Umbrela Reflectoare

mejor-paraguas-reflector

Dacă sunteți în lumea fotografiei, un difuzor bun este imperativ pentru a obține rezultate de calitate de revistă. Aici intervine cea mai bună umbrelă cu reflector pentru a vă oferi lumina moale de care aveți nevoie.

Cu toate acestea, având în vedere diferitele opțiuni disponibile în prezent, aceasta poate fi o sarcină obositoare. Urmăriți-ne pentru a afla mai multe despre acest lucru și, de asemenea, pentru a cumpăra cea care se potrivește cel mai bine tipului de muncă pe care îl faceți.

Cele mai bune umbrele reflectorizante

Care este cea mai bună umbrelă reflectorizantă?

Prin intermediul următoarei comparații vă vom ghida pentru a găsi umbrela care se potrivește cel mai bine activității dumneavoastră profesionale .

Vă rugăm să rețineți că toate produsele pe care le veți găsi aici sunt fabricate din materiale de bună calitate și au recenzii excelente din partea cumpărătorilor.

Iată cele mai bune umbrele reflectorizante:

1. Kit de iluminare Neewer cu umbrelă cu reflector pentru fotografie de studio

51fhFUhuUZL

Vezi pretul Emag

Această umbrelă de la marca Walimex are o dimensiune de 91 cm, finisaj perfect și o puteți folosi ca suport pentru blițul principal. Este foarte solidă, iar recenziile de la cumpărători sugerează că este un produs foarte recomandat și, de asemenea, are un preț economic .

3. PhotoSEL - Softbox Reflector Umbrela

Compatibil cu toate blițurile

41h0-n3NA1L

Vezi pretul Emag

Acest model de 91 cm este perfect pentru lumină slabă. Este ușor de utilizat și de transportat, iar posibilitățile de iluminare pe care vi le va oferi sunt practic nelimitate.

Este compatibil cu blițurile disponibile pe piața , este mai puțin scump decât alte blițuri similare și include o geantă de transport practică.

4. Andoer - Softbox Octagon

Pentru fotografii de revistă

41SAQRvpi0L

Vezi pretul Emag

Testele efectuate pe această umbrelă arată că aceasta înmoaie lumina pentru rezultate de revistă. Are un diametru de 80 cm, un capac frontal translucid și un fermoar pentru instalarea ușoară a blițului.

Este destul de economic și vine cu o geantă pentru depozitare și transport.

 

Ce este o umbrelă reflectorizantă?

O umbrelă reflectorizantă este o umbrelă care are particularitatea de a modifica lumina și de a o difuza în mai multe direcții diferite. În lumea iluminatului, acest lucru se numește ineficientizarea luminii și, în practică, înseamnă că lumina este mult mai moale, deși, în teorie, ar putea necesita mai multă lumină în comparație cu un softbox .

De ce o umbrelă?

Faptul că luminozitatea este răspândită pe atât de multe căi diferite va asigura un aspect mult mai moale. În plus, umbrelele sunt ușor de transportat și de purtat, sunt destul de accesibile și foarte ușor de utilizat.

Când să folosiți umbrele reflectorizante?

41r+9OKTr9L

Atunci când folosiți unul, trebuie să fiți conștienți de unele dintre defectele produsului, de exemplu, nu trebuie să-l plasați niciodată în fața unei suprafețe reflectorizante , cum ar fi sticla, o fereastră sau apa. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când lumina este stinsă, forma interioară a parasolarului se va vedea, dând un aspect neplăcut.

Dacă totuși doriți să o folosiți, asigurați-vă că creați o scenă în care lumina acoperă o suprafață mare, astfel încât să nu se concentreze doar pe un spațiu mic. Pentru aceasta, va trebui să păcăliți camera prin echilibrarea perfectă a luminii ambientale împreună cu stroboscopul, este dificil, dar posibil.

Cum folosiți umbrelele?

