Trompeta de jucarie

Mejores-Trompetas-de-Juguete

mejor-trompeta-de-juguete-300x199

Distracția micuților noștri cu medii de joacă muzicale este cea mai bună modalitate de a-i menține fericiți și stimulați, așa că în casa mea nu poate lipsi o formație în miniatură cu cea mai bună trompetă de jucărie.

Iar copiii au o pasiune specială pentru acest instrument muzical , deoarece le permite să scoată sunete mai fine și mai puternice decât cele pe care le obțin prin lovirea unor obiecte precum tobele. În plus, ei pot avea muzică fără ornamente rupte.

Dar cumpărarea unui instrument muzical pentru copiii noștri nu numai că le oferă distracție, dar este, de asemenea, o distracție ideală în cazul în care trebuie să-i ducem la programări la medic sau la vizite în familie. Așadar, nu există o scuză mai bună pentru a exploata interesul lor pentru muzică de la o vârstă fragedă.

 

Cele mai bune trompete de jucărie

Care este cea mai bună trompetă de jucărie?

Mulți părinți caută să susțină creativitatea și distracția copiilor prin melodii, iar când vine vorba de trompete de jucărie, cel mai bine este să optați pentru modele colorate și interesante care îi încurajează pe copii să sufle în ele.

Dacă țineți cont de vârsta, înălțimea și abilitățile motorii anterioare, nu aveți cum să alegeți un model greșit, deoarece există diferite opțiuni de nivel de dificultate, material și dimensiune pentru fiecare nevoie.

Dacă alegeți combinația potrivită de sunet dulce cu taste care permit variații și culori distractive, aceasta va deveni cu ușurință jucăria lor preferată. Deci, pentru a vă face căutarea mai ușoară, iată o listă cu cele mai bune 10 jucării de trompetă pentru a oferi copilului dvs. distracție.

Iată cele mai bune trompete de jucărie:

1. Trompetă de jucărie cu sunet S1182 Les Zinzinstruments

Buzunar cu capac

41ez+auIyVL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o jucărie muzicală simplă pentru copii foarte mici , cu doar trei taste, cântă sunete de bază, dar distractive. Construcția sa de bună calitate îl face aproape indestructibil la orice cădere. Cu toate acestea, ceea ce îmi place cel mai mult este designul și coloritul său. Fiul meu cel mic a fost fascinat de figura feței și, deși la început doar deschidea și închidea capacul de închidere, încetul cu încetul a descoperit posibilitățile sonore.

2. Trompetă de plastic Ambitoys

Ideală pentru bebeluși

41QEbF0JUHL

Vezi pretul Emag

Fiind un bun iubitor de muzică, acesta a fost unul dintre primele cadouri ale soțului meu pentru unul dintre copiii noștri și, deși nu știu cine a fost mai încântat, amândoi l-au adorat. Dimensiunile sale mici și simplitatea sa sunt perfecte pentru a învăța și a aborda muzica de la o vârstă fragedă. Tot ce trebuie să faceți este să suflați și să puneți mâna pe el pentru a crea diferite melodii. Vă asigur că din prima clipă micul dvs. muzician va zâmbi când îl va auzi.

3. Trompetă colorată Bontempi cu 4 note

Sunet rafinat și profesional

41MojxFb1iL

Vezi pretul Emag

Marca Bontempi dezvoltă instrumente uimitoare pentru copii, așa că am decis să încercăm această trompetă după ce am cumpărat clarinetul lor și nu am fost deloc dezamăgiți. Acest model cu finisaj cromat este unul dintre cele mai bune de pe piața , fiind în același timp atractiv pentru copii datorită tastelor viu colorate. Dar marele său avantaj este că are un design realist și un sunet cu melodii suave care vor acorda urechea muzicală a oricărui copil foarte repede. (Plastic Baby Trumpet Toy CLAUDIO REIG

Original și distractiv

41r++hsssuL

Vezi pretul Emag

Este una dintre cele mai dinamice și diferite trompete dintre toate comparative , deoarece are mai multe spații cheie pentru a se juca cu sunetele și distribuția lor spațială. Rezonanța sa este electronică, dar această opțiune vine cu baterii, ceea ce este de apreciat. Pe lângă faptul că este un model frumos, sună foarte bine și îmbunătățește coordonarea motorie și intelectuală cu fiecare utilizare. Se observă că a fost gândită ca o jucărie pentru a se iniția în practicile artistice.

