Troler

Șansa de a călători ne va pune întotdeauna în fața provocării de a împacheta, indiferent dacă plănuiți un weekend sau două săptămâni la soare în vară, dacă aveți cele mai bune mărci de bagaje de călătorie, totul va fi mult mai ușor.

Este important să ai un bagaj care să răspundă cerințelor călătoriei tale, fie că mergi la schi în Alpi, într-un safari în Australia sau faci surf pe o coastă tropicală, pentru o aventură grozavă ai nevoie de un bagaj grozav și știm din experiență că valiza ideală va face toată diferența, de aceea am pregătit o selecție a celor mai de încredere producători și a celor mai versatile valize, astfel încât, indiferent de destinația sau tipul de călător, vei găsi produsul perfect pentru tine.

Care sunt cele mai bune mărci de bagaje pentru călătorii?

De-a lungul timpului, bagajele au evoluat pentru a oferi utilizatorilor opțiuni din ce în ce mai funcționale, ușoare și practice. Piața ne oferă o mare de alternative, fiecare dintre ele fiind concepută pentru a satisface o gamă largă de nevoi; și, deși știm că în zilele premergătoare plecării vă veți întreba constant ce să luați, cum să împachetați și unde să împachetați? Astăzi vă aducem un mic ghid comparativ, în care vă puteți răspunde la toate întrebările care vă frământă pe acest subiect.

Vă prezentăm cele mai prestigioase mărci, precum și opțiuni excelente și practice de bagaje, iar aici sunt dintre cele mai bune mărci de bagaje pentru călătorii:

1. Samsonite

Un brand cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate și durabilitate este Samsonite, oferă o gamă largă de modele, de la bagaje individuale la seturi de 3 până la 5 valize pentru un cost foarte reușit și accesibil, au modele pentru toate gusturile, culori solide sau stiluri cu modele pentru a găsi cel care se potrivește cel mai bine cu personalitatea ta; valize tari și valize moi, pe lângă marea varietate de dimensiuni pe care le oferă: de la valize mici de mână pentru o călătorie scurtă până la valize mari, cu spațiul de care aveți nevoie pentru a împacheta atunci când destinația dvs. se află în cealaltă parte a lumii.

Bagajele Samsonite sunt prevăzute cu compartimente multiple, modele extensibile, fermoare cu sisteme de siguranță excelente, roți cu flexibilitate la 360 de grade pentru o deplasare optimă, etichete pentru a le completa cu datele dumneavoastră și a vă identifica astfel bagajul, plus curele elastice pentru a menține obiectele împachetate și a evita încrețirea inutilă a hainelor, fabricate din materiale de cea mai bună calitate pentru a le face rezistente și confortabile, garantând satisfacția absolută a călătorului de astăzi.

2. American Tourister

Aceasta este o companie de bagaje cu o istorie de ani de zile, producători încă din 1933, American Tourister oferă produse de cea mai înaltă calitate, practice și cu costuri bune.

Această marcă își fabrică produsele cu cele mai bune materiale, o combinație de polipropilenă și fibră de sticlă, perfectă pentru ușurință și rezistență, au 3 linii de dimensiuni diferite care se adaptează nevoilor oricărui călător, designul lor variază de la modele sobre și stilizate la modele colorate cu modele originale și creative, astfel încât să îl găsești pe cel care îți place!

Produsele sunt prevăzute cu roți pivotante la 360 de grade pentru o manevrare ușoară a bagajelor, curele elastice și diferite buzunare pentru a împacheta totul într-un mod organizat, au fermoare rezistente cu tehnologie de securitate TSA, iar la multe modele spațiul poate fi extins pentru ca utilizatorul să aibă o capacitate mai mare.

3. Delsey

Oferind un design francez elegant și discret, această companie este un producător de top cu 70 de ani de experiență, care confecționează produse din materiale de cea mai înaltă calitate pentru a asigura durabilitatea pentru o comunitate de utilizatori de peste 400.000 de persoane. Succesul companiei se bazează pe tradiție, fără a neglija inovația, deoarece a câștigat mai multe premii internaționale și deține drepturile a peste 50 de brevete.

Delsey oferă distribuție în peste 110 țări și o garanție excelentă la nivel mondial.

Veți găsi o gamă largă de modele, de la serviete, rucsacuri, genți de mână, genți pentru laptopuri până la valize spațioase pentru călătorii lungi. Produsele sunt echipate cu fermoare de securitate aprobate de TSA, căptușeli interioare detașabile și lavabile pentru a vă păstra valiza în stare bună și sunt prevăzute cu 4 roți pivotante duble pentru o mobilitate excepțională.

4. Roncato

Este un brand pionier în fabricarea bagajelor, este o companie de familie stabilită în Italia și care funcționează de mai bine de trei generații, de la înființarea sa în anii '40, Roncato este astăzi o referință în materie de design, calitate, siguranță și eficiență în lumea bagajelor.

Compania oferă utilizatorilor colecții care au evoluat de-a lungul anilor cu peste 35 de colecții. În anii '90 au devenit lideri pe piața italiană, iar de-a lungul anilor succesul lor s-a extins și la alte granițe, iar astăzi sunt prezenți în peste 100 de țări și pe toate cele 5 continente.

Roncato oferă un preț economic pentru produsele sale, valize rigide și moi, precum și valize de costume, genți de călătorie, rucsacuri, serviete și truse de toaletă, oferind o alegere ideală pentru fiecare utilizator, valizele mari au o greutate redusă, dar sunt fabricate din materiale rezistente, au 4 roți pivotante la 360 de grade și au mânere retractabile, încuietori de securitate TSA cu 3 cifre, căptușeală și compartimente interioare, precum și o garanție de 5 ani.

5. Travelpro

Recunoașterea internațională stă la baza calității și inovației produselor fabricate de Travelpro, o companie relativ tânără, fondată în 1987, care a câștigat inimile călătorilor frecvenți prin crearea unei experiențe de călătorie plăcute și eficiente pentru utilizator cu minunata sa linie de bagaje.

Totul a început atunci când un pilot a schițat designul original al valizei cu roți, o inovație abisală care ne-a adus mobilitatea și caracterul practic pe care le cunoaștem astăzi, iar compania are o comunitate loială de utilizatori care numără cel puțin 500.000 de persoane.

Travelpro oferă bagaje extensibile pentru a putea profita la maximum de toată capacitatea de depozitare, cu finisaje frumoase din piele, prevăzute cu un mâner principal extensibil pe care îl puteți regla la diferite înălțimi, două roți pivotante și mânere în partea superioară și laterală pentru o mobilitate ușoară, de asemenea, compartimente laterale și fermoare rezistente la uzura generată de utilizarea zilnică; unele modele sunt dotate cu porturi USB pentru a oferi utilizatorului una dintre cele mai recente inovații tehnologice.

6. Antler

O companie britanică cu o experiență de peste 100 de ani în producția de bagaje, expertă în fabricarea de produse ușoare, o calitate esențială atunci când călătorești, modelele lor sunt echipate cu 4 roți pivotante ultraușoare concepute pentru a funcționa în cele mai dificile condiții; Antler vă oferă diferite mărimi pentru a putea stabili care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, bagajele lor sunt prevăzute cu fermoare de securitate TSA, iar materialele folosite la fabricarea lor variază de la piele, la polipropilenă, PVC, poliester, nailon și policarbonate, toate de cea mai bună calitate pentru a oferi utilizatorului cel mai bun produs posibil!

Antler prezintă o gamă largă de modele și modele: valiză mare pentru călătorii internaționale, bagaj de mână, rucsac, geantă de lucru și casual pentru bărbați și femei, bagajele lor mari vin în două prezentări, rigidă și moale, puteți achiziționa o valiză individuală sau un set de două și trei bucăți în diferite dimensiuni.

7. Eagle Creek

Se descriu ca un trib de călători dedicat în întregime fabricării de bagaje de bună calitate, la prețuri accesibile, pentru a le oferi călătorilor o experiență unică și satisfăcătoare în aventurile lor. Această companie se concentrează pe fabricarea de produse ecologice prin minimizarea deșeurilor de producție și reducerea amprentei asupra mediului, produsele lor se caracterizează prin durabilitate și adaptabilitate la nevoile dumneavoastră, deoarece oferă o gamă largă de bagaje care vă permite să îl alegeți pe cel ideal pentru fiecare călătorie.

Printre opțiunile oferite de Eagle Creek veți găsi rucsacuri pentru uz zilnic, genți de călătorie cu sau fără roți, serviete și genți pentru calculator, rucsacuri mari și valize cu capacitate mare pentru călătorii internaționale, acestea din urmă sunt prevăzute cu o tehnologie cu rezistență la apă, roți AWD super durabile și rezistente la orice teren, unele modele dispun de fermoare cu sistem de securitate central, iar altele sunt prevăzute cu sistem TSA, de asemenea, au compartimente interne mari pentru organizare și pot fi extinse pentru a oferi o capacitate mai mare călătorului.

8. Swiss Gear

În spatele Swiss Gear se află zeci de ani de experiență în fabricarea bagajelor, produsele lor fiind ușoare, durabile și practice; ideale pentru ca un călător să pornească la drum cu certitudinea și garanția de a avea un instrument excelent în aventura sa.

Compania se concentrează să ofere utilizatorului o diversitate de opțiuni, de aceea produce rucsacuri, portofele, genți de călătorie, precum și valize concepute pentru sejururi lungi; cu un stil inovator, materiale de bună calitate și o garanție de 5 ani, Swiss Gear a câștigat afinitatea și simpatia a mii de călători, globetrotteri și aventurieri din întreaga lume.

Acest bagaj este realizat din materiale foarte rezistente, ambele modele, atât cele tari, cât și cele moi, vă oferă o durabilitate optimă chiar și atunci când sunt expuse la condiții meteorologice dificile, în timp ce respectă dimensiunile standard ale companiilor aeriene, acest bagaj vă oferă o capacitate mare de depozitare, mânere ergonomice și roți pivotante la 360 de grade pentru o mobilitate ușoară și eficientă.

9. Heys

Este producătorul preferat atunci când vrei să călătorești ușor, deoarece această companie are reputația de a fi creatorul celor mai ușoare bagaje din lume și știm din experiență cât de importantă este această calitate, deoarece călătorul frecvent apreciază foarte mult să aibă o valiză ușoară pentru a se bucura pe deplin de călătorie.

Compania are zeci de ani de experiență și, din 1986, Heys oferă utilizatorilor excelență în design și un stil incredibil, transformând valizele sale în icoane ale modei și artă mobilă contemporană. Folosind cele mai noi tehnologii, compania a găsit echilibrul potrivit între materiale, structură și design pentru a oferi utilizatorilor un produs unic.

Heys prezintă o linie inovatoare de bagaje pentru copii, pe lângă modelele sale deja recunoscute și originale pentru adulți, bagajele sunt echipate cu 4 roți pivotante netede și rezistente, valizele combină durabilitatea și lejeritatea și puteți decide să achiziționați piese individuale sau să optați pentru seturi de 2 sau 3 valize, acestea sunt echipate cu buzunare interioare și curele elastice pentru o organizare eficientă, pe lângă un mâner telescopic retractabil pentru o mobilitate ușoară și fermoare cu sistem de securitate TSA.

10. Tumi

Dacă sunteți în căutarea unui bagaj de excepție ați găsit marca potrivită, Tumi prezintă un design exterior foarte frapant și original inspirat de Mama Natură, valizele sale luxoase și exclusiviste sunt referința clasică a calității înalte și, deși prețurile lor sunt ridicate, veți investi fiecare bănuț conștiincios, pentru că veți obține un produs care merită ceea ce plătiți.

Tumi este un lider incontestabil pe piața internațională a bagajelor de voiaj și nu pentru puțin, compania a instalat o inovație tehnologică de urmărire în fiecare valiză, care vă permite să o găsiți oriunde ați pierdut-o, de asemenea, au un sistem de întărire în construcția valizelor care oferă o durabilitate excelentă; acestea sunt prevăzute cu un sistem extensibil care vă permite să obțineți mai multă capacitate de stocare atunci când împachetați; Compania își supune produsele la teste stricte pentru a asigura fabricarea celor mai bune bagaje de călătorie.

Puteți găsi valize Tumien în peste 260 de magazine din întreaga lume, unde oferă călătorilor servicii și întreținere imediată.

Tipuri de bagaje

mejor-equipaje-para-viajar

Există diferite tipuri de călători, diferite tipuri de călătorii și diferite tipuri de bagaje, iată cum să găsiți exact ceea ce aveți nevoie!

- Valize ușoare
Acest tip de bagaje oferă toate avantajele pe care le căutați atunci când planificați o scurtă călătorie de weekend, o ședere peste noapte la rude sau când intenționați să călătoriți confortabil și ușor spre destinația internațională, în ciuda restricțiilor impuse de companiile aeriene, puteți achiziționa acest tip de valiză cu dimensiunile potrivite pentru a o putea lua cu dvs. în avion, deoarece unele modele sunt concepute pentru a încăpea în compartimentul de deasupra scaunului, ceea ce o face un bagaj de mână eficient, astfel încât veți evita rătăcirea sau întârzierile în itinerariul dvs.

- Genți de voiaj și bagaje cu rotile
Geanta de voiaj este cea mai populară opțiune în prezent, deoarece materialul flexibil și ușor oferă o mare utilitate utilizatorului, oferind în același timp o capacitate de depozitare amplă, există modele care vin echipate cu 2 sau 4 roți pivotante, oferind o mobilitate eficientă în scenariul în care vă aflați. Acest tip de bagaj este perfect pentru cei care doresc să se îndepărteze de valizele mari, rigide, cu un singur mâner.

- Rucsacuri mici și rucsacuri cu roți
Există destinații în care valizele mari ar fi pur și simplu inutile, așa că este bine să aveți o gamă largă de opțiuni, rucsacurile mici sunt perfecte pentru o excursie de o zi la plajă sau la munte, acesta ar fi bagajul ideal pentru o zi de aventură, ușor și practic, echipat cu mai multe compartimente pentru a stoca tot ce aveți nevoie.

Astăzi puteți obține aceste rucsacuri echipate cu roți robuste care se adaptează la teren accidentat, astfel încât să obțineți ce e mai bun din două modele într-unul singur!

- Rucsacuri de călătorie
Un rucsac de călătorie este cu siguranță unul dintre cele mai versatile instrumente care vă vor însoți în aventurile dumneavoastră, acest tip de bagaj are un sistem extensibil care vă oferă un spațiu de depozitare prețios, este dotat cu curele și nenumărate compartimente, pe piață veți găsi modele inovatoare cu materiale foarte rezistente, capabile să reziste la condiții și climate dificile. Bagajul ideal pentru a porni în aventură - drumul vă așteaptă!

Caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un bagaj

Atunci când cumpărați un bagaj versatil și practic, este important să luați în considerare toate informațiile relevante pe care le puteți găsi, deoarece acest lucru vă va permite să vă consolidați o opinie clară despre ceea ce căutați și despre ceea ce aveți nevoie, așa că vă prezentăm toate elementele de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți valiza perfectă.

- Roți
Există două opțiuni de luat în considerare în această categorie, puteți găsi unele bagaje cu 4 roți și altele cu doar două roți, fiecare cu caracteristici diferite.

Opțiunea cu 4 roți vă oferă o mai mare mobilitate și practicitate atunci când vă deplasați valiza, totuși, aceste modele tind să fie destul de voluminoase, iar roțile ocupă un spațiu esențial care ar putea fi folosit pentru spațiul de depozitare; bagajele cu 2 roți trebuie deplasate prin înclinarea valizei la un unghi de 45 de grade, această opțiune nu este la fel de versatilă ca prima, dar are un avantaj, două roți ocupă mai puțin spațiu decât 4, mai ales atunci când sunt ușor încastrate în structura valizei.

- Dimensiuni și greutate
Aceasta este probabil cea mai importantă caracteristică de luat în considerare, dacă sunteți un călător frecvent cunoașteți deja reglementările impuse de companiile aeriene în ceea ce privește dimensiunile bagajelor, este important să alegeți o valiză care să îndeplinească aceste cerințe pentru a nu fi nevoit să cheltuiți bani în mod inutil.

Greutatea bagajelor goale va fi, de asemenea, un factor determinant pentru o călătorie reușită, cu cât valiza este mai ușoară, cu atât vă veți bucura mai mult de experiență. Vă recomandăm să optați pentru valize din policarbonat, deoarece acestea sunt ușoare și durabile.

- Extinderea
Această caracteristică vă oferă o mare versatilitate, există bagaje concepute pentru a extinde capacitatea de stocare internă, permițând utilizatorului mai mult spațiu pentru a împacheta tot ceea ce aveți nevoie, dar în același timp această calitate servește o funcție dublă, deoarece în cazul bagajelor ușoare de călătorie puteți reduce spațiul astfel încât totul să fie supus și sigur.

- Compartimente interne
Călătorind într-un mod organizat și știind unde se află fiecare obiect de care aveți nevoie în timpul călătoriei, veți fi liniștit și veți scăpa de griji inutile, motiv pentru care compartimentele din bagaj sunt atât de importante.

Valizele rigide sunt prevăzute cu curele elastice și buzunare, astfel încât să puteți organiza totul înăuntru cu grijă, iar curelele vor ține totul la locul lui. Gențile de călătorie nu sunt de obicei echipate cu atât de multe compartimente, astfel încât pot fi puțin mai puțin ordonate și eficiente din acest punct de vedere

- Rigide sau moi
Ambele au avantajele lor, iar alegerea celei potrivite depinde exclusiv de nevoile dumneavoastră, valizele rigide oferă o durabilitate mai mare, au un înveliș complet impermeabil și oferă protecție completă pentru toate bagajele dumneavoastră, iar cele moi sunt mai flexibile și mai manevrabile, permițând utilizatorului o anumită libertate atunci când împachetează o varietate de obiecte de diferite forme.

- Structură și durabilitate
În această secțiune trebuie să căutați 3 elemente esențiale: materialul, rezistența și impermeabilitatea. Un material textil excelent este nailon balistic, o țesătură groasă și durabilă. În cazul în care valiza este prevăzută cu un cadru intern, asigurați-vă că acesta este din fibră de sticlă, acest material este ușor și va oferi rezistență bagajului dumneavoastră și, în final, bazați-vă pe sistemul DuraGuard® care oferă o impermeabilizare completă a echipamentului.
- Design și stil
Alegerea bagajelor este ocazia perfectă pentru a cumpăra ceva care se potrivește cu personalitatea ta! Opțiunile sunt nelimitate, culori, texturi, modele... cu siguranță vei găsi unul care îți place și care exprimă tot ceea ce iubești și te captivează. Bagajul de astăzi a devenit o piesă personală care vorbește despre stilul și originalitatea ta.

- Garanție
Fiecare marcă de bagaje oferă garanții diferite, veți primi una în funcție de producătorul pe care îl alegeți. În timp ce unele companii oferă garanții pe viață, altele au o limită de timp, cel mai frecvent este să obțineți o garanție de 5 ani odată cu achiziția.

Ce alte lucruri trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra bagaje

Fiți atenți la aceste alte informații pe care le împărtășim!

- Durata călătoriei
Pentru o călătorie scurtă puteți alege un bagaj ușor, care să vă ofere spațiul necesar și să nu fie prea greu de transportat până la destinație, dacă în schimb plănuiți o aventură de mai multe săptămâni într-o destinație exotică și îndepărtată, ideal ar fi să aveți un bagaj cu o capacitate mai mare pentru a putea depozita tot ce aveți nevoie.

- Tipul de transport
Mergeți cu autobuzul, trenul sau avionul? Există mai multe opriri de-a lungul traseului? Acestea sunt întrebările pe care trebuie să vi le puneți atunci când alegeți bagajul potrivit. Rucsacurile mici sunt o alegere excelentă pentru bagajul de mână, deoarece se potrivesc perfect în spațiile mici, cum ar fi compartimentele de deasupra capului din avioane, trenuri și autobuze.

- Tipul de călătorie
Destinația este importantă, nu va fi același lucru dacă mergeți cu cortul la munte, vă relaxați într-un bungalou pe plajă sau stați într-un hotel de lux, așa că veți avea nevoie de un instrument diferit pentru fiecare ocazie, luați în considerare destinația și veți ști care este partenerul de călătorie ideal pentru aventura dumneavoastră.

- Activități
Itinerariul unui călător este la fel de important ca și destinația. Dacă plănuiți o excursie de pescuit de două săptămâni în lacurile din zona rurală, veți avea nevoie de un bagaj care să vă permită să vă împachetați toate uneltele, dar dacă călătoriți ușor pe o coastă tropicală, veți avea nevoie de o valiză flexibilă pentru a împacheta costume de baie, haine ușoare și cremă de protecție solară.

Link-uri utile

Cele mai bune prosoape de călătorie

Cele mai bune cântare digitale pentru bagaje

Cele mai bune perne de călătorie