Unghiera pentru caini

Cortaúñas-para-Perros

Cortaúñas-para-Perros

Am deschis o mică brutărie la câteva străzi de casă, iar fluxul de clienți continuă să crească, dar îmi este din ce în ce mai greu să închid repede casa la ora închiderii, seara. Am decis să caut cel mai bun contor de monede disponibil.

Unul dintre acestea este foarte recomandat dacă, la fel ca mine, trebuie să numărați sute de monede în fiecare zi - o adevărată pacoste! Mai ales dacă din când în când ești distras și trebuie să o iei de la capăt.

Cu toate acestea, înainte de a cumpăra, este necesar să știți clar de ce aveți nevoie pentru a face alegerea corectă. Un dispozitiv accesibil și de calitate poate fi soluția.

 

Cele mai bune numărătoare de monede

Care este cea mai bună numărătoare de monede?

O idee clară vă va ajuta dacă doriți să obțineți un contor bun. De exemplu, dacă aveți nevoie de un dispozitiv cu funcționare mecanică sau electrică , acest lucru va influența prețul. Poate că cel mai puțin scump este cel cu mai puține funcții.

De asemenea, ar trebui să vă uitați la ceea ce veți număra, dacă aveți nevoie de ceva pentru a număra dolari, de exemplu, ar trebui să verificați dacă are această funcție.

Dacă planul tău este să grăbești închiderea banilor în magazine, ar trebui să iei în considerare și o numărătoare de bancnote, un împachetător și chiar unul dintre acele detectoare de bancnote false.

Trebuie să faceți o diagramă cu ceea ce este disponibil, costurile și calitățile. Făcând o comparație a acestor aspecte, veți ști ce vi se potrivește cel mai bine.

Iată cele mai bune numărătoare de monede:

1. Numărătoarea de monede Acropaq

Rapidă și ușor de manevrat

31KXHCtkFOL

Vezi pretul Emag

Ideal pentru utilizare în bănci, magazine și supermarketuri, acest dispozitiv simplu de numărare a monedelor este capabil să numere până la 220 de monede pe minut.

Acest dispozitiv are un buncăr care poate stoca între 200 și 500 de piese de diferite valori nominale, le numără și le împarte pentru a le clasifica în diferite containere detașabile, în total 8 în care banii vor cădea în funcție de mărimea lor.

Este prevăzut cu un afișaj care indică totalul numărat sau fiecare valoare nominală și suma tuturor.

2. Detectalia M5 Numărătoare și sortatoare de monede

Rapid și fără erori

Special concepută pentru a funcționa cu toate piesele Euro , această mașină de numărat vine cu sortator pentru a separa fiecare tip de monede.

Marca detectalia vă oferă acest aparat automat capabil să numere 250 de monede pe minut.

Funcționează ușor, trebuie doar să aruncați monedele în buncăr, iar aparatul le sortează și le numără singur. Este un dispozitiv robust , fabricat din materiale de bună calitate . Ideal pentru casierul zilei.

3. Mașină de numărat monede Cablematic

Utilă și eficientă

41jBHPHEn6L

Vezi pretul Emag

Dacă aveți un magazin mic, cu un flux moderat de monede și bancnote, cel mai bun aliat pentru casa dvs. de marcat este acest aparat care numără până la 216 monede pe minut.

Acesta este un dispozitiv electronic care sortează monedele în funcție de valoarea lor și le separă pentru a calcula suma din fiecare valoare nominală, numără până la 500, iar buncărul primește până la 150 de monede.

Are un afișaj digital care vă arată valorile numărate. Se livrează cu manual și cablu de conectare.

4. Contor de monede Euroline

Performanță ridicată

41QtGFmVbUL

Vezi pretul Emag

Cu un design ușor, mic și compact, acest aparat poate număra până la 320 de monede pe minut.

Este un bun sortator, aruncați monedele ca și cum ar fi un purceluș , iar dispozitivul acționează ca un separator de monede , numărându-le și grupându-le în funcție de valoarea lor.

Acesta este unul dintre cele mai eficiente echipamente de pe piața , ideal pentru casa de marcat a zilei. Are un buncăr mare în care puteți plasa până la 400 de monede. Este eficient, dar nu numără monede străine .

5. Numărătoare de monede cu achiziție automată

Versatilă și utilă

417nbsSE01L

Vezi pretul Emag

A ține pasul cu marile magazine și cazinouri este o treabă simplă pentru acest aparat profesional care numără până la 300 de monede pe minut.

Dispune de trei moduri de numărare: lot, numărare liberă și numărare fixă. Turnați banii în buncăr, iar aparatul funcționează ca un fel de distribuitor de monede , triind monedele în funcție de valoare.

Are un fel de detector de care le separă după valoare și le aruncă, fără să se blocheze, în sertarul de monede pentru numărare.

 

Ce sunt contoarele de monede?

După cum sugerează și numele, acestea sunt dispozitive de numărare a monedelor. Acestea vă vor face să economisiți timp și vă vor oferi precizie prin eliminarea erorilor cauzate de numărarea manuală a fiecărei monede. Unele sunt ajustate la grosimea unei varietăți de monede pentru a număra banii valabili în diferite țări.

Cum funcționează numărătoarele de monede?

