Trusa de machiaj

mejor-maletin-para-maquillaje

Machiajul este una dintre completările esențiale pentru orice ținută. Pentru că știm că îți place să ai rujuri, rimeluri și compacte de diferite mărci, vrem să-ți recomandăm cea mai bună trusă de machiaj, astfel încât toate cosmeticele tale să fie bine protejate și la îndemână atunci când ai nevoie de ele.

Trusele de machiaj sunt recipiente indispensabile pe care orice fată, stilist sau persoană în general (care se machiază, evident), trebuie să le aibă.

Pentru profesioniștii din domeniu, sunt ideale servietele din metal sau aluminiu, pătrate, cu multe compartimente interne, lumini și chiar roți.

Având în vedere că există o mare varietate de serviete pe internet, veți dori să știți care sunt cele mai bune în funcție de funcționalitățile lor.

Cele mai bune truse de machiaj

Care este cea mai bună trusă de machiaj?

Dacă ești dependentă de machiaj sau pur și simplu îți place să îl folosești la ocazii speciale, să ai o husă ideală care să te ajute să îți depozitezi cosmeticele va fi întotdeauna un plus în bagajul tău.

Un machiaj de bună calitate nu este, de obicei, ieftin, așa că ultimul lucru pe care îl doriți este ca pensulele, fondul de ten, rujurile și alte articole de înfrumusețare să se ude, să se deterioreze sau să se strice.

Iată o listă cu cele mai bine vândute serviete de pe Amazon. Fiecare fată glamour ar trebui să aibă unul dintre acestea.

Iată cele mai bune genți de machiaj:

1. Geanta de machiaj Color Workshop

51Bmb9W4eoL

Vezi pretul Emag

Model conceput pentru cei mai exigenți, cum ar fi profesioniștii. Este un caz de utilizare complet, astfel încât să puteți stoca toate produsele cosmetice.

Vine cu 11 farduri de obraz, 8 pudre iluminatoare, 2 pudre bronzante, 1 fond de ten pudră, 1 pudră compactă. De asemenea, vine cu 36 de farduri de ochi, 12 luciri de buze, 6 farduri de ochi cremă, 4 aplicatoare, 2 lacuri de unghii, 1 oglindă, 2 creioane de ochi, 2 creioane de buze.

Cu alte cuvinte, puteți fi creativi și puteți inventa tot felul de stiluri de machiaj și pentru toate ocaziile speciale. Este ideal pentru fetițe.

2. Songmics JBC225B valiză de machiaj profesional Songmics JBC225B

51dzQxfeMTL

Vezi pretul Emag

Valiză spectaculoasă suficient de mare pentru a cuprinde absolut toate produsele cosmetice.

Fabricat din panouri MDF, cadrul este din aluminiu, are ornamente metalice și mâner din ABS cromat , acoperit cu ABS negru, stabil , rezistent la uzură, de lungă durată, iar cel mai bun lucru este că este super ușor de curățat.

Are 3 nivele (6 tăvițe) care ajută la optimizarea spațiului interior, are și un compartiment inferior în care vă puteți păstra în ordine cosmeticele și chiar accesoriile.

Este confortabilă, deoarece cutia se deschide pe ambele părți, astfel încât să nu ai niciun disconfort atunci când introduci sau scoți ceva. Interiorul este căptușit cu flanelă care poate proteja conținutul de praf și zgârieturi.

Dispune de un sistem de închidere și de chei pentru a asigura siguranța tuturor bunurilor dumneavoastră.

3. Trusa de machiaj TecTake

51c5MYSC4OL

Vezi pretul Emag

Super trusă cu 4 compartimente mari, pliabile, care oferă mult spațiu de depozitare pentru toate tipurile de ustensile.

Pentru o mai mare liniște sufletească, are încuietori de securitate și 2 lacăte cu chei incluse. O puteți folosi: pentru cosmetice, pentru creatori de unghii, coafor sau ca o trusă de croitorie.

Designul său este elegant, iar cadrul său este fabricat din aluminiu robust. Este prevăzut cu 4 tăvi extensibile pe fiecare parte. Interiorul său este căptușit cu catifea neagră.

4. Travelmall geantă de machiaj portabilă impermeabilă Travelmall

41gYXM3ateS

Vezi pretul Emag

Aceasta este o geantă foarte practică și diferită, deoarece are o curea pentru cărucior. Dispune de suficient spațiu pentru a vă depozita toate obiectele, iar materialul său este ferm.

Este proiectat cu aluminiu de înaltă calitate. Prețul său este mai puțin costisitor decât alte modele.

Are un compartiment mare în partea de jos pentru a depozita tot felul de ustensile de înfrumusețare. Partea superioară este detașabilă și poate fi utilizată ca o carcasă separată.

5. Trusă de machiaj profesional Homcom

51TjT3nzHRL

Vezi pretul Emag

Trusă perfectă cu spațiu mare, 2 compartimente și 1 oglindă. Este portabil și pliabil, astfel încât îl puteți lua confortabil oriunde.

Cântărește doar 0,9 kg și are dimensiunile totale de 15x15x20 cm. Acesta este căptușit cu pluș și este fabricat cu un cadru din aluminiu și panouri din MDF.

Sistemul de securitate are, de asemenea, o încuietoare și 2 chei.

6. Trusă de machiaj Urban Beauty

Cu 60 de produse diferite

51D-DjIgkJL

Vezi pretul Emag

Dacă te afli între diferite truse de machiaj și nu știi pe care să o alegi, cel mai bine este să începi cu una care oferă o gamă largă de produse. Are tot ce ai nevoie pentru femeia care iubește cosmeticele, de la farduri de ochi la rujuri și chiar lacuri de unghii, cu care vei fi gata pentru orice ocazie.

Aceasta este o trusă de machiaj într-o trusă cu un sistem de închidere foarte sigur, care va păstra toate produsele înăuntru și le veți păstra mult mai mult timp, ajutându-vă totodată să le organizați pe cele pe care le aveți deja acasă.

7. Trusă de machiaj AMASAVA

Are 6 tăvițe

51bks3n6sRL

Vezi pretul Emag

Dacă în loc să căutați truse care să conțină produse, aveți o colecție mare și căutați un loc unde să o organizați pentru că nu aveți locul potrivit acasă, această trusă este opțiunea perfectă, deoarece veți avea un interior spațios în care să depozitați toate tipurile de produse cosmetice, cum ar fi palete de farduri de ochi, creioane de ochi, iluminatoare și altele.

Această cutie de machiaj este ideală pentru cei care sunt make-up artiști profesioniști, deoarece are o curea de umăr cu care o puteți transporta oriunde mergeți.

Originile machiajului

Machiajul există de mii de ani. Atât de mult,

mejor-maletin-para-maquillaje

încât unele relatări din Biblie arată că a existat încă dinainte de Hristos, dar există dovezi arheologice care arată că este chiar mai veche de atât.

În Egiptul Antic, de exemplu, balsamurile și cremele calmante erau folosite de femei. Romanii foloseau creme similare din ceară și ulei și le aplicau pe față pentru a uniformiza tenul.

În epoca victoriană, cei bogați erau cunoscuți pentru regimurile lor somptuoase în materie de pudre de înfrumusețare a feței.

De atunci, machiajul a fost folosit zilnic de femei, copii și chiar bărbați. Există mai mulți jucători cheie în industria cosmetică. Printre numele mari se numără Nivea, L'Oreal și Revlon, precum și companii precum Maybelline și Miss Sporty.

Servietele au devenit o necesitate pentru transportul în siguranță al produselor cosmetice.

5 Diferite tipuri de truse de machiaj

Există multe tipuri diferite de organizatoare de machiaj. maletin-de-maquillaje-300x281

Cea mai bună alegere este cea care se potrivește cu toate aspectele preferințelor și nevoilor consumatorului.

Toate cazurile au propriile avantaje și dezavantaje în ceea ce privește spațiul, costul, portabilitatea și alți factori.

1. Tăvițe de machiaj

Tăvițele de machiaj sunt, în general, organizatoare de cosmetice din plastic care necesită un spațiu amplu.

De obicei, acestea sunt împărțite în secțiuni sau au un design pliabil, ceea ce permite mai multe niveluri de depozitare.

Tăvile sunt suficient de mari pentru a depozita fiecare instrument cosmetic separat.

O fantă alocată pentru fiecare instrument tinde să contribuie la protejarea integrității machiajului, a pensulelor și a altor instrumente cosmetice.

Cu toate acestea, deoarece nu are un capac, produsele cosmetice depozitate în tăvițe trebuie curățate des pentru a preveni acumularea de praf și bacterii.

