Tigara electronica

mejor-cigarrilo-electronico

Fumatul este pentru mulți o experiență liniștitoare care îi ajută să-și controleze momentele de anxietate; cu toate acestea, poate fi destul de costisitor dacă luăm în considerare factura lunară și, de asemenea, un obicei destul de periculos pentru sănătate. Alegerea celei mai bune țigări electronice vă va ajuta să vă reglați poftele, precum și să reduceți exponențial costurile legate de fumat.

Există o mare varietate de mărci cu arome și esențe diferite pentru a profita la maximum de experiența de vaping. Cu toate acestea, în cadrul pieței actuale este posibil să se găsească aceste produse la prețuri accesibile și cu o calitate ridicată pentru a eradica orice risc dăunător care ar putea apărea.

Din ce în ce mai mulți oameni încep să cumpere aceste dispozitive datorită caracterului lor mai puțin costisitor și a riscurilor mai mici pentru sănătate în comparație cu fumatul. Încetul cu încetul, puteți reduce cantitatea de nicotină din aceste dispozitive, astfel încât să fie din ce în ce mai puțină, iar apoi să renunțați complet la acest obicei, ceea ce știu că sunteți dispus să faceți.

Cele mai bune țigări electronice

Care este cea mai bună țigară electronică?

Ca de obicei, am pregătit o listă de comparare în care veți găsi cele mai bune 5 produse de acest tip de pe întreaga piață și de pe internet. Păstrăm integritatea dvs. ca și cumpărător în siguranță, oferindu-vă doar cele care au un standard ridicat de siguranță și de calitate.

Trebuie să știi că țigara electronică nu provoacă daune letale și este capabilă să minimizeze riscurile de infecții la nivelul plămânilor și gâtului. Acestea sunt un obiect cu care puteți vape și vă puteți bucura într-un mod mult mai sănătos. Aruncă o privire și schimbă-ți viața pentru totdeauna cu lista noastră uimitoare.

Iată cele mai bune țigări electronice:

1. Salcar Rocket 50 Mod Kit

Pentru cei cu un obicei mai ascuțit

41ATaB0QX8L

Vezi pretul Emag

Nu știi nimic și nici nu ai idee la ce să te aștepți când te apuci de vaping? Nu vă faceți griji, cu acest produs luxos, dar economic , puteți începe să vapați fără griji. Acesta include tot ce aveți nevoie pentru a face această experiență de neuitat și ușoară.

Integrează un cartomizor pe care îl puteți umple de sus într-un mod confortabil. Trebuie doar să deșurubați capacul superior pentru a avea acces la punctele de umplere, care sunt câteva. Bateria sa este una dintre cele mai superioare în comparație cu alte produse de același tip. O baterie cu litiu de 2200 mAh.

Tensiunea sa reglabilă de la 7 wați până la 60, care modifică trabucul și raportul de vapori de tensiune pentru a produce mai mult sau mai puțin fum. Dispune de un afișaj OLED care indică starea dispozitivului. Fiți un pionier printre prietenii dvs. cu acest produs uimitor, nu veți regreta că îl aveți! (Nu am făcut-o).

3. IMECIG G3 Electronic Cigarette Starter Kit

O senzație pe care vei fi fericit să o repeți

513dGsHDhfL

Vezi pretul Emag

Simțiți aromele țigărilor electronice și mai vii cu acest produs fabricat de Imecig. Are un design robust și elegant, care combină doi factori foarte importanți: putere și delicatețe.

Poate fi reîncărcat cu orice cablu pentru dispozitive Windows, Apple sau Android. Versatilitatea sa este un avantaj foarte atractiv pentru consumatori. Are un capac magnetic interesant pentru praf, care asigură că piesa bucală este păstrată curată de orice murdărie.

Are o calitate a bobinei de 1,0 și 1,2 ohm, ceea ce permite dispozitivului nostru să emită mult mai mult fum. Menține un raport preț-valoare excelent și în acest sens au decis să integreze un afișaj LED destul de futurist care notifică starea de încărcare și a bateriei. Un preț cu adevărat accesibil, care nu diminuează calitatea sa foarte ridicată.

4. Wolfteeth GS II 2200 mAh RA-VSQ5-E0FR

Simplu, dar cu adevărat funcțional

411h20vLuXL

Vezi pretul Emag

Sticker de verificare autentic GS Technology GS II Silver. Și durata de viață a bateriei? Nu vă faceți griji, WolfTeeth a decis să încorporeze o baterie de 2200 mAh cu certificat de siguranță CE/RoHS/FCC, care va rezista zile întregi, chiar dacă trebuie reîncărcată.