5. Trompetă Bontempi cu 8 clape

Combinație mai mare de sunete

31Ru4tBpXrL

Vezi pretul Emag

Este o trompetă cu o gamă mai largă de sunete, dar este și mai ușor de folosit. Designul său din plastic este robust, dar totuși ușor și confortabil pentru mâinile copiilor. Jocul de culori de pe fiecare tastă face, de asemenea, ca aceasta să fie ușor de asociat cu o notă muzicală, ceea ce o face o jucărie cu adevărat educativă . A fost soluția perfectă pentru a satisface dorința fiului meu cel mare de a avea melodii mai variate.

6. Giplam baby trumpet

Fabricat din plastic robust

4145rd9Vj3L

Vezi pretul Emag

Caracterul practic al acestui instrument este cel mai bun avantaj al său, fiind totodată una dintre cele mai accesibile piese pe care le puteți obține. Acest model poate fi folosit de la vârsta de 4 ani, dar este atât de simplu încât copilul dvs. nu va avea probleme în a-l învăța. L-am cumpărat pentru a înveseli momentul băii și a fost un succes, așa că aceasta poate fi și alternativa ta pentru a da melodie distracție melodică fiecărui moment al rutinei.

7. Trompetă de jucărie Beautyrain pentru copii

Cu un finisaj lucios

41En2kGg77L

Vezi pretul Emag

Este făcută pentru copii puțin mai mari, cu vârsta cuprinsă între 8 ani. Este o trompetă aurie un pic mai sofisticată și mai atrăgătoare pentru copiii mai mari datorită culorii sale. Cu toate acestea, nu trebuie să vă speriați, deoarece este la fel de ieftin pe cât este de bun. De asemenea, sunetul său reprezintă o provocare majoră care stimulează plămânii și abilitățile manuale ale micuțului, fără a-l frustra, astfel încât garantează un pas înainte în abordarea instrumentului real pentru viitor.

8. Trompetă cu 4 clape TR 4231/N Bontempi

Cu o calitate profesională

31cdRFpvvcL

Vezi pretul Emag

Din nou cu un finisaj și o melodie mai armonioasă, acest model alungit de la Bontempi permite oricărui copil să se apropie de muzică . Doar cu această piesă am completat colecția de instrumente de fanfară de acasă și a devenit rapid una dintre preferatele tuturor copiilor. Mie personal îmi place faptul că poate face o muzică atât de bună. Nici măcar nu sună ca și cum ar fi fost cântat de un copil!

9. Trompetă într-o carcasă Cars Claudio Reig

Ușor de cântat

31INVNP79wL

Vezi pretul Emag

Ce copil nu-i place să combine personajul său preferat din film cu o jucărie muzicală diferită? Ei bine, acest model face exact acest lucru. Este perfect pentru a-i face pe copii să fie interesați de muzică, stimulându-le în același timp simțurile și abilitățile creative. Am decis să cumpăr ca un cadou pentru fiul unui coleg și am repetat cu nepotul meu și fiecare copil a adorat-o - a fost un succes instantaneu!

10. Trompetă pentru copii 'Lumea mea muzicală' Simba

Cu design de desene animate

31XUsPKZGqL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea celei mai puțin costisitoare trompete și de cea mai bună calitate posibilă, aceasta va fi opțiunea dvs. Este făcut să dureze foarte mult timp, deoarece construcția sa este foarte rezistentă la zgârieturi și lovituri, astfel încât veți achiziționa un produs bun. Și nu trebuie să vă faceți griji nici în privința sunetului, deoarece este unul dintre cele mai bune, varietatea este limitată, dar claritatea compensează. Copilul tău doar suflă să cânte și vei obține melodia în cel mai scurt timp.