Acest element de organizare conține, de obicei, mult machiaj și nu este destinat transportului. Tăvile sunt ideale pentru a păstra produsele cosmetice accesibile doar la o distanță de un braț.

2. Genți de machiaj

Acestea sunt excelente pentru cineva care are mai puține produse cosmetice sau pentru cineva care trebuie să își transporte cu ușurință produsele cosmetice.

Sacii pot fi confecționați dintr-o varietate de materiale, dar sunt adesea confecționați din nailon, ceea ce permite curățarea ușoară a oricărui material liber.

Pungile de machiaj pot fi, de asemenea, strecurate rapid și ușor într-o geantă de mână, poșetă sau geantă de călătorie pentru accesibilitate maximă.

În ceea ce privește partea negativă, pungile necesită ca toate produsele de machiaj și instrumentele să fie depozitate împreună, ceea ce îngreunează localizarea produsului dorit printre o cantitate mare de produse cosmetice.

Pentru cei care au mult machiaj, o geantă mică este adesea o alternativă excelentă pentru a transporta câteva produse cosmetice.

3. Truse de machiaj

Trusele de machiaj sunt o necesitate pentru guru cosmetice. Acestea sunt mai voluminoase, dar conțin adesea o mulțime de produse cosmetice și le păstrează ordonate, ușor de găsit și accesibile.

De obicei, au rafturi sau sertare rabatabile. Majoritatea sunt fabricate din plastic sau metal, ceea ce le face durabile și ușor de curățat.

Unele au un mâner și roți și sunt transportabile. Acestea sunt utilizate cel mai frecvent de către stiliștii profesioniști.

4. Valize pivotante

Acestea oferă aceeași accesibilitate ca și tăvile, dar sunt adesea mai mari.

Organizatoarele rotative de machiaj sunt de obicei fabricate din plastic sau acrilic și rămân staționare.

Aceste organizatoare sunt rotative și au părți sau rafturi mobile, menținând cosmeticele curate și la îndemână.

În plus, organizatoarele rotative sunt ideale pentru cei care dispun de spațiu suplimentar pe podea, masă sau raft.

Cu toate acestea, produsele cosmetice depozitate în lăzi rotative necesită aceeași întreținere ca și cele depozitate în tăvi, pentru a le menține libere de praf și bacterii.

În sine, acestea sunt ideale pentru cei care se bucură de ușurința tăvilor, dar au nevoie de mai mult spațiu pentru produsele cosmetice.

5. Organizatori de machiaj agățați

Economisesc foarte bine spațiul. Organizatoarele de machiaj suspendate sunt de obicei fabricate din nailon, bumbac, plastic sau orice combinație a acestor materiale.

Acestea pot fi atârnate într-un dulap sau pe un cârlig, eliberând astfel spațiu pe tejghea. Acestea au buzunare mici separate pentru a păstra cosmeticele curate și ușor de găsit.

Deoarece un organizator suspendat permite ca fiecare produs să fie păstrat separat printr-un capac de plastic, acest tip de organizator este ideal pentru a proteja integritatea machiajului și pentru a păstra pensulele curate și fără germeni.

Unele pot fi, de asemenea, rulate pentru a fi transportate cu ușurință.

Caracteristicile truselor de machiaj

Sunt concepute pentru a păstra produsele cosmetice uscate, în stare bună și protejate de elementele externe.

În plus, acestea sunt create pentru a fi plăcute din punct de vedere estetic și pentru a ajuta la organizarea și clasificarea diferitelor produse.

Carcasele pot fi transportate sau depozitate în compartimente de depozitare, inclusiv în genți, pungi și rucsacuri.

De exemplu, sunt adesea ambalate în valize sau în bagajele de mână atunci când se pleacă în vacanță. Prin urmare, servietele sunt disponibile în multe forme, dimensiuni și modele.

Materiale utilizate în cazurile de machiaj

Închiderile cazurilor diferă foarte mult. De exemplu, unele folosesc Velcro și se închid după utilizare.

Altele sunt fixate cu un fermoar, astfel încât conținutul să nu cadă după o utilizare repetată. Multe carcase se închid pur și simplu, eliminând complet necesitatea unui dispozitiv de fixare complex.

Materialele utilizate în acest tip de depozite diferă în funcție de nevoile utilizatorului.

Majoritatea recipientelor sunt construite din țesături care sunt în mod inerent impermeabile (de exemplu, plastic translucid) sau dintr-un strat exterior impermeabil.

