11 iunie 2019

Sursa:: tass.ru, topwar.ru, emnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 11.06.2019, că în dotarea unei mari unități a regiunii din Caucazul de Nord și Transcaucazia au fost introduse primele drone de cercetare de tip quadcopter.

 

“Peste 10 drone de tip quadcopter au fost introduse în înzestrare”, se precizează în comunicatul de presă.

 

Reprezentanții Serviciului de presă au menționat că noile drone vor fi întrebuințate în compunerea subunităților de aviație și de cercetare, fiind folosite pentru controlul teritoriului Regiunii Militare Sud.

 

Dronele intrate în serviciu au performanțe îmbunătățite în ceea ce privește timpul, distanța și viteza de zbor, au un zgomot redus și se orientează în spațiu folosind sistemul Glonass.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, noile drone au fost introduse în compania de UAV-uri a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

Acestea vor fi întrebuințate în timpul exercițiilor tactice planificate în perioada de instrucție de vară.

De regulă, dronele sunt folosite de militarii ruși pentru evaluarea lovirii țintelor și corectarea focului subunităților de infanterie moto, tancuri și artilerie, precum și în interesul subunităților de cercetare.

 

Trupele din sudul Federației Ruse au primit în dotare drone de tip quadcopter

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE