16 mai 2020

Sursa: seenews.com, foto pagina FB vectrus

 Pe 15 mai, Vectrus Systems Corporation, filiala din Colorado Springs a companiei americane Vectrus, a anunțat că a câștigat contractul în valoare de 45 milioane USD (41,6 milioane euro) pentru furnizarea serviciilor logistice necesare activităților desfășurate la Facilitatea [terestră] de Sprijin Naval - Deveselu, din România.

 

Contractul se derulează până în mai 2028 și continuă să extindă amprenta Vectrus în Europa de Est, a declarat Vectrus într-un comunicat de presă.

 

"Suntem mândri că am fost selectați de către Forțele Navale Americane ca furnizori de infrastructură pentru această instalație importantă din punct de vedere strategic", a declarat președintele și directorul general al Vectrus, Chuck Prow. "Deveselu este prima facilitate de apărare împotriva rachetelor Aegis Ashore care a fost pusă în funcțiune și oferă sprijin critic sistemului NATO de apărare împotriva rachetelor balistice."

 

Conform contractului, Vectrus va furniza diverse servicii logistice necesare desfășurării activităților curente la obiectivul Deveselu, inclusiv servicii de intervenție în caz urgență și incendiu, management de urgență, gestionarea materialelor, servicii de aprovizionare, administrarea facilităților, depozitare, gestionarea utilităților, servicii de transport și de protecția mediului.

 

Compania mamă Vectrus oferă servicii de logistică, asistență pentru dezvoltarea în domeniul tehnologiei informației, precum și servicii de inginerie și tehnologie digitală, deservind în principal clienții guvernului american din toată lumea.

 

Vectrus are 7.200 de angajați în 148 de locații din 26 de țări și a generat vânzări de 1,4 miliarde de dolari în 2019.

 

 

 

 

 

Vectrus a câștigat contractul de 45 milioane USD pentru furnizarea serviciilor logistice la Deveselu

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE