23 septembrie 2019

Sursa: iz.ru, remnmilitaryblg.com

 Fostul comandant al Forțelor Terestre ale SUA din Europa, generalul Ben Hodges, a declarat că Federația Rusă încearcă să creeze o perdea de fier în Marea Neagră și blochează exercițiile NATO.

 

În cadrul unui interviu acordat ziarului Today, generalul a precizat că, imediat ce NATO anunță un raion de pregătire în Marea Neagră, Federația Rusă închide accesul către acesta.

 

Prin urmare, în opinia sa, NATO ar trebui să-și consolideze forțele în Marea Neagră și să-și protejeze interesele prin „descurajarea” Federației Ruse.

 

“Mă preocupă ceea ce încearcă să facă militarii ruși în jurul Odesei. Aceasta este o formă de blocaj temporar. Nu este un accident. De aceea, România și aliații noștri sunt atât de îngrijorați”, a spus Hodges.

 

În plus, el a cerut Ucrainei să utilizeze drone pentru a realiza cercetarea și pentru a urmări submarinele și navele rusești.

 

“Se pot face multe lucruri, care nu vor costa foarte mult. Este vorba, în special, de schimburile de informații cu România, Georgia și Statele Unite“, a adăugat acesta.

 

Comentariu BSMAP: Aceste aspecte sunt analizate detaliat în materialul "Marea Neagrăl - lac rusesc (1)". 

 

 

Un general american acuză acțiunile Federației Ruse în Marea Neagră

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE