Surse: mil.gov.ua, facebook.com

 Pe 3 decembrie, în poligonul Centrului 235 Instrucție se desfășoară un exercițiu de comandament și stat major cu dublă partidă, la care participă unități ale Brigăzii 57 Infanterie Moto subordonată Comandamentului Operațional „Sud” din Forțele Terestre ucrainene.

 

Exercițiul permite interacțiunea între unitățile brigăzii, implicarea comandanților de la toate nivelurile și evaluarea capacităților de decizie ale acestora în condiții de luptă.

 

Comentariu BSMAP: Bigada 57 Infanterie Moto (UM A-1736) dislocatî în Nova Kahovka (Regiunea Herson) a fost creată în 2014, odată cu reformarea unităților și marilor unități de apărare teritorială din Ucraina. Tot în același an a primit în subordine Batalioanele 17, 34 și 42 Infanterie Moto, care au devenit principalele sale unități și care, foarte probabil, au participat la exercițiu.

Poligonul "Shiroky Lan" (Regiunea Nikolaiev) al Centru 235 Instucție și Polignul "Iavorov" (Regiunea Lvov) sunt în prezent singurele poligoane ucrainene acreditate pentru activități militare internaționale.

03 decembrie 2019
Ucraina: Exercițiu de comandament și stat major al Brigăzii 57 Infanterie Moto

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE