Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 09.09.2019, aproximativ 200 de subunități aparținând Trupelor de Rachete și Artilerie au ieșit pentru desfășurarea de tabere de instrucție, în 30 de poligoane dislocate în Regiunile Astrakhan, Rostov și Volgograd, Ținuturile Krasnodar și Stavropol, Republica Crimeea și Republicile din Caucazul de Nord, precum și pe teritoriile Bazelor Militare ruse din Abhazia, Armenia și Oestia de Sud.

 

Timp de o lună, artileriștii vor executa activități de întărire a coeziunii plutoanelor, bateriilor și divizioanelor, vor exersa forme și metode noi de îndeplinire a misiunilor de foc pentru sprijinirea subunităților de infanterie moto și de tancuri, într-o situație complexă de ducere a luptei moderne de arme întrunite.

 

În cadrul taberelor de instrucție, o atenție deosebită va fi acordată pregătirii subunităților de artilerie pentru ducerea luptei contrabaterie, duelurilor de artilerie, precum și antrenamentelor în sistemele de cercetare și foc și de cercetare și asalt.

 

Este planificată executarea a peste 250 de exerciții tactice cu trageri de luptă la nivel baterie, precum și a aproximativ 90 de activități de control privind tragerile și conducerea focului divizioanelor. În timpul taberelor de instrucție, rachetiștii și artileriștii vor îndeplini peste 5.000 de misiuni de foc cu trageri de luptă.

 

În etapa finală, vor fi executate antrenamente de conducere a focului artileriei armatelor, diviziilor și brigăzilor, cu desfășurarea de trageri cu lansatoare multiple de proiectile reactive, inclusiv Tornado-GUraganTornado-S, cu tunurile autoporpulsate 2S19 Msta-S și 2S3 Akatsia, calibru 152,4 milimetri, 2S1 Gvozdika, calibru 122 de milimetri, 2S9 Nona, calibru 120 de milimetri, precum și cu alte sisteme.

 

În total, la taberele de instrucție ale Trupelor de Rachete și Artilerie din Regiunea Militară Sud participă peste 10.000 de militari și aproximativ 3.000 de unități de tehnică militară și specială, inclusiv aparate de zbor fără pilot.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Trupele de Rachete și Artilerie din Regiunea Militară Sud desfășoară două tabere de instrucție pe an, din care una în timpul perioadei de instrucție de iarnă și una în timpul perioadei de instrucție de vară.

De regulă, prima tabără de instrucție are loc în perioada februarie-martie, iar cea de-a doua în perioada august septembrie.

Acestea au durata de patru săptămâni și includ o serie de exerciții tactice, la diverse niveluri. Complexitatea acestora crește spre sfârșitul fiecărei perioade de pregătire în teren.

09 septembrie 2019
 Trupele de Rachete și Artilerie din RM Sud au ieșit în poligoane de pregătire pentru luptă

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE