Tractor de jucarie

mejor-tractor-de-juguete

În zilele noastre, multe familii tind să ducă o viață în ritmuri frenetice, încărcându-și zilele cu programe complexe, rutine lungi și responsabilități; de aceea, este extrem de important să le oferiți copiilor timpul de care au nevoie pentru a se juca liber.

Joaca este atât de importantă în dezvoltarea copilului, încât astăzi Organizația Națiunilor Unite o recunoaște ca fiind un drept fundamental în viața fiecărui copil.

Amintiți-vă că joaca aduce beneficii mari copiilor dumneavoastră, dezvoltându-le abilitățile fizice, sociale și de comunicare, în plus, prin joc copilul dumneavoastră își întărește stima de sine, se simte iubit, fericit și în siguranță.

Copiii învață jucându-se, iar jucăriile sunt instrumente esențiale în joacă, cele care le permit să descopere lumea în care trăiesc, să viseze și să crească.

De aceea, astăzi îți spunem tot ce trebuie să știi despre cele mai bune tractoare de jucărie , instrumente de distracție și învățare pentru a-i oferi copilului tău toată fericirea pe care o merită.

Cele mai bune tractoare de jucărie

Care este cel mai bun tractor de jucărie?

Cel mai bun tractor de jucărie este cel care poate fi distractiv și stimulativ în același timp, satisfăcând toate nevoile copilului dumneavoastră. Dar cum să o găsim? Când posibilitățile de pe piață sunt infinite.

Pentru a facilita procesul de căutare și selecție, am subliniat anumiți factori de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o jucărie de bună calitate, rețineți:

  • Limita de vârstă
  • Marca producătorului
  • Materialele de fabricație
  • Funcțiile și caracteristicile speciale
  • Opinia generală a comunității de utilizatori
  • Costul produsului

Nu uitați că informația înseamnă putere, așa că vă va fi foarte util să fiți bine informați, astfel veți avea garanția că veți alege cu înțelepciune jucăria perfectă pentru copilul dumneavoastră.

Astăzi vă prezentăm selecția noastră comparativă, o listă scurtă a celor mai bune tractoare de jucărie disponibile pe piață. Consultați sugestiile noastre și găsiți exact ceea ce căutați.
Iată cele mai bune tractoare de jucărie:

1. Ferma Playmobil - Tractor de jucărie cu remorcă

512z6mhsUpL

Vezi pretul Emag

Acesta este un minunat tractor de jucărie pentru copii, care vine cu un încărcător frontal și o remorcă atașabilă. Anvelopele de cauciuc ale acestei jucării sunt mari, robuste și de înaltă calitate.

Designul multicolor este realizat la scara 1:16 pentru a fi cât mai realist posibil. O bară de direcție suplimentară vă permite să conduceți vehiculul prin acoperișul glisant al tractorului.

Are o valoare educativă care stimulează creativitatea, raționamentul și abilitățile sociale. Este o jucărie care poate fi folosită atât în interior, cât și în exterior. Utilizarea sa este recomandată pentru copiii cu vârsta peste 3 ani.

3. Tractor de jucărie Case CVX 230 Bruder

O reproducere fidelă a unui vehicul agricol clasic

41OhD8xRPBS

Vezi pretul Emag

Vă prezentăm un tractor de jucărie frumos, cu detalii de înaltă calitate. Această jucărie a fost fabricată cu o construcție robustă și foarte durabilă, pentru a oferi copilului dumneavoastră un produs cu o durată de viață lungă.

Acesta este un model la scară hiperrealistă, cu finisaje excelente. Ușile vehiculului și cutia motorului pot fi deschise. Modelul are un sistem de direcție special, care permite ca volanul să fie condus printr-o deschidere în acoperișul cabinei.

Dimensiunile sunt 38 x 21,5 x 18,5 cm. Vârsta minimă recomandată pentru a se bucura de această jucărie este de 3 ani.

