Ventilator turn

mejor-ventilador-de-torre

Trăim astăzi într-o epocă istorică în care tehnologia și noutatea domnesc în viața noastră profesională și domestică, însă, uneori, este greu să potrivim armonia pe care o asociem cu obiceiurile și tradițiile învățate de la mamele și bunicile noastre, astăzi vrem să vă povestim despre cea mai bună sârmă de rufe, acea unealtă tradițională de casă care ne pune la îndemână toate beneficiile uscării hainelor cu ajutorul energiei și căldurii soarelui.

În lumea de astăzi, este important să luăm în considerare modul în care fiecare dintre acțiunile noastre are un impact pe scară largă asupra echilibrului ecologic al planetei noastre, cele mai mici decizii pot părea nesemnificative, dar nu sunt, alegerea pungilor de pânză, efectuarea de dușuri de 10 minute și uscarea hainelor pe o sârmă de rufe, sunt decizii care contribuie cu un grăunte de nisip la cauza colectivă de a avea grijă de mama Pământ; în acest fel, veți economisi apă, veți limita consumul de plastic și veți reduce nivelurile de energie și emisiile de CO2 în mediul înconjurător.

 

Cele mai bune uscătoare de rufe

Care este cel mai bun uscător de rufe?

Pe piața de astăzi există o mare varietate de rufe cu sârmă de rufe, există cele pliabile, retractabile și rotative, cele care se potrivesc pe un perete sau pe un stâlp, de dimensiuni mari și mici; în diferite modele, culori, mărci.

Dacă v-ați hotărât să cumpărați o nouă frânghie de rufe, va fi important să luați în considerare următoarele date: materialul de fabricație vă va da indicii despre durabilitatea produsului, luați în considerare spațiul pe care îl va ocupa frânghia de rufe și, în final, luați întotdeauna în considerare obținerea unui produs cu un raport excelent între calitate și preț.

Știm că, cu atât de multe informații, poate fi un pic copleșitor să alegi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și spațiului disponibil în casa ta, din acest motiv am pregătit o mică selecție cu cele mai bune 7 opțiuni de rufe cu sârmă, verifică lista noastră comparativă și obține toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege modelul perfect pentru tine.

Să începem!

Iată cele mai bune uscătoare de rufe:

1. Wallfix Brabantia 475924

211lAZCA1eL

Vezi pretul Emag

Acesta este un model cu un design sofisticat, are un suport de perete pentru o instalare ușoară, este fabricat din aluminiu, fiind pliabil și ușor, frânghiile sale măsoară 120 cm, ceea ce îl face suportul de uscare ideal pentru a usca o haină mare , este echipat cu crăpături pentru a atârna umerașe și este capabil să reziste la intemperiile vremii.

2. Uscător Todeco din oțel inoxidabil cu 3 nivele reglabile

31NlROCIq9L

Vezi pretul Emag

Todeco ne prezintă un design super adaptabil, capabil să se plieze sau să se extindă la diferite înălțimi, îl puteți adapta la în interiorul sau în exteriorul locuinței dvs., în funcție de ceea ce vi se potrivește cel mai bine; uscătorul oferă utilizatorului o mare capacitate de încărcare, de asemenea, cu 2 bare suplimentare pentru a ajusta umerașele și a agăța alte tipuri de haine.

3. Tendedero Leifheit Pegaus

21m6cIkiCXS

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui model de bună calitate și preț scăzut ați găsit modelul ideal, este un model compact și pliabil, perfect pentru acei utilizatori care au puțin spațiu, este echipat cu cleme speciale pentru a agăța cele mai mici haine și oferă o durabilitate mare chiar și expus la ploaie și soare.

4. Uscător de rufe pliabil 6 roți 3 nivele (80-142) 55 x 152 cm înălțime reglabilă

31JfudTwToL

Vezi pretul Emag

Acesta este un cal de rufe foarte accesibil și practic, fabricat din oțel inoxidabil, are 3 nivele, capabilă să transporte 5 kg de greutate fiecare, are roți pivotante și frâne, este, de asemenea, foarte ușoară și portabilă, deoarece greutatea sa netă este de 3,9 kilograme, puteți regla înălțimea și tije laterale extensibile pentru a agăța umerașe.