De fapt, utilizarea lor este extrem de simplă. Dacă optați pentru un bliț stroboscopic, atunci acesta ar trebui să aibă o fantă specială concepută pentru glisare. Pentru cele mai bune rezultate, deplasați lumina cât mai aproape de umbrelă, puteți chiar să o plasați în centrul umbrelei. De asemenea, îl puteți roti pentru a crea un aspect mai interesant.

Formele și dimensiunile umbrelelor

Atât dimensiunea, cât și forma sunt factori foarte importanți de luat în considerare înainte de a cumpăra o umbrelă reflectorizantă. În general, cu cât umbrela este mai mare, cu atât lumina pe care o va reflecta va fi mai slabă.

Acest lucru este deosebit de util atunci când lucrați cu grupuri mari de persoane. Un model larg va fi atunci cea mai potrivită și profesională opțiune pentru modificarea blițului.

Ultimul aspect de luat în considerare la alegerea unui reflector fotografic, va fi forma. Puteți opta pentru un model obișnuit, un model parabolic sau o combinație între o cutie și o umbrelă. Modelele obișnuite, care au o formă convexă standard formată din panouri triunghiulare, se pliază compact și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, de la 20″ la peste 7'.

Forma parabolică seamănă cu forma tradițională, dar are un profil mai rotunjit. Acestea sunt, în general, mult mai mari decât cele obișnuite și sunt proiectate cu mai multe panouri care produc un punct focal în lumină.

Claritatea produsă de aceste modele conferă o caracteristică unică, care poate părea mult mai naturală decât alte tipuri de parasolare.

În cele din urmă, combinația umbrelă/cutie moale este un hibrid între cele două și le îmbină caracteristicile pentru a modifica aspectul luminozității. Aici este prezentată forma tradițională de umbrelă, dar cu un panou frontal de difuzie pentru a avea control asupra luminii emise.

Umbrele vs Softbox-uri

Atât umbrelele, cât și softbox-urile sunt mijloace viabile de atenuare a calității luminescenței unui bec gol sau a unei surse de bliț nealterate. Ambele pot fi utilizate destul de eficient pentru a produce lumini potrivite pentru a surprinde evenimente de nuntă, de exemplu.

Atunci când se ia o decizie între cele două tipuri de modificatori, trebuie să se țină seama de anumite considerente pentru a alege întotdeauna cea mai bună opțiune. Umbrelele sunt, în general, cea mai portabilă alegere, deoarece pot fi pliate și adoptă o dimensiune mai mică și mai subțire.

Pe de altă parte, calitatea luminii de la umbrele și de la cutiile soft box este diferită, deși ambele lucrează pentru a îndulci și mări lumina. Datorită formelor sale inerente, o cutie va produce un tip de iradiere mai larg, mai plat și mai uniform, care va diminua intensitatea marginilor de umbră și va avea mai puțină direcționalitate decât lumina din umbrelă.

Pe de altă parte, forma curbată a unei umbrele va produce o luminozitate cu o direcționalitate mai evidentă și mai puternică la marginile umbrelor. Familiarizarea cu ambele tipuri de modificatori vă va spori opțiunile creative și veți putea să potriviți unul sau altul la subiectul specific, ceea ce va duce la o transformare de calitate a unui bliț standard.

Combinația dintre cele două modele este cea mai recomandată pentru a demonstra versatilitatea și pentru a potrivi sursa de lumină flash cu cea pe care o avem în mod natural.

 

Cum să vă alegeți umbrela

Câteva considerații de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți umbrela perfectă pentru dumneavoastră sunt următoarele

Clar

Acesta este un punct de plecare excelent pentru majoritatea fotografilor. Dacă fotografiați cu blițuri mici, sursa de lumină este practic de câțiva centimetri pătrați. Această umbrelă preia acea mică sursă de luminozitate și o răspândește, oferindu-vă o iradiere mai blândă, fără umbrele dure pe care le-ar proiecta un bliț gol.

