Umbrela de plaja

mejor-sombrilla-de-playa

Cumpărarea unei umbrele proaste este unul dintre cele mai rele lucruri care pot strica o vară bună. Îți spun eu, îți vei petrece toată ziua lipind și dezlipind umbrela în nisip. Așa că ar fi bine să găsești cea mai bună umbrelă de plajă și să uiți de această problemă.

Din păcate, există multe versiuni ieftine ale acestui tip de produs în care nervurile se rup, se desprind la primul vânt și țesătura nu protejează nimic. Dar cel mai rău lucru este să ne trezim cu o umbrelă fără protecție solară care ne expune la soarele aspru chiar și la umbră.

Cele mai bune umbrele de plajă

Care este cea mai bună umbrelă de plajă?

Pentru a ști pe care să o cumpărăm, trebuie să ținem cont întotdeauna de tipul de utilizare pe care o vom face. Dacă vom merge foarte des pe o plajă din apropierea casei noastre, este mai bine să optăm pentru o marcă super rezistentă, care garantează că nu se va sparge.

Pe de altă parte, dacă suntem în căutarea a ceva pentru o utilizare foarte ocazională, o umbrelă accesibilă cu o ancorare bună va fi suficientă.

Am încercat multe dintre ele pentru că sunt un fan al mersului la mare cu familia și prietenii, așa că am pregătit această listă pentru a vă ușura alegerea. În cele din urmă, există o opțiune perfectă pentru toată lumea, trebuie doar să o căutați.

Iată cele mai bune umbrele de plajă:

1. Umbrela de plajă YINO Sun Shade

Luați-o oriunde doriți

31+jkJCtLPL

Vezi pretul Emag

Mergeți la plajă în această vară? Trebuie să vă protejați pe voi înșivă și familia voastră, iar cu acest model portabil va fi foarte ușor să faceți acest lucru.

Vă poate însoți în camping sau în grădină, oriunde v-ați afla, va fi minunat, deoarece caracteristicile sale de înclinare vă permit să blocați razele UV ale soarelui din orice unghi, în timp ce vinilul blochează senzația de căldură.

 

2. Umbrela de plajă Lola Home

Protecție solară ridicată garantată

41KMXu05q7L

Vezi pretul Emag

Destul de atrăgătoare și de vară, cu husa sa de nylon portocaliu. Are un tratament specific cu un strat de protecție solară anti UPF +50 pentru a absorbi razele ultraviolete dăunătoare.

Ideal pentru plajă, camping sau pentru protecție solară în timpul unei mese în grădină. Stâlpul său din oțel alb, cu tratament anticoroziv, vă permite să îl orientați în funcție de poziția soarelui.

 

3. Umbrelă de plajă multicoloră cu ancoră Tommy Bahama

Acoperire largă a umbrelei

516bbMo9cnL

Vezi pretul Emag

Căutam de mult timp o umbrelă înaltă și, de când am primit-o pe aceasta, mi-a rezolvat problemele de instalare pentru scaunele și peșterile înalte.

Sistemul de cuplare este foarte ușor datorită stâlpului puternic care se fixează foarte bine și se scufundă atunci când se înșurubează știftul.

 

4. Umbrelă de plajă albastră cu windbreaker

Țesătură întărită

41ef37uF8aL

Vezi pretul Emag

Acest tip de umbrelă umbrelă de plajă este unul dintre cele mai bune pe care le-am încercat. Oferă o stabilitate incredibilă datorită celor patru ochiuri laterale de prindere în cuie și a cadrului metalic robust.

Îl puteți folosi în picioare cu înclinare rezistent la vânt și în ambele sensuri este uriaș, în el încap patru persoane așezate confortabil.

Un alt plus este că are ferestre ovale acoperite pentru a păstra vederea în cazul în care se joacă copiii.

 

5. Umbrela de plajă Tijuana de la Crevicosta

Raport calitate/preț excelent

513Xr7TrrNL

Vezi pretul Emag

Am dăruit-o unor prieteni, dar aș fi cumpărat-o pentru mine fără ezitare. Se poate spune că este ușor de depozitat datorită ușurinței și portabilității sale.

Materialul din poliester și bumbac cu protecție solară garantată este destul de bun.

Designul rezistent la vânt are fante de vânt care lasă vântul să circule și vine cu brațe din fibră de carbon care nu se vor rupe.

 

6. Umbrela de plajă Papillon

Include geantă de transport

41bY3+RcUFL

Vezi pretul Emag

Este o opțiune perfectă pentru instalarea în grădină sau pe un șezlong de piscină datorită bazei sale fără șuruburi, adaptându-se la alte suprafețe decât nisipul.

Am reușit chiar și un hamac în cei 2 metri de acoperire, așa că vă pot asigura că acoperă foarte mult. În plus, această opțiune este prevăzută cu un stâlp pliabil pentru a se adapta la direcția umbririi.

 

7. Umbrela de plajă Outsunny

Panouri laterale detașabile

31oDbAPPEZL

Vezi pretul Emag

Nu numai că este cea mai ieftină din comparație, dar este și cea mai versatilă, deoarece funcționează perfect ca umbrelă de plajă în picioare sau ca cort înclinat, ceea ce este de apreciat atunci când doriți să instalați o piscină pentru copii sub ea.

Măsoară 210 cm în ambele forme și vine cu filtrare UV până la 50 de niveluri, ceea ce nu dezamăgește pentru uz familial și durează mult timp.

 

Cum să alegi o umbrelă de plajă

mejor-sombrilla-de-playa

Atunci când sunt concepute pentru a fi folosite pe malul mării, umbrelele de soare includ caracteristici de protecție solară ridicată și de protecție împotriva vântului . Acestea sunt chiar pliabile în formate mici pentru mobilitate și pot fi livrate în cutii cu fermoar pentru a fi ușor de transportat.

  • Designul și materialele parasolarelor

Primul lucru pe care trebuie să-l știți atunci când cumpărați un parasolar de bună calitate sunt materialele folosite pentru fabricarea structurii sale. Stâlpii asigură suportul general al umbrelei, așa că sunt foarte importanți.

Vă recomand să alegeți tuburi de aluminiu, deoarece sunt cele mai ușoare și au și un strat de acoperire care le împiedică să ruginească cu sarea de mare. De asemenea, le puteți obține din lemn, care este mai frecvent în magazine, din oțel, care este foarte greu, și din PVC.

După aceasta, ar trebui să vă uitați la tijele care țin totul deschis. Acestea sunt de obicei fabricate din fibră de sticlă, astfel încât, dacă vântul le răstoarnă, ele pot reveni rapid în poziția inițială.

Un alt factor care trebuie luat în considerare este numărul de nervuri, cu cât sunt mai multe nervuri cu atât rezistența este mai mare. De asemenea, acestea pot fi de formă tubulară sau dreptunghiulară.

În cele din urmă, materialele pentru țesături variază de la vinil gros la nailon, poliester și PVC. Este important ca plaja să caute o umbrelă care este întărită cu o căptușeală interioară argintie. Acest lucru reduce senzația de căldură și oferă o mai mare siguranță împotriva soarelui.

Aceasta este una dintre caracteristicile pe care le căutam de când am descoperit-o. Acest lucru este esențial pentru a adapta parasolarele la trecerea soarelui și la direcția vântului.

Așa că vă recomand să căutați întotdeauna acei poli care se mișcă în lateral, din fericire, piața este plină de ei. Cu toate acestea, aveți grijă ca aceste sisteme să nu aibă un mâner de reglare corect sau ca acesta să se slăbească rapid.

Deschiderile din acoperișul copertinei sunt folosite pentru a lăsa să treacă aerul. Dar nu intrați în panică dacă modelul care vă place nu are unul, este în regulă, un șurub de ancorare bun va fi suficient pentru a rezista la briza obișnuită a mării.