5. Relaxdays 10018866 - Uscător de rufe (oțel, aripi pliabile)

31Lgs+zA2PS

Vezi pretul Emag

Acest model este fabricat din oțel acoperit cu pulbere și plastic, este ideal ca unealtă detașabilă, deoarece are un design compact pliabil, poate suporta până la 25 de kilograme de încărcătură, are aripi laterale pliabile pentru a oferi mai mult spațiu și se poate adapta perfect la exterior.

6. Sârmă electrică pliabilă Thermic Dynamics Comfy Max

3135jTvesQL

Vezi pretul Emag

Acesta este un model de sfoară de rufe super compact și ușor, un model practic cu 8 tije, care ocupă puțin spațiu în casă, fiind electrică va fi instrumentul perfect în acele zile în care vremea este ploioasă sau umedă, însă, puteți alege să o folosiți și în mod tradițional.

7. Gimi Jolly - Sârmă de rufe din oțel, lungime 18 m

31jPCceaQuL

Vezi pretul Emag

Acesta este cel mai puțin costisitor model din lista noastră, este fabricat în Italia de renumita marcă Gimi, un produs foarte durabil, deoarece este fabricat din oțel, are două aripi pliabile pentru a oferi utilizatorului o capacitate de încărcare mai mare, este echipat cu benzi de cauciuc antiderapante și puteți alege designul din patru culori diferite.

 

La ce să te uiți când cumperi un cal de haine?

mejor-ventilador-de-torre

Este important să luați în considerare toți factorii și informațiile relevante înainte de a cumpăra un uscător de rufe, vă împărtășim 4 fapte esențiale, pentru a vă ghida și a vă ajuta să vă investiți banii în cel mai inteligent mod.

Tipul de material

Materia primă a unui produs are o mare importanță, deoarece determină de obicei anii de viață utilă a produsului; în general, pe piața veți găsi pe piață frânghii de rufe fabricate din metal și plastic.

Dacă intenționați să îl amplasați în exteriorul casei dumneavoastră, vă recomandăm să le cumpărați pe cele din oțel inoxidabil, deoarece sunt de o calitate excelentă și oferă o rezistență mare la uzura cauzată de expunerea îndelungată la ploaie, umiditate și soare; cu toate acestea, aceste modele tind să fie puțin mai scumpe.

Dacă aveți o zonă de spălare a rufelor în interiorul locuinței, cu o terasă cu acoperiș sau cu o întinsură de rufe, va fi ideal să alegeți o întinsură de rufe din plastic, aceasta vă va oferi durabilitate și practicitate în același timp.

Dimensiuni

Este foarte important să luați în considerare dimensiunea înainte de a alege un anumit model, deoarece va trebui să țineți cont de spațiul disponibil în locuința dvs. pentru zona de spălare și, în același timp, va fi necesar să evaluați cantitatea de haine pe care trebuie să le atârnați la fiecare spălare, alegeți un model care să se potrivească nevoilor dvs., dar care să se adapteze la locuința dvs. într-un mod practic.

Durabilitate

Dacă intenționați să vă instalați frânghia de rufe în exteriorul casei dvs., va fi esențial să alegeți un produs care să fie durabil și rezistent la condițiile meteorologice din țara dvs., așa cum am menționat deja, acest factor este legat de materia primă a produsului pe care îl alegeți, amintiți-vă că cea mai bună opțiune pentru exterior va fi cea oferită de frânghia de rufe din oțel inoxidabil.

Preț

Bugetul dvs. va fi ghidul definitiv în alegerea dvs., există multe opțiuni disponibile și suntem siguri că veți găsi acolo un model care vă prezintă un raport excelent între cost și calitatea produsului, însă vă recomandăm să consultați întotdeauna ghidul nostru de cumpărături și opinia generală a comunității de utilizatori.

