Trotinete electrice

patinete-de-scooter

Practicarea unei activități în care copiii tăi pot patinete-de-scooter

face mișcare și să-și consume energia este întotdeauna o idee bună, dacă micuții tăi sunt interesați și de skateboarding, atunci ideal pentru ei este să își achiziționeze cea mai bună trotinetă pe care o au la dispoziție pentru a putea învăța să facă acrobații și trucuri.

De-a lungul anilor, aceste trotinete au devenit foarte populare atât printre copii, cât și printre adulți, iar unii au devenit chiar skateboarderi profesioniști, iar producătorii au început să le facă pentru diferite gusturi și activități.

Acum, le puteți obține în varianta tradițională cu roți, unele vin chiar cu patru roți, altele, mai sofisticate, sunt motorizate sau chiar electrice, așa că, înainte de a lua una acasă, trebuie să știți ce vă doriți cu adevărat de la acest produs.

Cele mai bune scutere

Care este cea mai bună trotinetă?

Atunci când alegeți cea mai potrivită trotinetă, ar trebui să testați ofertele disponibile la producătorii acestor trotinete, să faceți comparații între ele și, în final, să vă decideți asupra celei mai potrivite pentru nevoile și utilizările pe care le va da copilul dumneavoastră.

A avea un ghid nu este niciodată un lucru rău, așa că am întocmit această listă de sugestii cu principalele caracteristici și calități ale acestor dispozitive, astfel încât să îl puteți alege pe cel mai potrivit pentru dumneavoastră și, în același timp, cel mai puțin costisitor. Aici veți găsi cu siguranță ceea ce căutați.

Iată cele mai bune trotinete:

1. Star-Scooter Premium Freestyle Scooter

31JcX8N9lDL

Vezi pretul Emag

Fabricată cu cea mai înaltă tehnologie și materiale de bună calitate, aceasta este una dintre trotinetele din gama pro a producătorului Star-Scooter, pentru uz semi-profesional.

Are roți de 110 milimetri din aluminiu poliuretanic, rulmenți ABEC 9 care asigură o mare precizie, iar cadrul său are o punte concavă care facilitează efectuarea de trucuri cu trotineta.

Are ghidon cu canelură dublă și înălțime triplă. Placa sa are o aderență stabilă pentru siguranță în utilizare.

Prețul său este considerabil cel mai mare din selecția noastră, însă cei care l-au cumpărat deja spun că calitatea produsului merită investiția.

Este un produs pe care copilul dumneavoastră îl poate folosi dacă are opt ani sau mai mult, este potrivit pentru Freestyle și este disponibil doar în culorile alb și albastru.

2. Skateboard Razor Beast pentru copii

Robust și practic

31ywMUAjliL

Vezi pretul Emag

Cu un cadru din aluminiu de calitate aeronautică și roți metalice din uretan, modelul de skateboard Razor Beast este ideal pentru copiii cu vârsta de 7 ani și peste.

Disponibil în culorile galben, albastru și roșu, acest produs este prevăzut cu ghidon vertical fix cu o lățime de 17,75 inci și o înălțime de 21,5 inci care, împreună cu frâna spate, oferă o manevrabilitate mai mare și, în consecință, mai multă stabilitate și siguranță.

Potrivit opiniei celor care au deja unul, este un produs accesibil , durabil, ușor, practic și de înaltă calitate, ideal pentru sărituri.

Este prevăzută cu o punte de 4 inch lățime și 19 inch lungime, care asigură o aderență mai puternică, iar placa are un design colorat care îi conferă o notă cool și atractivă.

3. Land Surfer Stunt Scooter

Ușor și robust

51pmrTzdryL

Vezi pretul Emag

Land Surfer vă oferă această trotinetă cu un cadru tubular din oțel puternic care vă permite să efectuați cascadorii grozave în siguranță, foarte potrivit pentru skateboarding agresiv și, de asemenea, pentru freestyle .

Este ușoară, robustă, ideală pentru trucuri precise datorită micro roților rapide de 100 mm din poliuretan și axului rotativ de 360° cu clemă de întărire a ghidonului.

Are un preț scăzut și este disponibil în opt modele și culori diferite: verde cu negru, verde camuflaj, albastru, roz, negru, violet, fucsia și negru cu modele de flacără.

Potrivit celor care l-au cumpărat deja, este un produs bun atât pentru experți, cât și pentru începători, cu un raport calitate-preț excelent.

4. Scooter pliabil cu 3 roți

Stabil și sigur

41aYfx+XzML

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să cumpărați ceva cu care să se distreze copiii dvs. mai mici, acest scuter poate fi soluția pe care o căutați.

Este un produs fabricat din plastic poliuretanic și metal de înaltă calitate, cu roți stabile și sigure și rulmenți ABEC 7 de înaltă precizie.

Este ideal pentru a vă menține echilibrul datorită dimensiunilor bazei sale și a celor trei roți care asigură stabilitate atunci când îl utilizați.

Trebuie ținut cont de faptul că este un produs special pentru copii mici , dacă este cazul ca copilul dvs. să înceapă să meargă pe trotinetă, aceasta ar putea fi o opțiune.

Este cel mai ieftin din lista noastră și este disponibil într-o culoare albastră uimitoare. Roțile sale aprind luminițe în timp ce rulează. Este complet pliabil și poate fi ușor de depozitat și transportat.

 

Ce este un scuter de acrobație?

Scuterul pentru cascadorii este un termen specific utilizat pentru un tip de scuter care a fost special conceput pentru a fi utilizat pentru freestyle, skate park sau trick riding.

De obicei, are ghidon reglabil pentru a asigura înălțimea dorită și, în majoritatea cazurilor, are o punte, de obicei din aluminiu, lemn sau fibră de sticlă, pentru a asigura confortul în timpul mersului. De obicei, are roți de diferite dimensiuni, deși roțile mici sunt de obicei cele mai rapide.

Care sunt părțile unui scuter?

Există 10 componente cheie care alcătuiesc acest tip de scuter și care contribuie la aspectul general, senzația și performanța dispozitivului, acestea fiind:

Barele:

Sunt de obicei în formă de T sau Y, în general din oțel sau aluminiu și au un diametru standard de 1 ¼ inch. Acesta este locul în care se sprijină corpul utilizatorului și, împreună cu ghidonul, ghidează scuterul. Fiecare bară este diferită, iar senzația pe care o oferă scuterul depinde de cea pe care o alegeți.

Mâner de bară:

Acestea sunt mânerele care sunt plasate la fiecare capăt al barei și care alcătuiesc ghidonul, sunt de obicei înlocuibile și sunt fabricate din diverse materiale pentru confort și stabilitate în prindere și, de asemenea, pentru a evita rănirea mâinilor.

Joncțiune:

Numită și furcă, este o piesă esențială a unui scuter, deoarece este cea care leagă setul de direcție de bară, punte și roțile din față, fiind ținută în poziție de un ax și de șuruburi. De obicei, acestea necesită un sistem de compresie pentru a se atașa la bare, iar cele nefiletate oferă cea mai mare rezistență și performanță.

Kit de direcție:

Acesta este, în esență, ceea ce permite tubului de direcție să se rotească lin și fără zgomot în interiorul tubului de direcție. Această parte este cea care permite utilizatorului să conducă scuterul și să efectueze viraje și cascadorii. Acestea sunt de obicei integrate și neintegrate, primele oferind o potrivire mai bună și asigurând o aliniere perfectă pentru o rotație mai lină a furcii.

Platoul:

Zona în care stă călărețul, numită și punte, are diferite forme, stiluri, lățimi, lungimi și dimensiuni. De obicei, este fabricat din aluminiu de calitate aeronautică pentru o rezistență mai mare și o greutate mai mică.

Clemă:

Partea care unește barele furcii astfel încât acestea să se poată roti la unison fără a se separa una de cealaltă. Scuterele de astăzi au cleme duble, triple și chiar cvadruple, în funcție de numărul de șuruburi. Acestea variază în ceea ce privește performanța, calitatea și designul, în funcție de producător.

Roți:

De obicei sunt mici, din poliuretan și au un miez de plastic sau de metal, acesta din urmă fiind cel mai rezistent dacă trotineta este folosită pentru trucuri și acrobații. Acestea influențează manevrabilitatea și aspectul scuterului.

Rulmenți:

Ca și în cazul skateboard-urilor sau al patinelor în linie, scuterele au rulmenți clasificați conform sistemului ABEC de la 1 la 9, care asigură o precizie mai mare sau mai mică, în funcție de caz, și oferă o viteză mai mare de rulare.

