Tobe de jucarie

mejores-tambores-de-juguete

mejor-tambor-de-juguete-300x200

Micuțul meu Samu a început deja să facă primii pași, îmi place că este un băiețel vesel și neliniștit, plin de energie și că iubește muzica.

Am observat că atunci când nu are o jucărie distractivă cu care să se distreze plânge ușor, dar, de altfel, Samu al meu nu este un băiat care se distrează cu orice, așa că un instrument muzical ar putea fi o opțiune bună.

Am decis să caut cea mai bună tobă de jucărie pe care o pot găsi la ofertă pentru a-l distra și pentru a-i stimula toate abilitățile motrice și artistice pe care le-ar putea avea.

Un model accesibil, cu lumini și un țambal, poate fi soluția pentru a-l ajuta să evacueze toată energia pe care o adună în fiecare zi.

Cele mai bune tobe de jucărie

Care este cea mai bună tobă de jucărie?

Obținerea celei mai bune tobe de jucărie va depinde de nevoile și preferințele dumneavoastră și, bineînțeles, de vârsta copilului dumneavoastră.

Atunci când alegeți este necesar să faceți o comparație între modele și producători și să selectați modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, dar în același timp este mai puțin costisitor.

Este important să luați în considerare calitatea și durabilitatea, materialele folosite pentru construcție și dacă sunt sigure ca jucării pentru cel mic. Ar trebui să merite investiția și să nu fie distrusă de la prima încercare.

Această listă ar putea aduce puțină lumină în această privință.

Iată cele mai bune tobe de jucărie:

1. Toba de jucărie Miniland cu sunet

Amuzantă și educativă

41xiBC6rpBL

Vezi pretul Emag

Special concepută pentru bebeluși, această tobă este o jucărie excepțională pentru stimularea motricității fine a micuțului tău .

Aceasta este o tobă rotativă în culori strălucitoare , cu lumini și sunet, care vă va distra copilul și îl va face să se distreze. Este foarte educativ și sigur și vă va ajuta foarte mult în învățarea copilului dumneavoastră .

Folosește baterii cu durată de viață lungă și stimulează creativitatea. Copilul tău va adora toate melodiile pe care le conține.

2. Jucărie pentru copii Unbekannt T-0211 John Crane

Sunet excepțional

41SPJvfKzUL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți un instrument muzical cu care copilul dvs. să învețe să cânte și, cu ajutorul acestuia, să-și îmbunătățească coordonarea mâinilor l, poate că această tobă vă poate fi de folos.

Este un instrument din lemn , colorat și vine cu un băț cu vârf de cauciuc pentru siguranța copilului dumneavoastră.

Are laturi ștanțate și este confecționată din materiale de foarte bună calitate. Este o alegere excelentă pentru abilitățile timpurii de percuție.

3. Tobă muzicală MGA Little Tikes

Frumoasă și sigură

41RQVx06l8L

Vezi pretul Emag

Fabricată din plastic rezistent și de înaltă calitate, toba pe care marca Little Tikes a adus-o pe piața este una dintre cele mai sigure din întreaga selecție. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la răniri, deoarece vine fără margini ascuțite.

Este un instrument ideal pentru copilăria timpurie, include bastoane și, datorită culorilor sale vibrante, este o alegere mai mult decât recomandată pentru fete. Cei care o dețin îi laudă rezistența mare.

4. Tobă de jucărie Diset Goula

Stimulează târârea

41fqbzDrxrL

Vezi pretul Emag

Găsirea uneia dintre multele tobe de jucărie din ofertă care să fie special pentru copii mici nu mai este la fel de complicată ca pe vremuri și s-ar putea să vă placă foarte mult această opțiune de la Goula.

Acesta este un instrument cu culori frumoase și luminoase cu care puteți dezvolta percepția vizuală și stimula târârea. De asemenea, dezvoltă coordonarea manuală și învățarea diferitelor forme și culori.

5. Mammoth XT Supplements Float Drum

Distracție în timpul băii

41XjbJNzJtL

Vezi pretul Emag

Potrivită pentru copii cu vârsta de 2 ani și peste , această mică jucărie va oferi distracție și muzică pentru cei mici în timpul băii.

Este format din două tobe care plutesc în apă și va oferi o distracție excepțională pentru cel mic.

Vine cu o pereche de bețe și copilul tău se va simți serios ca în rai în timp ce se află în cadă descărcându-și forța împotriva acestui instrument.

Ghid de cumpărare pentru a găsi toba perfectă

Nimic nu este mai important decât să le insufli copiilor, încă de la o vârstă fragedă, un obicei pentru cultură, există multe beneficii în acest sens, printre altele dezvoltarea unor copii mai sensibili și mai inteligenți, așa că, dacă te gândești să îl introduci pe cel mic în lumea magică a muzicii, poate că un set de percuție sau o tobă ar putea să te atragă, dacă vrei să o cumperi pe cea potrivită trebuie să ții cont întotdeauna de o serie de detalii printre care se numără:

Mărime

Pentru copilul dumneavoastră puteți alege o tobă de tip bongo a cărei formă să fie potrivită pentru toate vârstele, desigur, dacă vorbim de copii de la doi ani în sus, evident că bongourile sunt de diferite mărimi, cele mai mici sunt potrivite pentru copii de până la 4 sau 5 ani, de atunci încolo toba trebuie să fie mai mare. Dacă ceea ce vă doriți este un set de percuție, producătorii le au pentru copiii de luni, astfel încât veți primi setul de tobe sub formă de pernuțe, dar dacă este un pic mai mare puteți găsi unele cu tampoane și tampoane, asemănătoare tobelor mari.

Funcții

Dacă sunteți interesat de un set de percuție de jucărie sau de un set de tobe mici, veți observa că aceste jucării au o serie de caracteristici care stimulează copilul: cântece, ritmuri de gen și chiar melodii, astfel încât copilul dvs. să poată învăța să le cânte sau să le cânte. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor seturi este faptul că vin cu instrucțiuni pentru a cânta anumite piese, ceva de genul 'pas cu pas', așa că, dacă sunteți interesat să vă stimulați și să vă încurajați copilul să învețe, aceasta ar putea fi o opțiune bună.

Ușurința de joc

Evident, nimeni nu își dorește o jucărie care să fie o adevărată pacoste, așa că pentru ca noul cadou să îi placă copilului tău, trebuie să îi placă, iar pentru asta trebuie să știe cum să o folosească. Aceste jucării mici au caracteristici ușor de utilizat, inclusiv butoane mari, iluminate, tampoane și comenzi mari pe care le puteți identifica cu ușurință. Dacă copilul tău va fi capabil să cunoască fiecare buton sau întrerupător de pe jucăria lor, nu va face decât să facă experiența mai plăcută și mai ușor de învățat, așa că cine știe? Poate că peste câțiva ani vei avea în garajul tău o gașcă de adolescenți care repetă cu trupa lor rock.

Calitate

Acest punct este crucial, mai ales pentru că, după cum probabil știți deja, tobele și seturile de tobe sunt făcute în principal pentru a rezista la bătaie, așa că atunci când cumpărați este strict necesar să alegeți ceva care să fie de foarte bună calitate, altfel va fi o jucărie care nu va dura mult timp. Înțelegem că nu este necesar să cheltuim mulți bani doar pentru o jucărie, dar dacă vă gândiți să investiți în ceva care nu va dura, veți aruncați banii pe apa sâmbetei. Trebuie să țineți cont de faptul că o tobă ieftină nu vă va dura foarte mult timp, așa că atunci când faceți alegerea trebuie să vă uitați la materialele din care este făcută, acestea trebuie să fie solide și rezistente. Dacă alegeți plasticul, cel mai bine este să fie fără BPA.

Atractiv

Să recunoaștem, copiii sunt interesați de jucării pentru cel mult două luni, dacă nu le plac cu adevărat, atunci ar trebui să cumperi ceva care să te asigure că cel mic va iubi toba, motiv pentru care este indicat să alegi un set cu culori vii și strălucitoare, lumini intermitente și sunete, acest lucru nu numai că va atrage atenția celui mic, dar îi va stimula și mintea.

Controale parentale

Probabil că încă vă gândiți să le cumpărați celor mici o tobă de jucărie. Imaginați-vă doar zgomotul constant și veți avea cu siguranță o durere de cap și veți spune adio unei vacanțe de weekend liniștite și relaxante. Ei bine, nu trebuie să fie totul atât de dramatic, de fapt, aceste jucării vin cu controale de volum pe care le puteți controla după bunul plac, astfel încât zgomotul loviturilor să nu vă înnebunească.

Sursa de alimentare

Există aproape întotdeauna două moduri de funcționare a acestor jucării: cele care nu au nevoie de o sursă de alimentare și cele mai sofisticate care folosesc baterii, acestea din urmă sunt cele care au tendința de a avea lumini și culori vibrante. Bateria este foarte versatilă și puteți folosi jucăria oriunde.

Ce beneficii poate avea copilul meu dacă învață să cânte la tobe?

Stimulându-vă copiii să cunoască și să iubească lumea muzicii vă va aduce întotdeauna nenumărate beneficii, așa cum v-am mai spus, un copil muzical, cu abilitatea de a cânta sau de a cânta la instrumente va fi întotdeauna un copil mai sensibil.

Mai mult, specialiștii au susținut ipoteza că acei copii care intră în contact cu muzica și instrumentele muzicale de la o vârstă fragedă tind să aibă o dezvoltare mai bună și mai mare a motricității, a fluenței lingvistice și chiar a activităților sportive, ca să nu mai vorbim că unele studii au stabilit că acei copii care se implică în activități muzicale își dezvoltă mai mult inteligența și au performanțe școlare mai mari, după cum veți vedea, veți găsi o mulțime de beneficii în faptul că copilul dumneavoastră, de la o vârstă fragedă, este interesat de muzică.