Uscator rufe de tavan

Mejor-tendedero-de-techo

Având în vedere cât de costisitoare a devenit utilizarea unor aparate electrocasnice din cauza consumului de energie, gospodinele au decis să facă ajustări care să garanteze economii și bunăstare. Uscătoarele de rufe automate generează costuri care se reflectă în fiecare factură lunară. În vederea înlocuirii lor, am adunat cele mai bune uscătoare de rufe de tavan cu care ne putem usca hainele fără riscul ca acestea să se deterioreze sau să compromită decorul casei noastre.

Motivele menționate mai sus au servit la îmbinarea tehnologiei și a unui bun design, ceea ce a făcut posibilă găsirea pe piața a unor produse menite să acopere această nevoie, care devine din ce în ce mai importantă.

În acest comparativ am ales opțiuni foarte populare, deoarece acestea s-au poziționat datorită aprobării și comentariilor cumpărătorilor lor. Deoarece bugetul este un element cheie, vă prezentăm câteva alternative simple, moderne, destul de accesibile și de bună calitate.Cele mai bune rufe de tavan

Care este cea mai bună frânghie de rufe de tavan?

După cum vă puteți imagina, tendoanele de tavan sunt cea mai bună opțiune pentru uscarea hainelor și pentru a economisi consumul de energie electrică, dar există aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când achiziționați unul dintre aceste elemente. Vă recomandăm să acordați atenție materialelor acestora, deoarece acestea sunt esențiale pentru funcționarea lor corectă și cu o durabilitate mai mare.

Dimensiunile și designul trebuie observate cu mare atenție, deoarece există oferte înșelătoare care ar putea compromite stilul și priveliștea, nu numai a băii, ci și a altor zone ale casei în care pot fi instalate, în special cele care aduc aripi suplimentare pentru a amplasa articole de îmbrăcăminte mici, cum ar fi lenjeria de corp sau șosetele.

Puteți găsi modele simple, dar veți găsi și frânghii de rufe electrice pliabile care sunt foarte căutate pentru versatilitatea lor. Important este ca, indiferent ce alegeți, acestea să nu ocupe prea mult spațiu și ca lungimea liniei să nu fie exagerată.

Iată cele mai bune rufe cu rufe de tavan:

1. Foxydry Air 120 electric clothesline

O opțiune funcțională și modernă

41G5hkixvxL

Vezi pretul Emag

Iarna nu vei avea nicio problemă în a-ți aerisi hainele, deoarece această modernă rufărie îți va ușura munca, fiind o investiție de care vei profita la maxim. Îl puteți instala în spălătorie, pe balcon, pe terasă sau în orice altă zonă pe care o aveți. Deși are ventilatoare integrate, este considerat un echipament cu consum redus de energie. Este prevăzut cu iluminare cu LED și are o capacitate amplă pentru a atârna mai multe piese de rufe. Cumpărătorii săi sunt de acord că oferă un raport calitate/preț bun.

2. Foxydry Stainless steel folding clothesline

Ideală pentru spații foarte mici

317NnJZOMMS

Vezi pretul Emag

Este o sârmă de rufe fantastică, deoarece are un sistem de scripeți care ajută la reglarea înălțimii pentru uscarea hainelor și constă doar în deplasarea unui mic lanț de plastic. Este fabricat din oțel inoxidabil ușor pentru a fi mai rezistent, astfel încât nu există posibilitatea de coroziune din cauza umidității hainelor. Acesta poate fi amplasat în orice zonă internă sau externă a podelei. Prețul său îl face accesibil și o alegere bună pentru orice casă.

3. Cărucior de haine de tavan Efegete

Ridicați și coborâți după cum doriți

516yqWL5FMS

Vezi pretul Emag

O opțiune durabilă și de înaltă calitate este acest cărucior de haine de tavan pe care îl puteți ajusta înălțimea în funcție de gustul dvs. Acesta este prevăzut cu cinci bare din material robust, care vor servi la așezarea tuturor pieselor unei rufe de mare capacitate. Materialul său previne marcarea sau pătarea hainelor. Este ușor și ușor de instalat. Îl puteți utiliza în orice loc ventilat, pe podea sau în apropierea mașinii, pentru a economisi timp și spațiu.

4. ETEND'MIEUX

Simplu și durabil

51ZQhrFKLTL

Vezi pretul Emag

O modalitate de a reduce costurile cu energia electrică, de a garanta confortul și ordinea la spălarea și uscarea hainelor este de a avea o frânghie de rufe permanentă pe tavan, astfel încât să nu trebuiască să o instalați și să o scoateți de fiecare dată când spălați. Această opțiune excelentă se adaptează la orice spațiu și, pentru că are un sistem practic de deplasare a fiecărei linii în sus și în jos, nu va genera oboseală din cauza ridicării tradiționale a brațelor. Pachetul este prevăzut cu tot ce este necesar pentru instalare.

5. Cărucior de rufe din aluminiu Sauvic

Pentru o uscare discretă

31hjMXdx3jL

Vezi pretul Emag

Aceasta este cea mai puțin costisitoare opțiune dintre produsele din această listă. Cu toate acestea, calitatea bună a materialelor îl face robust și funcțional. Cumpărătorii spun că este ușor de instalat și simplu de utilizat. Un sistem rezistent, deoarece frânghiile sale au fost acoperite cu plastic pentru a evita riscul de uzură cauzată de temperaturi. Vă păstrează toate hainele în condiții optime. Vă recomandăm să verificați cu atenție spațiul în care îl veți instala pentru a-l compara cu măsurile sale.

 

Ce este o frânghie de rufe de tavan?

Spălătoarele de rufe de tavan sunt articole care s-au poziționat Mejor-tendedero-de-techo

pe piață prin faptul că oferă confort și economie de spațiu la uscarea hainelor sau a lenjeriei de casă.

Cele mai multe dintre ele au un sistem de scripeți pentru a facilita deplasarea de sus în jos și invers, la fel ca un jaluzele. Este cel mai bun mod de a gestiona spațiul din spălătorie sau din orice zonă disponibilă în acest scop. Cel mai bun lucru este că sunt discrete și nu va trebui să le scoateți des.

Ce este un aerator cu scripete?

Un aerator cu scripete este denumirea dată frânghiilor de rufe suspendate care au fost create în Anglia. Inițial, acestea erau un raft cu patru sau șapte șine din lemn, ale cărui capete erau construite din fontă pentru a fi fixate pe tavan sau pe perete. Aveau mici scripeți care ajutau la coborârea și ridicarea treptelor. Ulterior, acestea au fost înlocuite de uscătoarele pe gaz sau electrice și, din mai multe motive, ocupă din nou un loc important în comerțul modern cu produse de uz casnic.

Mai mult decât un simplu cărucior de rufe

Pe lângă factorul de economisire a spațiului și a energiei, mulți oameni aleg să cumpere un cărucior de rufe de tavan deoarece designul lor modern face din ele o piesă de mobilier funcțională și decorativă. Din fericire, cele mai multe dintre ele sunt simple și nu modifică estetica decorului podelei. Unele sunt prevăzute cu aripi pliabile , care sunt utilizate în funcție de gustul și de nevoile fiecăruia.

Alegeți cel mai bun

Sunt perfecte pentru că consolidează un contur rafinat cu o dezvoltare foarte simplă. Există diverse tipuri de rufe care reușesc să îmbine materiale precum fontă, oțel inoxidabil, lemn de pin și piese din plastic foarte rezistent

Majoritatea aeratoarelor de tavan au capacitatea de a ține între 30 și 45 kg de haine umede. Acestea pot fi adaptate cu ușurință la plafoanele înclinate sau curbate.

Știința simplă care stă la baza a pânzelor de rufe din tavan

Pânzeturile de rufe din tavan folosesc aerul cel mai cald care se ridică într-un mod rapid și natural. Cu cât este montat mai sus, cu atât mai repede se vor usca hainele. Prin urmare, nu contează dacă este sau nu soare în momentul spălării.

O metodă tradițională

Șervețelele de rufe din tavan sunt cunoscute și sub numele de menajere de bucătărie sau coșuri, un nume care le-a fost dat cu mult timp în urmă. Acestea au fost întotdeauna foarte utile, dar la un moment dat au fost înlocuite de avantajele oferite de uscătoarele electrice.

Cu toate acestea, vechile practici sunt repoziționate pentru a economisi timp și energie. Din fericire, tendoanele suspendate au evoluat cu sisteme și materiale îmbunătățite. Structura lor rămâne aceeași, doar modul în care sunt instalate și exploatate s-a schimbat.

Motive pentru a scăpa de uscătorul electric și a trece la un uscător de rufe de tavan:

  1. Designul energofag și costurile ridicate ale energiei electrice: Uscătoarele cu tambur au avantajul lor în ceea ce privește viteza de realizare a procesului de uscare, dar consumul de energie este cea mai proastă calitate a lor. Utilizarea constantă a acestora se va reflecta în tariful de energie electrică. Din păcate, acesta este unul dintre cele mai mari consumatoare de energie, atât ca aparat electrocasnic, cât și ca echipament de încălzire.
  2. Emisiile de gaze cu efect de seră: Studiile indică faptul că echipamente precum uscătoarele cu tambur, care au un consum ridicat de energie electrică, au crescut emisiile de Co2 în fiecare an. Înlocuirea acestora cu produse precum pânzele de rufe din tavan ar putea preveni tone de emisii de dioxid de carbon.
  3. Garderoba ta îți va mulțumi: Uscarea la aer este cea mai bună tehnică pentru a garanta durata de viață și culoarea hainelor. Există multe piese realizate din materiale textile delicate care, adesea, nu pot fi supuse la căldura extremă a unei mașini și care ar putea deteriora piesa. Uscătoarele suspendate sunt ideale pentru că păstrează țesăturile și finisajele.
  4. Costul întreținerii: Pe lângă facturile de energie, uscătoarele cu tambur pot necesita plata unui expert pentru întreținere sau înlocuirea unei piese deteriorate. Sârmele suspendate pot necesita doar înlocuirea unei frânghii, iar costul nu este la fel de ridicat.

Avantaje ale liniilor de rufe suspendate

Economisește spațiu pe etaje și în zonele comune.
Acestea evită disconfortul persoanelor care se deplasează în zona de spălare și uscare.
Uscarea naturală poate fi realizată fără prezența grădinii sau a gazonului.
Oferă intimitate atunci când uscați lenjeria intimă.
Poate fi utilizat în orice perioadă a anului.
Uscarea rapidă este simplă și economică.
Asigură ordine și rapiditate la curățarea zonei în care este amplasat.
Nu uzează țesătura.
Piesele sunt mai moi și mai netede.
Nu există posibilitatea ca electricitatea statică să provoace contracția anumitor țesături.
Reduce riscul de funcționare defectuoasă a uscătorului.
Reduce pierderile de căldură prin conductele de evacuare ale uscătorului de rufe.
Garantează emisiile de gaze cu efect de seră, reducând amprenta de carbon cu aproape 280 kg pe an.
Reprezintă economii mari la facturile de energie.

La ce să vă uitați când cumpărați un uscător de rufe?

Există trei elemente esențiale pe care ar trebui să le verificați în timp ce cumpărați o frânghie de rufe pentru acoperiș. Fiți atenți:

Tipul de material: cele mai frecvente materiale pentru acest produs sunt plasticul, lemnul și metalul. Cel mai frecvent este plasticul, deoarece nu ruginește și nu se rupe. Rafturile din lemn sunt, de asemenea, foarte populare, dar nu garantează durabilitatea, deoarece tind să se deterioreze în cazul unei umidități constante.

Dimensiune: Primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este locul în care va fi amplasată frânghia de rufe, astfel încât să fiți conștienți de cei de metri pe care îi aveți la dispoziție și apoi să îi comparați cu marca și designul preferat de dumneavoastră. Acordați o atenție deosebită numărului de benzi pentru a se potrivi cu volumul de rufe pe care îl spălați de obicei.

Durabilitate: Acest element este legat de materiale. Alegeți materiale robuste și de calitate pentru a evita neplăcerile pe termen scurt.