Televizor portatil

tv-portatil

Atunci când mergeam cu cei mici în mașină, una dintre cele mai mari provocări a fost să le distragem atenția pe tot parcursul drumului, pentru că erau neliniștiți până ajungeam la destinație și se plictiseau mereu cu același joc.

Atunci am dat peste cel mai bun televizor portabil, un ecran de dimensiuni foarte confortabile și practice, pe care îl putem transporta cu ușurință printre lucrurile noastre, în plus, ne permite să ne vizionăm filmele preferate pe drum.

Cele mai bune televizoare portabile

Care este cel mai bun televizor portabil?

Pe o piață atât de vastă , nu este surprinzător faptul că găsirea celui mai bun televizor portabil poate fi o adevărată provocare, mai ales cu atât de multe opțiuni de bună calitate pe care să le luați acasă, dar, cumpărarea unui model care este accesibil și are caracteristici excelente nu este imposibilă atunci când țineți cont de anumiți factori importanți.

Dimensiunile, rezoluția, caracteristicile sale, cum ar fi DVD, wifi și chiar compatibilitatea cu alte echipamente, cum ar fi consolele de jocuri video, blurays, căști și altele, sunt caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți.

Dacă sunteți în căutarea unui televizor portabil bun, dar nu știți de unde să începeți să căutați, am creat o comparație cu unele dintre modelele mele preferate pentru a vă ajuta să vă decideți.

Iată cele mai bune televizoare portabile:

1. Televizor portabil A&V DA-901

Ecran de 9 inchi

51pjC1NIQlL

Vezi pretul Emag

Un set de dimensiuni compacte pe care îl puteți lua oriunde și vă puteți bucura de episoadele serialului preferat sau de un film.

Are o antenă inclusă care vă va permite să urmăriți televiziunea în regim de programe gratuite, este compatibil cu echipamentele prin porturile HDMI și USB și este, de asemenea, foarte comod de utilizat datorită platformei sau bazei magnetice pe care o puteți asambla și dezasambla, un instrument excelent pentru a oferi divertisment celor mici de acasă.

2. Televizor portabil August DA100C

Poate înregistra în direct

51pqmaJNZtL

Vezi pretul Emag

Dacă vă doriți un televizor de dimensiuni compacte și foarte portabil, pe care să îl puteți folosi în toată casa sau apartamentul dumneavoastră, din bucătărie până în sufragerie, vă va plăcea acest televizor August marca August, deoarece este mic, dar are o rezoluție de calitate cu care vă puteți bucura de videoclipuri și multe altele.

Are opțiunea de a putea înregistra în direct și de a stoca informațiile pe carduri de memorie, astfel încât să nu pierdeți programele, serialele și filmele.

3. Televizor portabil Sytech SY340HD

Foarte clar

513IsIRjPnL

Vezi pretul Emag

Un model mai puțin costisitor și foarte recomandat pentru calitatea sa ridicată, acesta este un televizor portabil de 10 inci, în care vă puteți bucura de o imagine clară și de o rezoluție mare, deoarece are HD.

Cititorul său de fișiere multimedia vă oferă o mare versatilitate pentru a vizualiza conținuturi diferite, în plus, se conectează la canalele TV și are, de asemenea, radio pentru a vă oferi divertisment excelent în călătorii, în sălile de așteptare sau în confortul casei dumneavoastră.

4. Televizor portabil ZHY NX-D101A

Include telecomandă

51kE2prESUL

Vezi pretul Emag

Un televizor portabil care va fi perfect pentru mașină, acasă, la birou sau oriunde doriți să îl luați, datorită dimensiunilor sale practice, care vor încăpea cu ușurință în orice geantă sau rucsac și, datorită faptului că poate fi folosit cu căști, nu veți avea nicio problemă în a vă viziona programele preferate în public.

Are USB și cititor de carduri MF, precum și intrare HDMI, astfel încât să îl puteți conecta la diferite dispozitive, ceea ce vă va oferi imagini HD pentru cea mai bună rezoluție.

5. Televizor portabil LEADSTAR D7

Model de 7 inchi

41ogwDK8kUL

Vezi pretul Emag

Acesta este cel mai mic televizor LED de pe listă, precum și cel mai ieftin , dar are totuși o calitate incredibilă. Este perfect pentru a fi folosit oriunde, deoarece are o baterie pe care o puteți reîncărca și nu trebuie să o conectați la priză pentru a funcționa.

Are o calitate bună a imaginii și se poate conecta la diferite canale, astfel încât să vă puteți distra în siguranță oriunde mergeți, fie că este vorba de o excursie la plajă sau când sunteți în metrou.

