Surse: mil.gov.ua

  Pe 21.03.2019 a început veificarea practică a stării de operativitate a regimentului de apărare antiaeriană din regiunea Lvov, aflat în structura Comandamentului Aerian "Vest" al Forțelor Aeriene ucrainene.

 

Activitatea se desfășoară sub coordonarea directă a șefului Trupelor de rachete antiaeriene din cadrul Comadamentului Aerian "Vest", colonel Alex Tsukanov.

 

Pe timpul activității se urmărește în special verificarea modului de îndeplinire a serviciului de luptă și de asigurare a misiunii de acoperire antiaeriană a acțiunilor forțelor proprii pe timpul operației de apărare.

 

Pentru îndeplinirea misiunii, echipele de luptă ale complexelor de rachete antiaeriene "Buk-M1" din cadrul regimentului au stabilit noile poziții ale dispozitivului de luptă și a fost marcată deplasarea și ocuparea acestora.

 

Pe timpul activității au fost folosite atât ținte fictive, cât și reale, însă nu au fost executate lansări reale de rachete.

 

Comentariu BSMAP: Comandamentul Aerian "Vest" are în compunere trei regimente de rachete antiaeriene. Două dinre acestea (Regimentul 223 Rachte Antiaeriene - Stryi și Regimentul 11 Rachete Antiaeriene - Shepetivka) au în dotare complexele Buk-M1, iar unul (Regimetul 540 Rachete Antiaeriene - Kamianka-Buzka) are la bază complexele S-300PS. 

Foarte probabil, activitatea se desfășoară în cadrul Regimentului 223 Rachte Antiaeriene - Stryi, din Regiunea Lvov.

21 martie 2019
Ucraina: Exerciții de apărare antiaeriană în regiunea Lvov

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE