Tricou de compresie

camiseta-de-compresión

În sfârșit, te-ai decis să te apuci serios de antrenament camiseta-de-compresión

și acum chiar vrei să faci totul? Atunci ai nevoie de cel mai bun tricou de compresie pe care îl poți obține pentru a îmbunătăți circulația sângelui, pentru a preveni oboseala musculară și pentru a te simți mai confortabil în timp ce te antrenezi.

Dacă nevoile dvs. depășesc sfera sportului, aceste articole de îmbrăcăminte sunt utile și în medicină, așa că, dacă doriți să îmbunătățiți circulația corpului sau vă recuperați după o operație, această opțiune este bună și pentru dvs.

De aceea, este foarte important ca atunci când vine vorba de achiziționarea unui astfel de tricou să știi exact la ce îl vei folosi și să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Cele mai bune tricouri de compresie

Care este cel mai bun tricou de compresie?

Dacă v-ați decis deja să cumpărați una dintre aceste cămăși, atunci ar trebui să aruncați o privire la ofertele disponibile, să le comparați și să decideți opțiunea care se potrivește cel mai bine preferințelor dumneavoastră, tipului de exerciții fizice pe care le veți face și, mai ales, bugetului dumneavoastră.

Am făcut o trecere în revistă a tricourilor pe care le puteți obține și am făcut o scurtă selecție care vă poate servi drept ghid pentru a le alege pe ale voastre. În această listă sunt cele pe care, pentru calitatea și caracteristicile lor, le considerăm a fi cele mai bune cinci. (Under Armour Hg Long Sleeve Compression T-Shirt

Durabil și rezistent

31-EXU0KznL

Vezi pretul Emag

Confecționat din 84% poliester și 16% elastan, acest tricou pentru bărbați Under Armour este confortabil și dispune de cea mai înaltă tehnologie de compresie disponibilă pentru acest tip de îmbrăcăminte. Se comprimă bine, fără a fi incomod.

Performanța ta se va îmbunătăți cu siguranță, deoarece permite o mobilitate mai mare datorită nivelului de potrivire și țesăturii elastice multidirecționale, în plus, oferă protecție împotriva razelor solare.

Un alt mare avantaj, potrivit celor care îl au deja, este că este confecționat cu o plasă elastică sub braț care asigură o ventilație strategică, astfel încât absoarbe transpirația, se usucă rapid și nu acumulează mirosuri neplăcute.

Prețul său este unul dintre cele mai mari din selecție și variază în funcție de mărimi, dar dacă banii nu sunt o problemă pentru tine, aceasta este o investiție excelentă, care este compensată de un produs durabil și realizat din materiale de bună calitate.

2. Nike Cool COMP

Confortabil și mulat

41fnobD0rxL

Vezi pretul Emag

Acest tricou Nike este mulat, elastic și respirabil. Potrivit utilizatorilor săi, oferă o compresie ușoară care păstrează căldura fără a fi termică.

Unul dintre punctele forte ale acestui articol de îmbrăcăminte este tehnologia cu care este confecționat, care îi permite să se usuce ușor și să absoarbă transpirația.

Este un produs accesibil, disponibil în mărimi de la cea mai mică până la o mărime specială extra mare și într-o varietate de culori.

Dacă vă place sportul și doriți un tricou care să se potrivească și să comprime fără să vă sufoce, aceasta poate fi opțiunea de care aveți nevoie.

3. Joma Brama

Cu capacitate termică

41Db8nNG9LL

Vezi pretul Emag

Acesta este un produs pentru bărbați, fabricat din 92% poliamidă și 8% elastan, caracteristici care îi conferă o bună elasticitate și o mare capacitate de compresie, ideal pentru alergare și pentru exerciții în sala de sport.

Este moale și foarte aproape de corp, cu o capacitate termică bună, vă ține cald în scenarii cu temperaturi neagresive și este perfect respirabil, așa că, dacă rutina dvs. de exerciții fizice este similară cu descrierea, este o opțiune de luat în considerare.

Produsul Joma este unul dintre cele mai puțin costisitoare din selecție, este disponibil în mărimi de bază și are mâneci foarte lungi. Este disponibil în culorile burgundy și roșu tradițional, galben, negru, alb, albastru marin și regal, verde și portocaliu.

4. Nou 199

Cel mai economic

41y9jTLwiQL

Vezi pretul Emag

Just One Style vă oferă acest tricou cu mânecă lungă pentru bărbați, realizat cu o tehnologie specială de compresie numită Take Five, care întărește suportul muscular și crește circulația.

Are protecție UV și, în opinia celor care au cumpărat-o deja, reține bine căldura și este ideală pentru schi, snowboarding și alte sporturi în aer liber.

Produsul este disponibil într-o gamă de dimensiuni, de la versiunea de bază la cea extra-large, care poate fi adaptată pentru a se potrivi persoanelor de statură mare și voluminoase, este cel mai economic din selecția noastră, se poate spăla la mașină și este disponibil numai în negru.

5. Sub Sports

Cel mai bun raport calitate/preț

41QtbueE0JL

Vezi pretul Emag

Cu un design ușor și moale, care oferă ușurință în mișcare, acest tricou fără mâneci , realizat pentru bărbați de către Sub Sports, este ideal pentru toate tipurile de antrenament.

Este respirabil, îndepărtează transpirația de corp și se evaporă rapid, iar țesătura sa crește forța și rezistența musculară.

Este un produs fabricat din 82% nailon și 18% elastan, cu un nivel larg de compresie care îmbunătățește fluxul sanguin și alimentarea cu oxigen a mușchilor.

Cei care au deja una dintre acestea spun că este o cămașă cu un raport de calitate foarte bun, având în vedere prețul mic la care o poți obține.

Este un articol de îmbrăcăminte delicat și trebuie spălat manual. Este disponibil în mai multe dimensiuni și într-o varietate de culori.

Ce sunt tricourile de compresie și la ce sunt folosite?

Tricourile de compresie și, în general, hainele care au aceste caracteristici, sunt articole de îmbrăcăminte confecționate dintr-un material elastic, aproape întotdeauna spandex sau elastan, care permite menținerea căldurii și adaptează mușchii pentru o mai bună circulație.

Este un tip de îmbrăcăminte folosit în mod obișnuit de sportivii de performanță. Cu toate acestea, nu este exclusiv pentru sportivi. Primele sale utilizări au fost în medicină, pentru a-i ajuta pe cei cu probleme de circulație să prevină tromboza venoasă profundă și pentru a reduce umflarea.

Cu toate acestea, după numeroase teste, marii producători au trecut la aducerea beneficiilor lor și în sport, motiv pentru care aceste articole de îmbrăcăminte au devenit foarte populare printre sportivi în ultimii ani.

În prezent, se poartă în mod obișnuit pentru aproape orice tip de exerciții fizice, deși sunt cel mai des folosite în antrenamentele aerobice, anaerobice și de alergare.

Acest tip de îmbrăcăminte oferă o rezistență mai mare, previne oboseala musculară, crește forța și asigură o mai bună mobilitate. În plus, acestea reduc durerile musculare de după antrenament, rigiditatea și timpul de recuperare.

Menține mușchii sportivilor mai calzi, reducând tensiunea, stresul și inflamațiile cauzate de antrenament. În plus, îmbunătățește viteza și usucă rapid transpirația de pe piele, ceea ce ajută la prevenirea iritațiilor.

Conform cercetărilor științifice, se crede că toate aceste beneficii în sport provin din faptul că compresia ajută la reducerea acumulării de acid lactic în mușchi, făcându-i mai puțin epuizați.

Ce trebuie să căutați la un tricou de compresie?

Există o gamă foarte largă de astfel de articole de îmbrăcăminte disponibile, însă, în funcție de antrenamentul dumneavoastră, există o serie de caracteristici pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a o alege pe cea potrivită pentru dumneavoastră:

Se potrivește:

Dacă un articol de îmbrăcăminte nu se potrivește bine și nu se adaptează corect la corpul tău, pur și simplu nu te vei simți bine în el. De obicei, cele mai scumpe cămăși de compresie sunt cele care se potrivesc cel mai bine, însă unii producători fac produse mai ieftine care funcționează pentru diferite tipuri de corp, totul depinde de utilizarea preconizată. Este util să învățați să recunoașteți ținuta hainei și să o asociați cu tipul de exercițiu pentru care este cea mai potrivită.

Întindere:

Un tricou de compresie bine făcut ar trebui să se poată întinde de 4 sau 5 ori mai mult decât în mod normal înainte de a vă limita mișcarea, astfel încât întinderea acestor articole este foarte importantă. Pentru a obține acest efect, cele mai multe articole de îmbrăcăminte de compresie sunt, de obicei, fabricate cu elastan amestecat cu alte fibre textile. Cu toate acestea, cămășile de calitate superioară au căptușeală specială în zone cheie, cum ar fi umerii, pentru a permite și mai multă libertate de mișcare acolo unde aveți nevoie, ideal pentru yoga, haltere sau Crossfit.

Materiale:

Aceste articole de îmbrăcăminte sunt fabricate dintr-un amestec de materiale care le conferă exact cantitatea potrivită de compresibilitate și, în același timp, cantitatea potrivită de elasticitate. Aproape întotdeauna sunt confecționate din nailon, poliamidă sau poliester cu o doză bună de spandex, lycra sau elastan. Amestecul depinde de producător și poate servi, de asemenea, la stabilirea costului îmbrăcămintei. Dar ceea ce este relevant aici este modul în care aceste materiale vi se potrivesc și care vi se pare cel mai confortabil și confortabil

Cald vs. rece:

Este important de reținut că unele tricouri de compresie sunt destinate frigului, pentru a fi folosite ca strat de bază sub o altă îmbrăcăminte atunci când temperatura scade. Altele sunt făcute special pentru zone mai calde și se concentrează pe caracteristici precum stoarcerea umezelii, absorbția și răcirea rapidă. Important este să știi care dintre aceste două tipuri de îmbrăcăminte se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Cusături și etichete:

Este esențial să vă asigurați că tricoul dvs. are cusături confortabile și că nu are etichete enervante. Un tricou ieftin are adesea cusături ieftine și aspre, iar acesta este un articol de îmbrăcăminte care se va freca de piele în timpul antrenamentului. Mulți dintre cei mai buni producători folosesc o construcție cu cusături plate, astfel încât cusăturile sunt practic imperceptibile pe piele. Etichetele sunt un lucru asemănător - nimic nu este mai rău decât o cămașă mulată pe piele cu o etichetă enervantă care se freacă de trunchi sau de gât.