Ce este un televizor portabil?

Știm cu toții ce este un televizor și care sunt avantajele de a avea unul acasă, fie pentru divertisment, fie pentru a fi folosit ca instrument de lucru, sunt aparate care, în timp, au devenit practic indispensabile în viața noastră.

Acum, dacă nu știați, există modele de televizoare care, datorită dimensiunilor lor, pot fi luate peste tot, fiind portabile, practice și deloc grele, acestea pot avea dimensiuni de la 7 inci la 12 inci și sunt capabile să se adapteze și la alte echipamente, cum ar fi un DVD sau chiar un bluray printr-un port HDMI.

Televizorul tău portabil în acțiune

Cu primele televizoare, am trecut cu toții prin etapa în care trebuia să le reglăm antenele pentru a recepționa orice semnal pentru a regla canalele, în plus, erau aparate mari și grele pe care nu le puteam muta cu ușurință prin casă.

Din fericire pentru noi, odată cu trecerea timpului și a tehnologiei, au apărut noi modele de televizoare, unele cu ecrane de mai mulți inci și chiar curbate, altele pe care le poți purta în geantă, aceste modele portabile sunt capabile de a recepționa diferite canale și, unul dintre marile lor avantaje, este că au baterii încorporate.

Alegerea cu precizie a televizorului portabil

Pentru a alege unul dintre aceste televizoare, nu trebuie să vă concentrați doar pe găsirea unui model economic, ci veți lua cea mai bună decizie ținând cont de toate caracteristicile și funcțiile de care vă veți bucura.

De exemplu, ce ar fi un televizor fără posibilitatea de a conecta alte echipamente pentru a vă putea bucura de programe sau de un film, de asemenea, este o idee foarte bună ca acestea să aibă telecomenzi care să faciliteze utilizarea lor și să puteți folosi dispozitive USB cu care puteți reda orice fel de conținut pe care îl preferați.

Ce factori ar trebui să comparați?

Atunci când căutați un televizor portabil, este important să comparați specificațiile tehnice ale acestuia, astfel încât să puteți găsi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Printre acești factori, nu puteți ignora rezoluția echipamentului, câți inci are, calitatea imaginii, opțiunile de conectare, prin USB sau prin carduri de memorie, precum și cantitatea de energie pe care o consumă, dacă are o baterie integrată, calitatea sunetului și dacă are o bază integrată.

Dacă luați în considerare aceste caracteristici, veți putea găsi cel mai bun echipament pentru dumneavoastră.

Televizoare portabile: caracteristici, beneficii și considerații

Cel mai mare beneficiu pe care îl puteți obține atunci când alegeți un televizor portabil este în mod clar posibilitatea de a-l lua cu dumneavoastră oriunde doriți, fără a depinde de o conexiune sau fără ca acest lucru să fie imposibil din cauza dimensiunilor sale mari.

Și alte considerente importante de care trebuie să țineți cont atunci când selectați un model pentru a face achiziția sunt:

Dimensiunea televizorului și a radioului portabil:

Deși căutați un model portabil, dimensiunea este un factor important de luat în considerare, deoarece există modele de dimensiuni mai mari sau mai mici care pot fi adaptate nevoilor dumneavoastră.

Atunci când alegeți între diferite dimensiuni, trebuie să vă gândiți la numărul de persoane care vor folosi echipamentul, astfel încât toată lumea să se simtă confortabil atunci când se uită la televizor.

În ceea ce privește raportul de aspect, acesta este un termen care se referă la raportul dintre lățimea și lungimea unei imagini afișate pe ecrane.

Conectivitatea televizorului portabil:

Dacă doriți ca unul dintre aceste televizoare să fie folosit doar pentru a vă bucura de televiziunea în eter, conectivitatea nu va fi un factor atât de important.

Dar, dacă vreți să vă bucurați și de programe pe care nu le puteți accesa decât prin internet, pe DVD sau în orice alt format video, este important să fie un televizor la care să puteți adapta alte echipamente prin intrări sau porturi.

În funcție de modelul pe care îl alegeți, acestea pot avea și GPS, ceea ce este ideal pentru utilizarea în mașină.

Televiziunea digitală și HD:

Televizoarele mai vechi și tehnologiile lor analogice au fost înlocuite de HD, sau de înaltă definiție, unde aceste dispozitive portabile nu au rămas în urmă.

În zilele noastre, este posibil să se convertească un televizor analogic în digital cu ajutorul unui adaptor, dar acest lucru poate costa la fel de mult ca și cumpărarea de televizoare digitale.