Uscătoare flexibile pentru interior și exterior

Uscătoare pliabile pentru mai mult spațiu

Designerii au făcut o treabă excelentă în conceperea acestui instrument versatil și practic, în prezent putem găsi modele de uscătoare capabile să se adapteze la orice spațiu pe care îl aveți disponibil în casă, Există multe modele care permit utilizatorului să regleze înălțimea printr-un sistem de clicuri, altele dispun de aripi pliabile pentru a extinde sau minimiza capacitatea de încărcare, iar majoritatea sunt capabile să își plieze structura pentru a reduce eficient dimensiunile, astfel încât să poată fi depozitate eficient în spatele unei piese de mobilier, într-un dulap sau chiar sub pat.

Rafturi de uscare a hainelor și instrumente de spălare multifuncționale

Acesta este un design de uscător de haine , ideal pentru articole de îmbrăcăminte, cum ar fi cămăși, blazere, rochii și haine delicate, marele avantaj al acestui design este funcția sa multifuncțională, deoarece nu servește doar pentru a vă usca hainele, ci și ca un umeraș care se potrivește perfect în garderoba dvs., astfel încât să puteți economisi timp atunci când vă depozitați costumul.

Unele modele sunt echipate cu roți pivotante, ceea ce facilitează mutarea lor în apropierea unei ferestre, astfel încât să puteți profita de aerul care pătrunde în încăpere pentru a le usca.

babel tower

Acest design este conceput pentru cei care au spații mici pentru zona de uscare în locuința lor, modelul babel tower este un uscător înalt, care oferă utilizatorului o zonă de uscare verticală eficientă , integrată de mai multe segmente pliabile pentru a fi folosită într-un mod confortabil și simplu.

Multe modele sunt prevăzute cu roți pivotante la bază, un design care vă va permite să mutați modelul în cea mai însorită sau mai aerisită zonă a casei sau pur și simplu să îl dați la o parte atunci când aveți nevoie să eliberați spațiu într-o anumită zonă; altele sunt atât de versatile încât sunt concepute pentru a se potrivi în zona dușului, ocupând cât mai puțin spațiu posibil.

Linii de uscare de perete

Linii de uscare retractabile

Acest design va fi perfect pentru dumneavoastră dacă aveți o terasă sau un balcon în casă, liniile de uscare retractabile oferă o inovație minunată în utilizarea spațiului, deoarece au un sistem de desfășurare pentru spălare, Cel mai bun lucru la acest design este că, după o zi de spălări, puteți să micșorați complet frânghiile , până când le depozitați în sertarul de depozitare acoperit , eliberând din nou spațiul de pe balcon, pentru a-l folosi la maximum pentru orice altă activitate pe care o practicați.

Acordion de uscare a hainelor

Acesta este un design foarte ferm și solid de uscător de rufe, care permite utilizatorului să încarce până la 15 kilograme de haine umede pe structură, au un suport de perete și au, de asemenea, o funcție de pliere capabilă să reducă dimensiunea instrumentului,

Șine de uscat rufe pe acoperiș

O modalitate excelentă de a economisi spațiu este de a profita de înălțimea oferită de acoperișul casei. În acest scop, au fost create șine de uscat rufe pe acoperiș , capabile să se desfășoare și să se plieze cu ajutorul unor scripeți pentru a oferi utilizatorului un instrument versatil și practic.

 

Șine de uscat rufe pe calorifer

Unul dintre cele mai inventive modele de șine de uscat rufe este tocmai acesta, capabil să se adapteze la caloriferul sau caloriferul apartamentului sau casei, pentru a profita de sursa de căldură, astfel încât să puteți avea o uscare rapidă și să aveți la îndemână hainele moi și calde.

Trebuie să țineți cont de faptul că acest tip de uscător oferă o dimensiune compactă, ideală pentru articole de îmbrăcăminte mici, cum ar fi șosetele și lenjeria de corp.

