Surse: mil.gov.ua

 Din 19 noiembrie, în poligonul Centrului 235 Pregătire Interarme, se desfășoară un exercițiu tactic de nivel batalion în dublă partidă. La exercițiu participă batalioane ale Brigăzii 57 Infanterie Moto din cadrul Comandamentului Operațional „Sud” al Forțelor Terestre din Ucraina.

 

În cadrul exercițiilor, se va verifica nivelul de pregătire tactică al fiecărui batalion care al brigăzii, precum și modul de acțiunile al batalioanelor împreună cu unitățile de artilerie alocate. În afara misiunilor clasice, s-a verificat capacitatea personalului de comandă de luare a deciziilor în situațiile complexe ale luptei moderne.

 

Acest format de pregătire permite analiza eficienței deciziilor luate în diferite situații tactice în funcție de resursele umane și tehnice disponibile ale unității luptătoare.

 

“Particularitatea acestor exerciții este dată de impunerea luării deciziilor independente de către comandanții de pluton, companie și batalion în timpul unor situații tactice în schimbare”, a declarat șeful Direcției Instrucție - locțiitor al comandantului Comandament

20 noiembrie 2019
Ucraina:  Exercițiu tactic de nivel batalion în dublă partidă, în cadrul Brigăzii 57 Infanterie Moto 

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE