Umidificator cu ultrasunete

mejor-humidificador-ultrasónico

Suferiți de aerul foarte uscat din timpul iernii sau locuiți într-o zonă prea aridă? Nu mai spuneți nimic, prietenii mei. Vă aduc cel mai bun umidificator cu ultrasunete pentru a vă putea bucura de aer curat cu umiditatea perfectă pentru a preveni bolile și afecțiunile respiratorii și chiar pentru a vă proteja mobila și echipamentele electronice care se pot deteriora atunci când nivelul de umiditate nu este corect.

În același timp, unul dintre aceste dispozitive poate funcționa ca un difuzor de uleiuri esențiale pentru a vă bucura de sesiuni de aromoterapie relaxante și chiar medicinale acasă sau chiar în biroul dumneavoastră de la serviciu.

Știu, de asemenea, că mulți dintre voi nu știți cum să le alegeți sau cum funcționează. De aceea, vă voi recomanda cele mai bune modele de pe piață, explicându-vă în același timp tot ce trebuie să știți despre aceste produse pentru a face o achiziție corectă - veți fi încântați de noul dumneavoastră umidificator!

 

Cele mai bune umidificatoare cu ultrasunete

Care este cel mai bun umidificator cu ultrasunete?

Să începem cu elementele de bază. Să aruncăm o privire la lista de comparație pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră. În ea, vă voi spune despre cele mai bune umidificatoare cu ultrasunete disponibile astăzi.

De aceea, vă invit să aruncați o privire la toate umidificatoarele cu ultrasunete pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră. Vă asigur că multe dintre ele vă vor plăcea și că veți putea găsi destul de ușor pe cea ideală. Haideți să cumpărăm!

Iată dintre cele mai bune umidificatoare cu ultrasunete:

1. Umidificator cu ultrasunete SmartDevil

41xxG0AvSlL

Vezi pretul Emag

Acesta este un model care, pe lângă faptul că este un umidificator, se oprește automat după 12 până la 18 ore de utilizare continuă, ceea ce vă va economisi timp și nu va trebui să fiți atenți la momentul în care trebuie să-l opriți.

Se încarcă printr-un port USB, deci vine cu un cablu, și are o capacitate de 500 ml, ceea ce îl face ideal pentru toate tipurile de spații. Utilizatorii săi subliniază faptul că este destul de silențios și lumina sa LED.

2. Umidificator TaoTronics

Această opțiune cu rezervor de 4 litri poate produce vapori calzi sau reci pentru a menține umiditatea relativă și senzația exactă pe care o doriți.

Este foarte tare că se oprește automat dacă mai este puțină apă și are mai multe intensități, temporizator, blocare și mod de noapte. Cu toate acestea, nu este ionizant și nu funcționează ca difuzor de aromă.

3. InnoBeta Fountain 3L umidificator cu ultrasunete cu ceață rece

41JFCuUkfJL

Vezi pretul Emag

Veți iubi calitatea înaltă a acestui model de 3 litri care produce ceață rece. În plus, are multe caracteristici atractive, cum ar fi funcționarea silențioasă, oprirea automată și curățarea ușoară, servind în același timp și ca difuzor de aromă .

Include afișaj cu LED-uri, higrometru gratuit, telecomandă, temporizator, flux de abur și vine chiar cu lumină liniștitoare lumină de noapte .

4. Umidificator cu ultrasunete 4.2L UHW 60065 Medisana

31PbKM4-qlL

Vezi pretul Emag

4,2 litri de capacitate este ceea ce vă oferă acest umidificator cu ultrasunete de la binecunoscutul brand Medisana , care funcționează cu abur rece, funcționare silențioasă și toate funcțiile care vă vor face să vă speriați.

Are un mod de micro-nebulizare, atingând o nebulizare maximă de 230 ml/oră. În același timp, acesta integrează un mod de oprire automată atunci când rezervorul de apă se termină, un regulator de intensitate rotativ și o perie pentru curățarea acestuia.

5. Umidificator cu ultrasunete de 300 ml de la VicTsing

Probabil că nu v-aș putea oferi un model mai potrivit pentru sesiuni scurte și relaxante de aromaterapie acasă sau chiar la birou decât acest umidificator din lemn
cu lumini LED care oferă până la 7 culori diferite pentru relaxarea dumneavoastră.

Difuzorul său de aromă funcționează până la 10 ore neîntrerupte datorită rezervorului de 300 ml și consumului de 30 ml/h. Are oprire automată, temporizator și multe altele.

 

Ce este un umidificator cu ultrasunete?

Humificador-y-difusor-de-aceites-esenciales

Acestea sunt dispozitive care folosesc o diafragmă ceramică ce vibrează la frecvențe ultrasonice și creează picături care ies din umidificator și care arată ca un fel de nor rece sau ceață rece. Pentru a mișca această briză, ele sunt de obicei livrate cu un ventilator, deși unele modele nu îl includ.

În același timp, este important de știut că aceste modele, spre deosebire de cele care fierb apa, trebuie să aibă o curățare și o întreținere mai constantă, deoarece orice bacterie, ciupercă sau reziduu dăunător din interiorul rezervorului va fi răspândit de aer prin intermediul acestor picături mici de apă.

În același timp, ar trebui să folosiți numai apă distilată în umidificatorul cu ultrasunete, deoarece aceasta împiedică eliberarea de minerale în aer. De asemenea, puteți utiliza cartușe de demineralizare de unică folosință.

Umidificatoare: fresh breeze sau cu ultrasunete?