De asemenea, are un buton de pornire și nu include nicotină și tutun pentru cei care au decis să facă pasul final și să lase acest aditiv chimic în istorie. Cântărind doar 59 de grame, veți avea senzația că țineți un trabuc în mâini - atât de ușor este!

Este un produs recreațional, în care poți avea impresia că fumezi fără să faci acest lucru. O minune a ingineriei moderne. Îndrăznești să o încerci? Cumpărarea acestuia vă va costa mai puțin decât să luați micul dejun pe stradă.

Ce este vaping-ul?

Cea mai simplă întrebare pe care ți-o poți pune este: Ce este vapingul? Ce sunt bongurile electronice?

Acestea sunt dispozitive utilizate pentru a transforma un lichid care conține de obicei nicotină în vapori, care sunt inhalați în același mod în care ați inhala o țigară normală. Diferența constă în faptul că aceste bonguri nu conțin tutun și nu produc combustie (deci nu arde nimic). Bateria alimentează bobina, care o încălzește și face ca lichidul să se transforme într-un spray de picături mici, iar acesta este ceea ce inhalezi. Cuvântul vaping este echivalentul fumatului.

Tipuri de țigări electronice

Primul lucru pe care trebuie să îl decideți este ce tip de bong electronic 41EYHQFM8nL

doriți și ce tip de țigară electronică este cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră; de exemplu, dacă sunteți un fumător frecvent.

Cele trei categorii principale sunt:

Mini bonguri: (Cunoscute și sub numele de aproape o țigară)

Acestea pot varia în dimensiune, dar sunt cele mai mici bonguri electronice disponibile. Unele au aproximativ aceeași dimensiune ca o țigară, iar anumite mărci de țigări electronice au o varietate de lungimi; cele mai mari au o durată de viață mai mare a bateriei.
Toate au tendința de a avea aspectul unei țigări. Acestea pot fi ideale pentru cei care sunt noi în domeniul țigărilor electronice și vor ajuta la tranziția către aceste produse. Cu toate acestea, există unele dezavantaje.

Tip stilou: (cunoscut și sub numele de țigară electronică cu vaporizator)

Acestea sunt evident mai mari, dar oferă o durată de viață mai lungă. Ideal pentru începători sau pentru următorul pas pentru cei care au început deja să fumeze. Mai sus, în lista noastră, veți găsi câteva de acest tip.

Box Mods:

În general, acestea ar fi folosite pentru a trece de la tipul de stilou; dar am observat o creștere a popularității, deoarece noii fumători aleg să le cumpere direct. Le-am recomanda pentru utilizatorii avansați din cauza curbei de învățare, dar dacă sunteți dispus să învățați, atunci acest tip este o opțiune uimitoare. În topul nostru am decis să plasăm mai multe din acest model, luați libertatea de a le citi.

Părțile esențiale ale fiecărei țigări electronice

Aceste bonguri sunt compuse din doar trei părți principale. Acestea sunt bateria, cartușul și lichidul.

Lichidul

Aceste esențe, numite și sucuri, reprezintă combustibilul oricărui dispozitiv electronic de fumat. Acesta conține arome și nicotină, împreună cu o bază care să le țină împreună. Odată ce dispozitivul este activat, lichidul se transformă în vapori pentru a fi inhalat. Există o cantitate aproape infinită de arome ale acestor lichide disponibile pe internet, așa că este important să înțelegeți cum funcționează.

Aceste esențe nu numai că sunt disponibile în diferite arome, ci și cu diferite cantități de nicotină. Cantitatea de lichid se măsoară de obicei în miligrame de nicotină pe mililitru de lichid. În general, veți vedea aceste produse etichetate 'mg/ml'. Mai jos avem informații detaliate despre aceste tipuri de niveluri de nicotină și care ar fi cel mai potrivit pentru tine.

  • 6 mg/ml: Fumător cu profil scăzut, mai puțin de o jumătate de pachet pe zi.
  • 12 mg/ml: Fumător mediu, jumătate de pachet până la un pachet întreg.
  • 18 mg/ml: Fumător de profil înalt, mai mult de un pachet pe zi.
  • 24 mg/ml: Fumător în lanț, acesta este, de obicei, cel mai mare volum vândut de orice vânzător de renume.

Dacă achiziționați pachetul de pornire, pe care îl recomandăm pentru utilizatorii începători, acesta va include acest lichid. Dar este o parte a dispozitivului pe care va trebui să o înlocuiți în mod regulat.