4. Tractor monstru cu vibrații, lumini și sunete John Deere

Raport calitate/preț excelent

41nLCdNPHNL

Vezi pretul Emag

Vă prezentăm cel mai ieftin model din selecția noastră, un tractor de jucărie excelent pentru a stimula imaginația și creativitatea copilului dumneavoastră.

Tractorul este prevăzut cu vibrații și efecte sonore care imită sunetul motorului care pornește, pentru a face experiența de joc și mai specială.

Include o lopată de săpat mobilă, 4 roți de cauciuc rezistente și o basculantă mobilă pentru a simula acțiunea unui camion de gunoi.

Poate funcționa cu 3 baterii AA. Are un design drăguț verde cu accente galbene. Este o jucărie recomandată pentru copiii cu vârsta peste 3 ani.

5. Tractor de jucărie cu Sara capra Tut Tut Tut Animals

Recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 luni și 5 ani

41qtbM9MMEL

Vezi pretul Emag

Acesta este un tractor de jucărie minunat și accesibil, pachetul include o remorcă care se atașează la vehicul și două animale de fermă simpatice inspirate din desenele animate, Sara capra și puiul ei.

Kitul de joacă este prevăzut cu efecte sonore, lumini și cântece. Pe lângă faptul că îl distrează pe copil, este un instrument cu o mare valoare educativă, deoarece îl ajută să-și dezvolte abilitățile psihomotorii, abilitățile lingvistice și imaginația.

Designul este în culori vii și strălucitoare, are finisaje excelente și este compatibil cu alte seturi de joacă fabricate de Tut Tut.

Ghid de cumpărare pentru tractoare de jucărie

Deși poate părea evident, există câteva caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un tractor de jucărie:

În primul rând, va exista întotdeauna un buget. Prețurile sunt la fel de variate ca și modelele care inundă magazinele de jucării.41KMlrthZmL

Tractoarele electrice tind să fie mai scumpe, dar copilul dumneavoastră s-ar putea să se bucure mai mult de ele, deoarece este posibil să includă lumini și sunete care fac experiența mai interesantă. Tractoarele cu pedale implică mai mult exercițiu fizic pentru copil și sunt potrivite pentru orice buget.

Mare și greu

Un alt factor care trebuie luat în considerare întotdeauna este vârsta și mărimea copilului. Un tractor foarte mic poate provoca disconfort la genunchii copilului, deoarece acesta va trebui să țină picioarele îndoite mult timp, ceea ce îl va obosi cu siguranță și la sfârșitul zilei nu va mai dori să îl folosească, deoarece îl va asocia cu durerea și nu cu distracția.

Pentru a evita acest disconfort, măsurați înălțimea și lățimea vehiculului pentru a vă asigura că copilul dumneavoastră se potrivește confortabil, altfel jucăria ar putea să nu funcționeze la capacitate maximă, deoarece ar exercita o presiune mai mare asupra roților și l-ar împiedica să se deplaseze ușor pe suprafață

Greutatea copilului joacă, de asemenea, un rol important, deoarece dacă aceasta depășește cantitatea permisă, există riscul de a afecta durata de viață a jucăriei sau chiar se poate rupe în timp ce copilul o folosește, provocând potențiale daune jucăriei.

Fără 'repede și furios'

Viteza tractoarelor electrice este o caracteristică care nu trebuie neglijată, așa că este esențial să verificați condițiile înainte de a cumpăra unul, mai ales dacă cel mic are mai puțin de doi ani.

Copiilor mai mari le plac opțiunile cu mai multe viteze, precum și mersul înapoi. Îi face să simtă că experiența a fost reală.

Dura și Dura

Dacă vă uitați la baterie, puteți estima cât de repede va merge tractorul. Acestea sunt adesea livrate cu o baterie de 6 sau 12 V, care este utilizată pentru viteze mai mici, cum ar fi 2-4 mph. Cele cu voltaj mai ridicat pot atinge până la 18 mph, dar sunt adesea destinate copiilor mai mari.

