să fim sinceri, nimeni nu vrea să se uite la un televizor care nu are o calitate a imaginii sau a sunetului corespunzătoare. Meritați să vă bucurați de un set de înaltă performanță pentru a vă bucura de timpul de divertisment.

De asemenea, este adevărat că, în zilele noastre, lumea televizoarelor se îmbunătățește pe zi ce trece, cu modele ultra slim și ultra HD și, în aceeași măsură, devine tot mai confuză și mai complicată pentru oamenii obișnuiți, nespecialiști, atunci când se decid să cumpere un nou model pentru a-și echipa spațiul.

Există prea multe modele pe piața . Cu toate acestea, nu uitați că ecranul va fi întotdeauna un factor determinant în această alegere, cu toate detaliile tehnice implicate, precum și numărul și tipurile de porturi pe care le are și funcționalitățile adăugate care sporesc posibilitățile de distracție și de plăcere.

Cele mai bune televizoare de 32 inch

Care este cel mai bun televizor de 32 inch?

Nu este vorba de a deveni expert sau specialist în tehnologie pentru a obține cel mai bun

model. Cu toate acestea, este întotdeauna necesar să avem în prealabil informații clare despre aceste modele și să punem pe masă toate nevoile pe care ne așteptăm să le satisfacem cu produsul.

Din fericire, acest articol cuprinzător este plin de informații substanțiale și interesante despre aceste dispozitive și include cea mai bună listă comparativă cu cele mai bune modele pe care le puteți obține la cel mai bun preț.

Iată cele mai bune televizoare de 32 de inci:

1. Hitachi 32HBC01 Televizor LED de 32″ HD ready

svg%3E

Vezi pretul Emag

Marca japoneză Hitachi oferă acest model LED cu capacitate HD și raport de aspect 16:9, precum și calitate a imaginii de 4000:1. Are un design negru, simplu și elegant, cu părți netede și oferă un consum eficient de energie de 59 de kilowați pe oră.

Dispune de modul hotel, vine cu înregistrator USB și 2 porturi HDMI pentru PS4, PC sau orice alt dispozitiv compatibil cu tehnologia. În ciuda faptului că nu este cel mai ieftin, are o calitate foarte bună și oferă o calitate audio destul de decentă.

2. Toshiba 32E2533DG LCD TV 80cm

Un model de încredere

svg%3E

Vezi pretul Emag

Acest model de 32 de inci este excelent pentru tehnologia LCD FWXGA, care oferă o calitate ridicată a imaginii. Raportul său de aspect este de 16:9 și are o rată de reîmprospătare de 100 Hz.

În afară de aceasta, este dotat cu intrare USB pentru obiectele electronice sau stick-uri flash, consumă puțină energie cu un consum anual de 47 kWh și are o rezoluție a ecranului de 1366 x 768 pixeli. Acesta este livrat cu suportul său de birou, 2 intrări HDMI și audio Dolby Digital Plus. Are un design simplu și cântărește doar 6 kg, dar nu este prevăzut cu WiFi.

3. Samsung LT32E310EW

Toți consumatorii îl caută

svg%3E

Vezi pretul Emag

Dacă există o marcă cu o reputație mondială în aproape orice echipament electronic, aceasta este Samsung. Acesta este motivul pentru care acest model este recomandat pe scară largă.

Vorbim despre un ecran LED de 31,5', rezoluție de 1920×1080 pixeli și până la 16,7 milioane de culori. În plus, ca toate celelalte televizoare din acest stil, au și o bază detașabilă pentru montarea pe perete.

De asemenea, funcționează ca un monitor de PC, are un unghi de vizualizare de 178° pe verticală și orizontală și este echipat chiar și cu un mod de portare care împarte ecranul în 9 părți și vă permite să măriți unele detalii. Este ieftin, vine cu două porturi HDMI și procesor Intel, dar nu se conectează la internet.