Există mai multe tipuri de dispozitive de fixare a nisipului. Chiar și umbrelele de soare care nu au unul pot fi adaptate cu un vârf de accesoriu. Cele preferate de toți sunt cele care vin cu un fir pentru a controla mai bine ancorarea.

Cu toate acestea, experiența mea m-a învățat că pe nisipuri stâncoase acest mecanism poate să nu fie cel mai bun, așa că, dacă mergeți pe o plajă dură, optați pentru un vârf neted.

O altă modalitate de a menține umbrela bine fixată este cu ajutorul unor ochiuri pe marginile umbrelei.

Nu putem omite necesitatea de a evita deteriorarea pielii. Și nimic nu urăsc mai mult decât să mă întorc de la o zi de relaxare la plajă cu arsuri solare și dureri.

Unele umbrele au chiar și o indicație a nivelului factorului de protecție , eu personal caut întotdeauna între 50 și 100.

Pentru o mai bună refractare a luminii și a căldurii este bine să căutăm o căptușeală interioară care să ne împiedice să ne topim în zilele călduroase.

De ce să cumperi o umbrelă de plajă?

Cine a spus că trebuie să închiriezi umbra? Dacă sunteți ca mine și nu vă place să plătiți o mulțime de bani pentru a scăpa de soare, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să aveți propria umbrelă de soare. În plus, aceste umbrele sunt indispensabile pentru fiecare excursie de vară și pentru grădina de acasă.

Iar dacă în excursia dvs. la plajă sunt și copii, trebuie să le garantați protecție maximă împotriva soarelui și numai o umbrelă bună poate face acest lucru.

Dar acestea sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a marca și de a ne rezerva spațiul pe plajele aglomerate, sub ele poți pune toate lucrurile tale și le poți păstra la locul lor în orice moment.

Unde să folosim umbrela de plajă?

Nu trebuie să fie obligatorii pentru a fi utilizate pe mare. Umbrelele pot fi instalate oriunde în aer liber, le puteți lua în camping sau în excursii.

De asemenea, ele servesc drept umbră la petrecerile din grădină sau chiar la întâlnirile de lucru pe terase deschise.

Cât de mare trebuie să fie umbrela de soare?

Când vine vorba de dimensiuni, luați întotdeauna în considerare câte persoane vor sta sub el și câtă greutate puteți transporta. Pentru un cuplu, este suficient unul mic, de 1,5 metri, iar pentru 5 persoane, ar trebui să alegeți unul de 2,5 metri.

În plus, ar trebui să acordați atenție înălțimii, care ar trebui să fie suficient de înaltă pentru a transporta o parte îngropată și a se simți confortabil.

Tipuri de umbrele de plajă

tipo-de-sombrillas-de-playa

Umbrelă de piață

Acestea sunt modelele pe care le vedem de obicei în restaurante și cafenele pentru a oferi umbră. Acestea nu au margini și sunt destul de simple.

Punctul lor forte este structura de susținere, care poate fi din lemn și de formă pătrată pentru un aspect mai bun, însă neglijează puțin protecția, deoarece sunt realizate din pânză simplă.

Deoarece nu sunt de obicei depozitate, acestea au un sistem de scripete sau de manivele pentru a le închide în timpul nopții.

Umbrele de terasă

De obicei sunt prevăzute cu margini de agățare, iar tubul central este fabricat din oțel sau fibră de sticlă. Sunt piese grele, deoarece sunt proiectate să stea într-un singur loc și să reziste la ploaie fără a se deteriora.

Unele sunt prevăzute cu balamale și cu un sistem de înclinare pentru a regla acoperirea.

Umbrele comerciale

Calitate mare și fermă. Se bucură de o mare popularitate datorită utilizării lor în piețele în aer liber și în unitățile turistice. Acestea au o rezistență ridicată în timp, deoarece utilizarea lor zilnică o necesită.