Puțin mai mult

Accesoriile jucăriilor pentru copii sunt cel mai adesea vândute separat, dar ce ar fi un tractor fără o lopată, un excavator sau o remorcă? Imaginația copiilor va fi stimulată atunci când vor vedea că pot îndeplini sarcini de adulți cu propriile lor accesorii.

Și vă imaginați dacă ar putea să asculte și radioul sau să-și asculte MP3-ul în timp ce se joacă, sau dacă ar putea fi condus de un adult prin intermediul unei radiocomandă ? Minunat!

Lopată mecanică

Deși există multe accesorii pe piață, lopata este încă cea mai populară. Poate fi atașat la partea din față sau din spate a unui tractor și, într-o clipă, îl transformă într-o super-mașină care te va lăsa fără cuvinte.

Fabricat din plastic și este ideal pentru a împinge nisip sau zăpadă pentru a simula aratul. Este conceput pentru a fi conectat la orice marcă de tractor.

Bugle

Recomandat pentru copii de 5 ani și mai mari, se introduce în capacul central al volanului cu o șurubelniță. Alimentat de o baterie de 9v pentru a crea un sunet puternic pe care copiii îl adoră.

Remorcă

Fără îndoială, acesta este un accesoriu mortal! Este ceea ce transformă cu adevărat tractorul în producătorul de experiențe agricole, astfel încât copilul dvs. poate trage și încărca tot ceea ce îi trece prin cap.

De obicei, acestea vin cu un ac de blocare a cârligului de acroșare, astfel încât este ușor de pus și de scos un alt nivel de distracție pentru tractor.

Bine securizat

Stabilitatea este un aspect foarte important, fie că vorbim de o baterie sau de un tractor cu pedale, deoarece, pe lângă confort, siguranța este unul dintre elementele care nu trebuie lăsat deoparte în niciun moment.

Stabilitatea va fi determinată de materialul și tipul de anvelope pe care le are jucăria și va depinde de viteza și de terenul pe care se poate deplasa vehiculul. Se pot juca adesea pe iarbă, pământ, pietriș, pavaj și uneori chiar pe pietre.

Totul într-unul

Unele tractoare vor avea nevoie de asamblare, iar altele vor trebui doar să încorporeze accesoriile. Dacă nu sunteți pasionat de asamblare, verificați cu vânzătorul magazinului dacă modelul care vă place este gata de utilizare sau dacă serviciul este inclus în preț.

Un control bun

La majoritatea vehiculelor alimentate cu baterii, volanul este atașat la o roată de direcție cu pneuri, dar nu și în cazul tractoarelor cu pedale, unde volanul este doar decorativ, iar roțile sunt de obicei fixe.

Prima este recomandată pentru copiii mai mari, în timp ce a doua este perfectă pentru cei mai mici membri ai familiei.

Atenție la piesele mici

Dacă aveți copii mici în casă, acest lucru este relevant atât pentru tractoarele electrice, cât și pentru cele neelectrice, deoarece piesele mici care intră la asamblarea acestora pot prezenta un risc de siguranță, fiind ușor de aspirat sau de înghițit de către copil.

Dacă aceste note nu sunt suficiente pentru a vă ajuta să vă decideți ce tractor să alegeți, am conceput acest mic ghid de cumpărături pentru ca dumneavoastră să puteți achiziționa cea mai bună jucărie, deoarece știm că, printre atâtea opțiuni, alegerea poate fi o sarcină copleșitoare.

Alegeți dimensiunea potrivită pentru vârsta copilului

Pe baza vârstei copilului, producătorii au proiectat tractorul de scaun. Cu toate acestea, nu întotdeauna mărimea copilului dumneavoastră se potrivește cu cea a producătorului, așa că nu este deplasat să respectați un interval în sus și în jos.

Greutatea este, de asemenea, un aspect care trebuie luat în considerare, așa că, dacă nu sunteți sigur care este limita, un sfat ar putea fi să vă uitați la fotografia de referință a producătorului de pe ambalaj.

Ușor sau greu

Doar pentru că este mare și voluminos nu înseamnă că trebuie să fie greu. Tractoarele cu rotile mai mici, destinate copiilor mai mici, cântăresc, de obicei, mai puțin de 3 kg, dar cele destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 6 ani pot cântări între 8 și 13 kg.

Accesorii

Multe accesorii sunt vândute separat, dar dacă doriți cu adevărat să oferiți cea mai bună experiență, nu ar trebui să vă lipsească încărcătorul frontal pentru a ridica și remorca pentru a transporta cât de multe lucruri înainte și înapoi, după cum vă permite imaginația.

Piese de schimb disponibile

Roțile și pedalele sunt piesele care se strică cel mai frecvent, așa că asigurați-vă că producătorul are un stoc de piese de schimb pentru acestea sau pentru orice alte piese.

Atașament de remorcare

Dacă nu intenționați să cumpărați accesoriile la prima achiziție, asigurați-vă cel puțin că modelul pe care îl alegeți are un ataș de remorcare, astfel încât, în viitor, atunci când decideți să adăugați acest accesoriu sau orice alt accesoriu, să nu aveți probleme.

Alegeți un producător de renume

Utilizatorii au recunoscut Rolly Toys, Falky și Smoby ca fiind cei mai buni producători din Europa și, în timp ce alții pot oferi același lucru la un preț mai mic, este posibil ca aceștia să ofere un produs de calitate inferioară, cu piese și accesorii greu de procurat.

Tractoare electrice sau cu pedale

Dacă vorbim despre buget, tractoarele cu pedale sunt mai accesibile pentru buzunar, dar contribuie și la sănătatea celui mic prin încurajarea exercițiilor fizice.

Pe de altă parte, tractoarele electrice sunt extrem de costisitoare și grele

Asigurați-vă că aveți spațiu de depozitare

Înainte de a investi într-un tractor cu tracțiune animală, verificați dacă aveți suficient spațiu de depozitare pentru a evita dezamăgirile ulterioare. Dacă intenționați să îl lăsați în aer liber, vă sfătuim să nu faceți acest lucru, deoarece vremea nefavorabilă poate face ravagii, umiditatea ajungând pe barele de oțel și pe elementele de fixare, care pot rugini și chiar îngreuna pedalarea sau nu pot face nimic.

De ce le place copiilor să se joace cu tractoarele?

Camioanele sunt mari, culorile lor sunt îndrăznețe și fac zgomote puternice și impresionante care atrag atenția celor mici din casă.

Deși, în mod evident, nu este sigur pentru copii să se joace cu sau în jurul roților mari în mișcare de orice fel atunci când sunt mici, camioanele de jucărie și echipamentele de construcție oferă o modalitate de a-și exprima acest interes.

Învățăm să ne jucăm

Săpăturile și construcțiile care au loc în timpul jocului cu camioanele dezvoltă multe domenii de joc și de învățare: constructiv, senzorial, mai ales dacă implică nisip, pământ și noroi, joc de roluri imaginare, știință, fizică, vocabular și multe altele.

Atunci când ceva stârnește interesul unui copil, nu mai există cale de întoarcere. Învățarea cuvintelor care îi interesează le oferă copiilor încredere în limbaj și lectură, pe măsură ce își dezvoltă vocabularul, ceea ce îi ajută la învățarea ulterioară a tuturor materiilor școlare.

Și fetele se distrează

Cine a spus că camioanele sunt doar pentru băieți? Deși nu este obișnuit ca fetele să fie înclinate spre aceste tipuri de jucării, nu este negat faptul că ele pot împărți cu băieții aceste activități, de care se pot bucura la fel de mult sau mai mult decât băieții.