Fotografiați prin umbrelă

Fotografiile cu umbrelă sunt sinonime cu versatilitatea. Puteți să vă apropiați de fața unei persoane pentru un portret clasic excelent sau să stați în spate pentru a difuza lumina în restul scenei.

Poți să iei 2 și să folosești unul pentru lumina dominantă și celălalt pentru terasament. Cu această configurație simplă și ieftină puteți realiza portrete minunate cu o iluminare fabuloasă.

Plasarea umbrelei în apropiere nu numai că vă va oferi o lumină mai blândă, dar vă va oferi și o percepție mult mai puternică. Dacă fotografiați în soare, aveți nevoie de o sursă de lumină cât mai aproape posibil, altfel nu veți mai vedea nimic.

Umbrele reflectorizante

Să trecem în revistă motivele pentru care este bine să folosiți o astfel de umbrelă

Aceste modele vă permit să îndepărtați sursa de lumină de subiect fără a pierde din luminozitatea blițului. Aceasta este ideală pentru portrete de corp întreg sau de grup.

Veți avea un control mult mai mare asupra locului în care cade lumina. Deoarece este doar reflectată, aceasta va fi direcționată spre locul unde vizați. De asemenea, puteți folosi o bucată de bandă adezivă pentru a ține umbrela deschisă doar pe jumătate, pentru a obține o lumină și mai concentrată.

În ceea ce privește dimensiunile, ar trebui să știți că, în general, reflectoarele sunt fabricate în 2 dimensiuni diferite, cea mică de 32' și cea medie de 48', iar în cazul translucidului , acestea sunt disponibile în dimensiuni de 39' și 47'.

Ca o regulă generală, cu cât este mai mare, cu atât mai mare și mai moale va fi sursa de lumină. Probabil că vă întrebați, de ce să nu iau modelul mai mare? Asta pentru că de multe ori nu veți avea nevoie de cea mai moale.

Dacă realizați portretul unui bărbat care a lucrat toată viața la câmp și doriți să îi arătați liniile de pe față, probabil că veți avea nevoie de o lumină mult mai puternică. De asemenea, dacă călătoriți în mod constant înainte și înapoi, modelul mai mic poate fi mai convenabil.

Apoi, există opțiuni de culoare, care sunt în general aurii, argintii și albe, acestea din urmă fiind cele mai des folosite. Modelele reflectorizante de culoare argintie vă vor oferi mult mai multă lumină, aurul o înghite puțin, în timp ce albul o înghite aproape complet, oferindu-vă o nuanță mai moale.

Partea bună la aceste produse este că sunt foarte ieftine, așa că nu trebuie să spargi banca pentru a experimenta fiecare nuanță din set. Doar fă-o și vezi ce funcționează cel mai bine în fiecare situație, distrează-te și fii creativ!

Umbrelă parabolică

Acest tip de umbrelă a devenit foarte la modă în ultimii ani, deoarece focalizează modelul de bliț și creează o calitate uimitoare a luminii.

Ce culoare să aleg?

După cum s-a menționat deja, o umbrelă albă creează o sursă de lumină largă și extrem de moale, mult mai puțin dramatică și mai neutră. Aceste modele sunt ideale pentru fotografii care iluminează zone mari sau grupuri de persoane.

Rețineți că acestea nu sunt la fel de eficiente în ceea ce privește luminozitatea și mulți fotografi își măresc setările de putere atunci când le folosesc.

O culoare argintie maximizează lumina și creează un aspect clar. Acestea sunt ideale pentru cei care doresc să beneficieze de cât mai multă claritate. Aceste umbrele sunt perfecte pentru a crea portrete dramatice cu tonuri mai reci.

Modelele convertibile sunt cele mai bune din ambele lumi și reprezintă o alegere ideală pentru fotografii noi sau pentru cei care lucrează în diverse subiecte și medii.

Cum să-mi aprind umbrela?