Recipientele din plastic, de exemplu, sunt adesea transparente, ceea ce facilitează localizarea produsului de machiaj. Containerele din plastic pot fi curățate rapid.

Valizele rezistente la apă sunt cele mai frecvente, deoarece sunt funcționale și practice. Acestea previn deteriorarea machiajului prin vărsare sau ploaie.

În comparație, unele sunt realizate din țesături delicate, cum ar fi mătasea de căprioară, datorită aspectului lor estetic, iar altele sunt realizate din plastic durabil sau chiar din metal.

Modele de truse de machiaj

Trusele de machiaj sunt o formă populară a trusei și sunt adesea folosite de stiliști.

Acest lucru se datorează faptului că trusele funcționează bine pentru a proteja machiajul de orice lovitură și, de asemenea, conțin dispozitive de depozitare în interior pentru a organiza produsele cosmetice, facilitând selectarea rapidă a produsului de care aveți nevoie.

Alte modele de truse de machiaj:

 • Cu cordon din material textil
 • Cu port-creion
 • De agățat în cârlige de ușă
 • Ca parte a bagajelor

Dimensiuni de truse de machiaj

Trusele vin în toate formele și dimensiunile, așa că veți avea o mulțime de opțiuni din care să alegeți.

Recipientele mici de călătorie se potrivesc celor care călătoresc pe distanțe scurte sau celor care folosesc rar produse cosmetice.

Modelele mai mari sunt ideale pentru vacanțe mai lungi, utilizare frecventă și necesitatea de a transporta produse cosmetice.

Dimensiunea specifică a unei carcase depinde în întregime de persoana care o folosește.

Un călător care are nevoie de o rezervă de produse cosmetice la locul de muncă, de exemplu, va avea nevoie de un recipient durabil, protector și de dimensiuni moderate pentru utilizarea zilnică.

Pe de altă parte, cineva care nu are experiență în aplicare poate primi un set de machiaj ca parte a unui cadou care vine cu o mică husă delicat concepută pentru o utilizare ocazională.

Cost

Cazurile pot fi relativ ieftine. Tăvile de machiaj și organizatoarele suspendate sunt ceva mai scumpe, dar încă accesibile.

Tipurile și carcasele pivotante sunt cele mai scumpe.

Un alt cost care trebuie luat în considerare este suma de bani cheltuită pentru achiziționarea de produse cosmetice. Ar putea fi prudent să investiți mai mulți bani într-un organizator , pentru cei care dețin o cantitate mare de produse cosmetice de înaltă calitate.

Alte caracteristici care trebuie luate în considerare:

 • Culoarea: le puteți găsi în cele mai variate nuanțe, de la cele mai sobre, la cele mai strălucitoare și mai colorate. Dacă ești o persoană rezervată și discretă, tonurile pastelate vor fi cu siguranță preferatele tale. Pe de altă parte, dacă sunteți mai tinerească și mai dinamică, s-ar putea să fiți atrasă de modele cu imprimeuri și culori amuzante.
 • Marca: există serviete de multe modele și mărci. Designerii acestui tip de bagaje cosmetice variază de la începători până la cei de modă înaltă. Dacă vă puteți permite o ladă de o marcă cunoscută, nu ratați ocazia.
 • Dispozitiv de fixare: unele carcase sunt prevăzute cu închizători Velcro, altele au închizători magici. Dintre atâta varietate, va trebui să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine gusturilor dumneavoastră.

Componentele cutiilor de machiaj

Fără îndoială, cea mai importantă componentă sau cel mai important aspect al cutiilor este funcționalitatea și performanța organizațională a containerului.

Un container bine conceput va permite utilizatorului să separe, să identifice și să ia cu ușurință și în mod eficient produse specifice din pungă. Componentele organizaționale ale pungilor includ:

 • Secțiuni etichetate
 • Sertare și buzunare
 • Buzunare sau pungi transparente

De exemplu, cutiile metalice sunt robuste și protejează împotriva aproape oricărui lucru. Acestea se deschid pentru a dezvălui tăvițe dreptunghiulare în care se plasează produsele cosmetice.

Există serviete de tip servietă pătrată, care au, de asemenea, închizătoare cu fermoar, ceea ce face imposibilă deschiderea lor fără cheia aferentă.

Acest aspect face ca geanta să fie foarte sigură pentru a fi luată în străinătate și în călătoriile lungi departe de casă. De asemenea, permite utilizatorului să depoziteze obiecte foarte scumpe, fără a se teme că se va sparge carcasa.