Cartomizoare

Această parte a dispozitivului are mai multe denumiri. Cartomizor, cartuș, clearomizor, rezervor și, adesea, două dintre aceste cuvinte combinate. Dar toate îndeplinesc aceeași funcție. Este partea care ține rezervorul de lichid și facilitează procesul de vaporizare.

În interiorul cartușului se află un mic dispozitiv numit atomizor, care acționează ca element de vaporizare. Atunci când utilizatorul suflă în bong-ul său, atomizorul alimentează lichidul în atomizor prin fire mici de fibre. Dacă achiziționați un cartuș ieftin, poate deveni frustrant pentru dumneavoastră, deoarece există multe lucruri care pot merge prost cu aceste dispozitive ieftine. Cu toate acestea, unele mărci au cartușe de foarte bună calitate, care funcționează foarte bine și care nu necesită o schimbare frecventă.

Asigurați-vă că alegeți o marcă cu rezervoare de bună calitate, deoarece acestea pot face sau nu aroma și pot afecta, de asemenea, finețea vaporilor.

Baterii

Ultima piesă a puzzle-ului este bateria, care furnizează energia necesară pentru a alimenta atomizorul și a vaporiza parfumul. Bateriile sunt direct proporționale cu dimensiunea lor; cu cât bateria este mai mare, cu atât durează mai mult și puteți inhala mai mulți vapori.

Unele persoane preferă țigările electronice mai mici, deoarece acestea imită experiența țigărilor din tutun. Alții preferă tipul de stilou, deoarece sunt puțin mai mari și au un timp de încărcare mai lung. Unele dintre aceste modele vă permit chiar să reglați câtă energie doriți să elibereze bateria atunci când trageți aer în piept. Alți vapers au baterii foarte mari care au o autonomie incredibilă, dar nu sunt chiar portabile.

Ce ar trebui să luăm în considerare atunci când cumpărăm unul dintre aceste produse?

Chiar și cu toate aceste informații, cumpărarea primului tău bong electronic poate fi o experiență copleșitoare. Cum poți face cea mai bună alegere de mărci pentru nevoile tale?

În primul rând, găsirea celei mai bune țigări electronice nu este deosebit de ușoară. Problema nu este cât de greu este să găsești unul de înaltă calitate, ci mai degrabă o chestiune de preferințe personale care joacă un rol important în alegerea celei mai bune opțiuni pentru tine. Iată câteva mici lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când căutați cel mai bun brand de pe piață:

Ușurința de utilizare:

Cel mai important factor pe care ar trebui să îl luați în considerare este cât de simplă doriți să fie experiența dumneavoastră. În general, cel mai complicat dispozitiv este cel care va funcționa cel mai bine. Dar utilizatorii noi - și este de înțeles - doresc ceva ușor de utilizat. Cel mai bun sfat este să alegeți unul care vine all-in-one (puteți găsi acest tip în lista noastră de mai sus). Dacă nu vă deranjează să aveți ceva mai elaborat, puteți începe cu un box mod, dar dacă doriți ceva cât mai simplu, mini e-țigările sunt cele mai ușor de folosit, deși sunt mai puțin satisfăcătoare.

Bateria:

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați unul dintre aceste dispozitive este calitatea bateriei. Dacă bateria nu rezistă suficient de mult, va trebui să o încărcați mult mai mult și s-ar putea ajunge să se usuce lichidul în timp ce sunteți la serviciu. Calitatea bateriei este indicată prin intermediul contorului de mAh. Cu cât sunt mai multe numere, cu atât mai bună este calitatea.

Portabilitate:

Bateriile de capacitate mai mare sunt bune, dar, în general, sunt mai greu de încărcat. Prin urmare, dacă portabilitatea este importantă pentru dvs., este probabil cel mai bine să achiziționați două baterii mici (în jur de 650 mAh), astfel încât să puteți utiliza una în timp ce cealaltă se încarcă. Box Mod e-cig-urile sunt oarecum portabile și au o durată de viață a bateriei mult mai lungă.

Setări de tensiune și putere:

Multe dintre aceste bonguri moderne vă oferă posibilitatea de a alege tensiunea, iar dispozitivele de acest tip oferă de obicei performanțe mai mari. Acestea sunt mai complicate, dar dacă doriți o experiență satisfăcătoare, va funcționa destul de bine pentru dumneavoastră.

Calitatea materialelor:

Acest lucru este oarecum dificil de apreciat fără a inspecta fizic dispozitivul, dar puteți verifica câteva recenzii pentru a vă face o idee despre cât de bine funcționează cel pe care îl aveți în minte.

Accesorii suplimentare:

Mai sunt multe de luat în considerare, dar cel mai important lucru este ce accesorii suplimentare primești. Asigurați-vă că marca pe care o alegeți are caracteristici de siguranță, de exemplu, capacitatea de blocare sau de oprire, protecție la tensiune joasă și la scurtcircuit. Alte caracteristici, cum ar fi controlul siguranței, sunt interesante, dar nu esențiale.

Sunt multe de luat în considerare atunci când căutați marca de top de bong, dar dacă vă gândiți la aceste câteva lucruri și la modul în care acestea se potrivesc cu preferințele dvs., ar trebui să vă îndrume în direcția cea bună. În orice caz, verificați recenziile altor utilizatori pentru a vedea dacă aceștia raportează vreo problemă cu produsul achiziționat.

Ce tip de țigări electronice sunt cele mai bune pentru a trece de la cele tradiționale la cele electronice?

Dacă fumezi în încercarea de a renunța la fumat, s-ar putea să te intereseze ce bong electronic este cel mai probabil să îți ofere cele mai mari șanse de succes.

Nu există o alegere greșită atunci când vine vorba de găsirea unei țigări electronice, dar există unele dovezi care sugerează că unele sunt mai bune decât altele pentru a renunța la acest obicei.

Un studiu efectuat între 2012 și 2013 a constatat că persoanele care utilizează zilnic sisteme de cartomizare își sporesc dorința de a renunța la fumat, dar a arătat, de asemenea, că utilizatorii de țigări electronice care nu folosesc zilnic țigări electronice au fost mai puțin predispuși să renunțe la fumat decât cei care nu fumează.

Implicația acestui fapt este că sistemele cu rezervor sunt mai bune decât minițigările atunci când vine vorba de renunțarea la fumat. În plus, un alt studiu a arătat că box mods sunt mai eficiente în furnizarea de nicotină decât omologii lor în miniatură; astfel, ar fi logic să spunem că acestea sunt mai bune de folosit atunci când încerci să renunți la un obicei prost de țigară.

Oricare ar fi opțiunea pe care o alegeți, dacă nu reușiți din prima, nu renunțați. Mulți utilizatori cu dublă utilizare (fumat și vaping) sfârșesc prin a folosi doar alternativa electronică.

Pentru fumătorii care abia au trecut la fumat sau care au trecut recent la fumat

Găsirea opțiunii potrivite pentru tine este mai dificilă dacă ești oarecum nou în această practică. Cum ar trebui să alegi din tone de opțiuni diferite dacă nici măcar nu știi cum vor arăta? Cum găsești unul dintre aceste produse de înaltă calitate dacă ai încercat doar unul sau două dintre ele?

Din fericire, obiceiurile dumneavoastră de fumat și ceea ce căutați la aceste bonguri electronice vă pot ghida în direcția corectă.

Cât de mult fumezi?

Poate că nu este o știință exactă, dar obiceiurile dvs. de fumat vă pot ghida în direcția corectă atunci când vine vorba de alegerea celei mai bune opțiuni.

Primul lucru la care trebuie să te gândești este cât de mult fumezi - ești un fumător de cutie pe zi, fumezi mai mult, sau ești un fumător ușor, sau un fumător social?

Pentru fumătorii care fumează zilnic:

Opțiunile dvs. sunt în mod clar deschise, dar veți avea nevoie de o țigară electronică care să reziste cea mai mare parte a zilei și să vă ofere suficientă nicotină. Cu excepția cazului în care preferați ca țigara electronică să arate ca o țigară adevărată, vă recomandăm să alegeți un sistem de rezervor sau un box mod pentru a obține cele mai bune rezultate din vaping.

Pentru fumătorii ușori:

Probabil că nu veți avea nevoie de unul dintre aceste moduri de cutie și probabil că vă veți mulțumi cu un sistem de rezervor sau cu o mini țigară.

Pentru fumătorii mai fumători:

Mini-țigările electronice cu siguranță nu vor funcționa pentru tine și există unele indicii că cele cu rezervor standard nu vor fi suficiente. Box-modelele sunt puțin mai funcționale pentru tine, iar curba de învățare va fi suficientă dacă vrei să renunți la obiceiul de a fuma.

După cum spunem întotdeauna, acestea sunt doar recomandări. Dacă sunteți un fumător înrăit și doriți cu adevărat un produs cu aspect de țigară, atunci mergeți mai departe și cumpărați unul. De asemenea, dacă sunteți un fumător ușor, dar doriți performanța unui mod, nu este nimic rău în asta. Cu toate acestea, există motive care stau la baza recomandărilor, așa că aveți în vedere acest lucru.

Întreținere și vaping zilnic

Fumatul electronic nu este ca și cum ai fi un fumător tradițional; pur și simplu nu inhalezi tot lichidul și nu arunci mizeria la gunoi (cu excepția cazului în care cumperi țigări de unică folosință, ceea ce nu ar trebui să faci din motive de siguranță). De asemenea, este important să păstrați lucrurile curate pentru ca piesele în mișcare să nu fie întrerupte de mizerie sau de lichidul vărsat. Iată câteva sfaturi despre cum să faceți ca experiența dvs. cu aceste produse să dureze mai mult:

Urmăriți nivelurile de lichid:

Dacă folosiți un rezervor reîncărcabil, asigurați-vă că monitorizați cantitatea rămasă. Încercați să nu lăsați nivelurile sub ¼, deoarece se poate ajunge la distrugerea atomizorului, ceea ce înseamnă că va trebui să cumpărați un cartuș nou. Așadar, nu-l țineți în funcțiune la niveluri goale și nici nu inhalați cu niveluri scăzute de lichid.

Curățare:

Veți dori să vă faceți timp pentru a curăța partea inferioară a bateriei și cartomizorul, deoarece ambele au o conexiune destul de puternică. Dacă există murdărie în interiorul lor, aceasta va interfera cu tensiunea.

Țineți cont de faptul că va trebui să înlocuiți piese:

În timp, fiecare aspect al unui bong electronic va dispărea. Lichidul se va evapora - evident. Fibrele și atomizoarele din cartușe se vor încălzi din cauza căldurii extreme. În decursul anilor, bateriile își vor pierde în cele din urmă capacitatea de a menține încărcătura. Deși aceste produse au unele părți consumabile, este mult mai ieftin decât fumatul țigărilor de tutun.

Avantajele țigărilor electronice

  • Deși țigările electronice conțin nicotină - agentul care creează dependență din țigări - ele nu conțin tutun sau substanțe chimice toxice care se găsesc în țigările neelectronice. Aceste substanțe chimice sunt ingrediente dăunătoare care contribuie la apariția cancerului, a atacurilor de cord și a problemelor pulmonare.
  • Acestea vin cu diferite niveluri de nicotină, iar unele dintre ele nu conțin nicotină, ci doar aromă. Deși nu sunt reglementate, vândute sau comercializate ca instrumente pentru senzația de fumat, fumătorii pot achiziționa cartușe cu diferite niveluri de nicotină, de la cele cu zero nicotină, trecând prin 6 mg, până la 16 mg. Acest lucru le permite utilizatorilor de bonguri electronice să reducă treptat nivelul de nicotină (dacă preferă), experimentând în același timp senzația fizică de fumat. De asemenea, ajută la reducerea la minimum a efectelor secundare ale sevrajului de nicotină asupra organismului, cum ar fi oboseala, iritabilitatea, creșterea foamei și depresia.
  • Utilizatorii acestor produse declară că se simt mai sănătoși decât fumătorii tradiționali, afirmând că au mai multă energie și că pot respira mai ușor.

Dezavantaje

  • Nu au fost efectuate studii pe termen lung cu aceste produse. Deoarece dispozitivele sunt în mod clar noi pe piață, utilizatorii riscă să aibă efecte secundare, cum ar fi probleme de sănătate și pulmonare.
  • În lipsa unor restricții federale privind vânzările acestor produse către copii, tinerii și adolescenții care nu au cumpărat țigări pot folosi aceste produse ca punct de intrare pentru a începe să fumeze.
  • Există un risc potențial și mai mare în cazul consumatorilor duali. Unii experți se tem că fumătorii vor sfârși prin a-și accentua obiceiul prin utilizarea acestor țigări în spații publice în care fumatul nu este permis. Dacă ar fi așa, acești utilizatori ar fi mai puțin motivați să renunțe la fumat.

Este țigara electronică cu adevărat sigură?

Nimic nu ne asigură că acestea sunt 100% sigure. Mulți profesioniști din domeniul sănătății consideră că acestea sunt mai puțin dăunătoare decât tutunul și încurajează fumătorii care nu se pot lăsa de fumat să folosească țigările electronice în locul tutunului. Utilizarea acestor dispozitive electronice în detrimentul tutunului prezintă multe avantaje, însă nu sunt în totalitate sigure și ar trebui folosite doar de persoanele care au fumat deja, ca alternativă la fumat.