Frână spate:

Fixată în partea din spate a scuterului cu un șurub sau cu o șaibă, în funcție de model. Acesta este situat deasupra roții din spate și este conceput pentru a opri scuterul prin împingerea treptată cu piciorul. Există mai multe tipuri: cu arcuri sau flexibile, care sunt silențioase și oferă capacități de frânare confortabile, sau cu fricțiune, care este poate cel mai potrivit pentru începători.

Compresie:

Aceasta este cea care ține barele și articulația împreună în punte și permite, de asemenea, reglarea fină a jocului de direcție, funcționarea sa este foarte importantă, deoarece dacă nu funcționează corect, poate rupe scuterul sau chiar poate provoca răniri. Unele sisteme au filete, dar acestea nu sunt recomandate pentru utilizarea în stil liber și cascadorie.

Este o trotinetă pentru cascadorii potrivită pentru copilul dumneavoastră?

Nu orice copil are printre interesele sale o trotinetă pentru cascadorii, dar dacă copilul tău este unul dintre cei care își dorește una, ar trebui să te asiguri că o cumperi pe cea potrivită pentru nevoile sale

De exemplu, ar trebui să le cumperi pe cele care sunt pentru cinci ani și peste, dacă copilul tău încearcă să facă sărituri pe skateboard-ul tradițional, petrece mult timp uitându-se la freestyle pe internet sau îți cere mereu să îl duci la un skate park, cu siguranță este pregătit pentru un skateboard, așa că cel mai bine este să cumperi unul care să fie bun pentru practicile sale.

Factori de luat în considerare înainte de a cumpăra o trotinetă

Există o serie de lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra unul dintre aceste articole, fiecare trotinetă are calități care o fac specială pentru anumite utilizări și practici. Există unele pentru începători care au unele detalii de frâne, roți și rulmenți care asigură o mai mare stabilitate și echilibru; alte modele sunt mai potrivite pentru experți, deoarece le oferă o manevrabilitate și o viteză mai mare. Înainte de a face achiziția, trebuie să țineți cont de aceste detalii pentru a obține produsul potrivit.

Ce fel de trucuri vrei să faci?

Nu toate trotinetele sunt folosite pentru aceeași activitate, acesta este un lucru pe care ar trebui să îl aveți clar, deoarece utilizarea pe care o va face copilul dvs. va depinde de caracteristicile lor, unele sunt făcute special pentru book style, sărituri sau trucuri, iar altele sunt mai potrivite pentru mersul pe stradă, odată ce știți care sunt planurile copilului dvs. puteți cumpăra produsul potrivit pentru el.

Street riding sau skate park și trick-uri și sărituri?

Dacă scopul copilului dvs. este de a se antrena în skate park sau de a face trucuri și acrobații, atunci o trotinetă freestyle i se potrivește de minune. Deoarece sunt concepute pentru sărituri, acestea sunt fabricate din materiale rezistente la impact. Acestea sunt prevăzute cu punți durabile din aluminiu, suporturi cu șuruburi care le fac mai durabile și mai manevrabile, au de obicei mânere de 360° și roți din poliuretan.

Dar dacă planul este de a folosi scuterul pe străzi, atunci cea mai bună opțiune este cea cu punte pătrată, cu șine din aluminiu complet pentru manevrabilitate și durabilitate. Asortați-le cu roți din poliuretan și rulmenți ABEC 7 care oferă o deplasare lină, adaptată la diferite tipuri de teren și rezistență la impact.

Cât de înalt sau de mare este cel care va conduce scuterul?

Este important să se cunoască înălțimea și greutatea utilizatorului scuterului, deoarece acest lucru va determina, de asemenea, o achiziție de succes. Unele produse sunt potrivite pentru copii de trei ani și mai mari, dar cântăresc până la 4 kilograme, ceea ce le face greu de transportat pentru un copil mic sau sunt pur și simplu prea mari.

În mod ideal, cel mai bine este să cumpărați echipamente cât mai ușoare, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie de calitate slabă. Dimpotrivă, marii producători sunt din ce în ce mai preocupați de realizarea unor produse ușoare și fabricate din materiale care să permită durabilitate și manevrabilitate.

Din acest motiv, scuterele bune pot suporta în unele cazuri până la 100 kg, în principal scuterele semiprofesionale freestyle, și, în plus, au o înălțime reglabilă a ghidonului pentru a face poziția utilizatorului cât mai confortabilă. În mod ideal, ar trebui să fie aproape de trunchi, astfel încât călărețul să fie cât mai drept posibil în timpul călătoriei și să nu fie nevoit să își îndoaie prea mult spatele.