Vă voi arăta acum diferențele dintre diferitele tipuri de umidificatoare, astfel încât să puteți face o alegere mai bine informată. Ne vom uita la aparatele cu briză caldă, cu briză rece, cu ultrasunete și la vaporizatoare. Veți găsi cu siguranță unul pentru dumneavoastră.

Aceste modele produc un abur fierbinte vizibil care vă va relaxa și va asigura o bună umiditate în lunile reci de iarnă. Acestea funcționează prin fierberea apei, al cărei abur reține particulele nocive. De asemenea, au cupe și tehnologii avansate pentru a atinge nivelul de umiditate de care aveți nevoie în aproximativ 60 de secunde. Căutați-le cu tăvițe pentru aromaterapie și curele reci, care sunt perfecte pentru asta.

Acestea vin în diferite prezentări, cum ar fi rezervoare, turnuri sau cutii, cu dimensiuni perfecte pentru camere de toate dimensiunile. Acestea se deosebesc de cele cu aburi fierbinți pentru că ceața pe care o produc nu este vizibilă și preiau aerul uscat care circulă în timpul iernii și trimit umiditate proaspătă în mediul înconjurător.

Filtrul lor reține sedimentele, agenții nocivi și poluanții și vă oferă un aer cât mai proaspăt.

Acum am să vă spun despre ceea ce ne privește. Această minune de umidificator necesită puțină întreținere și este foarte silențios. La fel de simplu ca și cum ai face apa să vibreze și ai produce o briză răcoroasă și pură cu ajutorul transductorului. Toate acestea vă vor oferi o senzație de moliciune și confort la domiciliu greu de egalat. În același timp, acestea vin cu diferite setări de intensitate, controale ale nivelului de ceață și multe altele. Ei sunt într-adevăr cea mai bună alegere și îi recomand cu căldură.

Sunt foarte compacte și sunt printre cele mai puțin costisitoare de întreținut, ceea ce le face ideale pentru camere mici, birouri mici și cabinete sau chiar pentru garaj. La fel ca și aparatele de gătit cu aburi fierb apă și elimină resturile și poluanții din aer, oferindu-vă un aer proaspăt și confortabil pentru a vă face să vă simțiți bine și confortabil. De obicei, acestea sunt livrate fără un rezervor de apă detașabil .

Beneficiile utilizării unui umidificator

difusor-y-humidificador

Este important să înțelegem mai întâi ce înseamnă umiditatea. Aceasta reprezintă cantitatea de vapori de apă din mediul înconjurător și poate fi foarte vizibilă în aer liber, atunci când avem parte de zile gri și înnorate.

La rândul lor, lunile de vară tind să aibă o umiditate mai ridicată, iar lunile de iarnă tind să fie mai uscate și cu o umiditate mult mai scăzută, deși acest lucru depinde de zona în care locuiți. Cu toate acestea, este important să aveți întotdeauna o umiditate de 30-60% în casă, altfel vă puteți confrunta cu probleme de sănătate.

De exemplu, umiditatea scăzută poate provoca uscăciunea pielii, mâncărimi ale pleoapelor și uscăciunea gâtului cu tuse, precum și electricitate statică pe haine și mici șocuri electrice la atingerea metalelor. De asemenea, vă poate deteriora mobila și o poate usca.

În timp ce umiditatea ridicată poate provoca condens pe ferestre și va face ca locuința dvs. să se simtă ca o saună, îngreunând funcționarea căilor respiratorii . Ca să nu mai spunem că activează bacterii, ciuperci și alți agenți care cauzează probleme respiratorii.

Unele modele de umidificatoare au funcția de a putea adăuga uleiuri esențiale, pentru a acționa ca un difuzor și a vă bucura de toate beneficiile pe care acestea le oferă.

Alegeți în funcție de mărimea camerei

În timpul iernilor, umiditatea din casă poate scădea până la 10% în timpul iernii, așa că vă recomand să aveți un higrometru pentru a ține evidența umidității din casă. În plus, va trebui să cumpărați un umidificator de dimensiunea potrivită pentru camera dumneavoastră, așa că trebuie să o măsurați.

Odată ce aveți aceste dimensiuni, trebuie să găsiți modelul exact care va funcționa pentru spațiul respectiv.

Modelele mici sunt potrivite pentru camere de până la 27 de metri pătrați.

Acestea sunt destinate camerelor sau birourilor cu suprafața cuprinsă între 27 m2 și 46,35 m2.

În general, pentru spații mici și medii, veți avea nevoie de modele de birou sau portabile, care sunt cele mai accesibile și sunt dotate cu rezervoare mici pe care nu va trebui să le umpleți atât de des.

Căutați unul mare pentru camere între 46 și 91 m2, care sunt de obicei modele de consolă și care pot fi totuși mutate cu ușurință între camere. Ele generează mult aer umed și sunt foarte silențioase - o să vă placă la nebunie!

Aveți o cameră sau un spațiu mai mare de 92 m2? Apoi, este timpul să luați în considerare un model mare cu o capacitate mare a rezervorului. Vă recomand cu căldură consolele cu ultrasunete, care sunt foarte silențioase și vin cu rezervoare mari care necesită mai puțină umplere.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie la fel de ușor de mutat dintr-un loc în altul.

Cum să prevenim umezeala în casă

Surse:

  • Umidificatoarele și sănătatea - MedlinePlus
  • Umidificatoarele: Umiditatea din aer calmează pielea și simptomele respiratorii - MayoClinic
  • Diferențe între umidificator și difuzorul de aromă - Milar