Suporturi de uscare pentru cadă

Un alt design inovator de suporturi de uscare sunt cele care pot fi montate la baza unei căzi sau a unei căzi de baie, cel mai mare avantaj al acestora fiind că economisesc spațiu și valorifică la maximum spațiul din casă.

Prin agățarea hainelor pe acest model de sârmă de rufe, veți evita să vă confruntați cu scurgeri și pierderi de apă pe podea, deoarece tot lichidul se va scurge prin scurgerea căzii de baie.

5 lucruri utile care te ajută să usuci hainele în casă în mod eficient și fără să irosești bani sau energie

Spală-te dimineața, ca să ai toată ziua la dispoziție pentru a-ți usca hainele.

Spălatul rufelor dimineața devreme vă asigură că hainele vor fi curate, proaspete și se vor usca rapid, în timp ce spălatul pe timp de noapte înseamnă că va trebui să așteptați mai multe ore pentru ca hainele să fie gata de purtat.

Asigurați-vă că lăsați un spațiu între hainele agățate

Asigurați-vă că hainele sunt bine aerisite, o modalitate de a realiza acest lucru este să lăsați un spațiu prudent între fiecare haină agățată, astfel încât umiditatea să fie eliberată datorită curenților de aer.

Agățați hainele preferate pe umerașe

Aceasta este o metodă eficientă de a economisi timp și de a evita ridurile și semnele inutile pe haine, după ce acestea sunt uscate nu trebuie decât să le depozitați direct pe umerașe în dulap.

Așezați frânghia de rufe în zona cea mai însorită și mai aerisită

Asigurați-vă că poziționați frânghia de rufe în zona care primește cea mai bună lumină solară din locuința dumneavoastră, având căldura și energia soarelui este esențială dacă doriți să obțineți o uscare rapidă, dacă, pe de altă parte, atârnați hainele într-un loc întunecat și umed, acestea vor dura mai mult timp pentru a se usca și sunt predispuse să păstreze mirosuri neplăcute.

Dacă nu aveți multă lumină solară în interiorul casei dumneavoastră, încercați să instalați frânghia de rufe lângă o fereastră sau lângă un curent de aer.

Întoarceți hainele pe dos pentru a le usca pe toate părțile

O metodă eficientă de accelerare a procesului de uscare este să întoarceți hainele agățate pe dos pentru a vă asigura că toate părțile sunt expuse la soare și la briză.

Cum să economisiți bani atunci când cumpărați un uscător de rufe cu tambur?

Dacă achiziționați unul dintre aceste aparate, cel mai bine este să cumpărați unul care are o viteză mare de centrifugare, acest factor va îmbunătăți performanța mașinii, permițând echipamentului să economisească consumul de energie și timp la uscare, reducând astfel facturile la utilități.

Este uscătorul de rufe ales de mine un model sigur?

Acest tip de aparat are tendința de a se încălzi în timpul lucrului, așa că fiți deosebit de atent atunci când decideți să uscați haine din țesături sensibile la căldură, cum ar fi nailon și alte materiale sintetice, de aceea vă recomandăm să consultați opinia comunității de utilizatori și să alegeți o marcă de încredere .

Luați în considerare metodele de cumpărături online

În zilele noastre, tehnologia ne permite să rezolvăm o mulțime de sarcini de la calculator, cumpărarea prin intermediul internetului poate fi cea mai eficientă și accesibilă opțiune, statistic s-a dovedit că în zilele noastre este mai ieftin să faceți cumpărături online decât să mergeți la magazin, Nu există nicio limită în alegerea produsului dorit, există atât de multă concurență între producători încât aceștia sunt nevoiți să scadă costul produselor, ceea ce se traduce în beneficii mari pentru cumpărător.

Luați în considerare cumpărarea atunci când există o promoție de produs

Nu există nimic mai satisfăcător decât să luați acasă un produs excelent la un preț mic și accesibil, de aceea vă recomandăm să așteptați sezoanele de oferte și promoții, să fiți atenți la piața și să vă economisiți banii pentru această ocazie, va merita să aveți puțină răbdare înainte de a alege produsul ideal pentru dumneavoastră.