Nu există o metodă unică; fiecare mașină folosește un mod diferit de sortare și de recunoaștere a monedelor pentru numărare, dar mărimea și grosimea joacă un rol decisiv în recunoașterea mașinii. Alte aparate au, de asemenea, cântare fin calibrate care pot recunoaște valoarea nominală a unei monede după greutatea acesteia, iar altele au chiar cenzori optici care sortează monedele. Cu una, mai multe sau toate aceste metode, este vorba pur și simplu de a arunca monedele în buncăr, iar buncărul le împarte și le sortează prin alunecarea lor pe o jgheabă unde sunt grupate în funcție de mărime.

Ce înseamnă când se spune că o mașină este 'manuală'?

Practic, înseamnă că trebuie să vă folosiți mâinile pentru a o pune în funcțiune, adică nu este automată. Pentru a explica mai bine, în cazul numărătoarelor manuale, operatorul trebuie să rotească o manivelă pentru a încărca monedele în fanta de numărare și a începe sortarea.

Intenționați să numărați euro sau și valută străină?

După cum v-am mai spus, șmecheria acestor aparate constă în greutatea, grosimea și mărimea monedei, astfel încât, în funcție de acești parametri, să le puteți identifica. După cum probabil știți deja, monedele din diferite țări variază în aceste elemente. Un sfert de dolar, de exemplu, nu este la fel de mare sau la fel de greu ca un euro, același lucru este valabil și pentru lire sterline și alte valute din întreaga lume, așa că, dacă doriți un aparat care să numere o varietate de monede valabile în diferite țări, trebuie să vă asigurați că are această funcție.

Care sunt nevoile dumneavoastră de securitate?

Tehnologia acestor dispozitive este copleșitoare, chiar și a celor de construcție cea mai învechită. Cele mai multe dintre ele sunt concepute pentru a detecta monedele suspecte, fie că sunt false sau de altă valoare și țară, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că veți fi înșelat cu bani falși, deoarece aceste aparate îi vor detecta într-o secundă, chiar dacă le plasați printre multe monede foarte asemănătoare între ele.

Ghidul de cumpărare a contorului de monede

Înainte de a vă alege contorul, există o serie de detalii la care ar trebui să acordați o atenție deosebită, cum ar fi:

Capacitatea buncărului

Aceste aparate vă indică numărul de monede pe care le puteți introduce în aparat la un moment dat; acest lucru depinde, desigur, de aparatul pe care l-ați achiziționat. Pentru a număra sume mari de bani, veți avea nevoie de un buncăr mare. În funcție de dimensiunea standard, unele numărătoare permit între 800 și 900 de monede în același timp, iar altele sunt chiar mai mici.

Viteza de numărare

O parte din motivul pentru care oamenii decid să cumpere un contor este viteza. Deși cel mai lent dintre aparate va fi mai rapid decât numărarea manuală a monedelor, o numărătoare bună trebuie să fie rapidă. Asta pentru că aceste mașini au fost create tocmai pentru a satisface nevoia de a număra, într-un timp scurt, sume mari de bani, deci este o calitate de care trebuie să se țină cont. La aceste mașini, numărarea este, în general, setată în cantitate pe minut. O viteză rapidă vă va oferi o experiență mai bună și mai convenabilă.

Tăvițe pentru tuburi

Deși acasă poate că intenționați să numărați monedele, pentru a ști câte sunt, în afaceri, unde trebuie să distribuiți în mod constant mărunțiș în cantități mari, devine esențial să luați monedele deja numărate și să le plasați rapid și ușor într-o rolă de monede convenabilă, cu sume specifice, care vă vor face viața mai ușoară și tranzacțiile mai rapide și mai convenabile. Dacă aveți nevoie de o mașină cu aceste calități în afacerea dumneavoastră, este necesar ca, atunci când alegeți, să vă asigurați că cea pe care o selectați are aceste tăvi tubulare care grupează sumele în pachete și role, gata de a fi schimbate, atunci când este timpul să dați restul.

Anti-blocare

Cu această tehnologie, este mult mai puțin probabil ca aparatul dumneavoastră să se defecteze din cauza unui exces de bani numărați și care rămân blocați în interiorul contorului. Atunci când este detectată o blocare, aceasta este eliminată automat înainte de a continua. De asemenea, numărătoarea se oprește atunci când una dintre coloane este plină până la refuz. Trebuie să recunoaștem că această tehnologie nu este infailibilă și că unele mașini se pot chiar bloca, în special în cazul unor monede foarte murdare. Deși poate trece la început, murdăria va tinde treptat să se acumuleze în mecanismele de sortare ale mașinii și să provoace blocaje, așa că, dacă dați peste o monedă deosebit de murdară, ar fi o idee bună să o separați de lot până când le veți grupa într-un set de monede murdare pe care le puteți spăla sau curăța cu un produs înainte de a le număra.

Cum să curățați un blat

Prima recomandare este ca aparatul dumneavoastră să aibă un capac de protecție împotriva prafului pentru a preveni pătrunderea de murdărie suplimentară în mecanism atunci când nu este utilizat. O altă opțiune este de a trece în mod regulat un furtun de aer de-a lungul tăvii pentru monede și a fantelor individuale. Ștergerea umedă și aspirarea vor fi, de asemenea, de ajutor. În cele din urmă, ar trebui să vă asigurați că atunci când aruncați monedele nu veți obține așchii sau așchii care vor murdări mecanismul și vor cauza înfundarea acestuia.