Personalizarea trusei de machiaj

Este clar că există multe caracteristici și componente diferite în ceea ce privește trusele.

Există unele modele extrem de simple, iar altele sunt echipate cu diverse accesorii:

 • Truse de cosmetice cu o geantă de machiaj inclusă:

Cumpărătorul selectează o gamă de produse de la o anumită companie și primește o pungă gratuită.

 • Geantă de machiaj nouă

Cumpărătorul achiziționează o geantă produsă în serie sau pregătită pentru a fi umplută cu propriile produse cosmetice.

 • Kituri pentru a vă confecționa propria geantă

Cumpărătorul alege să cumpere țesături și să urmeze un ghid pentru a confecționa o geantă.

Acesta este un obiect uzat, dar are încă un scop util.

Pungile prefabricate sau produse în masă reprezintă cea mai populară alegere. Gama și calitatea acestor articole variază în cazul în care sunt testate în funcție de standardele de garanție și este posibil să se cumpere practic orice design, culoare și formă posibilă.

Există, de asemenea, kituri pe piață care permit utilizatorilor să își cumpere propriul material, să lucreze cu cusături și să creeze propriul design.

De asemenea, este posibil să cumpărați pungi vechi și să le folosiți așa cum sunt sau să le personalizați. De exemplu, utilizatorul poate cumpăra bucăți de material și le poate coase în geanta second-hand, pentru a crea un efect de montaj.

Avantajele cazurilor

Cazurile sunt de diferite forme, de la mici la mari. Prin urmare, este posibil să alegeți chiar și cele mai specifice modele pentru a se potrivi oricărei ocazii.

Achiziționarea unei truse asigură că produsele cosmetice utilizate frecvent pot fi transportate și utilizate cu ușurință și în siguranță.

Faptul de a avea produsele cosmetice într-un singur recipient principal îi oferă cumpărătorului liniștea de a ști că totul se află într-un singur loc și, având posibilitatea de a alege materialul și forma, este perfect fezabil să aleagă cel mai bun model.

Preocupări legate de trusele de machiaj

Au existat unele preocupări legate de genți, dar există soluții simple pentru acestea:

 • Valize de proastă calitate
 • Dimensiunea valizei
 • Fiabilitatea și robustețea valizei

De exemplu, gențile din vinil au reputația de a se crăpa sau de a se desface la cusături. Acest lucru se datorează faptului că sunt dificil de pliat fără a se deteriora.

O soluție eficientă pentru vinil este achiziționarea de carcase acoperite cu plastic, deoarece acestea asigură impermeabilitatea, dar și faptul că calitatea materialului nu se deteriorează sau se strică în timp.

O altă problemă pe care o au unii oameni când vine vorba de aceste cazuri este dimensiunea.

Majoritatea containerelor sunt relativ mici. Acestea sunt adesea bine concepute, dar prost construite.

Cu alte cuvinte, acestea pot părea atractive, dar se pot rupe la cravată sau se pot rupe sub o presiune prea mare sau pentru că nu încape conținutul.

O soluție ușoară și o modalitate de a evita cumpărarea unei carcase de calitate slabă este să citiți recenzii și comentarii ale utilizatorilor, să comparați produsele și să alegeți dintr-un număr mare de articole pe un site de cumpărături online sigur și popular.

Luați în considerare rezistența la apă

Înainte de a cumpăra o husă, luați în considerare căptușeala interioară. Este rezistentă la scurgeri și impermeabilă? Căptușeala interioară impermeabilă este importantă, mai ales dacă în interiorul genții vor fi depozitate articole de toaletă.

Fetele au adesea la ele o mulțime de lucruri esențiale, cum ar fi crema de protecție solară, luciul de buze, peria de păr sau ojă lucioasă pentru ten, într-o husă rezistentă la apă, astfel încât să își poată hidrata buzele sau să își împrospăteze înfățișarea fără a deteriora restul lucrurilor.

Husele impermeabile pot fi folosite pentru a merge la piscină sau ca geantă de plajă.

Ultimul lucru pe care și-l dorește orice fată este ca interiorul genții sale să se ude și să piardă machiajul, mai ales dacă are articole de machiaj scumpe.

Husele fabricate din PVC, piele artificială sau nailon pot preveni deteriorarea produselor de către apă.

S-ar putea să vă intereseze și...