Trebuie să vă asigurați că lumina produsă umple umbrela fără a depăși marginile. Cel mai bun mod de a determina poziția umbrelei este să faceți o fotografie de test subexpusă spre fața umbrelei.

Dacă observați un punct fierbinte sau o zonă cu luminozitate neuniformă, reglați luminozitatea mai în spate pe axa umbrelei până când acoperirea este uniformă.

Multe blițuri rapide noi permit fotografilor să modifice zoom-ul sau focalizarea blițului, ceea ce poate fi foarte util pentru a umple întreaga umbrelă. Punctele fierbinți nu sunt întotdeauna un lucru rău, dar puteți alege să plasați sursa de luminiscență mult mai aproape.

Când îl apropiați, obțineți un cerc mai strâns și veți produce umbre mai adânci pe subiect și o cădere a luminii mult mai vizibilă.

 

Cum ar trebui să-mi montez umbrela?

Cele mai multe lumini și blițuri au un recipient simplu pe care îl puteți plasa în interiorul baldachinului; acestea se găsesc de obicei în partea de jos a baldachinului sau în interiorul capului.

Dacă folosiți un speedlite , atunci va trebui să aveți un suport de montare cu un recipient pentru baldachin; multe modele au, de asemenea, butoane de înclinare. Asigurați-vă întotdeauna, înainte de a cumpăra unul, că acesta este reglabil.

În cazul în care lumina de studio nu are un astfel de recipient, puteți utiliza un suport basculant, deoarece sunt ușor de instalat și permit poziționarea exactă a baldachinului. La montare, asigurați-vă întotdeauna că poziționați capătul cu receptorul spre capac, ceea ce vă va permite să înclinați baldachinul și lumina în același timp.

Și dacă sunteți în căutarea unei puteri mai mari, atunci aruncați o privire la populara amenințare triplă! Acest suport se centrează perfect pe axul oricărei umbrele și permite montarea a până la 3 speedlites .

Care este diferența dintre o umbrelă, un softbox și un beauty dish?

Diferențele dintre aceste 3 articole sunt următoarele

Umbrele

Acestea aruncă lumina peste tot și o fac foarte încet. Principalele lor atracții sunt, fără îndoială, costul, portabilitatea și simplitatea! Am menționat deja mai sus că există în principiu 2 tipuri de umbrele, cele reflectorizante și cele care trag prin umbrelă.

Luminescența acestora din urmă este ușor mai ușor de controlat decât cea a tipului reflectorizant, a cărui luminozitate este practic imposibil de controlat. De asemenea, trebuie să se țină cont de dimensiune. Cu cât lățimea este mai mare, cu atât lumina va fi mai moale.

Softbox

Acestea sunt un fel de umbrele solare controlabile. Practic, acestea oferă beneficiile luminii blânde, dar o proiectează mai îngust, permițând fotografilor să vizeze doar o parte a persoanei cu acest tip de claritate.

Un alt beneficiu este că produce o luminozitate mult mai uniformă decât cea produsă de o umbrelă. Singurul obiect dintre becul de bliț gol și persoană este o foaie subțire de material alb, astfel încât lumina situată în centru este semnificativ mai caldă decât cea din jurul marginilor umbrelei.

Dimpotrivă, într-un softbox, lumina trece prin 2 bucăți de material care o separă. Din aceste motive, fotografii experți tind să favorizeze aceste dispozitive în multe situații.

Beauty dish

Acest obiect reprezintă un aspect foarte la modă în domeniul fotografiei în acest moment. Potrivit unor cunoscători în domeniu, aceasta produce o lumină ascuțită, nervoasă, care este preferată pentru a arăta forma și textura unui anumit subiect.

De exemplu, o farfurie de frumusețe este tipică pentru portretele sportive, unde se folosește în mod normal o iluminare puternică pentru a evidenția mușchii, curbele și textura. Cu toate acestea, ele sunt utilizate și pentru alte tipuri de fotografii.