4. Hisense H32M2600 Smart TV

Calitate excelentă și preț bun

svg%3E

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei calități bune la un preț scăzut și accesibil, atunci sunteți în locul potrivit, deși vom discuta mai târziu despre cel mai puțin scump model din lista noastră.

În acest caz este vorba despre un televizor bun LED HD care vine și cu WiFi , deci este un Smart TV. Acesta folosește noua interfață Hisense, cunoscută sub numele de VIDAA, care este simplă, ușor de utilizat și cu un număr bun de aplicații disponibile.

În afară de aceasta, vă permite să utilizați programele tipice pentru acest tip de televizor, cum ar fi Netflix, Wuaki, YouTube și multe altele. Are un procesor Quad Core bun, nu este 3D, include 2 porturi HDMI , cântărește doar 5,8 kg și are o frecvență rapidă de 200 Hz .

5. LG 32LH510B

Pentru cei care vor să economisească mai mult

svg%3E

Vezi pretul Emag

Vorbim despre cel mai economic model, cu un procesor Triple XD-Engine bun și un consum de energie destul de redus, cu eficiență energetică A+. Acesta include, de asemenea, un meniu bun numit Picture Wizard III, care vă permite să configurați setările televizorului, cum ar fi nivelul de luminozitate , culorile, contrastul, precum și funcția Virtual Surround Plus pentru a vă oferi o bună calitate audio.

Designul său este foarte elegant, cu părți metalice de culoare argintie, este echipat cu funcția Clear Voice care ajută la separarea corectă a vocilor pentru a auzi clar tot ce iese din difuzoare și include porturi HDMI și USB.

Tipuri de televizoare și jargonul explicat: LCD, LED LCD, OLED

svg%3E

Pe piața există în principal două modele de televizoare și anume LCD și OLED. Restul sunt accesorii care pot fi adăugate și care vă îmbunătățesc experiența cu televizorul.

Cu excepția cazului în care prețul nu este o problemă pentru dumneavoastră și nu vă zgârciți la această achiziție, cel mai probabil veți opta pentru opțiunea de a cumpăra un televizor LCD. Există modele care vin cu recorder USB, dual tuner, tehnologie 3D, etc.

Modele LED și LCD

Majoritatea modelelor de televizoare pe care le vedem astăzi sunt LED LCD, care nu sunt altceva decât sisteme HD și ultra HD care utilizează diode emițătoare de lumină pentru a ilumina ecranul. O caracteristică importantă a acestui model și motivul pentru care au început să devină foarte repede populare este că pot fi ultra subțiri. Un alt avantaj al acestui tip de televizoare este faptul că pot fi găsite într-o mare diversitate de modele, variind în prețuri, dimensiuni și caracteristici

Acest sistem inteligent permite ca mai multe dintre aceste televizoare să aibă capacitatea de a ilumina în mod dinamic anumite porțiuni ale ecranului, în timp ce alte părți sunt atenuate. Aceasta pentru a reprezenta mai bine un amestec de zone luminoase și întunecate într-o scenă, o acțiune cunoscută sub numele de atenuare activă sau atenuare locală.

În afară de aceasta, are diodele direct în spatele ecranului, într-o rețea de spații sau zone specifice care pot fi iluminate sau întunecate individual. Acest aranjament face ca lumina a fundalului să fie mai precisă, ceea ce, în același timp, permite obținerea unei imagini mai detaliate în ceea ce privește contrastul.

Iluminarea completă a fundalului a fost inițial rezervată modelelor high-end , dar acum este o caracteristică care devine tot mai frecventă în modelele mai economice .

Acestea includ, de asemenea, tehnologia punctelor cuantice, care devine din ce în ce mai frecventă. Acest lucru este stimulat de cerințele HDR de a produce o gamă largă de culori și o luminozitate mai mare . Un afișaj LCD care utilizează puncte cuantice are practic un alt strat, sau un 'culoar' adăugat, de nanocristale de diferite dimensiuni care se aprind atunci când lumina LED le atinge. Rezultatul este un spectru de culori mai larg și mai multă lumină.

Aceste trei tehnologii sunt foarte utile, deoarece împreună oferă televizorului dumneavoastră ecrane luminoase și vizibile, indiferent dacă vă aflați într-o cameră cu multă lumină solară și o calitate a imaginii în continuă îmbunătățire.

Televizoarele OLED

Televizoarele OLED oferă o calitate mai bună a imaginii TV, culori cu adevărat vii, negri mai profunzi și un contrast și detalii mai bune ale umbrelor decât principalii lor rivali, televizoarele LCD , deoarece, în locul unei lumini de fundal , televizoarele OLED utilizează un strat de diode organice, controlate la nivel de pixel. În plus, este capabil să păstreze calitatea bună a imaginii chiar dacă o priviți din lateral.

Aceasta este o tehnologie destul de nouă pe piața și din ce în ce mai multe mărci o includ în noile lor modele. Majoritatea modelelor noi au o rezoluție Ultra HD 4K , dar există și unele modele mai ieftine full HD OLED mai ieftine.

Prețurile sunt cu adevărat alarmante în comparație cu modelele de jocuri LED și LCD . În acest caz, rezoluția înaltă și calitatea se plătește și se plătește scump. Un alt lucru de care trebuie să fiți conștienți este că există multe mărci cu modele care implementează alte tipuri de tehnologii și includ printre etichetele lor acronimul 'QLED' care au fost confundate cu OLED. Cel mai bine este să fie clar acest lucru pentru a nu avea așteptări false, deoarece, în general, acestea sunt de obicei doar televizoare cu puncte cuantice.

Ecranele curbate: nu sunt necesare

Există, de asemenea, o altă inovație tehnologică care captează atenția utilizatorilor de televizoare digitale și care, de curând, a fost inclusă și în dispozitivele mobile, cum ar fi smartphone-urile. Vorbim despre ecran curbat , care este integrat în televizoare 4K și chiar modelele acestora vin fără ramă. Potrivit producătorilor, această nouă abordare face ca experiența de vizionare a televizorului să fie mai optimă, deoarece îl face pe telespectator să se simtă imersat în ceea ce se întâmplă pe ecrane.

Această opinie poate fi sau nu împărtășită de utilizatori și experți în tehnologie. Cu toate acestea, includerea ecranelor curbate nu prezintă niciun avantaj tehnic față de televizor și față de celelalte tehnologii utilizate, ci, dimpotrivă, au fost concentrate unele dezavantaje.

Pe de o parte, aspectul ușor curbat distorsionează imaginea și reduce unghiurile de vizualizare laterale disponibile , limitând astfel cea mai bună vizualizare la câteva persoane așezate într-un punct central îngust. Modelele cu LED-uri sunt, de asemenea, mai puțin susceptibile de a produce o luminozitate uniformă pe tot ecranul. Toate acestea pot provoca chiar oboseala spectatorului în fața televizorului curbat.

Având în vedere toate aceste elemente, testele și considerațiile anterioare ale experților și utilizatorilor, devine clar că televizoarele curbate nu sunt altceva decât un element de modă care include un cost suplimentar fără a oferi sau a genera vreun beneficiu real în ceea ce privește calitatea imaginii și experiența generală a privitorului.

Televizoarele inteligente: majoritatea sunt deja

Există o mare varietate de televizoare cu WiFi care permite conectarea la servicii găsite pe internet, cum ar fi YouTube sau Netflix, streaming video sau chiar jocuri, descărcarea de filme și seriale sau chiar Facebook.

Majoritatea mărcilor oferă această opțiune și o indică printr-o etichetă pe care scrie ' Smart TV ', dar cel mai bine este să verificați personal dacă televizorul pe care urmează să îl cumpărați oferă opțiunile pe care le doriți. Deși, sincer, este mult mai greu să găsești unul care să nu fie inteligent, deoarece capacitatea inteligentă devine o caracteristică standard pe televizoare, chiar și Google a lansat și el Android TV.

De ce ar trebui să cumpărați un televizor LED nou de 32 de inci?

Un caz obișnuit al persoanelor care își caută un nou televizor este acela de a se concentra pe dimensiuni. Acest lucru este determinat de ideea că mai mare este mai bine. Astfel, rafturile magazinelor sunt pline în principal de modele de 50, 60 și 70 de inci. Dar adevărul este că nu toată lumea dispune întotdeauna de mult spațiu pentru a monta aceste televizoare de dimensiuni uriașe.

Un televizor mai mic, de 32 de inci, de exemplu, vă poate oferi o calitate excelentă a imaginii, funcții și instrumente utile încorporate, cu marele plus că se poate integra perfect în orice cameră mică sau alt spațiu din casă, într-un mod mai discret, fără a fi prea intruziv în decorul spațiului.

Pe de altă parte, din punct de vedere al costurilor, au într-adevăr războiul bătut de modele mult mai mari din aceeași categorie, ceea ce este o ușurare pentru economii și finanțe.

Cum să alegeți cel mai bun televizor LED de 32 de inci?

Deși am menționat deja că măsurile și economiile pe care le reprezintă, în general, reprezintă deja un mare câștig, nu există niciun motiv pentru a neglija aspectele tehnice de care este bine să se țină cont pentru a avea cu adevărat un produs care să reprezinte o situație cu adevărat avantajoasă pentru ambele părți.

Rezoluția ecranului:

acesta este unul dintre lucrurile care trebuie clarificate în ceea ce privește această dimensiune a televizoarelor, astfel încât să nu creați așteptări false sau să aveți posibilitatea de a le adapta la scenariul real. Și anume că aceste modele vor fi limitate la HD . 4K este rezervat pentru modelele mult mai mari și mult mai scumpe.

rata de reîmprospătare:

pentru a explica acest aspect, este necesar să știm că măsura frecvenței cu care este actualizat ecranul se măsoară în hertzi. În acest sens, o rată de reîmprospătare rapidă ar fi de aproximativ 120 Hz.

Această viteză este cea mai bună pentru afișarea imaginilor în mișcare, cum ar fi sporturile și jocurile video, unde subiecții se mișcă rapid. În timp ce această viteză este de dorit, este recomandabil să vă feriți de modelele care oferă o viteză de 60 hertzi sau mai mică.

Funcționalitate Smart TV:

această caracteristică nu se limitează la modelele mari, ci este integrată în prezent în aproape toate dimensiunile. Un model de 32 de inci poate fi cu ușurință un televizor inteligent. Aceasta înseamnă că are tehnologie Wi-Fi sau porturi Ethernet încorporate, permițând o conexiune la internet, deși aceste lucruri depind de producător și de interfața pe care o oferă.

Porturi:

Dacă modelul are porturi încorporate va fi și mai important dacă scopul principal este ca acesta să fie un televizor pentru jocuri. În acest caz, veți avea nevoie de mai multe porturi pentru a conecta sistemele de jocuri. Așadar, existența mai multor porturi HDMI este cheia pentru a vă asigura că toate dispozitivele dvs. pot fi conectate în același timp, pentru PC, pentru PS4 și alte console de jocuri.

Greșeli de evitat

Amplasarea televizorului într-o încăpere de dimensiuni greșite

Un televizor prea mare pentru spațiul pe care l-ați planificat pentru el va fi o problemă, deoarece va limita spațiul de mers pe jos disponibil pentru spectatori, va fi prea copleșitor și probabil că nici nu va încăpea. Un televizor de 32 de inci va funcționa bine într-o cameră mică, mai ales dacă doriți să urmăriți un meci sau să jucați un joc video lângă televizor.

Niveluri puternice de contrast

Tocmai în cazul în care doriți să fiți aproape de ecran pentru a urmări meciuri de fotbal sau pentru a vă juca jocuri video, veți putea observa mai ușor problemele de contrast. Așadar, probabil că veți dori ca diferența dintre alb și negru să fie cât mai clară.

Preocuparea pentru rezoluția 1080p HD

Nu vă faceți prea multe griji în legătură cu cumpărarea unui model 1080p HD, deoarece diferențele față de 720p sau 1080p sunt aproape nule și imperceptibile pe aceste tipuri de ecrane. Vestea bună este că există multe televizoare 720p mai accesibile care sunt capabile să ofere o calitate 1920×1080 în cazul în care pe ecran apare un astfel de program.

La ce altceva ar trebui să vă gândiți?

Este bine să aveți idei clare atunci când aveți de gând să achiziționați un aparat. Prin idei clare ne referim nu numai la așteptările pe care le aveți de la produs, ci și la faptul că aveți cel puțin o înțelegere și cunoștințe de bază despre ce înseamnă acest dispozitiv, beneficiile și dezavantajele sale.

Și în căutarea și achiziționarea de televizoare moderne cu ecran plat nu face excepție. S-ar putea să fi trecut mult timp de când ați cumpărat ultima dată televizoare, dar este important să reîmprospătați informațiile, deoarece s-au schimbat multe de atunci și până atunci.

Toate aceste informații tehnice, dar simple, pe care vi le oferim în acest articol sunt bune de luat în serios și de internalizat suficient pentru a face achiziția ideală. Ar trebui să știți că, deși este posibil ca inițial să respingeți totuși idealul de a cumpăra un model mai mic decât cel pe care probabil îl aveați în minte, veți fi cu siguranță surprins de prețurile excelente pe care le puteți găsi și de tot ceea ce vă poate oferi un model de măsuri atât de redus în comparație cu altele.

Dacă televizorul funcționează foarte bine pentru dumneavoastră, vă oferă o experiență plăcută, nu este nevoie să cheltuiți atât de mulți bani, care uneori pot fi o adevărată avere, pe un aparat care nu va avea decât o valoare adăugată extravagantă.

Căutați o bară de sunet

Chiar și atunci când cumpărați un model foarte scump și de calitate superioară, sunetul poate fi foarte slab, iar acest lucru este o consecință a designului subțire, ultra slim , plat , în care nu există suficient spațiu pentru difuzoare mari care să poată genera cu adevărat un sunet plin și bogat.

Deși puteți alege să folosiți căști, nu aceasta este ideea principală atunci când doriți să împărtășiți cu prietenii și familia. Pe de altă parte, există, de asemenea, posibilitatea de a adăuga un sistem de sunet surround, dar este posibil să întâmpinați dificultăți tehnice în organizarea și conectarea acestuia la televizor. În acest scenariu, ceea ce pare cu adevărat convenabil pentru iubitorii de filme de acasă și de evenimente sportive este adăugarea unui soundbar simplu și convenabil.

Aceste bare sunt ideale deoarece sunt unul dintre sistemele audio care oferă o calitate foarte bună la un preț scăzut în comparație cu concurența lor, având în același timp o dimensiune convenabilă și compactă și oferind posibilitatea de a fi instalate în câteva secunde.

În plus, veți avea posibilitatea de a alege dintr-o varietate de modele care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. De exemplu, modelele mai noi sunt suficient de subțiri pentru a încăpea sub un suport de televizor fără a bloca partea de jos a imaginii.

Majoritatea pot fi montate și sub un televizor montat pe perete. Mai multe companii oferă, de asemenea, cutii de sunet sau suporturi care pot fi glisate sub un set.

Garanțiile extinse: economisiți bani

Nu optați niciodată pentru o garanție extinsă, deoarece acestea vor să vă ceară mai mulți bani și nu sunt cu adevărat necesare. Iată de ce. Acest lucru se datorează faptului că componentele televizoarelor sunt destul de puternice și durabile, astfel încât orice defecțiune a uneia dintre ele va deveni evidentă în scurt timp.

Odată ce ați detectat defecțiunea, puteți profita de garanția magazinului de unde ați cumpărat televizorul pentru a-l returna. În plus, vă recomandăm să căutați garanțiile de numai un an din același motiv.